Παραννοησες, φιλτατε καρτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
...Σταματήστε να πιστεύετε ότι έχουμε Ιαπωνικά επειδή ΔΕΝ μπορούμε να πληρώσουμε για Ευρωπαϊκά! Δεν ονειρευόμαστε όλοι Ιταλικά και αμερικάνικα ρε παιδιά με το παρδόν δηλαδή! Πολλοί από εδώ μέσα έχουν μηχανές άνω των 12-13000Ε. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν Ιταλικό ή Αμερικάνικο? Φυσικά και ναι! Απλά οι άνθρωποι γουστάρουν άλλα πράγματα!
Φιλικά
![]()
και ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, αν λεω αν, υπηρχε η δυνατοτητα να εχεις ενα αγαπημενο τσαπαν, ενα αγαπημενο γιουροπα, κ ενα αγαπημενο απο αμερικα δεν θα το εκανες????
Αυτη ηταν η ερωτηση μου.
Τιποτε περι ''θελουν αλλα δεν μπορουν'' και τα συναμφοτερα περι ''κοστους'' που γραφεις σαν να ταν λογια δικα μου...
QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
1. χαλαρωσε μεγαλε τη πλακα μας κανουμε να περναμε καλα.....![]()
![]()
σε διαβεβαιω δεν υπαρχει περιπτωση να τετραγωνισουμε το κυκλο εδω περα![]()
![]()
2. οσο για τα μηχανακια τωρα δεν υπαρχει σωστο η λαθος.....
3. υπαρχει παθος, υπαρχει κ@υλα...
4.και σε τελικη αναλυση ο πιο προσφατος ερωτας καταλυει ολους τους προηγουμενους.......
5. εκτος αν λεγεσαι Γιαννης και πιστευεις οτι τα Σουζουκια ειναι τα καλυτερα στο κοσμο[/QUOTE]
1. χαιρομαι για τις 175 σελιδες πλακα που κανετε, χαιρομαι περισσοτερο ομως για τις 5 σοβαρες σελιδες
2. σωστη η παρατηρηση/συμφωνω
3. δεν εχω το πρωτο ουτε το δευτερο..απλα μεγαλωσα με μηχανες απο προπαππο, οδηγω απο ουτε που θυμαμαι ποτε, τις μαστορευω απο παλι δεν θυμαμαι ποτε, οι σπουδες μου ειναι συναφες. Εσενα ειναι παθος -εμενα ειναι μερος της ζωης μου.
4. ισχυει, αλλα για μενα μονον σε εμβια οντα. Επειδη εχω τωρα αυτο δεν μπορω να ξεχασω ουτε ενα χλμ με καθε παλια μου μηχανη.
5. αν και ο αυτοσαρκασμος δειχνει πολλα, δεν απορω μιας και ετσι νιωθουν οι περισσοτεροι ελληνες. Αυτο που εχουν εκεινοι ειναι το καλλιτερο.