Σελίδα 178 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 78128168173174175176177178179180181182183188 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.656 έως 2.670 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    το 2007 εχω μια 355........

ΥΓ. πως μεγαλωσε ο ανηψιος μου η εγω γερασα.......
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    +1 στο ραννερ. το εβο στριβει μονο του εχει απιστευτη τετρακινηση. η ελιζ θελει πολλα κιλα παραπανω @@ για να την παει κανεις το ιδιο γρηγορα με το εβο κ αυτο ισως ειναι ενας λογος που σε συνδυασμο με τον κερδισμενο χρονο στην ευθεια ενας νορμαλ οδηγος θα εκανε ταχυτερο γυρο με εβο παρα με ελιζ.

οσο για ανεση, οκ μια φορα εχω κατσει μεσα σε speedster που ειναι το ιδιο πραγμα ουσιαστικα κ ηταν μια χαρα, τουλαχιστον εγω δε χρειαζομαι τπτ αλλο. απλα το γουσταρω αυτο το αμαξι γιατι ειναι παναλαφρο, απιστευτα στημενο κ δν εχει τπτ που μπορει να προσθεσει βαρος πανω του, ουτε a/c ,abs, ηλεκτρικα παραθυρα,κλειδαριες κουμπακια απο δω κ απο κει κλπ κλπ....

ΕΝταξει γουστα ειναι στον καθενα κατι αρεσει παραπανω... το ελιζε εχει γαματο στησιμο δε λεω.. αλλα σαν το εβο οχι..... τα εχουνε τρεξει σε πιστα με εμπρειρους οδηγους και τα 2 ειναι περιπου 3 seconds πιο γρηγορο το εβο απο το ελισε.

τη φωτο .......γεραματα το ειπα......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	355 mike.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	100500
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

αλλα τι να τα κανεις τα αυτοκινητα.... μπορεις να κανεις αυτο??????

Όνομα:	hopkins_07gp12_1105_an.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	63,5 KB 
ID:	100502
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    αλλα τι να τα κανεις τα αυτοκινητα.... μπορεις να κανεις αυτο??????

ετσι ετσι

Ρε παιδιά, ο Hopper δηλαδή τώρα σε αυτή τη φωτό.....κοιτάει την έξοδο?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Όχι, ψάχνει να βρει τον Stoner που θα είναι ήδη 2 στροφές μπροστά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

ελα ντε!!!!!
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Καλό το Evo...καλό το Impreza...δεν θα το αρνηθώ...αλλά δεν είναι Porsche, δεν είναι BMW M series...δεν είναι Buggati δεν είναι Dodge Viper SRT10 (στην Αμερική με 80.000δολλάρια το κάνεις δικό σου) / Charger SRT8. Και δεν είναι φτηνά.

Το μέρη του αμαξώματος ενός Ευρθωπαικού (πόσο μάλλον ενός Αμερικάνικου) φτιάχνονται σε μηχανήματα απο μέταλλα που δέχονται πιέσεις τόνων ολόκληρων...όταν φτιάχνονται νιώθεις το έδαφος να δονείται.
    Για αυτό όταν έσκασε πάνω στην M3 φίλου μου (με εμένα μέσα) Honda CRV (όχι το μεγάλο, το μικρό SUV) με 20+km/h δεν έπαθε τίποτα απολύτως ο προφυλακτήρας του. Το CRV έχαν υγρά απο το ψυγείο.

Όσο για σασί και στιβαρότητα πλαισιού δεν το συζητάμε καν.Το EVO και το Impreza (που είναι καραχαλαζιάρικα και έχουνε πανάκριβη συντήρηση) χρειάζονται roll cage για να νιώσεις κάποια ασφάλεια και κάποια στιβαρότητα.Κατ εμέ...το σασί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ακόμα σημαντικότερο στα αυτοκίνητα.Άμα δεν έχεις σασί κοιτάς να το ξεφορτωθείς γιατί δεν θα σου ζήσει.

Το καλό της τετρακίνησης είναι η εκτοξευτική και άνετη εκκίνηση. Σε αγώνες dragster τα impreza και evo εξαφανίζεται μόλις πρασινήσει το φανάρι αλλά απο κάποια φάση και μετά, μιλάνε τα κυβικά. Σε μεγάλες ταχύτητες όμως το αυτοκίνητο επειδή βρίσκουν πρόσφυση οι μπροστά τροχοί φεύγει δεξιά αριστερά απο τους μικροκραδασμούς που δεν είναι και τόσο μικροί στα δύο αυτά. Χώρίς να ξέρω πόσο ισχύει αυτό για το Evo που δεν έχει 50-50 στο imreza πάντως ισχύει.

Η πίσω κίνηση σε μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ σταθερή. Νιώθεις σαν βέλος που φεύγει ευθεία.
    Σε στροφές έχει και αυτή τους γρήγορους ρυθμούς της και ελέγχεται πιο εύκολα.

Προσωπικά προτιμώ τετρακίνηση γιατί είναι πιο ασφαλής και δεν νόμίζω ποτέ μου να μην έχω τετρακίνητο. Πάντως σίγουρα ποτέ μπροστοκίνητο.

