γραψε-γραψε τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο θα σου κλειδωσει την συνδεση ο γειτονας...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
επιτέλους...
δεν είναι τίποτα ρε...θα περ΄σει....μέχρι τον επόμενο επιβήτορα....![]()
![]()
![]()
![]()
γραψε-γραψε τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο θα σου κλειδωσει την συνδεση ο γειτονας...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
επιτέλους...
δεν είναι τίποτα ρε...θα περ΄σει....μέχρι τον επόμενο επιβήτορα....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μ αρέσετε!!! χαχαχα! να πιάσετε έναν οφθαλμίατρο όλοι μαζί και μετά έναν αναλυτή -ψυχαναλυτή!!! Ασχολούμαστε με την τριάρα που κέρασαν οι Κύπριοι και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και η άλλη τους ομάδα εμάς την ΑΕΚ για να μην νομίζετε πως μας αφήνω απέξω!!! Δηλαδή οι τρεις καλύτερες ομάδες της χώρας (λέμε τώρα) πετάχτηκαν έξω από τις αντίστοιχες καλύτερες της Κύπρου. τα συμπεράσματα δικά μας.
Επίσης... οι Κύπριοι έδωσαν χρήματα και πήραν παίκτη αναγνωρισμένης αξίας ονόματι Σάβιο! Την ίδια ώρα που εμείς βαφτίζουμε παιχταράδες παίκτες όπως Ρίκα Μαίστόροβιτς Βύντρα Σαριέγκι ή στηριζόμαστε σε παππούδες όπως ο Τζόλε ο Ρίμπο λίγα χρόνια πριν και πάει λέγοντας.
Και το χειρότερο από όλα ξέρτε ποιο είναι; Ότι αντί να τους ρίξουμε πέντε φάσκελα απλώς καθόμαστε και λέμε εγώ σου έριξα 4 ναι αλλά εγώ βγήκα δεύτερος ναι αλλά εγώ πήρα πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα που όποτε πάμε Ευρώπη ξεφτιλιζόμστε και γελάνε οι πάντες με μας.
Οπαδοί...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο ρε φιλε αυτο ξαναπες το. ΜΠΡΑΒΟ
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
<<< Σε θρίαμβο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς με τη Νόρντζελαντ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συνέτριψε τους Δανούς με 5-0 !! >>>
Τι εγινε ρε παιδια.......![]()
Που χαθηκατε ολοι απο χτες το βραδυ.........![]()
Και ελεγα...... " Θα πινω τον καφε μου και θα διαβασω τουλαχιστον 10 σελ σχολια..."![]()
Που να ηξερα οτι θα χαθειτε ολοι διοτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σας μαθαινε πως φερονται και τι σκορ πρπει να υπαρχουν απο τις μεγαλες ελληνικες ομαδες, ως προς τις ανυπαρκτες και αγνωστες ομαδες του κυπελου ουεφα.......
Κριμα....![]()
Ποσα ξερεις...... Ποσα ξερεις..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ................ΗΡΘΕ ΚΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Προβλέπω............πολλές άλλαγές καί δύσκολη έπικράτηση.......
γιά νά μήν κουραστούν οί βασικοί........
Τό Βασσάρα ρέεεεεεεεεεε............τό Βασσάρα καί τά μάτια σας........
Αύτός μήν κουραστεί γιατί καήκατε γαύροι......
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ....!!!!!
![]()
Παρτε το χαμπαρι..
ΜΟΝΟ ο θρυλος ειναι ικανος για να φερει θετικα αποτελεσματα απεναντι στα μεγαθηρια,
με 5αρες κλπ....!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
<<< Σε θρίαμβο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς με τη Νόρντζελαντ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συνέτριψε τους Δανούς με 5-0 !! >>>
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Ποσα ξερεις...... Ποσα ξερεις..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MEXΡΙ 4 ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...........!!!!
άπό κεί καί πάνω δυσκολεύει τό πράμμα........!!!!!!!
![]()
τι να δούμε ρε Stoybi... εμένα προσωπικά με πήρε ο ύπνος... τόσο δυνατή ομάδα ήταν οι Δανοί... άσε μας ρε φίλε.
Στους ομίλους θα δούμε τι θα σας πέσει και αντίστοιχα θα δούμε τι μπορείτε να παίξετε εκεί.
Για την Κυριακή , καμιά πρόγνωση παληκάρια; Γιατί το βλέπω "Χ" το παιχνίδι και τον Βάζελο να περνάει μπροστά;...ε;.. μου λέτε;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τι εγινε ρε παιδια.......![]()
Που χαθηκατε ολοι απο χτες το βραδυ.........![]()
Και ελεγα...... " Θα πινω τον καφε μου και θα διαβασω τουλαχιστον 10 σελ σχολια..."![]()
Που να ηξερα οτι θα χαθειτε ολοι διοτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σας μαθαινε πως φερονται και τι σκορ πρπει να υπαρχουν απο τις μεγαλες ελληνικες ομαδες, ως προς τις ανυπαρκτες και αγνωστες ομαδες του κυπελου ουεφα.......
Κριμα....![]()
Ενταξει, αφου ειναι θριαμβος το να κερδισεις την ογδοη (φετος) ομαδα του Δανεζικου πρωταθλημταος που συμμετεχει στα προκριματικα του ΟΥΕΦΑ λογο fair - play, παω πασο...
και φαντασου φαγανε και κοκκινη καρτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ενταξει, αφου ειναι θριαμβος το να κερδισεις την ογδοη (φετος) ομαδα του Δανεζικου πρωταθλημταος που συμμετεχει στα προκριματικα του ΟΥΕΦΑ λογο fair - play, παω πασο...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. βραβειο fair play παιρνει η ομαδα με τις λιγοτερες καρτες στο πρωταθλημα
Στο ειχα πει βρε φιλε...... ( και θα στο ξαναλεω ...και θα στο ξαναλεω...)Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ενταξει, αφου ειναι θριαμβος το να κερδισεις την ογδοη (φετος) ομαδα του Δανεζικου πρωταθλημταος που συμμετεχει στα προκριματικα του ΟΥΕΦΑ λογο fair - play, παω πασο...
Τοσα χρονια οποτε την τρωγαμε απο τερατα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου ( και οχι απο την Ανορθωση ) εσεις ολοι....
Ετσι το παιζατε μαγκες.........![]()
Η Βαθμολογια της Ελλαδας.... Τι εγινε...?? Δεν σας απασχολει τωρα..???
<<< Η χώρα μας μπορεί να παρέμεινε στην 14η της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ, προσθέτοντας στη συγκομιδή της τους βαθμούς από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νόρτζελαντ, ωστόσο παίζει ουσιαστικά χωρίς… αντίπαλο για την 13η θέση.
Η Ελβετία που την καταλαμβάνει αυτήν τη στιγμή έχασε και τρεις εκπροσώπους της στο θεσμό (Ζυρίχη, Μπελιντσόνα, Γιουνγκ Μπόις) και προσμένει σε βαθμούς μόνο από τη Βασιλεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ελλάδα έχει 24.915 βαθμούς και η Ελβετία 25.050, διαφορά που μεταφράζεται πρακτικά σε μία ισοπαλία, ήτοι που καλύπτεται εύκολα εφόσον οι εκπρόσωποί μας παρουσιαστούν σοβαροί στη συνέχεια. >>>
![]()
Μεχρι καποιο 3χ3......Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
MEXΡΙ 4 ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...........!!!!
άπό κεί καί πάνω δυσκολεύει τό πράμμα........!!!!!!!
![]()
Εχεις πολλες ζωες ακομα.....![]()
![]()
Όπως η Χεερενφεν, η Σαχταρ, η Φερεντσβάρος ................... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
.....
Τοσα χρονια οποτε την τρωγαμε απο τερατα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου ...
Όσο για τον χθεσινό θρίαμβο .................. μάλλον ασέλγεια σε πτώμα ήταν !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.sport-fm.gr/article/148873
και δεν το εχουν καν πρωτο θεμα....![]()
![]()
![]()
Η Ευρώπη πέρασεμα και θέλουμε δεν θέλουμε, πατώσαμε εκεί στην σημαντική διοργάνωση του CH.L. διά του εκπροσώπου ΠΑΟ και κερδίσαμε στο UEFA διά του ΟΣΦΠ. τελεία και τέλος... Κυριακή ντέρμπυ τώρα... και έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις.
Απο πλευράς ΑΕΚ ο Κυργιάκος είναι αρχηγός στο ντέρμπυ και μαζί με τον Μπασινά θα είναι σίγουρα το "πρώην πράσινο" και νυν "κίτρινο" πανί για τους οπαδούς του ΟΣΦΠ.
Ο 39χρονος τεχνικός πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στους Θρακομακεδόνες ανακοίνωσε στους παίκτες: «Αρχηγός της ομάδας αποφάσισα να γίνει ο Σωτήρης και πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνείτε με αυτή την επιλογή μου. Μας έχει βοηθήσει πολύ στο γήπεδο και είναι απολύτως λογικό να έχει αυτή την τιμή. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη λύση».
Απο ΟΣΦΠ και Βαλβέρδε ήδη τέθηκε το άλλοθι της κούρασης στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.... ο Ισπανός το χειρίζεται καλά για να καλύψει την περίπτωση που δεν πάνε όλα όπως τα θέλει.
Απο τον ΠΑΟ... γκρίνια και γκρίνια και γκρίνια.. οι παικταράδες και οι Σελε-Παο , έγινε ξαφνικά ομαδούλα επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος στα μάτια των φιλάθλων. Νομίζω οτι υπάρχει βιασύνη γενικά. Και σίγουρα αρκετά προβλήματα στο πως περνάει το σύστημα του ο προπονητής στην ομάδα...«Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια. Το ματς με την ΑΕΚ θα το σκεφτούμε από αύριο. Σίγουρα υπάρχει κούραση, ωστόσο σε τέτοια ματς νομίζω ότι το κίνητρο ξεπερνάει την κούραση», το σχόλιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η αγωνιστική σίγουρα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.