format
Βάλε Linux
Εναλλακτικά δοκίμασε αυτό:
https://www.ccleaner.com/ccleaner
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Μακριά από CCleaner.
Δεν είναι πια αυτό που ήταν 10 χρόνια πριν..
Βασικά αν δεν κάνεις "άσεμνες πράξεις" με τον υπολογιστή σου, μια εκκαθάριση δίσκου μία στο τόσο αρκεί για να μείνει το σύστημα σε αρκετά καλή και υγιή κατάσταση.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
-διαγραφή περιττών αρχείων
-εγκατάσταση ότι νεότερο υπάρχει σε drivers
-εκκαθάριση δίσκου απο τα εργαλεία δίσκου
-τρέξε κάνα SFC /scannow
-Σύστημα , Ιδιότητες - > Ρυθμίσεις για Προχω->Απόδοση
Τα προγραμματάκια πειράζουν και μητρώο συστήματος, δεν αποκλείεται να δεις βελτιώσεις αλλά βάζουν και bloatware
πλέον , δεν τα συνιστώ.
Έχω δει και εγώ διάφορα από το cc σε win11. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που το αντικατέστησε;
Χρησιμοποιώ το https://www.wisecleaner.com/wise-care-365.html, με τη free έκδοση κάνει σχετικά καλή δουλειά.
Υπάρχει και ένα εργαλείο που έχει η ίδια η microsft, που συγκεντρώνει όλα τα native εργαλεία, αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε...
Εγω παντως το ccleaner δεν το αλλαζω.
10+ χρονια ,μια χαρα κανει την δουλεια του
Καλησπέρα σας
Μετά την εγκατάσταση του Mercusys Mesh Wi-Fi System Halo H50G κάποιες συσκευές δεν συνδέονται στο WiFi.
Τα κινητά, το λάπτοπ, η τηλεόραση, η θυροτηλεοραση, a/c και κάτι μοντουλακια shelly παίζουν κανονικά. Το πρόβλημα είναι στα μοντουλακια sonoff και στο σταθερό pc που έχει ενα usb WiFi για να συνδέεται στο ίντερνετ.
Το pc να πω καμία φορά μπαίνει στο δίκτυο αλλά είναι τόσο αργό που δεν μπορεί να ανοίξει ούτε σελίδα.
Γνωρίζει κάποιος τι θα μπορούσε να συμβαίνει; Η κάποια ιδέα να δοκιμάσω;;
Να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω και πολλά σχετικά με τα δίκτυα μόνο τα βασικά!
Ερώτηση για γνωστές.. έχουμε πρόταση για οικονομικό laptop με μικρή οθόνη (απαραίτηταμικρη οθονη αλλα οχι αποσπώμενο πληκτρολογιο)? Δεν θα τρέχει τίποτε βαρύ, office, browsing, online meetings (zoom, teams etc) Netflix κατά βάση.