Αυτο το τελευταιο που λες δικαιολογει εν μερει το μπαχαλο. Ομως ο εκαστοτε διοργανωτης οφειλει να ρωτα τον ιδιοκτητη και να παιρνει γραπτες διαβεβαιωσεις οτι η πιστα εχει ολα τα νομιμα που απαιτουνται για την τελεση track days. Aλλιως ειναι κι αυτος εκθετος σε ενα συμβαν πχ
Εχω την εντύπωση, πως το καθεστώς απαγόρευσης διάθεσης της πίστας σε μοτοσυκλέτες είναι γνωστό σε όλους τους εμπλεκόμενους. Απλά βόλευε η κατάσταση μέχρι να γίνει η στραβή, που έγινε εχθές.
Αλλιώς, για ποιόν λόγο απουσιάζουν τα Μέγαρα από το 2022 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας ;
Tο ονομα του καταγγελοντος το μαθαμε?
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Παιδιά σορι και όλας,
φυσικά λάθος το ταιμινγκ της καταγγελίας που δείχνει κακία αλλά αν η πίστα δεν έχει άδεια για χρήση μοτοσυκλετών νομίζω ότι άργησε να γίνει και δεν θα έπρεπε να γίνονται τρακ Ντέι.
Τώρα αν αλλάξουν τυπικά όνομα και τίτλο σε σχολείο και παρακαμφθεί δεν ξέρω.
Διότι δεν νομίζω όλες οι αλλες πιστες στις οποίες γίνονται μαθήματα ασφαλούς οδήγησης να πληρούν περισσότερα στάνταρ ασφαλείας.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 03/06/2025 στις 14:17.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Πάντως γουγλάροντας χθες για να δω αν υπήρξε κάποια εξέλιξη, είδα κάποια sites να αναφέρουν τα track days του Χάλαρη για το ΣΚ 21-22/6, πχ εδώ (το άρθρο έχει χθεσινή ημερομηνία)
Για το προχθεσινό περιστατικό έχει αναφορά και το bikeit με σημερινό άρθρο:
«Άγνωστοι» εναντίον της Πίστας Μεγάρων – Άλλη μία προπόνηση ακυρώθηκε με το «έτσι θέλω»
Λυσσάνε όλοι και φωνάζουν «αν θέλετε να ξεδώσετε, να πάτε στην πίστα», αλλά μόλις οι μοτοσυκλετιστές πάνε στην πίστα, για να διασκεδάσουν, να οδηγήσουν γρήγορα σε κλειστό περιβάλλον, να μην θέσουν ίδιους και άλλους σε κίνδυνο... κάνουν καταγγελίες και ακυρώνουν την διοργάνωση. Δεν λειτουργεί έτσι, παιδιά...
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
O peter έχει δίκιο. Δε φταίει η καταγγελία αν η "πίστα" δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Φυσικά οι διοργανωτές ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα γιατί είναι η μόνη τους ελπίδα.
Life begins at 45°.
Παίδες επειδή είναι καθαρά νομικό το ζήτημα, ας απέχουμε από What if υποθετικά σενάρια και αφορισμούς μέχρι να βγει σαφής είδηση/ανακοίνωση κλπ .
Προφανώς για να λειτουργεί όπως λειτουργούσε η πίστα , κάποια γκρίζα ζώνη θα υπάρχει για να καλύπτονται και οι ίδιοι , που αναμένεται να κριθεί από τον φυσικό δικαστή .
The Dirty Harry
Πάντως τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και μάλλον μοτοσυκλέτα στα Μέγαρα γιοκ για πολύ καιρό ακόμα, αν η πίστα δεν έχει άδεια που να επιτρέπει ξεκάθαρα και τα δίκυκλα. Όπως λέει και ο Χάρης να δούμε τι θα πουν και οι δικαστικοί λειτουργοί.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 03/06/2025 στις 11:47.
Life begins at 45°.
Περιεργο δεν ειναι να λειτουργουσε με χαρτια αλλα να γινεται καταγγελια και να μην μπορει να αποδειχθει οτι λειτουργει νομιμα?
Τι σκατα?
Δηλαδη αν παει καποιος σε ενα χωρο/μαγαζι δεν θα εχει χαρτια που να αποδεικνυει το νομιμο της λειτουργιας του? Οσα χαρτια χρειαζονται ξερω γω...
Αντε να μαθουμε και εμεις καποια στιγμη για ποιο λογο εγινε ολο αυτο και αν οντως λειτουργουσε παρανομα ή τι αλλο συνεβη.
Ελλαδαρα ρπμ...
Ride(s) the wind of change...
εγω ξερω απο ανθρωπο που γνωριζε τα της πιστας ηδη απο το 2020 οτι λειτουργει σε ενα καθεστως παρατυπιας. οτι δεν εχει αδεια λειτουργιας δηλαδη. στην ερωτηση μου πως γινονται td και αυτος απορουσε.
στα προχειρα βρηκα και αυτο https://www.automotopatras.gr/samae-...toyrgias-quot/
Αυτη ακριβως η σκεψη μου, και πανω που θα ποσταρα το quote και οτι αυτη η κατασταση ειναι χροοοονια τωρα, βλεπω οτι το ποστ ειναι απο το..... 2010
Παιδια, οταν μια πΟτανα εχει συφιλη και ψειρες, αλλα ο κοσμος κανει ουρα εξω απο τη πορτα της γιατι οι αλλες ειναι μακρυα κ δε βολευουν, ε δε φταιει η πΟτανα
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....