Σελίδα 178 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 78128168173174175176177178179180181182183188 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.656 έως 2.670 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    φιλε ημουνα μια κυριακη αιγινιο ( ητανε και ο Γρηγορης μαζι μου, να πει κι αυτος ) και σκασανε μυτη κατι τιπαδες γυρω στα 40 ο ενας με super duke kai o allos hupermotard , δε λεω τα παλικαρια ητανε πιλοτοι

αλλα να βλεπεις να περνανε για πλακα 1000 αρια ςς και 600 αρια στις στροφες και μονον στην ευθεια να τους περνανε , ουσιαστικα παιζανε σε διπλο ταμπλο οι δυο τους χωρις κανενας να μπορει να σταθει κοντα τους

και την στιγμη που νομιζαμε οτι το ρεκορ το ειχε ενα ρ1 στην πιστα με χρονο 1.42 χρονομετρησα σε ενα καλο γυρω το δουκα και εκοψε κι ολας λογω ενος αυτοκινητου και εκανε 1.41 , μολκις του το πα μου ειπε οτι δεν ειναι καλος χρονος :hypnotize :hypnotize και οτι συνηθως γυρναει στο 1.38 :hypnotize

να σημειωσω οτι το αιγινιο ειναι πιστα με κλειστες στροφες και τον ευνοουσε λογω τις ροπης που εχουν απο πολυ χαμηλα αυτα ( ξεκολουσε για πλακα στην εξοδο τις στροφης )

βεβαια δεν ξερω τι κανουνε σε μια ανοιχτη πιστα οπου σιγουρα χανουν λιγο (πχ σερρες )

ενα μεγαλο ειδικα στον τυπο με το δουκα
    Πράγματι ο τύπος που λές πρέπει να ήταν πιλότος! Φιλαράκι σε βλέπω ψημένο πάντως για τον δούκα!

Και τί σε νοιάζει στην τελική αν περνάει τα ss ή όχι, εσύ να το πάρεις αν το γουστάρεις! Αυτό έχει σημασία!

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν με πειραζει και καλα εκανες και το ανεφερες.

ΔΕΝ υπαρχει ακομη μηχανημα (παντος ειδους) στην αγορα που να ΜΗΝ χαλαει.
    Αν δεχθουμε το παραπανω αξιωμα ειναι υπο ερωτηση η αξιοπιστια οποιασδηποτε κατασκευης.
    Ορθον μεχρι εδω??
    Μα φυσικά!

Τωρα εν προκειμενω, το ερωτημα σου κατευθυνει την απαντηση μου προς δικη σου (αλλα και λοιπων) ευχαριστηση...
    Πράγματι έτσι φαίνεται αλλά πραγματικά δεν έχω κάτι να κερδίσω αν αποδειχθεί ότι τα Ευρωπαϊκά έχουν πρόβλημα αξιοπιστίας! Μόνο να χάσω έχω αφού δεν το αποκλείω καθόλου να πάρω ευρωπαϊκό μελλοντικά! Άρα δεν τίθεται θέμα ευχαρίστησης!

...και αυτο διοτι πραγματικα ΥΠΑΡΧΕΙ θεμα αξιοπιστιας σε αρκετες ευρωπαικες κατασκευες..
    Ειναι βεβαια αδικο να βαζουμε σε ενα καζανι ΟΛΟΥΣ τους ευρωπαιους κατ/στες καθως υπαρχουν μαρκες που αποδεικνυουν το αντιθετο.
    Ωστοσο το παραπανω δειχνει (αν)αξιοπιστια μοντελων που ειναι σε παραγωγη καποια ετη..(ειδαλως πως θα μιλουσαμε για αξιοπιστια χωρις μοναδα χρονου?)
    Πιστευω ομως οτι στα τελευταια μοντελα οσον αφορα στην αξιοπιστια τους η ψαλιδα εχει αρχισει να κλεινει συγκριτικα με τα εξ ανατολης...
    Ο χρονος θα δειξει..
    Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος με αυτά που έγραψες. Απλά να σου πώ τουλάχιστον για τον εαυτό μου ότι δεν θεωρώ τις ευρωπαϊκές μάρκες ανάξιες να προσφέρουν αξιόπιστες μηχανές! Μάλλον πολλά προβλήματα προκύπτουν λόγω ανίκανων/ανειδίκευτων μηχανικών, αντιπροσωπειών που σκέφτονται μόνο το κέρδος αντί για τον πελάτη κ.τ.λ. Όλα αυτά, μαζί και με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία πάρα πολλών Ιαπωνικών μοντέλων (δεν λέω εταιριών), εμένα προσωπικά με κάνουν να τείνω προς Ανατολάς...
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    φιλε ημουνα μια κυριακη αιγινιο ( ητανε και ο Γρηγορης μαζι μου, να πει κι αυτος ) και σκασανε μυτη κατι τιπαδες γυρω στα 40 ο ενας με super duke kai o allos hupermotard , δε λεω τα παλικαρια ητανε πιλοτοι

αλλα να βλεπεις να περνανε για πλακα 1000 αρια ςς και 600 αρια στις στροφες και μονον στην ευθεια να τους περνανε , ουσιαστικα παιζανε σε διπλο ταμπλο οι δυο τους χωρις κανενας να μπορει να σταθει κοντα τους

και την στιγμη που νομιζαμε οτι το ρεκορ το ειχε ενα ρ1 στην πιστα με χρονο 1.42 χρονομετρησα σε ενα καλο γυρω το δουκα και εκοψε κι ολας λογω ενος αυτοκινητου και εκανε 1.41 , μολκις του το πα μου ειπε οτι δεν ειναι καλος χρονος :hypnotize :hypnotize και οτι συνηθως γυρναει στο 1.38 :hypnotize

να σημειωσω οτι το αιγινιο ειναι πιστα με κλειστες στροφες και τον ευνοουσε λογω τις ροπης που εχουν απο πολυ χαμηλα αυτα ( ξεκολουσε για πλακα στην εξοδο τις στροφης )

βεβαια δεν ξερω τι κανουνε σε μια ανοιχτη πιστα οπου σιγουρα χανουν λιγο (πχ σερρες )

ενα μεγαλο ειδικα στον τυπο με το δουκα

πηγαινε καλα οντως.. αλλα ειναι μια κλειστη πιστα και ειναι οτι πρεπει για αυτον
    ειχε και super corsa Pro λαστιχα απο οτι θυμαμαι...

ενταξει οχι και για τη πλακα τον ζακ με το ζχ-636 δυσκολευτικε να τον περασει...

Αλλα ρε παιδι μου πολυ τετοιος... ολοκληρο σουζο μηχανημα και ουτε μια σουζα ενα endo εγω αμα το ειχα να εβλεπες σουζες που θα το εκανα

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    πηγαινε καλα οντως.. αλλα ειναι μια κλειστη πιστα και ειναι οτι πρεπει για αυτον
    ειχε και super corsa Pro λαστιχα απο οτι θυμαμαι...

ενταξει οχι και για τη πλακα τον ζακ με το ζχ-636 δυσκολευτικε να τον περασει...

Αλλα ρε παιδι μου πολυ τετοιος... ολοκληρο σουζο μηχανημα και ουτε μια σουζα ενα endo εγω αμα το ειχα να εβλεπες σουζες που θα το εκανα
    Αφού είπαμε εσύ είσαι εφετζής!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Αφού είπαμε εσύ είσαι εφετζής!!!

αει ρε φλορε πιστακια βγαζεις το μηχανακι σου μονο στι πιστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα!

Ρε σείς δε με λέτε διαμάχες είναι εδώ ή καλημέρες-ευχολόγια??????????

DUCATISTI Ξυπνήστε! ανοίξτε τα μάτια σας καλά και......

Δείτε φότος απο μοτέρ Ducati F1 !!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	crankcaseduc11.jpg 
Προβολές:	72 
Μέγεθος:	88,1 KB 
ID:	110508

Εδώ ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή

1) ισχύς εν τη ενώσει (βλέπε μπιέλες με στρόφαλο)

2) Διαίρει και βασίλευε (βλέπε πιστόνι)

:a5: :a5:

Όνομα:	duc f1 engine fail11.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	67,3 KB 
ID:	110509

Και οι παράπλευρες απώλειες

Π.Χ. κάρτερ!

Τα σχόλια δικά σας!:rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	crankcaseduc44.jpg 
Προβολές:	72 
Μέγεθος:	75,6 KB 
ID:	110510

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ! ! !

Παλαιό μέλος

Μαλλον θα πηγε να κανει καμια σουζα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000

Μαλλον θα πηγε να κανει καμια σουζα...
    Όχι ρε στο περίπτερο της γειτονίας πήγαινε ρε!:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Ε καποια μαλακια θα εκανε θα ανοιξε τερμα το γκαζι μαλλον...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε καποια μαλακια θα εκανε θα ανοιξε τερμα το γκαζι μαλλον...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ωχ αυτό δεν το σκέφτηκα καλά λες!

Εννοείς θα άνοιξε το γκάζι!! Το τέρμα δεν χρειάζεται να το αναφέρεις!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ! ! !

Βασικά είναι τεχνολογικό διαμάντι το συγκεκριμένο, αφού για να γίνει έτσι θα πεί ότι...

...ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ!!!!!!

Chris

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων