Σελίδα 175 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 75125165170171172173174175176177178179180185225 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.611 έως 2.625 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ειχα πει οτι θα γραφω μονο για θεματα κανονισμων επειδη απο μπαλλα πολυ εδω μεσα ειναι μυρωδιαδες.....αλλα μου τα εχεις κανει τουμπανα....ακου Αλεφαντε....ασχολησου με την ομαδα σου και το πως θα σηκωσεις φετος το CL και παρατα μας με τις αναλυσεις σου...α ναι και το γκαζον να ειναι κουρεμενο για να μην κλαιει παλι ο προπονηταρα σας....ο ιδιος που ΟΛΟΙ σας στην αρχη τον κραζατε....και τοσο κομπλεξ εχετε σαν ομαδα που ο προεδρος σου στην κοπη της πιτας σας με τον Ριβαλντο ασχοληθηκε....τοσο παραπονο που τον ξεφτιλισε...τι να κανουμε....οσο επαγγελματιες καποιοι εχουν και λογο και φιλοτιμο....τοσο λιδορια οτι ειναι φραγκοφονιας κλπ...και μολις πηρε τα φραγκα τα εδωσε αμεσως ΟΛΑ σε ιδρυματα...τι να κανουμε δηλαδη που ο παλιογερας σας ξεφτιλισε....αιντε που μετα απο 11 χρονια καρπαζιας θα παιξετε για δευτερη φορα τον φεβρουαριο και μας τα εχετε κανει τουμπανο....ασε την Αεκ,και ασχολησου με την ομαδα σου ειπαμε....αιντε γυριστρουλες...ε γυριστρουλες....

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ,

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Και για την ΑΕΚ θα γράφω και για τα Τρίκαλα θα γράφω και για όποιον θέλω θα γράφω.
    Κανείς δεν είναι σε θέση να εκτοξεύει Οθωμανικά φιρμάνια.

ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΗΡΕΜΗΣΕ.

Αν δεν θες να με διαβάσεις προσπέρασε με,φέρσου όμως πολιτισμένα.

ΕΓΩ απο τη στιγμή που δε σε προσβάλω προσωπικά σαν άτομο,

ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ.

Αν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας,είμαι στη διάθεση σου,
    αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις μπάλλα και να έχεις άποψη.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΩ ΤΖΑΜΠΑ.

Φιλάκια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Την πατησες γιατι τον ξερω....Εχω ενα κατι με τα Football Managers

Ε καλά ρε λεβέντη μου τότε πως μπέρδεψες τους ΒΕΡΟΝ ??

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    .αλλα αλλο πλακιτσα και χαβαλε και κραξιμο,και αλλο οτι ναναι....οπως ναναι...απλα για ναναι....
    αυτο σου λεω τοσο και ρο ρε παλικαρε.πως και το οτι να ναι,οπως να ναι απλα για να ναι ειναι και αυτο μεσα στη πλακιτσα και τον χαβαλε.αλλα δε φτανει που εισαι κουλος,δε φτανει που εισαι αργος,δε φτανει που εισαι μια ζωη llooser οσο αφορα την ομαδα σου, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΨΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ !!!!

προσεξε τωρα τι θα γινει...αν απαντησεις σε αυτο μου το ποστ εισαι οτι εχω αναφερει παραπανω.

αν δεν απαντησεις εισαι οτι αναφερω παραπανω εκτος των κεφαλαιων γραμματων ως προς εμενα και ολα τα παραπανω ως προς τους υπολοιπους !!!

:a36:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αυτο σου λεω τοσο και ρο ρε παλικαρε.πως και το οτι να ναι,οπως να ναι απλα για να ναι ειναι και αυτο μεσα στη πλακιτσα και τον χαβαλε.αλλα δε φτανει που εισαι κουλος,δε φτανει που εισαι αργος,δε φτανει που εισαι μια ζωη llooser οσο αφορα την ομαδα σου, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΨΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ !!!!

προσεξε τωρα τι θα γινει...αν απαντησεις σε αυτο μου το ποστ εισαι οτι εχω αναφερει παραπανω.

αν δεν απαντησεις εισαι οτι αναφερω παραπανω εκτος των κεφαλαιων γραμματων ως προς εμενα και ολα τα παραπανω ως προς τους υπολοιπους !!!

οκ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ρε Πάνο,στα πρώτα γενέθλια τού γαυράκου που μιλάς,ο θρύλος ΔΕΝ κατέβηκε να παίξει μπάλα.Χθες ούτε αυτός κατέβηκε...κοοοοκοκοκοκοκο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τίς μπύρες δεν τίς γλυτώνει πάντως ο κιαρατάς!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ρε Πάνο,στα πρώτα γενέθλια τού γαυράκου που μιλάς,ο θρύλος ΔΕΝ κατέβηκε να παίξει μπάλα.Χθες ούτε αυτός κατέβηκε...κοοοοκοκοκοκοκο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τίς μπύρες δεν τίς γλυτώνει πάντως ο κιαρατάς!
    πεσε κατω ρε κοτοπουλο !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ,

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Και για την ΑΕΚ θα γράφω και για τα Τρίκαλα θα γράφω και για όποιον θέλω θα γράφω.
    Κανείς δεν είναι σε θέση να εκτοξεύει Οθωμανικά φιρμάνια.

ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΗΡΕΜΗΣΕ.

Αν δεν θες να με διαβάσεις προσπέρασε με,φέρσου όμως πολιτισμένα.

ΕΓΩ απο τη στιγμή που δε σε προσβάλω προσωπικά σαν άτομο,

ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ.

Αν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας,είμαι στη διάθεση σου,
    αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις μπάλλα και να έχεις άποψη.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΩ ΤΖΑΜΠΑ.

Φιλάκια.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γεια σου ρε Αλεφαντε εισαι παλλικαρι.....τοσο τα εχετε χασει μαλλον εσεις οι γαυροι που θα σηκωσει κουπα ο Γεωργεας που με το λεγε λεγε παρακαλατε να γινει κανα βουντου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και που παραφερθηκα....???σε εβρισα,σε μειωσα σε απειλησα η σου εφαγα το μπιφτεκι σου??? η μαλλον σε προσεβαλλα???απλα εγραψα οτι μου τα εχεις κανει τουμπανα και να ασχολειθεις λιγο και με την υπερομαδα σου που εχει σηκωσει κουπα CL.....αφου το ειπε ο Θειος ετσι θα ειναι.... για το αν ξερω εγω μπαλλα....βασικα κουλος ειμαι....αλλα ξερω να βλεπω μπαλλα....και ξερω και κανονισμους....ρε Μαγε βρηκες εκεινο το αρθρο με το αν ηταν πεναλντυ η οχι του Μορεττο στον Παντο....γιατι ακομα δεν απαντησες και καποιοι εχουν αποριες.....και τοση μορφωση θα λαβουμε εδω μεσα....εστω να τα μαθουμε καλα.....

υ.γ.θα ξαναεπεμβω οταν ειπωθουν ξανα ανοησιες σε θεματα κανονισμων....ακου πεναλντυ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γεια σου ρε Αλεφαντε εισαι παλλικαρι.....τοσο τα εχετε χασει μαλλον εσεις οι γαυροι που θα σηκωσει κουπα ο Γεωργεας που με το λεγε λεγε παρακαλατε να γινει κανα βουντου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και που παραφερθηκα....???σε εβρισα,σε μειωσα σε απειλησα η σου εφαγα το μπιφτεκι σου??? η μαλλον σε προσεβαλλα???απλα εγραψα οτι μου τα εχεις κανει τουμπανα και να ασχολειθεις λιγο και με την υπερομαδα σου που εχει σηκωσει κουπα CL.....αφου το ειπε ο Θειος ετσι θα ειναι.... για το αν ξερω εγω μπαλλα....βασικα κουλος ειμαι....αλλα ξερω να βλεπω μπαλλα....και ξερω και κανονισμους....ρε Μαγε βρηκες εκεινο το αρθρο με το αν ηταν πεναλντυ η οχι του Μορεττο στον Παντο....γιατι ακομα δεν απαντησες και καποιοι εχουν αποριες.....και τοση μορφωση θα λαβουμε εδω μεσα....εστω να τα μαθουμε καλα.....

υ.γ.θα ξαναεπεμβω οταν ειπωθουν ξανα ανοησιες σε θεματα κανονισμων....ακου πεναλντυ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΑΟΥΤ

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟ,

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΤΥΟΥ ΛΕΜΕ.

Ό Αλέφαντος ήταν άσχετος.

Μήπως έχεις κάτι επί της ουσίας, ??
    Αυτής που σου τάπρηξε λεβέντη μου.

Και όποτε θες να μαθαίνεις κανονισμούς ,

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΡΩΤΑ.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ώστε δεν ξέρεις ποιος είναι ο 34άρης στην ΑΕΚ ??
    Αυτός που βγήκε ο καλύτερος Έλληνας και σας ξελασπώνει μόνος του τα τελευταία
    3-4 χρόνια.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ, ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.

Δύο τραγικά λάθη έκανε η ΑΕΚ για τα σέντερ μπακ της

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΑΣΚΑΡΑΤΕ.
    Πως υπολογίζεις ρε μάγκα 2 παίκτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?? ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    Ό ένας γιατί δεν κάνει για την ΑΕΚ και ο άλλος λόγω πολύ κακού προγραμματισμού.
    ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ?? Καλά φάε χόρτο.

Σέντερ μπάκ ο Ζήκος ??
    Τον θυμάσαι όταν έπαιξε σέντερ-μπακ τι μαλακίες πρόλαβε και έκανε σε 10 λεπτά ??
    Στη Γαλλία ?? Ένα πέναλτυ ?? Κάτι τσάφ ??

32 ο Ζήκος ??
    Πέρσυ 33 δεν ήτανε ??

Ο Νσαλίβα σέντερ-μπακ ??

Ή πολύ απελπισμένος είσαι ή πολύ άσχετος .

10άρι είναι ο Ριβάλντο, ο Φερρέρ το πήρε είδηση ??
    Θέλετε όμως και δεύτερο,ο Ρίμπο δε μπορεί να βγάλει όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη θέση.
    Εκτός αν αποφασίσει νά βάζει τον Τόζερ,γιατί και αυτόν τον έχει τρελλάνει στη
    μαλακία ο παππούς.
    Μέχρι και αριστερό μπάκ τον έχουμε δεί, ΝΑΙ ή ΟΧΙ Αεκάρα ??

Ο ΡΑΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ??
    Γιατί προχθές στο Περιστέρι άλλα αντ' άλλων τον έβλεπα.

Κοίτα ,είσαι έξυπνο παιδί σταμάτα να κάνεις το κορόιδο.
    Όταν μια όμάδα ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά,αυτό σημαίνει προγραμματισμός και οικονομική
    άνεση. ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΚΛΙΝΣΜΑΝ.
    Όταν περιμένεις να δεις με ποιον θα κληρωθεις στο CH.L. μπας και τον περάσεις να μετρήσεις
    αν θα πάρεις ή δεν θα πάρεις παίκτη και τι ύψους οικονομικού, τότε είσαι ΝΤΕΜΗΣ.:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός του Δέλλα φέτος.
    ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ??
    Ουζάκι πίνεις ??

Ο Παπασταθόπουλος κατάλαβες γιατί έφυγε αλλαγή στο Περιστέρι ??
    Πως το λένε αυτό ??
    Πρόωρη επάνοδος ??
    Υποτροπή ??

Είναι 19 μόνο αλλά έτσι που πάνε θα τον φάνε λάχανο.
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ- ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ:rotflmao: :rotflmao:

Βάζεις στο χωράφι έναν ανέτοιμο ,όχι αγωνιστικά ,αλλά μυικά προερχόμενο από
    τραυματισμό παίκτη ΝΕΑΡΟ.

ΒΛΕΠΕ ΝΙΝΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.

Σέντερ φορ βαρύ περιοχής έχει η ΑΕΚ ??
    Πάει ο Καπετάνος, ξανά επέμβαση.

Ο Κονέ,μεγάλη απογοήτευση,ή οι κωλοφυλλάδες σας παραμύθιασαν τον κόσμο για
    το μεγάλο παικταρά με τα κίτρινα που δεν ήθελε ΟΣΦΠ.
    1-2 μάτς που έπαιξε από την αρχή , ΜΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Αυτό με τα δύο σέντερ-μπακ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ .
    Γιατί θα αρχίσω την καζούρα.

Με μένα θάσαι σοβαρός,αν δε μπορείς μη τα βάζεις,αν δε ξέρεις μπάλλα ξανά μανά.
    Αν θες παραδίνω ίδιαίτερα.

Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΥΓ. Έπαιξε η ΑΕΚ πέρσυ ποτέ με 3 σέντερ-μπάκ ??
    Έπαιξε μήπως και φέτος ??
    Άντε για να μη λές ότι χρειάζονται 2.

Λυμπερόπουλος Νίκος : Ημε/νία γέννησης : 04-08-1975
    το καλοκαιρι κλεινει τα 33 οπως εγω γεννημενος στις 30-5-1976 κλεινω τα 32...
    για το Ζηκο εχεις δικιο γιατι ειναι γεννημενος 06-01-1974... αρα ειναι idi 34...

για τις επιλογες του Φερρερ δε μπορω να πω... οπως ολοι οι ΑΕΚτζιδες θα κρινουμε τον Φερρερ το καλοκαιρι και οχι τωρα... ειναι παραξενος και περιεργος αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΣ και δε μπορω να του καταλογισω τιποτα ακομα...

ο Παπασταθοπουλος δεν εχει τιποτα βγηκε προληπτικα γιατι δεν ηταν ετοιμος 100% το Σαββατο

τωρα απο οτι ακουμε (φτου φτου) ειναι καρα οκ

ο Δελλας εχει φετος τα παρακατω στατιστικα.... αν τα δεις θα μας πεις μετα για την φετινη του προσφορα.... σε προκαλω...

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2007-08
    Συμ. Γκολ Κιτ. Κοκ. Λεπτά
    Super League 14 2 4 1 1087'
    Κύπελλο Ελλάδας 1 - - - 80'
    Champions League 1 - - - 90'
    Κύπελλο UEFA 4 - 1 - 360'
    Εθνική Ελλάδας 4 - 1 - 360'

20 συμμετοχες + 4 στην εθνικη..

εχει τον καλυτερο σεντερ φορ περιοχης της σουπερλιγκ... αναλογικα με το χρονο που εχει παιξει εχει τα περισσοτερα γκολ στη σουφραλιγκ. και τα καλυτερα στατιστικα σε επιτυχημενες προσπαθιες . Ismael Blanco.... οχι ο αγαπημενος των ΑΡΔ αλλα τα νουμερα δε λενε ποτε ψεματα... ασε που δεν εχει τροφοδοτηθει καθολου!

ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΑΟΥΤ

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟ,

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΤΥΟΥ ΛΕΜΕ.

Ό Αλέφαντος ήταν άσχετος.

Μήπως έχεις κάτι επί της ουσίας, ??
    Αυτής που σου τάπρηξε λεβέντη μου.

Και όποτε θες να μαθαίνεις κανονισμούς ,

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΡΩΤΑ.

τελευταια παρεμβολη μου....καλα που το εγραψες (εστω και τωρα) γιατι καποιοι ομοιδεατες σου ακομα ισχυριζονται οτι ειναι πεναλντυ....για να το πιστεψουν δηλαδη....αφου το λεει και ενας ολυμπιακος....ο Αλεφαντος δεν ηταν ο τιμημενος προπονητης,που ολοι η θυρα 7 επινε νερο στο ονομα του(με τα κεφτεδακια ειχαμε προβλημα βεβαια )???και που εβγαλε το σλογκαν.....''καλως τα παιδια,καλως τα 3-0''που ολοι αναπαρειγατε για αρκετο καιρο???
    επι της ουσιας...
    -υπηρξε παραγκα???αν οχι παραγκα,φιλικη διαιτησια υπερ του ολυμπιακου???και μην ακουσω οτι ολοι οι μεγαλοι παιρνουν σφυριγματα,γιατι θα συμφωνησω.....αλλα το θεμα ειναι ποιος επαιρνε τα πιο πολλα,τα πιο σημαντικα,και στην πιο κρισημα και καταλληλη στιγμη....
    -''Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν..."σου λεει κατι???
    -ποιο μεγαλο σκανδαλο ειναι το αρθρο 44 (που υπηρχε) και χρησιμοποιησε νομιμα η Αεκ???η ο προπομπος αυτου....???δηλαδη η ρυθμιση χρεων που εγινε αποκλειστηκα για τον ολυμπιακο,και πληρωσε μονο το κεφαλαιο χωρις τοκους με αποτελεσμα να φαλιρισει η Τραπεζα Κρητης...
    -τα 10 πρωταθληματα τα εχετε παρει ολα δικαια,χωρις διαιτητικη βοηθεια???
    -βγηκε απο τον φακελο του 2004 η Ν.Φιλαδελφεια,και μπηκε το Καραισκακη σε μια νυχτα???μην ακουσω δικαιολογια για 131 και ΣτΕ,γιατι και στο Π.Φαληρο ειχαμε ακριβως τα ιδια και οχι με 131 αλλα με ολοκληρη δημοτικη αρχη και δημοτες (καμμια 3000 νομιζω)....

αυτα...γιατι αν τα γραψω ολα θα ξημερωσουμε....και περιμενω να τα γραψεις για να μαθαινουμε βρε παιδακι μου....και αεκτζηδες.....και βαζελοι....και γαυροι....και...και...και....

Κανονισμους,ευτυχως για μενα,ξερω παρα πολυ καλα....ετσι θα διαφωτησεις ολους τους υπολοιπους και θα με βγαλεις και απο τον κοπο να γραφω,και να κουραζομαι.....βαριεμαι και ευκολα ρε γαμωτω....

φιλικα

τελευταια παρεμβολη μου....καλα που το εγραψες (εστω και τωρα) γιατι καποιοι ομοιδεατες σου ακομα ισχυριζονται οτι ειναι πεναλντυ....για να το πιστεψουν δηλαδη....αφου το λεει και ενας ολυμπιακος....ο Αλεφαντος δεν ηταν ο τιμημενος προπονητης,που ολοι η θυρα 7 επινε νερο στο ονομα του(με τα κεφτεδακια ειχαμε προβλημα βεβαια )???και που εβγαλε το σλογκαν.....''καλως τα παιδια,καλως τα 3-0''που ολοι αναπαρειγατε για αρκετο καιρο???
    επι της ουσιας...
    -υπηρξε παραγκα???αν οχι παραγκα,φιλικη διαιτησια υπερ του ολυμπιακου???και μην ακουσω οτι ολοι οι μεγαλοι παιρνουν σφυριγματα,γιατι θα συμφωνησω.....αλλα το θεμα ειναι ποιος επαιρνε τα πιο πολλα,τα πιο σημαντικα,και στην πιο κρισημα και καταλληλη στιγμη....
    -''Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν..."σου λεει κατι???
    -ποιο μεγαλο σκανδαλο ειναι το αρθρο 44 (που υπηρχε) και χρησιμοποιησε νομιμα η Αεκ???η ο προπομπος αυτου....???δηλαδη η ρυθμιση χρεων που εγινε αποκλειστηκα για τον ολυμπιακο,και πληρωσε μονο το κεφαλαιο χωρις τοκους με αποτελεσμα να φαλιρισει η Τραπεζα Κρητης...
    -τα 10 πρωταθληματα τα εχετε παρει ολα δικαια,χωρις διαιτητικη βοηθεια???
    -βγηκε απο τον φακελο του 2004 η Ν.Φιλαδελφεια,και μπηκε το Καραισκακη σε μια νυχτα???μην ακουσω δικαιολογια για 131 και ΣτΕ,γιατι και στο Π.Φαληρο ειχαμε ακριβως τα ιδια και οχι με 131 αλλα με ολοκληρη δημοτικη αρχη και δημοτες (καμμια 3000 νομιζω)....

αυτα...γιατι αν τα γραψω ολα θα ξημερωσουμε....και περιμενω να τα γραψεις για να μαθαινουμε βρε παιδακι μου....και αεκτζηδες.....και βαζελοι....και γαυροι....και...και...και....

Κανονισμους,ευτυχως για μενα,ξερω παρα πολυ καλα....ετσι θα διαφωτησεις ολους τους υπολοιπους και θα με βγαλεις και απο τον κοπο να γραφω,και να κουραζομαι.....βαριεμαι και ευκολα ρε γαμωτω....

φιλικα
    τι εγινε πανουλη ???

μας τελειωσε το μοιρολοι ????

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    αλλοι σκεφτονται τιτλο με το ζορι κ αλλοι χτιζουν ομαδα επιπεδου....αλλοι με εξαμηνο δανεικο 19χρονο κ αλλοι με το 10αρι της ριβερ....παλι εκτος κυπελλου ρε παιδια?οκ .παραγκα παλια.μας εσπρωξαν.παλια.ειλικρινα.εκτος απο παπασταθοπουλο.ποιος απο το ροστερ της ΑΕΚ μπορει να βγει στην ευρωπαικη αγορα?τωρα.ελεος.οποιος και να παρει το πρωταθλημα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο ολυμπιακος εχει ξεφυγει απο τις αλλες ελληνικες ομαδες.και βγαζει και μια φρεσκαδα ,κατι τελος παντων...μια ελπιδα....ολα τ αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε
    πρωταθλητης Ευρωπης

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    για στασου ρε καστορα...και αν σταματησουνε οι γαυροι να ασχολουντε με τον παο και την αεκ, τα χανουμια με τον θρυλο και τον παο, τα βαζελια με τον θρυλο και την αεκ, ο ριβαλντο με τον θρυλο και τον κοκκαλη, ο κοκκαλης με τον ριμπο και την αεκ και αρχισει ο καθενας να κοιταει τη δουλεια του ποιος ο λογος να μιλαμε εδω μεσα και ποιος ο τροπος να κανουμε πλακα ???

πανο σου το εχω ξαναπει. περνεις το πραμα εδω μεσα στα σοβαρα και θετεις τον εαυτο σου στα ματια μου ωςπεριορισμενης ευθυνης ατομο τουλαχιστον για το συγκεκριμενο !!!

σου το εχω ξαναπει....
    ΞΕΚΟΛΑ !!!!
    +1000:rotflmao: :rotflmao:

+10.000 Πέστα λοιπόν γιατί πολύ σοβαρότητα έπεσε και χάνετε η μαγεία
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σωφερακο ...σε παρακαλω παλικαρι μου....

πηγαινε να παιξεις με τα τουτουνια σου...

μακαρι να γινει κατι για τον Πανθηναϊκο!

Ακομα και παταγωδης αποτυχια να ειναι, τουλαχιστον θα κινηθουν λιγο τα στασιμα νερα των τελευταιων δεκα χρονων.

ΒΑΛΤΩΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38