Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 360

Θέμα: Όταν ο Κούλης έχει κέφια..!

μεταφερόμαστε στο "Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμοί" :a029:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    μεταφερόμαστε στο "Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμοί" :a029:

ωωωωωωωωωω τι του ειπε :a029:
    :rotflmao:
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi

Αμα ξαναρωτατε τοσα πολλα θα βαζω κακα ανεκδοτα

Ένας βρικόλακας θέλει να παντρέψει την κόρη του. Λέει <<όποιος θέλει να πάρει την κόρη μου θα πρέπει να έρθει με όσα πιο πολλά αίματα πάνω του μπορεί>>. Πάει ο πρώτος όλο το στόμα του γεμάτο αίματα. ο βρικόλακας του λέει << μπράβο πώς τα κατάφερες>>; Βλέπεις εκείνον τον πύργο; Πίσω έχει ένα χωριό. Τους έφαγα όλους. Πάει ο δεύτερος από τη μέση και πάνω αίματα. << Μπράβο πώς τα κατάφερες>>; <<Βλέπεις εκείνοn τον πύργο; Πίσω έχει ένα χωριό. Πίσω έχει μια πόλη. Τους έφαγα όλους>>. Πάει και ο τρίτος από πάνω μέχρι κάτω μέσα στα αίματα. <<Μπράβο πώς τα κατάφερες>>; <<Βλέπεις εκείνον τον πύργο; Πήγα και έπεσα πάνω του>>.

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    Τι μου ειπε?

Re: Αμα ξαναρωτατε τοσα πολλα θα βαζω κακα ανεκδοτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Ένας βρικόλακας θέλει να παντρέψει την κόρη του. Λέει <<όποιος θέλει να πάρει την κόρη μου θα πρέπει να έρθει με όσα πιο πολλά αίματα πάνω του μπορεί>>. Πάει ο πρώτος όλο το στόμα του γεμάτο αίματα. ο βρικόλακας του λέει << μπράβο πώς τα κατάφερες>>; Βλέπεις εκείνον τον πύργο; Πίσω έχει ένα χωριό. Τους έφαγα όλους. Πάει ο δεύτερος από τη μέση και πάνω αίματα. << Μπράβο πώς τα κατάφερες>>; <<Βλέπεις εκείνοn τον πύργο; Πίσω έχει ένα χωριό. Πίσω έχει μια πόλη. Τους έφαγα όλους>>. Πάει και ο τρίτος από πάνω μέχρι κάτω μέσα στα αίματα. <<Μπράβο πώς τα κατάφερες>>; <<Βλέπεις εκείνον τον πύργο; Πήγα και έπεσα πάνω του>>.

μα τι διάολο πίνεις πρωι πρωι??

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    τριδονες εχει ρε γμτ ολο κουνιεται :a015:
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Re: Re: Αμα ξαναρωτατε τοσα πολλα θα βαζω κακα ανεκδοτα

μα τι διάολο πίνεις πρωι πρωι??
    Καφε και τσιγαρο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ.................................ΤΙ ΠΙΝΩ?

Re: Re: Re: Αμα ξαναρωτατε τοσα πολλα θα βαζω κακα ανεκδοτα

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ........

πω πω... πέρασε η ώρα..

Re: Re: Re: Αμα ξαναρωτατε τοσα πολλα θα βαζω κακα ανεκδοτα

Καφε και τσιγαρο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ.................................ΤΙ ΠΙΝΩ?
    .................................................................................................... ..........................................
    Πάει και ο τρίτος από πάνω μέχρι κάτω μέσα στα αίματα. <<Μπράβο πώς τα κατάφερες>>; <<Βλέπεις εκείνον τον πύργο; Πήγα και έπεσα πάνω του>>.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Αμα ξαναρωτατε τοσα πολλα θα βαζω κακα ανεκδοτα

πω πω... πέρασε η ώρα..
    Γιατι περασε?

Re: Re: Re: Re: Re: Αμα ξαναρωτατε τοσα πολλα θα βαζω κακα ανεκδοτα

Γιατι περασε?
    δεν πέρασε..

12.20 είναι ακόμα, πρωί..

-Απελπισμένη η κατσίκα από τη ζωή της επαρχίας αποφασίζει να πάρει τα τρία κατσικάκια της και να πάει στην Αθήνα.
    Ξεκινάει λοιπόν μια μέρα αλλά δεν αντιλαμβάνεται τον κακό λύκο που τους ακολουθεί με σκοπό να βρει ευκαιρία να φάει τα κατσικάκια .
    -Αφού βρήκε σπίτι για να μείνουν , ξεκινά ένα πρωί να βρει δουλειά .Βλέποντας ο λύκος δεν χάνει την ευκαιρία και χτυπά την πόρτα στα κατσικάκια .
    Ποίος είναι ; ρωτούν αυτά .
    Εγώ η μαμά απαντά ο λύκος .
    Το σύνθημα , λένε τα κατσικάκια .
    Ο λύκος φεύγει νευριασμένος γιατί δεν γνωρίζει το σύνθημα. Γυρίζει όμως γρήγορα και κρυμμένος περιμένει την κατσίκα να ακούσει το σύνθημα.. γυρίζοντας η κατσίκα απαντάει στην ερώτηση για το σύνθημα << τραβάω τα βυζιά μου >>
    -Ο λύκος φεύγει όλο χαρά και γυρίζει την άλλη μέρα που έλειπε η κατσίκα. Χτυπά πάλι την πόρτα φωνάζοντας. Εγώ είμαι η μαμά ανοίξτε. Από μέσα δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.
    Τραβάω τα βυζιά μου φωνάζει αυτός. Πάλι δεν ακούγεται τίποτα. Τραβάω τα βυζιά μου επιμένει ο λύκος.
    -Τότε ακούγεται μια φωνή από μέσα: και τα αρχ***α σου να τραβάς μαλ**α βάλαμε ματάκι τώρα και σε βλέπουμε.

Μεγαλο σαββατο

-Τι γίνεται ρε μεγάλε θα πάμε το βράδυ για ποτό;
    -Δεν γίνεται να έρθω.
    -Γιατί δεν γίνεται;
    -Γιατί αύριο έχω γύρισμα!!!!

Μια μέρα μπαίνει ένας γάιδαρος μέσα σε ένα μπαρ και φαινόταν πολύ στεναχωρημένος. Ζητάει ένα ποτό το πίνει και αρχίζει να κλαίει. Έκλαιγε μια ώρα, δυο ώρες, τρεις ώρες και δεν σταματούσε. Τα παίρνει ο μπάρμαν και αρχίζει να τον παρακαλάει, βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, δεν πειράζει, κάνε κουράγιο, ότι κι αν είναι θα περάσει, τίποτε αυτός. Αφού τα δοκίμασε όλα ο μπάρμαν, λέει στους πελάτες πως όποιος κάνει το γάιδαρο να σταματήσει να κλαίει θα του δώσει 50 χιλιάρικα. Σηκώνεται τότε ένας, πλησιάζει τον γάιδαρο, του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και αυτός ξεκαρδίζεται στα γέλια. Δίνει ο μπάρμαν τα πενήντα χιλιάρικα στον πελάτη. Ο γάιδαρος όμως συνέχισε να γελάει και δεν σταματούσε με τίποτα. Μετά από καμιά ώρα και αφού τα είχε πάρει άγρια ο μπάρμαν, ξαναφωνάζει στους πελάτες πως όποιος κάνει το γάιδαρο να σταματήσει να γελάει θα έχει άλλα πενήντα. Ξανασηκώνεται ο ίδιος πελάτης, ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του γαιδάρου και βγαίνουν έξω από το μπαρ. Μετά από λίγα λεπτά μπαίνουν μέσα και ο γάιδαρος ξαναρχίζει να κλαίει. Αγανακτισμένος ο μπάρμαν δίνει τα λεφτά στον πελάτη αλλά τον ρωτάει τι είπε στο γάιδαρο και τον έκανε στην αρχή να γελάει και μετά να κλαίει. Οπότε του λέει ο πελάτης:
    Στην αρχή του είπα πως τον έχω μεγαλύτερο από τον δικό του. Και μετά; ρωτάει ο μπάρμαν. Και μετά του τον έδειξα.

Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Μπούμπης έχει κέφια...
    από latris mixanis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2010, 10:55
  2. οταν ο ανθρωπος εχει πολλη κακια μεσα του...
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2009, 11:09
  3. Οταν εχει καλο καιρο
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2006, 15:24
  4. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΑΝ......
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2005, 18:40
  5. Οταν Η Ποιηση ΕΧει Νοημα....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 23:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας