Ας δούμε και το Broad Μοτο Forum Mountain!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ας αφησουμε τα δικα μας κατα μερος, ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερουν τους αλλους αντρες εδω περα...
![]()
![]()
Πάει για κανα οscar???
Ας δούμε και το Broad Μοτο Forum Mountain!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ας αφησουμε τα δικα μας κατα μερος, ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερουν τους αλλους αντρες εδω περα...
![]()
![]()
Πάει για κανα οscar???
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Τωρα βλεπουμε με το ντεβιλ το bareback mountain, μην μας απασχολεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Ας δούμε και το Broad Μοτο Forum Mountain!!!
![]()
![]()
Πάει για κανα οscar???
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Kinky! Βρήκες το διάολό σου???Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τωρα βλεπουμε με το ντεβιλ το bareback mountain, μην μας απασχολεις!!!
ΥΓ1 Προς admin βάλτε κόκκινο Χ γιατί διαβάζουν και ανήλικα μεσημεριάτικα!
ΥΓ2 Γιατί όλα τα θέματα της BMW πάντα φέρνουν σε κάτι ανώμαλο???
![]()
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
τωρα θες απαντηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
ΥΓ2 Γιατί όλα τα θέματα της BMW πάντα φέρνουν σε κάτι ανώμαλο???
![]()
![]()
![]()
[/B]
![]()
![]()
Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...
Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στη BMW Hellas πριν το εξώδικο και την αγωγή. Ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλής των μοτοσυκλετών κ. Ράπτη και μου είπαν αν θέλω να απευθυνθώ στο τμήμα παραπόνων. Τους είπα ξέρετε η σπουδαία μοτοσυκλέτα σας των 20,000 ευρώ πήγε να με σκοτώσει και θα ήθελα να μιλήσω με τον κ. Ράπτη άμεσα και μου είπαν το ίδιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ένας φίλος (πρώην αγωνιζόμενος και σπουδαίος χαρακτήρας) μου είχε πει να μην τους κυνηγήσω για να μη γίνουμε αμερικανάκια. Δυστυχώς στη BMW με τις δημόσιες σχέσεις και το τμήμα παραπόνων έγιναν πρώτοι αμερικανάκια.
ΥΓ το 848 με τα 2/3 της ισχύος του S1000 και χωρίς gadgets είναι πραγματικά σπουδαίο σαν αίσθηση και για ομορφιά δεν το συζητάμε καν (Dark). Όχι θα κάτσω να σκάσω με την ............ της BMW. Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στη BMW Hellas πριν το εξώδικο και την αγωγή. Ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλής των μοτοσυκλετών κ. Ράπτη και μου είπαν αν θέλω να απευθυνθώ στο τμήμα παραπόνων. Τους είπα ξέρετε η σπουδαία μοτοσυκλέτα σας των 20,000 ευρώ πήγε να με σκοτώσει και θα ήθελα να μιλήσω με τον κ. Ράπτη άμεσα και μου είπαν το ίδιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ένας φίλος (πρώην αγωνιζόμενος και σπουδαίος χαρακτήρας) μου είχε πει να μην τους κυνηγήσω για να μη γίνουμε αμερικανάκια. Δυστυχώς στη BMW με τις δημόσιες σχέσεις και το τμήμα παραπόνων έγιναν πρώτοι αμερικανάκια.
ΥΓ το 848 με τα 2/3 της ισχύος του S1000 και χωρίς gadgets είναι πραγματικά σπουδαίο σαν αίσθηση και για ομορφιά δεν το συζητάμε καν (Dark). Όχι θα κάτσω να σκάσω με την ............ της BMW. Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.
Το θρεντ του ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ το έχεις διαβάσει....???
......ίσως σε βοηθήσει σε κάποια πράγματα
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
ΥΓ το 848 με τα 2/3 της ισχύος του S1000 και χωρίς gadgets είναι πραγματικά σπουδαίο σαν αίσθηση και για ομορφιά δεν το συζητάμε καν (Dark). Όχι θα κάτσω να σκάσω με την ............ της BMW. Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ωραίος μπράβο! Να τους τρέξεις κανονικά φίλε, άκου τμήμα παραπόνωνΑρχικά δημιουργήθηκε από aanas
ΥΓ το 848 με τα 2/3 της ισχύος του S1000 και χωρίς gadgets είναι πραγματικά σπουδαίο σαν αίσθηση και για ομορφιά δεν το συζητάμε καν (Dark). Όχι θα κάτσω να σκάσω με την ............ της BMW. Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.![]()
Για το 848 δεν νομίζω να σε καλύψει σε θέμα κινητήρα. Εννοώ αν πήγαινες για το s1000rr λογικά σε ενδιαφέρουν τα πολλά άλογα, δηλαδή της τάξης του τετρακύλινδρου χιλιαριού. Απ'ότι ακούω (δεν το έχω οδηγήσει) το 848 απέχει πολύ από αυτές τις επιδόσεις. Σκέψου ότι στα περιοδικά το συγκρίνουν με 600άρια και σε μερικά σημεία χάνει (μιλάω για κινητήρα ΜΟΝΟ έτσι!). Τουλάχιστον κάντο ενα test drive πριν το πάρεις.
![]()
Chris
Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στη BMW Hellas πριν το εξώδικο και την αγωγή....Συμπληρώστε το κενό εσείς κατάλληλα γιατί πάμε για δικαστήρια.![]()
Το 848 το έχω ήδη πάρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ωραίος μπράβο! Να τους τρέξεις κανονικά φίλε, άκου τμήμα παραπόνων![]()
Για το 848 δεν νομίζω να σε καλύψει σε θέμα κινητήρα. Εννοώ αν πήγαινες για το s1000rr λογικά σε ενδιαφέρουν τα πολλά άλογα, δηλαδή της τάξης του τετρακύλινδρου χιλιαριού. Απ'ότι ακούω (δεν το έχω οδηγήσει) το 848 απέχει πολύ από αυτές τις επιδόσεις. Σκέψου ότι στα περιοδικά το συγκρίνουν με 600άρια και σε μερικά σημεία χάνει (μιλάω για κινητήρα ΜΟΝΟ έτσι!). Τουλάχιστον κάντο ενα test drive πριν το πάρεις.
![]()
Έτσι και αλλιώς δεν είμαι εγώ ικανός να αξιοποιήσω 200 άλογα στις 13,000. Αυτό που με νοιάζει είναι η γενική αίσθηση και πόρωση και εκεί το 848 δεν υστερεί καθόλου.
Μην παρεξηγηθούμε - το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.
Το 848 το έχω ήδη πάρει. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι εγώ ικανός να αξιοποιήσω 200 άλογα στις 13,000. Αυτό που με νοιάζει είναι η γενική αίσθηση και πόρωση και εκεί το 848 δεν υστερεί καθόλου.
Μην παρεξηγηθούμε - το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
το S1000RR είναι απίστευτο και ίσως το ξαναπάρω όταν και αν διορθωθεί το συγκεκριμένο θανατηφόρο ελαττωματάκι.
![]()
![]()
![]()
Και μονο για την αντιμετωπιση που εδειξε η αντιπροσωπεια δεν πρεπει... Και ας ειναι το καλυτερο μοτορι που υπαρχει.
Η μοναδικη μας αντισταση ως καταναλωτες ειναι να κοιταμε αλλου οταν μας "γραφουν".
Και απο επιλογες αλλο τιποτα...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ασε που θα στείλεις και τον rein ... στο ψυχιατρείο....
![]()
εαν το κανουν μηχανακι και ξαναβρεθεις με αυτο, εγω θα προσπαθησω να σε ψησω να μου το φερεις για + 20 αλογα,να αποκτησει πραγματικο ενδιαφερον...Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Το ισιώνεις το πιστόνι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εαν το κανουν μηχανακι και ξαναβρεθεις με αυτο, εγω θα προσπαθησω να σε ψησω να μου το φερεις για + 20 αλογα,να αποκτησει πραγματικο ενδιαφερον...
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.