Σελίδα 179 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 79129169174175176177178179180181182183184189 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.671 έως 2.685 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Καλως ηρθες!

Πρέπει να ήταν ωραία εκει κάτω στη Μεγαλόνησο....

Αντε και εμείς του χρόνου...

Αφου πηρε και βολτα το Κ7 αξιζε το κοπο

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Αφου πηρε και βολτα το Κ7 αξιζε το κοπο
    Δεν το πήρε βόλτα...

Το γέμησε με καύσιμη ύλη...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Το γρηγορότερο στα 50.000?
    Με 6 χιλιάδες ευρώ λιγότερα παίρνεις VWR32 250 άλογα.Τι θα μας πει τώρα? Ότι τα τουρμπίσια άλογα είναι καλύτερα απο τα ατμοσφαιρικά? Μόλις 30 άλογα λιγότερα.Τι είναι 30 άλογα?
    Ε...με τα 7 χιλιάρικα που γλυτώνεις του φοράς μία τουρμπίνα του 3.2 και 500ρίζεις τα άλογα σου.Άμα τουρμπίσεις το 3.2

Mitsubishi Evo.
    Παίρνεις 2λιτρο τουρμπισμένο καρυδότσουφλο που λειτουργεί στο όριο εις βάρος της μακροζωίας του κινητήρα, της κατανάλωσης, της άνεσης και της ησυχίας, που αντί για σασί έχει καλαμάκια...και μετά να χαίρεσαι ότι έχεις γρήγορο εργαλείο.

Ήμουνα στο VW φίλης μου όταν προσγειώθηκε subaru imreza πάνω μας.2500cc...Kατεβαίνουμε κάτω για τον απολογισμό της ζημιάς.
    VW βαθούλωμα στον προφυλακτήρα και το trunk...σασί δεν πήρε.
    Και το subaru έριξε τον κινητήρα του. Σπασμένο ψυγεία, φανάρι...και μιλάμε για 1600ccVW.

Tην έχω περάσει και εγώ την φάση με γιαπωνέζικα. Δυστυχία σκέτη είναι.
    Πρώτα συμβιβάζεσαι και νομίζεις πως αξίζει τα λεφτά του.
    Μετά τα σκας για να το πάρεις.
    Για λίγο καιρό είσαι εντάξει.

Μετά βλέπεις αυτά που σου λείπουνε ,θέλεις να γίνεις Ευρωπαίος.Εξ'ού και οι άπειρες aftermarket σε Γιαπωνέζικα. Κάτι κακάσχημοι προφυλακτήρες, αεροτομές...

Μετά λες "τι μαλακία πήγα και πήρα" και σκας και άλλα μπας και το κάνεις Ευρωπαϊκό (Brembo,Billstein,Marzzochi και Ohlins).Γιατί είναι δικό σου και το αγαπάς...για την ώρα.
    Προσπαθείς να γίνεις Ευρωπαίος αλλά δεν μπορείς.Γιατί σου λείπουν τα θεμέλια.Σασί, ανταλλακτικά, ποιότητα, ομορφιά, στυλ, χαρακτήρας και μούρη.

Έχεις ένα σασί καταδικασμένο να πεθάνει.
    Έναν κινητήρα που λειτουργεί στο όριο, που του πίνεις το αίμα και σου πίνει το δικό σου.

Πλέον είναι οικονομικά ασύμφωρο να το πουλήσεις.Αν το πουλήσεις χάνεις τον κόπο σου, τον ιδρώτα, τα λεφτά που έσπρωξες καθώς και ένα κομμάτι του εαυτού σου.
    Οι επιλογές είναι δύο:
    α)πετάς τα λεφτά σου στον σκουπιδοτενεκέ πουλώντας τσάμπα το σε κάποιον κακόμοιρο.
    ή
    β) το δίνεις στην γυναίκα σου η οποία του φοράει ένα ζευγάρι ροζ ζάρια στο καθρεφτάκι και το κάνει αγνώριστο απο τις στούκες.

Κάπου στο ενδιάμεσο έχεις περάσει απο το στάδιο της άρνησης. Όπου προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα λεφτά που έσκασες μιλώντας για "αξιοπιστία".

Japan=συμβιβασμός, δυστυχία, μιζέρια, άγνοια.

Kids...stay away from Japan.

Το Evo και το Impreza θα τα έπαιρνα μόνο αν στοιχίζανε γύρω στα 25 άντε 30 χιλιάρικα καινούρια.Τόση αξία τους δίνω.

Ότι γιαπωνέζικο μου βρεις σου βρίσκω πιο φτηνό, ποιό ποιοτικό, πιο στυλάτο και μούρικο Ευρωπαϊκό και απλά καλύτερο. Ακόμα και σε μηχανές.

Για την ώρα το μοναδικό προβάδισμα των Γιαπωνέζων είναι η υβριδική τεχνολογία. Respect στην Lexus και τα χιλιάδες πλεονεκτήματα. Τα υβριδικά είναι το μέλλον.Αν και το Diesel είναι εξίσου καλό, οικονομικό και υγιές για το περιβάλλον χωρίς ωστόσο να παρέχει την ποιότητα κύλησης ενώς υβριδικού (0 ήχος) ούτε και τις ροπές του ηλεκτροκινήτρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Το γρηγορότερο στα 50.000?
    Με 6 χιλιάδες ευρώ λιγότερα παίρνεις VWR32 250 άλογα.Τι θα μας πει τώρα? Ότι τα τουρμπίσια άλογα είναι καλύτερα απο τα ατμοσφαιρικά? Μόλις 30 άλογα λιγότερα.Τι είναι 30 άλογα?
    Ε...με τα 7 χιλιάρικα που γλυτώνεις του φοράς μία τουρμπίνα του 3.2 και 500ρίζεις τα άλογα σου.Άμα τουρμπίσεις το 3.2

Mitsubishi Evo.
    Παίρνεις 2λιτρο τουρμπισμένο καρυδότσουφλο που λειτουργεί στο όριο εις βάρος της μακροζωίας του κινητήρα, της κατανάλωσης, της άνεσης και της ησυχίας, που αντί για σασί έχει καλαμάκια...και μετά να χαίρεσαι ότι έχεις γρήγορο εργαλείο.

Ήμουνα στο VW φίλης μου όταν προσγειώθηκε subaru imreza πάνω μας.2500cc...Kατεβαίνουμε κάτω για τον απολογισμό της ζημιάς.
    VW βαθούλωμα στον προφυλακτήρα και το trunk...σασί δεν πήρε.
    Και το subaru έριξε τον κινητήρα του. Σπασμένο ψυγεία, φανάρι...και μιλάμε για 1600ccVW.

Tην έχω περάσει και εγώ την φάση με γιαπωνέζικα. Δυστυχία σκέτη είναι.
    Πρώτα συμβιβάζεσαι και νομίζεις πως αξίζει τα λεφτά του.
    Μετά τα σκας για να το πάρεις.
    Για λίγο καιρό είσαι εντάξει.

Μετά βλέπεις αυτά που σου λείπουνε ,θέλεις να γίνεις Ευρωπαίος.Εξ'ού και οι άπειρες aftermarket σε Γιαπωνέζικα. Κάτι κακάσχημοι προφυλακτήρες, αεροτομές...

Μετά λες "τι μαλακία πήγα και πήρα" και σκας και άλλα μπας και το κάνεις Ευρωπαϊκό (Brembo,Billstein,Marzzochi και Ohlins).Γιατί είναι δικό σου και το αγαπάς...για την ώρα.
    Προσπαθείς να γίνεις Ευρωπαίος αλλά δεν μπορείς.Γιατί σου λείπουν τα θεμέλια.Σασί, ανταλλακτικά, ποιότητα, ομορφιά, στυλ, χαρακτήρας και μούρη.

Έχεις ένα σασί καταδικασμένο να πεθάνει.
    Έναν κινητήρα που λειτουργεί στο όριο, που του πίνεις το αίμα και σου πίνει το δικό σου.

Πλέον είναι οικονομικά ασύμφωρο να το πουλήσεις.Αν το πουλήσεις χάνεις τον κόπο σου, τον ιδρώτα, τα λεφτά που έσπρωξες καθώς και ένα κομμάτι του εαυτού σου.
    Οι επιλογές είναι δύο:
    α)πετάς τα λεφτά σου στον σκουπιδοτενεκέ πουλώντας τσάμπα το σε κάποιον κακόμοιρο.
    ή
    β) το δίνεις στην γυναίκα σου η οποία του φοράει ένα ζευγάρι ροζ ζάρια στο καθρεφτάκι και το κάνει αγνώριστο απο τις στούκες.

Κάπου στο ενδιάμεσο έχεις περάσει απο το στάδιο της άρνησης. Όπου προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα λεφτά που έσκασες μιλώντας για "αξιοπιστία".

Japan=συμβιβασμός, δυστυχία, μιζέρια, άγνοια.

Kids...stay away from Japan.

Το Evo και το Impreza θα τα έπαιρνα μόνο αν στοιχίζανε γύρω στα 25 άντε 30 χιλιάρικα καινούρια.Τόση αξία τους δίνω.

Ότι γιαπωνέζικο μου βρεις σου βρίσκω πιο φτηνό, ποιό ποιοτικό, πιο στυλάτο και μούρικο Ευρωπαϊκό και απλά καλύτερο. Ακόμα και σε μηχανές.
    ολο μπουρδες γραφεις ρε φιλε.... και οσο για το vw που λες... δε πιανει μια μπροστα στο εβο ουτε στης ευθειες... ουτε ρε ροπες... καλα για στροφες ΓΑΜΑΤΑ μη μιλησω.....

εισαι κολλημενος ευρωπαιος και δε παραδεχεσαι τπτ.... εγω παραδεχομαι οτι μερικα ευρωπαικα ειναι καλα αλλα εσυ τπτ δε παραδεχεσαι...

εδω να πουμε μας ελεγες οτι το harley στριβει... και παει γαμιοντας... ασε ρε....

Ναι το ειδαμε αυτο πολλες φορες... εδω σε ειπα για ss και μου λες το τουονο

ασε οτινανε παραδηγματα φερνεις...

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Και εγώ άμα ήμουνα ο Stoner θα ευχαριστούσα την γυναίκα μου.

Εγω και μερικες αλλες.....αλλα οπως τη βλεπει ο καθενας
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

ολο μπουρδες γραφεις ρε φιλε.... και οσο για το vw που λες... δε πιανει μια μπροστα στο εβο ουτε στης ευθειες... ουτε ρε ροπες... καλα για στροφες ΓΑΜΑΤΑ μη μιλησω.....

Nαι είμαι σίγουρος ότι με 30 ολόκληρες αλογάρες (απο τουρμπίνα) πραγματικά θα θα ρίχνει χιλιόμετρο ολόκληρο στο VW...

Μπούρδες λέω και για τα καρυδότσουφλα...οι Γιάπωνες ανέκαθεν φημιζόντουσαν για το μεγάλο αρχιδάτο τους σασί, την γαμηστερή ποιότητα και άνεση και τα γερά αμαξώματα.

Μάλλον με ξεγελάσανε τα μάτια μου όταν το Impreza αξίας 50.000 ευρώ έριξε κινητήρα, έσπασε ψυγείο και γαμήθηκε ανάποδα έπειτα απο σύγκρουση με VW αξίας ...16.000ευρώ.

Ναι το ειδαμε αυτο πολλες φορες... εδω σε ειπα για ss και μου λες το τουονο

ασε οτινανε παραδηγματα φερνεις...
    Ρε...τι το κράζεις το Tuono? Η μηχανή σου δεν βγάζει τα άλογα του ούτε τις ροπές του. Τι σε χαλάει?

Και άμα σε χαλάει ορίστε και άλλο παράδειγμα Ευρωπαικού.
    Με 14 χιλιάδες ευρώ παίρνεις BMW που βγάζει 167άλογα στις 10.000στροφές.

Στα 13900 παίρνεις Benelli με 137 άλογα στις 9000στροφές.

Ducati S4R 130άλογα στις 9500.

Και εσείς μιλάτε όλη την ώρα για SS...γιατί μόνο σε αυτή την κατηγορία παίζουνε οι Γιάπωνες.
    Για κοίτα σε άλλες κατηγορίες πόσο πίσω είναι οι Γιάπωνες.Στα Supermotards.
    Αφού είναι τόσο γαμηστερή η R1 γιατί οι μηχανικοί της τραβάνε μαλακία στο άκουσμα 660cc minarelli?

Μόνο μην λέτε μεγάλα λόγια γιατί κάποια μέρα θα έρθετε στην Ευρώπη με την ουρά στα σκέλια ζητώντας συγχώρεση.

Δεν θέλω να δείξω ασέβεια στα γιαπωνέζικα (ασχέτως αν το κάνω). Ότι χαροποιεί τον καθένα. Εγώ γουστάρω την πολυμορφία και να έχει ο καθένας αυτό που τον χαροποιεί. Απλά λέω γεγονότα.Μιλάω με ευρώ, κυβικά, άλογα και στροφές, ποιότητα.
    Εννοείται ότι και το Evo και το Subaru γαμάει και έχουνε και αυτά τους ρυθμούς του. Πιστεύω ότι δεν σου παρέχουν ορισμένα πράγματα.

Εσείς προφανώς θα έχετε κανέναν φίλο με Evo 800άλογα που θα κοντράρει Ferrarικά και θα έχετε φάει πόρωση.

Έχουνε την φάση τους αλλά...μπείτε σε ένα αυτοκίνητο με κυβικά πρώτα...με αρχιδάτα ατμοσφαιρικά άλογα πρόθυμα να κάνουνε τον σβέρκο σου να ανατριχιάσει...ένα M3 με 340 άλογα στις 8000, ένα M5 με 510 άλογα στις ίδιες, ένα αμερικάνικο 6άλιτρο...

Σκηνικό.
    Κόκκινο φανάρι: Subaru Impreza vs BMW M3.Δίπλα σταματημένο Jeep Cherokee με 22 ζάντα μαμά (???). Μαρσάρει το Impreza τσουφ τσουφ...σκάστρα.
    Μαρσάρει M3 γερμανικά και μπάσα, αφήνει και ένα μικρό σπινιαρισματάκι να πλησιάσει το Impreza.
    Πρασινίζει το φανάρι, σπινιάρει Μ3 μένει πίσω, Ιmpreza εξαφανίζεται μπροστά, Μ3 ανησυχεί που έφυγε μπροστά και αναρωτιέται αν θα προφτάσει...απο κάποια φάση και μετά όμως αρχίζει να προφτάνει...απο κάποια φάση και μετά μιλάνε τα κυβικά και φεύγει μπροστά και ξαφνικά βρίσκεται να κοιτάζει το Impreza απο το καθρεφτάκι του.Όπως πηγαίνει μπροστά προ μεγάλης εκπλήξεως βλέπει στην ίδια ταχύτητα και λίγο πιο μπροστά...τι βλέπει?

τι να κλασει το tuono ρε.. πας καλα ??? δλδ θες να μου πεις οτι μεχρι να φτασει το tuονο 9.000 δε θα τον φτασο?? εχεις πολυ πλακα τελικα ρε... εδω ρε με το υπερκιβισμενο 1098 και δε το φτανει ουτε για πλακα θα με περασει το τουονο???

Για τα αμαξια δε μιλαω αλλο κρατα τη γνωμη για τον ευατο σου... εγω ξερω οτι το εβο γαμαει αλλα αμαξια πολυ πιο δυνατα με 2πλασια κυβικα 2πλασια αλογα 6πλασια τιμη στα στροφιλικια οποτε δε με ενδιαφερει τπτ αλλο.

οσο για s.moto αν και δε ασχολουμε πολυ... αλλα βλεπω to crf450 να δινει στα αυτια xalara τα αλλα 450 τα κτμ τα husquarna κτλ κτλ

Μου αρέσει όπως κράζετε ωστόσο όλοι εδώ μέσα το 1098...η μηχανή απλά παίζει σε δικιά της κατηγορία. Στρίψιμο, φρένα, επιδόσεις...

CRF450, YZR450, RMZ450, KL? 450 αυτά είναι τα καινούρια γιαπωνέζικα καθαρά.
    Το αντίστοιχο ΚΤΜ 450 είναι όντως λίγο μούφικο συγκριτικά, βγάζει 10 άλογα περισσότερα αλλά λειτουργείς στις 12 χιλιάδες στροφές την στιγμή που όλα τα άλλα παίζουνε στις 8.
    Παρόλαυτα κανένα δεν είναι ούτε όσο ποιοτικό ούτε όσο δυνατό ούτε όσο όμορφο όσο το Aprilia SXV.
    Και στα χρηστικά enduro/motard υπάρχει μόνο η Ευρώπη.Husqvarna 610, KTM 640, 690, Duke, Strada...

To Tuono θα το κεράσεις σίγουρα.Πιστεύω μόνο απο κάποια ταχύτητα και μετά, μέχρι τα 160 πιστεύω ότι σε έχει.Ανεβάζεις στροφές πιο γρήγορα και έχεις περισσότερα άλογα.
    Δεν το αρνούμαι.

Άμα σου βάλουμε τον κόφτη όμως εκεί που τον έχει και το Tuono ούτε τα 200 δεν θα αγγίξεις.

Στις στροφές που λειτουργεί ο κινητήρας σου το Tuono δεν βγάζει 180 άλογα αλλά 250.

Ο κινητήρας του θα έχει γρήγορο ρυθμό όμως με λιγότερο ζόρι και θα αποδίδει περισσότερο με λιγότερα απο ότι ο R1.

Στα Μέγαρα πιστεύω ότι θα έπαιζε ενδιαφέρουσα κοντρίτσα.

Μου αρέσει όπως κράζεται ωστόσο όλοι εδώ μέσα το 1098...η μηχανή απλά παίζει σε δικιά της κατηγορία. Στρίψιμο, φρένα, επιδόσεις...

CRF450, YZR450, RMZ450, KL? 450 αυτά είναι τα καινούρια γιαπωνέζικα καθαρά.
    Το αντίστοιχο ΚΤΜ 450 είναι όντως λίγο μούφικο συγκριτικά, βγάζει 10 άλογα περισσότερα αλλά λειτουργείς στις 12 χιλιάδες στροφές την στιγμή που όλα τα άλλα παίζουνε στις 8.
    Παρόλαυτα κανένα δεν είναι ούτε όσο ποιοτικό ούτε όσο δυνατό ούτε όσο όμορφο όσο το Aprilia SXV.
    Και στα χρηστικά enduro/motard υπάρχει μόνο η Ευρώπη.Husqvarna 610, KTM 640, 690, Duke, Strada...

To Tuono θα το κεράσεις σίγουρα.Πιστεύω μόνο απο κάποια ταχύτητα και μετά, μέχρι τα 160 πιστεύω ότι σε έχει.Ανεβάζεις στροφές πιο γρήγορα και έχεις περισσότερα άλογα.
    Δεν το αρνούμαι.

Άμα σου βάλουμε τον κόφτη όμως εκεί που τον έχει και το Tuono ούτε τα 200 δεν θα αγγίξεις.

Στις στροφές που λειτουργεί ο κινητήρας σου το Tuono δεν βγάζει 180 άλογα αλλά 250.

Ο κινητήρας του θα έχει γρήγορο ρυθμό όμως με λιγότερο ζόρι και θα αποδίδει περισσότερο με λιγότερα απο ότι ο R1.

Στα Μέγαρα πιστεύω ότι θα έπαιζε ενδιαφέρουσα κοντρίτσα.
    Ειδες ρε φιλε δε παραδεχεσαι τπτ... τωρα λες μεν μουφα το κτμ... αλλα ειναι ποιοτικο... ξυς τα @@ σου δλδ.... πολυ ωραιο και το απριλια... αλλα ειναι β2 ενω τα αλλα μονοκιλινδρα... οποτε τι να σιγκρινεις...

ειτε το τουονο ειτε το 1098 ειδικα το τουονο... αμα στα στησεις μια κονδρα σε μια ευθεια πχ... γιατι μιλας για δυναμη τωρα... μονο στα 50μ μετρα θα ειναι μπροστα μετα γειας σας.... μη ξεχνας... οτι η πρωτη απο τα japan βγαζει 170 οποτε τι να λεμε ρε φιλε τωρα... με τι καμια δε παιζει σε δυναμη τα ευρωπαικα με τα japan

τωρα ερχετε ι δουκατι και μου λεει με 19.000 σου δινω 1098 με αναρτησεις JAPAN ... με 24.000 σου δινω ohlins μπρος πισω ενταξει και τι να μου λεει αυτο ? οτι μπενει καλυτερα στι στροφη απο το δικο μου? το ξερω αυτο αφου φοραει γαματες αναρτησεις... που ειναι ειδικα για πιστα και στο κατω κατω.... ι διαφορα στη πιστα ειναι 1-2 seconds το πολυ με ενα Κ7 η ενα Ρ1 σε σχεση με το 1098 το ενα κανει ομως 24.000 το αλλο 13.500...

Εσυ πες μου ομως τωρα το αλλο αμα το 1098 φορουσε αναρτησεις σαν του Κ7 δλδ αναρτησεις που κανουν για δρομο και για πιστα αμα θες. πιο λες θα ητανε πιο γρηγορο στι πιστα το κ7 ι το 1098?

και αμα θελω να κανω το μηχανακι ειδικα για πιστα.. παω και περνω και εγω ohlins μπρος πισω και brembo φρενα και μου μενουν πολλα λεφτα στην ακρη και εχω ενα γαματο μοτερ πολυ δυνατο... και αξιοπιστο.

τι κοφτι εχει δλδ το τουονο ρε φιλε? δε κοφτιαζει δλδ οπως και το δικο μου πριν τα κοκκινα... ι κανω λαθος??

λες ε δλδ μπορουσαν να βγαλουν τουονο με 250 αλογα στις 13.000 σαλ?αλλα δε εβγαλαν γιατι δε γουσταραν... και βγαλανε 130 στις 9.000.

Παλαιό μέλος
    Δεν ξερω τι λετε το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα!!!

οδηγησα HD ultra!!!!!

απλα απεριγραπτη εμπειρια με 350 κιλα μηχανη και 45 αλογα στον τροχο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Δεν ξερω τι λετε το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα!!!

οδηγησα HD ultra!!!!!

απλα απεριγραπτη εμπειρια με 350 κιλα μηχανη και 45 αλογα στον τροχο!!!

Παλαιό μέλος

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα