Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Καταρχήν καλώς δέχτηκες τον πατέρα σου σώο...
Την όλη επιχείρηση την εκμεταλεύτηκε στο έπακρο η Τουρκία τελικά για τις δικές της πολιτικές επιδιώξεις...Αυτό αποδείχτηκε εκ των υστέρων.
Περιμένω από εσάς τους ευαίσθητους πολίτες να κάνετε παρόμοια επιχείρηση και κατά της Τουρκίας που επιτίθεται στους Κούρδους με βομβαρδισμούς..Και αυτοι ζούν σε παραπήγματα και εξαθλιωμένοι....π.χΑυτούς δεν τους λέτε αγωνιστές...τους λέτε τρομοκράτες...
Κάνατε ήρωες τους Τούρκους...απλά....
Οσο κοπελια μου αν το εμείς είμαστε για την πάρτη μας συγνώμμη που ενώ η πατρίδα μου καταστρέφεται,τα παιδιά μου έχουν αβέβαιο μέλλον,οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν αν δεν συμπλήρωνα το εισοδημά τους,εγώ αν βγώ στην σύνταξη θα πάρω 450 ευρώ,αν τελικά χρεωκοπήσουμε θα βρεθώ να χρωστάω στις τράπεζες μια περιουσία από το γύρισμα στην δραχμή ,δεν έχω καμμιά όρεξη να ασχοληθώ με το πρόβλημα των Παλαιστινίων..
Καταλαβαίνω την εξαθλίωση τους αλλά το πρόβλημα μου είναι να μην πέσω στο ίδιο επίπεδο εξαθλίωσης και εγώ...
Από όλη την επιχείρηση εγώ κατάλαβα ότι :
Πίσω από έναν αγαθό σκοπό υπήρχε ολόκληρο σχέδιο...
Σε χρόνο μηδέν εμφανίστηκαν πανώ έτοιμα και αυθόρμητοι διαδηλωτές..
Γνώριζαν οι ακτιβιστές το τι θα επακολουθήσει....
Ως ένα σημείο το προκάλεσαν...Η δημοσιότητα θα μπορούσε να υπάρχει και με την απλή παρεμπόδιση του στόλου...δεν χρειαζόντουσαν οι επιθέσεις που είδαμε στους στρατιώτες...
Φυσικά χωρίς τις επιθέσεις από αγανακτισμένους ακτιβιστές ΤΟΥΡΚΟΥΣ...δεν θα είχαμε να διαδηλώνουμε σήμερα...
Δεν είδα τέτοιες διαδηλώσεις όταν ο κύπριος εκτελέσθηκε εν ψυχρώ πάνω στο κοντάρι της τούρκικης σημαίας...ούτε όταν στα Ιμια πέθαιναν Ελληνες...σε στρατιωτική καταδρομική ενέργεια..
Ξέρετε δεν αντιδρούν όλα τα κράτη το ίδιο...Σε εμάς κάνουν βόλτα οι φρεγάτες στο Σούνιο και στην θράκη στο κλείσιμο των σχολείων φοράνε στα παιδάκια φανελάκια που γράφουν "η Θράκη είναι Τουρκική" και δεν μιλάει κανείς...Αλλού απλά σε εκτελούν και δεν δίνουν και εξηγήσεις....
Αν κυκλοφορήσεις στα σοκάκια της Αθήνας θα δείς εξαθλιωμένους Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ να ψάχνουν τα σκουπίδια...
Θα δείς άστεγους να κοιμούνται σε παγκάκια....
Για αυτούς δεν υπήρχε βοήθεια από τους γεναιόδωρους κατά τα άλλα ακτιβιστές....Πρέπει κάποιος να είναι από την άλλη άκρη της γής για να λειτουργήσει η ευαισθησία τους...
Ολη αυτή η βοηθεια καλό θα ήταν να έφτανε τελικά στον προορισμότης..αλλά συγχρόνως να έβλεπα τα ίδια άτομα να ασχολούνται και με τους εξαθλιωμένους Ελληνες..Απέδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν και να οργανώσουν βοήθεια πολλών εκατομμυρίων...
Προσωπικά το μόνο που μπορώ είναι να μην πετάω τα ρούχα μου και να τα δίνω στους αστεγους....Ως εκεί μπορώ να φθάσω..
Από την άλλη η αποτυχία της αποστολής αποκαλύφθηκε από την δήλωση του Κουράκη,,,
" είχε τρελαθεί που δεν ήταν εκεί....ισως λέει να βοηθούσε"Μην χέσω το κομάντο...
Ισως μαζί με τα κοπρόσκυλά του πετάγαν μολώτωφ στους ισραηλινούς και με το που τους πιάνανε να φώναζε τον Βούγια να καθαρίσει.....ΟΥΣΤ
Μόνο και μόνο που συγκεκριμένοι άνθρωποι σαν τον παραπάνω, προσπαθούν να καπελώσουν τέτοιες επιχειρήσεις με κάνουν να ψάχνομαι....
Σου εύχομαι ειλικρινά να μην ξαναπεράσεις την αγωνία που πέρασες...Αν θέλετε συγκινήσεις αγοράστε μιά HAYABUSA ....Πιό ασφαλές είναι να κινήσαι με 300....
οσο για την πολιτική του Ισραήλ....
πρέπει να παραδεχτήτε ότι έχουν πολλούς εχθρόυς...Από παντού...
Αντί λοιπόν να στήνουνε κώλο αποφάσισαν να αντιδρούν δυναμικά και τσαμπουκαλεμένα..
Εχουν πυρηνικά ,δύναμη και οι κυβερνήσεις που τώρα χτυπιούνται δήθεν αγανακτισμένες το ξέρουν...και βοήθησαν με την σιωπή τους να γίνει αυτός ο γίγαντας..
Ιδια πολιτική ακολουθεί και η Τουρκία...ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ...
Εμείς από την άλλη στήνουμε κωλαράκι και το παίζουμε υπεράνω...
Δεν διαφωνω στα περισσοτερα....
Αν και θα πρπει να παραδεχτεις οτι ΜΟΝΟ οι ισραιλινοι εκαναν οτι ακριβως επρεπε ωστε να δουλεψουν τα πραγματα οπως επρεπε ΥΠΕΡ της Τουρκιας..
Με λιγα λογια... Απο το τυρακι δεν αφησαν ουτε ψιχουλο....
Οι "ακτιβιστες"---- ακτιβιστες εκαναν την δουλεια τους .....
![]()