Σελίδα 176 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 76126166171172173174175176177178179180181186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.626 έως 2.640 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

[

Nurburgring Nordschleife - The Legend

Overall Lap Record ever, Motorcycles

* 7:26.8 - Ducati 1098 S reported in Two Wheels July 2007
    * 7:32.6 - "The Baron" Aprilia RSV1000R Factory, reported in PB Magazine August 2007
    * 7:49.71 - Helmut Dähne, Honda VFR750R, fastest officially timed motorcycle lap, during Zuverlässigkeitsfahrt, 1993 (series discontinued after 1994)

[/B][/QUOTE]

Εδω δλδ βαλανε αυτα τα 3 να τρεξουν και οποιο κανει καλυτερο χρονο ?
    Ι δε καταλαβα κατι καλα.... για πες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    loipon paizei pio grigoro amaxi se ayta ta lefta einai eyropaiko kai se afino na psaxeis kala na to breis kai na ertheis na moy peis meta...
    elise

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Porsche '86 Ruf CTR 'Yellow Bird' Doing the most difficult in track the world !!!

Enjoy...

http://www.youtube.com/watch?v=jol_xnEnits

ρε το πηλοτακι κοιτα πως παει!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    elise
    πολυ καλο το elise αλλα δεν ειναι πιο γρηγορο απο evo σε πιστα...

ασε που ειναι μιση σταλια το αμαξι....

αμαξι που λεει ο λογος σαν τα μινι κουπερ τα παλια ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    [

Nurburgring Nordschleife - The Legend

Overall Lap Record ever, Motorcycles

* 7:26.8 - Ducati 1098 S reported in Two Wheels July 2007
    * 7:32.6 - "The Baron" Aprilia RSV1000R Factory, reported in PB Magazine August 2007
    * 7:49.71 - Helmut Dähne, Honda VFR750R, fastest officially timed motorcycle lap, during Zuverlässigkeitsfahrt, 1993 (series discontinued after 1994)

Εδω δλδ βαλανε αυτα τα 3 να τρεξουν και οποιο κανει καλυτερο χρονο ?
    Ι δε καταλαβα κατι καλα.... για πες [/B][/QUOTE]

Οχι... το 7:49 ηταν ο ταχυτερος επισημα χρονος που ειχε μετρηθει στην πιστα... αν και στην πορεια ενας Γερμανος ντοπιος ο οποιος εχει μερικες χιλιαδες γυρους στο ΡΙΝΓΚ εκανε καποια στιγμη 7:32 (ανεπισημο) με ενα ημιαγωνιστικο R1 το οποιο τρεχει σε ερασιτεχνικα events ανα την Ευρωπη, οι χρονοι του 1098S και Mille ειναι σε διαφορετικες χρονικες στιγμες, απο αλλους αναβατες, αλλα ειναι οι μεχρι στιγμης ταχυτεροι που εχουν μετρηθει στο RING απο μοτοσυκλετα ΣΤΟΚ τουλαχιστον...

απλα δν εχει γκαζι για τις ευθειες, μονο εκει χανει χρονο σε σχεση με το εβο που εχει δυναμη. αλλα η ελιζ ειναι σαν καρτ, 800κιλα, πισωκινητη κεντρομηχανη κ μουν@ρα οποτε τι να την κανεις τη φτερουγα που εκτος απο ασχημο 4πορτο σενταν, καιει τ αντερα του κ καθε χρονο βγαινει καινουριο.. η βρετανικη σχολη στα αμαξια ειναι η καλυτερη, στηριζομενη στις αρχες του κολιν τσαπμαν, add speed add lightness! το εβο ειναι για αναβασεις χωμα ραλλακια γενικως η ελιζ θελει ζμπιστα κ γραμμες..

απλα δν εχει γκαζι για τις ευθειες, μονο εκει χανει χρονο σε σχεση με το εβο που εχει δυναμη. αλλα η ελιζ ειναι σαν καρτ, 800κιλα, πισωκινητη κεντρομηχανη κ μουν@ρα οποτε τι να την κανεις τη φτερουγα που εκτος απο ασχημο 4πορτο σενταν, καιει τ αντερα του κ καθε χρονο βγαινει καινουριο.. η βρετανικη σχολη στα αμαξια ειναι η καλυτερη, στηριζομενη στις αρχες του κολιν τσαπμαν, add speed add lightness! το εβο ειναι για αναβασεις χωμα ραλλακια γενικως η ελιζ θελει ζμπιστα κ γραμμες..

καλα τα λες.. αλλα πρεπει να εισαι 1.70 για να εισαι ανετος εκει μεσα εγω δε χωραω με τπτ

δε θελω να σκεφτομαι.. αμα τρακαρεις με αυτο τι θα γινει...

εγω ειμαι 1.82 κ χωραω μια χαρα. δε θελει κοπο θελει τροπο!

ειναι πολυ ασφαλες αμαξι ρε εχω δει στουκες στο εlise trophy στην αγγλια με 100+ χλμ κ ο οδηγος δν επαθε τπτ παροτι ψιλοδιαλυθηκε μπροστα τ αμαξι. στην ελιζ εισαι μεσα στο πλαισιο κ για το σχημα του το λενε κ μπανιερα. σαν φορμουλα δλδ! κ σε σχεση με αλλα roadster που εχουν μονο κατι rollbars πως τα λενε για προστασια στην τουμπα, η ελιζ εχει ενα ενιαιο ολοκληρο αλουμινενιο κομματι + το οτι δν ξεκολλαει απ το δρομο με τπτ, οχι να τουμπαρει, ετσι οπως ειναι στημενη κ με τετοιο υψος!

εγω ειμαι 1.82 κ χωραω μια χαρα. δε θελει κοπο θελει τροπο!

ειναι πολυ ασφαλες αμαξι ρε εχω δει στουκες στο εlise trophy στην αγγλια με 100+ χλμ κ ο οδηγος δν επαθε τπτ παροτι ψιλοδιαλυθηκε μπροστα τ αμαξι. στην ελιζ εισαι μεσα στο πλαισιο κ για το σχημα του το λενε κ μπανιερα. σαν φορμουλα δλδ! κ σε σχεση με αλλα roadster που εχουν μονο κατι rollbars πως τα λενε για προστασια στην τουμπα, η ελιζ εχει ενα ενιαιο ολοκληρο αλουμινενιο κομματι + το οτι δν ξεκολλαει απ το δρομο με τπτ, οχι να τουμπαρει, ετσι οπως ειναι στημενη κ με τετοιο υψος!

μου αρεσει σαν σχεδιασμο αλλα δε νομιζω να το αγοραζα... ποτε... τοσα λεφτα για μισο αμαξι δε λεει...

μου αρεσει σαν σχεδιασμο αλλα δε νομιζω να το αγοραζα... ποτε... τοσα λεφτα για μισο αμαξι δε λεει...
    Εσύ γιατί δεν χωράς, τι ύψος έχεις?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Εσύ γιατί δεν χωράς, τι ύψος έχεις?

1.84 ενταξει το θεμα ειναι να εισαι και ανετος...

ειναι πολυ γαματο αμαξι δε λεω.. αλλα για ελλαδα δεν ειναι θα πεσεις σε μια λακουβα και εκει θα μεινεις

και παιζει στα 55.000+

ειναι πολυ γαματο αμαξι δε λεω.. αλλα για ελλαδα δεν ειναι θα πεσεις σε μια λακουβα και εκει θα μεινεις

και παιζει στα 55.000+
    Τώρα αυτό να το λές εσύ, κάτι θα ξέρεις. Και ειδικά με τη μηχανή που καβαλάς........
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

1.84 ενταξει το θεμα ειναι να εισαι και ανετος...
    Εγω ειμαι 1.80 ... σιγα την διαφορα...

ασχετο... εχω μπει σε Impreza γνωστου, και μου φυγαν τα νεφρα, καλυτερα σε 916 επανω πιο ανεση θα ειχα... τρομερα εξοδα σε σερβις και αναλωσιμα... και τρομακτικα μεγαλη καταναλωση... και εχω μπει και σε M3... χλιδη... ταχυτης... κλπ κλπ κλπ...

τα 4W japan (και οχι μονο) ειδικα τα τελευταιων χρονων, ειναι για βοδια που κουναν μονο τα ποδια... για κουλαδια δηλαδη που δεν το κατεουν και περιμενουν το οχημα να κανει με τους υπολογιστηρες και τα ελεγχομενα διαφορικα να κανει την δουλεια... (συμβαινει και σε Ευρωπαικα πλεον) βεβαια ολα αυτα σε τυχον χαλια ασφαλτο... δυστυχως γιαυτο ψιλοφτουρανε στην Ελλαντα γιατι ειναι οι δρομοι χειροτεροι απο της Ουγκαντας... στην Ευρωπαικη ασφαλτο και πιστες τον πουλεν απο τα Ευρωπαικα... ασε που παιζει και Corvette με 5700cc και πολυ παιχνιδι... αμα φτασει καποιος εκει να μπορει να παρει supercar...

η Elise ειναι κορυφαια επιλογη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Εγω ειμαι 1.80 ... σιγα την διαφορα...

ασχετο... εχω μπει σε Impreza γνωστου, και μου φυγαν τα νεφρα, καλυτερα σε 916 επανω πιο ανεση θα ειχα... τρομερα εξοδα σε σερβις και αναλωσιμα... και τρομακτικα μεγαλη καταναλωση... και εχω μπει και σε M3... χλιδη... ταχυτης... κλπ κλπ κλπ...

τα 4W japan (και οχι μονο) ειδικα τα τελευταιων χρονων, ειναι για βοδια που κουναν μονο τα ποδια... για κουλαδια δηλαδη που δεν το κατεουν και περιμενουν το οχημα να κανει με τους υπολογιστηρες και τα ελεγχομενα διαφορικα να κανει την δουλεια... (συμβαινει και σε Ευρωπαικα πλεον) βεβαια ολα αυτα σε τυχον χαλια ασφαλτο... δυστυχως γιαυτο ψιλοφτουρανε στην Ελλαντα γιατι ειναι οι δρομοι χειροτεροι απο της Ουγκαντας... στην Ευρωπαικη ασφαλτο και πιστες τον πουλεν απο τα Ευρωπαικα... ασε που παιζει και Corvette με 5700cc και πολυ παιχνιδι... αμα φτασει καποιος εκει να μπορει να παρει supercar...

η Elise ειναι κορυφαια επιλογη...
    Εσένα δηλαδή σου αρέσουν τα μικρά, ημίσκληρα και κομψά......αριστοκράτηηηηηη

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε