Σας ευχαριστώ πολύ όλους, παιδιά
![]()
Δίκιο έχεις σύντεκνε, αντίγραφα ευτυχώς είχα μαζί μου, αλλά ήταν χρήσιμα μόνο στο προξενείο. Εδώ με τα χαρτιά του προξενείου και μου έκαναν μανούρα, φαντάσου με τη σφραγίδα του Ελληνικού ΚΕΠΑρχικά δημιουργήθηκε από DJ316
Γιώργο στα ίδια σύνορα μας κάναν νούμερα για τις πινακίδες (0123 στην άδεια 123 στην πινακίδα) αλλά καταφέραμε να ξεμπερδέψουμε χωρίς να σκάσουμε μπαξίσι. Τελικά είναι στον υπάλληλο που θα σου κάτσει...
Και μία παρατήρηση αν μου επιτρέπετε....
Όταν κανείς ταξιδεύει μόνος καλύτερα να "κρύβει" στην μοτοσυκλέτα του κάποιο σεβαστό ποσό, για να μπορεί να τα βγάλει πέρα αν κάτι πάει στραβά. Αν ταξιδεύει με παρέα πάντα μπορούν να τον καλύψουν οι άλλοι, αλλά μόνος υπάρχει πάντα ένα ρίσκο.
Επίσης καλό θα είναι να έχει μαζί του πιστά φωτοαντίγραφα διαβατηρίου, ταυτότητας κτλπ. Ίσως του λύσουν τα χέρια. Ίσως πάλι να μην κάνουν δουλειά αλλά μια φωτοτυπία και μια επίσκεψη στο ΚΕΠ δεν είναι κόπος.
Τέλος παρατήρησης![]()
![]()
Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ μια Nikon D60, με εξοπλισμό ταξιδίου έναν Nikkor 18-55mm VR και έναν Tamron 70-300mm Di tele-macro. Στο συγκεκριμένο ταξίδι, σχεδόν παντού με πολωτικά φίλτρα (cpl) λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών φωτισμού.Αρχικά δημιουργήθηκε από bi-eme-vu
πωωωωωω ρε μαγκα Γιωργαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και γω αγχωνομαι για ενα ψωρο-ταξιδι μεχρι το Βελγιο![]()
![]()
![]()
ναι σαι παντα καλα και παντα με νεους προορισμους στο προγραμμα γιατι ο χειμωνας χωρις σχεδια και google maps ειναι ζορικος
![]()
![]()
![]()
αληθεια, καταπληκτικες φωτογραφιες!!! τι μηχανη χρησιμοποιεις και αν ειναι SLR ττι φακους?