Για να καταλάβεται πάντως τι κλύσμα μας κάνουνε οι Τζαμπόνφιλοι μας έχουνε βγάλει το 240sx και το Corolla του 87 ως κορυφαία ντριφτάμαξα. Μέχρι και ιστορία έχουνε προσδώσει στο Corolla, το φωνάζουνε Hakiroku (μπλιαχ αυτοί οι γιάπωνες ποιά...ακούς εκεί Χακιρόκου..).
    Για drifting, δεν υπάρχει τίποτα κορυφαιότερο απο το μέγιστο Elise.Φοβερό παιχνίδι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Όχι, ψάχνει να βρει τον Stoner που θα είναι ήδη 2 στροφές μπροστά!
    Παιζει κι αυτο.....αλλα ξερεις τι μου τη σπαει σ αυτα τα παιδια ρε μεγαλε......
    Ο ενας ευχαριστει λει τη γυναικα του(STONER).....Ο αλλος φιλαει τη βερα του(HOPPER)....
    O τριτος μιλαει στο σκυλο του.....(ROSSI) και βλεποντας κατι παλιες φωτο...(BARRY) λεω .....
    εγω τωρα μηπως γιναμε πολυ "ευαισθητοι".......ενα πραμα:wacko: :wacko: :wacko:

Όνομα:	barry nuts.jpg 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	82,5 KB 
ID:	100506
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Και εγώ άμα ήμουνα ο Stoner θα ευχαριστούσα την γυναίκα μου.

Kαλά τί έγινε λίγο έλειψακαι αρχίσατε πάλι τις κόντρες με τα αυτοκίνητα...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αφου δε τους περνει στα μηχανακια το γυρισαμε στα αμαξια σε λιγο θα παμε και στα jet ski :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Καλό το Evo...καλό το Impreza...δεν θα το αρνηθώ...αλλά δεν είναι Porsche, δεν είναι BMW M series...δεν είναι Buggati δεν είναι Dodge Viper SRT10 (στην Αμερική με 80.000δολλάρια το κάνεις δικό σου) / Charger SRT8. Και δεν είναι φτηνά.

Το μέρη του αμαξώματος ενός Ευρθωπαικού (πόσο μάλλον ενός Αμερικάνικου) φτιάχνονται σε μηχανήματα απο μέταλλα που δέχονται πιέσεις τόνων ολόκληρων...όταν φτιάχνονται νιώθεις το έδαφος να δονείται.
    Για αυτό όταν έσκασε πάνω στην M3 φίλου μου (με εμένα μέσα) Honda CRV (όχι το μεγάλο, το μικρό SUV) με 20+km/h δεν έπαθε τίποτα απολύτως ο προφυλακτήρας του. Το CRV έχαν υγρά απο το ψυγείο.

Όσο για σασί και στιβαρότητα πλαισιού δεν το συζητάμε καν.Το EVO και το Impreza (που είναι καραχαλαζιάρικα και έχουνε πανάκριβη συντήρηση) χρειάζονται roll cage για να νιώσεις κάποια ασφάλεια και κάποια στιβαρότητα.Κατ εμέ...το σασί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ακόμα σημαντικότερο στα αυτοκίνητα.Άμα δεν έχεις σασί κοιτάς να το ξεφορτωθείς γιατί δεν θα σου ζήσει.

Το καλό της τετρακίνησης είναι η εκτοξευτική και άνετη εκκίνηση. Σε αγώνες dragster τα impreza και evo εξαφανίζεται μόλις πρασινήσει το φανάρι αλλά απο κάποια φάση και μετά, μιλάνε τα κυβικά. Σε μεγάλες ταχύτητες όμως το αυτοκίνητο επειδή βρίσκουν πρόσφυση οι μπροστά τροχοί φεύγει δεξιά αριστερά απο τους μικροκραδασμούς που δεν είναι και τόσο μικροί στα δύο αυτά. Χώρίς να ξέρω πόσο ισχύει αυτό για το Evo που δεν έχει 50-50 στο imreza πάντως ισχύει.

Η πίσω κίνηση σε μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ σταθερή. Νιώθεις σαν βέλος που φεύγει ευθεία.
    Σε στροφές έχει και αυτή τους γρήγορους ρυθμούς της και ελέγχεται πιο εύκολα.

Προσωπικά προτιμώ τετρακίνηση γιατί είναι πιο ασφαλής και δεν νόμίζω ποτέ μου να μην έχω τετρακίνητο. Πάντως σίγουρα ποτέ μπροστοκίνητο.

Για να καταλάβεται πάντως τι κλύσμα μας κάνουνε οι Τζαμπόνφιλοι μας έχουνε βγάλει το 240sx και το Corolla του 87 ως κορυφαία ντριφτάμαξα. Μέχρι και ιστορία έχουνε προσδώσει στο Corolla, το φωνάζουνε Hakiroku (μπλιαχ αυτοί οι γιάπωνες ποιά...ακούς εκεί Χακιρόκου..).
    Για drifting, δεν υπάρχει τίποτα κορυφαιότερο απο το μέγιστο Elise.Φοβερό παιχνίδι.
    σωστα τα λες.. αλλα και παλι αποδυκνευεται οτι γρηγοροτερο στα 50.000 ειναι το εβο.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Kαλά τί έγινε λίγο έλειψακαι αρχίσατε πάλι τις κόντρες με τα αυτοκίνητα...
    Καλως ηρθες!

Πρέπει να ήταν ωραία εκει κάτω στη Μεγαλόνησο....

Αντε και εμείς του χρόνου...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα