Σελίδα 18 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε είδα φιλαράκι εχθές με το S2000 σου να ντριφτάρεις (πολύ ωραία το πήγαινες, ομολογουμένως), αλλά στην πλ. Αγ. Μαρίνας βρε στόκε;
    Την κοπελιά που είχε από το χέρι την κορούλα της δεν την είχες προβλέψει όμως και παραλίγο να την παρασύρεις.
    Ωραίο πράγμα τα γκάζια, πιο ωραίο τα ντρίφτ, αλλά σαν την ζωή τίποτα! Πρόσεχε τους άλλους, για σένα χέστηκα, ταραμά!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Σε ειδα σημερα με το ασπρο Street Triple και πολυ
    σε χαρηκα!
    Στην πενα το εχεις!

Μπαγλαμά με το YBR στο Χαϊδάρι το πρωί, όταν βλέπεις παπούλη να προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο, πάνω στη διάβαση και με κόκκινο κιόλας, σταματάμε! Επρεπε να σου βάλω τις φωνές ρετάλι για να σταματήσεις μετά τις διαβάσεις
    Α ρε γμτ.... αν είμασταν πολιτισμένοι, φερόμασταν σαν άνθρωποι με αλληλεγγύη στον διπλανό μας, δεν θα μας φόβιζε ουτε δντ ούτε κανένας καραγκιόζης, γιατί θα ήξερε ότι είμαστε μια γροθιά..
    πρωινιάτικο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Μπαγλαμά με το YBR στο Χαϊδάρι το πρωί, όταν βλέπεις παπούλη να προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο, πάνω στη διάβαση και με κόκκινο κιόλας, σταματάμε! Επρεπε να σου βάλω τις φωνές ρετάλι για να σταματήσεις μετά τις διαβάσεις
    Α ρε γμτ.... αν είμασταν πολιτισμένοι, φερόμασταν σαν άνθρωποι με αλληλεγγύη στον διπλανό μας, δεν θα μας φόβιζε ουτε δντ ούτε κανένας καραγκιόζης, γιατί θα ήξερε ότι είμαστε μια γροθιά..
    πρωινιάτικο....

Μα καλά, τη μαγκούρα γιατί την αγόρασες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    σε είδα fazer1000 στη βουλιαγμένης δικάβαλο...πρώτα ειδα βέβαια το στριγκ της συνεπιβάτιδός σου κ μετά το στριγκ που φορούσες για παντόφλα........πάντα το είχα απορία.ταχύτητες πώς αλλάζεις?????δε σου μαμάει το δαχτυλο?
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    ...πριν κανά μισάωρο κάτω από τη γέφυρα του Πουλόπουλου και μετά να ανεβαίνεις την Πειραιώς όρθιος πάνω στην Αφρικάνα σου, και λέω από μέσα μου: "από τώρα ζεστένονται τόσο πολύ τα τέτοια του;"

...αλλά μετά είδα το πίσω λάστιχο τέζα...

Ελπίζω να βρήκες βουλκανιζατέρ να το φτιάξεις. Κούκλα την είχες, πάντα όρθιος (αλλά όχι γι' αυτό το λόγο)!

χωρίς λόγια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00803_1.jpg 
Προβολές:	540 
Μέγεθος:	87,7 KB 
ID:	197779
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    χωρίς λόγια...
    στην πένα το Peugeot, εντυπωσιακό για Αθήνα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    χωρίς λόγια...

Χιωτικο μηχανακι με πινακιδα 999!

Ε, και?

:rotflmao: :rotflmao:

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σε είδα ρε ξανθούλα στη Θησέως,να διασχίζεις τη διάβαση με το ροζ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟ ΚΟΝΤΟ φορεματάκι σου και με το μαύρο εσωρουχάκι 3/4!!!!!Κwλος έγιναν τα μάτια μου πρωί πρωί!!!

Σε ειδα πριν 6 μηνες παρκαρισμενος καπου στην Αθηνα και με ρωτησες ποσο καιω για να παω πατρα. Μετα μου ειπες οτι ο γιος σου ειναι 21 και εχει παρει 1000αρι ss. Σε ειδα παλι προχτες σε φαναρι αλλου και με ρωτησες το ιδιο πραγμα, με εχεις ξαναρωτησει σου ειπα. Δηλαδη ρε φιλε τους εχεις ρωτησει ολους και τωρα τους ξαναπαιρνεις απ' την αρχη? η ειναι τοσο δυσκολη η ερωτηση και ψαχνεις να βρεις επιστημονα που να ξερει.

Σε ειδα με το παπι που ειχε "παρκαρει" τζιπ μεσα στο δρομο στον πειραια και δεν μπορουσες να περασεις, οταν ηρθα κι εγω μου λες: "δικο σου ειναι?" "οχι" σου ειπα. Επρεπε να σου πω "ναι ρε δικο μου ειναι, το ειχα αφησει εκει και μετα πηγα με τη μηχανη και προσπαθουσα να περασω απο αυτο το σημειο.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros

.

σε ειδα μπροστα μου με το μαυρο vstrom,πηγαινες απο ωρωπο προς μαλακασα.και ξαφνικα με 40χλμ επεσες μπροστα μου.πατησες στην ακρη τα χωματα και το κακο εγινε.σταματησα ασφαλησα την περιοχη με τη μηχανη μου και με τριγωνα απο διερχομενα αυτοκινητα.σου ανοιξα τη ζελατινα του κρανους.ησουν σωστα ντυμενος αλλα χτυπησες στο γονατο.εμαθα οτι σημερα την πρωτοπηρες.ησουν απο μακρυα και δεν ειχες που να αφησεις τη μηχανη σου.σε πηρε το ασθενοφορο και τη μηχανη την πηρα να την φυλαξω στο γκαραζ μου.μην ανησυχεις θα την προσεχω οσο χρειαστει,εσυ κοιτα να γινεις καλα

Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    σε ειδα μπροστα μου με το μαυρο vstrom,πηγαινες απο ωρωπο προς μαλακασα.και ξαφνικα με 40χλμ επεσες μπροστα μου.πατησες στην ακρη τα χωματα και το κακο εγινε.σταματησα ασφαλησα την περιοχη με τη μηχανη μου και με τριγωνα απο διερχομενα αυτοκινητα.σου ανοιξα τη ζελατινα του κρανους.ησουν σωστα ντυμενος αλλα χτυπησες στο γονατο.εμαθα οτι σημερα την πρωτοπηρες.ησουν απο μακρυα και δεν ειχες που να αφησεις τη μηχανη σου.σε πηρε το ασθενοφορο και τη μηχανη την πηρα να την φυλαξω στο γκαραζ μου.μην ανησυχεις θα την προσεχω οσο χρειαστει,εσυ κοιτα να γινεις καλα
    ωραιος μακαρι να το εκαναν και αλλοι.

Σε είδα σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 2.30 στο δρόμο Προμαχώνα-Θεσσαλονίκης στο ύψος της διασταύρωσης Λεβεντοχωρίου.

Περίμενα στο φανάρι στοκ κάθετο δρόμο και πέρασες από μπροστά μου με το μάυρο supersport σου στη μία ρόδα μέσα από τα φορτηγά και αυτοκίνητα!!!!

Έπαθα τέτοια πλάκα με το θάρρος και την ικανότητά σου εκείνη τη στιγμή που ούτε που σκέφτηκα πόσο επικίνδυνιο ήταν!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

σε ειδα στην Αγ. Κωσταντινου πριν την πλατεια Καραισκάκη να "την βγαζεις έξω" στη γωνία ενός κλειστού μαγαζιου για να.... ουρίσεις!

Περνωντας έβαλα μια φωνή "ΕΕΕΕΕ"!!!
    και απο την τρομάρα σου εκανες μεταβολη κι αρχισες να τρεχεις με την τσουτσου εξω...

ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

Μήτσε δεν μπορώ ρε μλκ έπινα νερό και πνίγηκα, που τους βρίσκεις όλους αυτούς?????
    :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF