Να τον βρασετε δοκιμασατε;Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Δεν ψήνεται με τίποτα ο άλλος!!!![]()
Να τον βρασετε δοκιμασατε;Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Δεν ψήνεται με τίποτα ο άλλος!!!![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Φευγω... θα σας δω ολους εκει....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
σας εχω προτζεκτ για το ΣΚ!!
η βελόνα του κοντέρ μου μας "χαιρέτησε" (χοροπηδάει ανεξέλεγκτη μέσα στο κοντέρ κρύβοντας μου την ένδειξη του σταντ) καθώς επίσης και τα πίσω φλάς!!
σας αναθέτω την άμεση επισκευή τους οπόταν .....κρατάτε μαζί σας....βίδες, βιδάκια, βιδολόγους, κάβουρες, πένσες, τανάλιες , logo στιγμής και άλλα χρειαζούμενα , για να το παίξετε μαστόρια!!
![]()
![]()
![]()
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
Λίγα βενζινάδικα στα Χανιά με καύσιμα και εκεί ουρά 500 μέτρα...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εγώ δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω παίδες, ανωτέρα βία με θέλει στο Ηράκλειο για το ΠΣΚ και θα φύγω μόλις σχολάσω, ίσως προλάβω κάποιους την Κυριακή που θα γυρίσω. Ο λόγος είναι πιο σοβαρός απ'το "νινί που σέρνει τον maki" για τα κΑλόπαιδα που ετοιμάζονται να αμολήσουν ρουκέτα..
Να περάσετε καλά ρεμάλια και να πιείτε μια ρακή και για μας που θα βρισκόμαστε με τη σκέψη μας έστω εκεί!
Σε Transalp 700 που θα βρίσκεται από τις 16:00 και κάτι μέχρι και τις 17:30 περίπου στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Ηράκλειο, ρίχτε σινιάλο ε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωπω πρωτη φορα σου συμβαινει αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω παίδες, ανωτέρα βία με θέλει στο Ηράκλειο για το ΠΣΚ και θα φύγω μόλις σχολάσω, ίσως προλάβω κάποιους την Κυριακή που θα γυρίσω. Ο λόγος είναι πιο σοβαρός απ'το "νινί που σέρνει τον maki" για τα κΑλόπαιδα που ετοιμάζονται να αμολήσουν ρουκέτα..
Να περάσετε καλά ρεμάλια και να πιείτε μια ρακή και για μας που θα βρισκόμαστε με τη σκέψη μας έστω εκεί!
Σε Transalp 700 που θα βρίσκεται από τις 16:00 και κάτι μέχρι και τις 17:30 περίπου στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Ηράκλειο, ρίχτε σινιάλο ε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ μωρέ φταίω η αυτοί που κανονίζουν τις συναντήσεις τους όταν έχω δουλειά; Να το κάνουν τη Δευτέρα να πάω!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πωπω πρωτη φορα σου συμβαινει αυτο.![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Λίγα βενζινάδικα στα Χανιά με καύσιμα και εκεί ουρά 500 μέτρα...
![]()
![]()
ξέρει κανείς Βενζινάδικο ανοιχτό στο Ηράκλειο???
θέλουμε πετρέλαιο σε πρώτη φάση για το φορτηγάκι που θα φέρει τα ηχητικά
εντος 5 λεπτων καταφθάνει στο καμπινγκ ο κτηνιάτρος!!
να στρωθουν τα κόκκινα χαλιά , παρακαλώ!!![]()
![]()
οι μηχανές εξυπηρετούνται σε ειδική σειρά......σαφέστατα ταχύτερη απο των αυτοκινήτων!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
![]()
![]()
ανοιχτό βενζινάδικο στο Ηράκλειο έχουμε???
Στον Άγιο πάνως δεν έχει πάλι κανείς . Μόνο 200 λίτρα έχει το βενζυνάδικο ασφαλείας για περιπολικά και ασθενοφόρα και δεν δίνει ούτε 1 λίτρο στον κολητό του . Από εκεί έρχομαι και το δυσσάρεστο είναι ότι δεν έχει βάλει την ταινία ότι είναι κλειστά και έχουν μαζευτεί ένα σωρό τουρίστες που αρχίζουν και χάνουν και αυτοί σιγά σιγα την ψυχραιμια τους .
Αρχικά δημιουργήθηκε από kompimen
ξέρει κανείς Βενζινάδικο ανοιχτό στο Ηράκλειο???
θέλουμε πετρέλαιο σε πρώτη φάση για το φορτηγάκι που θα φέρει τα ηχητικά
Βαλτου θερμανσης μενελαε, εαν δεν ληξει η απεργια![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Στη Βι.Πε. εντος το ΒΡ αλλα δεν είμαι σιγουρος αν έχει πετρελαιοΑρχικά δημιουργήθηκε από kompimen
ανοιχτό βενζινάδικο στο Ηράκλειο έχουμε???![]()