η Μπαρτσελονα ειναι μια ιδιομορφη περιπτωση ...δεν παιζεται ανοιχτα ουτε κλειστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δηλαδη τωρα μεταξυ μας ρε ζζρ(δε ξερω κ το ονομα σου) προτιμας να πας βαρκελωνη τωρα να ανοιχτεις..να ανεβουν τα μπακ σου στη σεντρα να κλεισεις τη μπαρτσα να τους πιεζεις τη πρωτη πασα..και να κανεις καταλάθος 2 φασεις..
και να φας 5-6?
και θα βγεις μετα να πεις οοκ μπραβο μας γιατι πηγαμε να παιξουμε μπαλα?![]()
για να την παιξεις κλειστα πρεπει να εχεις αμυντικους επιπεδου Ιντερ και τον Μουρινιο στο παγκο ...οχι τον Μπουμσονγκ και τον Βυντρα...
η διαφορα τον Πανσεραικου με την ΑΕΚ δεν ειναι διαφορα Παναθηναικου-Μπαρτσα...
οσον αφορα τον Πανσεραικο ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πεσει αν συνεχισει ετσι...
οπως καποτε το αιγαλεω επαιζε ωραια μπαλα και σωνοταν απο τον πρωτο γυρο...
οπως η Λαρισα που επαιζε ωραια μπαλα και βγηκε ουεφα...
Οπως ο Εργοτελης κτλ κτλ...
στην τελικη δεν πεφρουν και εχουν και την εκτιμηση των φιλαθλων και φερνουν κ κοσμο στα γηπεδα...
ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...![]()
Η μονη ομαδα που δεν κατεστρεψε το ποδοσφαιρο και επεσε ειναι τα Γιαννενα για αλλους ευνοητους λογους..![]()
η Κερκυρα με τη μπαλα που παιζει δεν θα μαζεψει ποτε ουτε τους Κερκυραιους...
αντιθετα εγω θα πήγαινα να δω στο ΟΑΚΑ Παναθηναικος - Πανσεραικος
Υ.Γ.1. Η Κερκυρα θα πεσει αυτανδρη...εχει τη χειροτερη ομαδα της SUPERLEGUE..
Υ.Γ. 2 για τον αγωνα με την Μπαρτσα οποιαδηποτε ηττα με κατω απο 3 γκολ διαφορα τη θεωρω αθλο...
αλλα αν νομιζουν οτι θα παιξουν αμυντικα και θα παρουν αποτελεσμα ειναι γελασμενοι...
τωρα δεν λεμε να ανεβασεις την αμυνα στο κεντρο οπως ειχε κανει ο Μαλεζανι...αλλα αν νομιζουν οτι θα κατσουν ολοι μπροστα στο τερμα κ θα παρουν αποτελεσμα θα γελασει κ ο καθε πικραμενος...
εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει να φαω 5 απο την Μπαρτσα..εδω τα τρωει η Ρεαλ μεσα στο Μπερναμπεου...
με νοιαζει να κερδισω με 2 η 3-0 την Κοπενχαγη...και την Ρωσικη...αυτα με νοιαζουν εκει θα δειξω οτι εχω ομαδα...