Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 289

Θέμα: Πρώτο ταξίδι, έτυχε ναύλος για Κριμαία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους, παιδιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από DJ316
    Γιώργο στα ίδια σύνορα μας κάναν νούμερα για τις πινακίδες (0123 στην άδεια 123 στην πινακίδα) αλλά καταφέραμε να ξεμπερδέψουμε χωρίς να σκάσουμε μπαξίσι. Τελικά είναι στον υπάλληλο που θα σου κάτσει...

Και μία παρατήρηση αν μου επιτρέπετε....

Όταν κανείς ταξιδεύει μόνος καλύτερα να "κρύβει" στην μοτοσυκλέτα του κάποιο σεβαστό ποσό, για να μπορεί να τα βγάλει πέρα αν κάτι πάει στραβά. Αν ταξιδεύει με παρέα πάντα μπορούν να τον καλύψουν οι άλλοι, αλλά μόνος υπάρχει πάντα ένα ρίσκο.
    Επίσης καλό θα είναι να έχει μαζί του πιστά φωτοαντίγραφα διαβατηρίου, ταυτότητας κτλπ. Ίσως του λύσουν τα χέρια. Ίσως πάλι να μην κάνουν δουλειά αλλά μια φωτοτυπία και μια επίσκεψη στο ΚΕΠ δεν είναι κόπος.

Τέλος παρατήρησης
    Δίκιο έχεις σύντεκνε, αντίγραφα ευτυχώς είχα μαζί μου, αλλά ήταν χρήσιμα μόνο στο προξενείο. Εδώ με τα χαρτιά του προξενείου και μου έκαναν μανούρα, φαντάσου με τη σφραγίδα του Ελληνικού ΚΕΠ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bi-eme-vu
    πωωωωωω ρε μαγκα Γιωργαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και γω αγχωνομαι για ενα ψωρο-ταξιδι μεχρι το Βελγιο
    ναι σαι παντα καλα και παντα με νεους προορισμους στο προγραμμα γιατι ο χειμωνας χωρις σχεδια και google maps ειναι ζορικος

αληθεια, καταπληκτικες φωτογραφιες!!! τι μηχανη χρησιμοποιεις και αν ειναι SLR ττι φακους?
    Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ μια Nikon D60, με εξοπλισμό ταξιδίου έναν Nikkor 18-55mm VR και έναν Tamron 70-300mm Di tele-macro. Στο συγκεκριμένο ταξίδι, σχεδόν παντού με πολωτικά φίλτρα (cpl) λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών φωτισμού.

Συγχαρητήρια Γιώργο. Ωραίο ταξίδι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    να σου ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλούς δρόμους να έχεις.
    είμαι σίγουρος ότι τώρα είσαι πιο δυνατός!
    ευχαριστώ για το ταξίδι

σε συμβουλευω να παρεις και εναν 50αρι 1.8 D
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Να είστε καλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    σε συμβουλευω να παρεις και εναν 50αρι 1.8 D
    Δυστυχώς δε θα έχω AF με αυτόν τον φακό (η d60 για να κρατηθεί σε χαμηλό κόστος δεν έχει το μηχανισμό AF στο σώμα αλλά στο φακό, άρα πάμε μόνο σε φακούς AF-S & AF-I)

Γιώργο στα ίδια σύνορα μας κάναν νούμερα για τις πινακίδες (0123 στην άδεια 123 στην πινακίδα) αλλά καταφέραμε να ξεμπερδέψουμε χωρίς να σκάσουμε μπαξίσι. Τελικά είναι στον υπάλληλο που θα σου κάτσει...
    Παρέλαβα χθές, επιτέλους, τη νέα άδεια κυκλοφορίας προς αντικατάσταση της απωλεσθείσας.

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη ότι στη νέα άδεια γράφει πλέον 614 και όχι 0614 :rotflmao:

Άντε να δω τώρα τι θα βρούν την επόμενη φορά, μιας και απ'ότι βλέπω τα "παραπτώματα" είναι μάλλον γνωστά & συγκεκριμένα :wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Eυχαριστούμε φιλαράκι ! φανταστικό ταξιδιωτικό !

Μέλος Το avatar του/της FJ
    Για να ειμαι ειλικρινης σημερα ολοκληρωσα την αναγνωση αυτου του ταξιδιωτικου μιας και ελειπα συνεχως και εμεινα και χωρις συνδεση για αρκετο διαστημα.
    Εχω να πω οτι ειπαν και οι υπολοιποι, ενα μπραβο και :a19: !

Το ταξιδι αυτο τα ειχε ολα και πιστευω οτι αν υπηρχε παρεα(πιθανον) να ειχε δημιουργηθει μεγαλυτερη αναστατωση και κακη ψυχολογια.
    Με λιγα λογια θα το θυμασαι παντα και οχι κατ ΄αναγκη με θλιψη ή απογοητευση, αλλα με το αισθημα της ικανοποιησης που φερνει η υπερνικηση των δυσκολιων και η γλυκια αναμνηση του ευτυχως στο τελος γυρισα σπιτι μου καλα...
    Αλλωστε οπως γραφω και στην υπογραφη μου: ``Η κούραση φεύγει, οι εικόνες όμως μένουν``...

Παλαιό μέλος
    Τα εζησες ολα στο επακρο με αισιο τελος. Παντα ετσι
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
    Παρέλαβα χθές, επιτέλους, τη νέα άδεια κυκλοφορίας προς αντικατάσταση της απωλεσθείσας.

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη ότι στη νέα άδεια γράφει πλέον 614 και όχι 0614 :rotflmao:

Άντε να δω τώρα τι θα βρούν την επόμενη φορά, μιας και απ'ότι βλέπω τα "παραπτώματα" είναι μάλλον γνωστά & συγκεκριμένα :wacko:
    Τι έγινε, ξανάλαξαν τις άδειες ή διόρθωσαν το λάθος;

Χάνω επισόδεια με δαύτους.....
    Moto Adventures blog
    The Moto Travel Blog

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Και από εμένα πολλά συγχαρητήρια για το ταξίδι σου και για τον τρόπο που αντιμετώπισες την αναποδιά που σε βρήκε. Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες και τις ουσιώδεις περιγραφές. Μιλώντας για φωτογραφίες δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω και σχολιάσω αυτές του φορτώματος του CBF σου πάνω στο καράβι. Για μένα είναι μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες μέσα στο moto.gr. Να είσαι γερός να κάνεις το επόμενο ( στη Ρουμανία; ).
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Γιωργο πολυ ωραιο ταξιδιωτικο...

Νομιζω το πιο αγωνιωδες που εχω διαβασει...

Σε κραταει σε ενταση...

Αντε και στο επομενο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εκει που εχασες τα χαρτια σου......

Το επαθα και εγω το εγκεφαλικο.....

Μπραβο φιλε...!!!! :a19:

+1000 και από εμένα!!!

:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt

Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ μια Nikon D60, με εξοπλισμό ταξιδίου έναν Nikkor 18-55mm VR και έναν Tamron 70-300mm Di tele-macro. Στο συγκεκριμένο ταξίδι, σχεδόν παντού με πολωτικά φίλτρα (cpl) λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών φωτισμού.
    Τα χρώματα στις φωτο τα έχεις δουλέψει με κάποιο πρόγραμμα ή έτσι είναι η αρχική λήψη;;

Να'στε όλοι καλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από FJ
    Με λιγα λογια θα το θυμασαι παντα και οχι κατ ΄αναγκη με θλιψη ή απογοητευση, αλλα με το αισθημα της ικανοποιησης που φερνει η υπερνικηση των δυσκολιων και η γλυκια αναμνηση του ευτυχως στο τελος γυρισα σπιτι μου καλα...
    Αλλωστε οπως γραφω και στην υπογραφη μου: ``Η κούραση φεύγει, οι εικόνες όμως μένουν``
    Έτσι ακριβώς

Ο καιρός περνά με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, η κούραση του ταξιδιού δίνει τη θέση της στην κούραση της ρουτίνας και της καθημερινότητάς μας, αλλά οι εικόνες είναι πάντα εκεί και δίνουν κίνητρο για τα επόμενα

Τι έγινε, ξανάλαξαν τις άδειες ή διόρθωσαν το λάθος;

Χάνω επισόδεια με δαύτους.....
    Στην καινούργια άδεια το format της εκτύπωσης του αριθμού κυκλοφορίας είναι 3ψήφιο και όχι 4ψήφιο με το μηδέν εμπρός

Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar

Μιλώντας για φωτογραφίες δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω και σχολιάσω αυτές του φορτώματος του CBF σου πάνω στο καράβι.
    ...ήταν στην ουσία το σημείο όπου αισθάνθηκα ότι "το ταξίδι τώρα ξεκινάει", ότι ξεχνάω αυτά που ήξερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki

Γιωργο πολυ ωραιο ταξιδιωτικο...

Νομιζω το πιο αγωνιωδες που εχω διαβασει...

Σε κραταει σε ενταση...

Αντε και στο επομενο...
    Thank u

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

Τα χρώματα στις φωτο τα έχεις δουλέψει με κάποιο πρόγραμμα ή έτσι είναι η αρχική λήψη;;
    Η μόνη επεξεργασία σε ορισμένες φωτογραφίες είναι στη φωτεινότητα-αντίθεση, όπου και όταν υπήρχε θέμα. Οι υπερφωτισμένες λήψεις αλλοιώνουν τα χρώματα

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ταξίδι ...στο περίπτερο για εφημερίδες
    από Uriah Heep στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2016, 14:08
  2. Πρώτο ταξίδι στην ευρώπη.
    από pepes1gr στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2009, 17:57
  3. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Motogp
    από caesarsk στο forum Ταξιδιωτικά