Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ειχα πει οτι θα γραφω μονο για θεματα κανονισμων επειδη απο μπαλλα πολυ εδω μεσα ειναι μυρωδιαδες.....αλλα μου τα εχεις κανει τουμπανα....ακου Αλεφαντε....ασχολησου με την ομαδα σου και το πως θα σηκωσεις φετος το CL και παρατα μας με τις αναλυσεις σου...α ναι και το γκαζον να ειναι κουρεμενο για να μην κλαιει παλι ο προπονηταρα σας....ο ιδιος που ΟΛΟΙ σας στην αρχη τον κραζατε....και τοσο κομπλεξ εχετε σαν ομαδα που ο προεδρος σου στην κοπη της πιτας σας με τον Ριβαλντο ασχοληθηκε....τοσο παραπονο που τον ξεφτιλισε...τι να κανουμε....οσο επαγγελματιες καποιοι εχουν και λογο και φιλοτιμο....τοσο λιδορια οτι ειναι φραγκοφονιας κλπ...και μολις πηρε τα φραγκα τα εδωσε αμεσως ΟΛΑ σε ιδρυματα...τι να κανουμε δηλαδη που ο παλιογερας σας ξεφτιλισε....αιντε που μετα απο 11 χρονια καρπαζιας θα παιξετε για δευτερη φορα τον φεβρουαριο και μας τα εχετε κανει τουμπανο....ασε την Αεκ,και ασχολησου με την ομαδα σου ειπαμε....αιντε γυριστρουλες...ε γυριστρουλες....
![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ,
ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
Και για την ΑΕΚ θα γράφω και για τα Τρίκαλα θα γράφω και για όποιον θέλω θα γράφω.
Κανείς δεν είναι σε θέση να εκτοξεύει Οθωμανικά φιρμάνια.
ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΗΡΕΜΗΣΕ.
Αν δεν θες να με διαβάσεις προσπέρασε με,φέρσου όμως πολιτισμένα.
ΕΓΩ απο τη στιγμή που δε σε προσβάλω προσωπικά σαν άτομο,
ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ.
Αν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας,είμαι στη διάθεση σου,
αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις μπάλλα και να έχεις άποψη.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΩ ΤΖΑΜΠΑ.
Φιλάκια.
![]()
![]()