Απλά ρε Λεωνιδα προσπαθω να σας πω πως ειναι πολύ μεγαλύτερο το θεμα
των εισπνεόμενων και πως δεν βρωμας ΜΟΝΟ απο το τσιγαρο
θα τα πουμε ισως καποτε απο κοντα![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Οταν βγαινεις απο ενα κεντρο η μια καφετερια βρωμας ΜΟΝΟ απο το τσιγαρο,τα ρουχα σου τα μαλλια σου,ολοκληρος!Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
![]()
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
![]()
Εγω οταν μπαινω χειμωνα στο μπαρακι ειμαι μπανιαρισμενος, μυριζω ολοκληρος αφρολουτρο με αρωμα καρυδα, paco rabanne και τσιχλα μεντα.
Μετα απο λιγο βρωμοκοπαω τσιγαριλα απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, νιωθω ξηρο τον λαιμο μου, και τα ματια μου ειναι σαν του δρακουλα.
Τωρα, περιμενω να μου πεις τι αλλο μπορει να προκαλει αρωμα τσιγαριλας μεσα σ'εναν κλειστο' χωρο εκτος απο το τσιγαρο, εκτος κι αν εισαι κολλητος του Λιακοπουλου ή εξαρτημενος καπνιστης που κρεμεται απο μπαρουφες.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
τα είπαν οι από πάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από matmat
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Εγω οταν μπαινω χειμωνα στο μπαρακι ειμαι μπανιαρισμενος, μυριζω ολοκληρος αφρολουτρο με αρωμα καρυδα, paco rabanne και τσιχλα μεντα.
Μετα απο λιγο βρωμοκοπαω τσιγαριλα απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, νιωθω ξηρο τον λαιμο μου, και τα ματια μου ειναι σαν του δρακουλα.
Τωρα, περιμενω να μου πεις τι αλλο μπορει να προκαλει αρωμα τσιγαριλας μεσα σ'εναν κλειστο' χωρο εκτος απο το τσιγαρο, εκτος κι αν εισαι κολλητος του Λιακοπουλου ή εξαρτημενος καπνιστης που κρεμεται απο μπαρουφες.
ΦιλαρακιΠΟΛΥ στην ΤΣΙΤΑ σε βλεπω... Χαλαρωσε..Chill Out...
![]()
άναψε ενα τσιγαρο...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
πολύ καλά τα λέειΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
άναψε ενα τσιγαρο...![]()
στην Ιταλία μια χαρά τα ανάβανε τα τσιγάρα... ΟΞΩ![]()
Nαι ... σε σκίτσο πλέον... ο συχωρεμένος..... από καρκίνο του πνεύμονα......Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
άναψε ενα τσιγαρο...
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Δυσκολες εποχες για καπνιστες ρε πουστη μ΄.
Καταξοδευεσαι και δεν σου μενονυ λεφτα για αλκοολ,γαμεις την υγεια σου (ευτυχως το σ'κωτι σου την σκαπουλαρει) ,βηχεις πρωι βραδυ σα λαμια,βρωμας τσιγαριλα εσυ και ολη σου η προικα ,σε σιχαινονται απο πανω και οι υπολοιποι Κρο Μανιον και εχουν και σωστα επιχειρηματα σαν να μην εφταναν ολα τα υπολοιπα....
Εμενα ολα αυτα με στεναχωρουν πολυ και με κανουν να θελω να καπνιζω πιο πολυ για να χαλαρωσω.
Επιτελους πια αμα θελετε να μην καπνιζουμε,αφηστε μας να καπνιζουμε.![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
οι καπνιστες λενε (οι πιο πολλοι) οτι ειναι δικαιωμα τους κ να τους αφησουν ελευθερους να καπνιζουν κτλ απτη στιγμη που ενας εξερτημενος καπνιστης(το 99% δηλαδη)μονο ελευθερος δεν ειναι.απο την αλλη οι μη καπνιστες λενε για δικαιωμα στον καθαρο αερα θα γινουν μυνυσεις σε οσους τους τον στερουνε κτλ γιατι δεν κανουν μυνηση στη ΔΕΗ πρωτα απο ολα κ μετα το συζητανε με το καπνισμα.αλλο δεν τους εμεινε τους πολιτικαντηδες παρα να βαλουν κ τον λαο σε νεο πολεμο(καπνιστες-αντικαπνιστες) οπως κ βαζελοι-γαυροι πασοκοι-νεοδημοκρατες μεταλαδες-σκυλαδες κ γενικα ολοι οι -αδες -αντιαδες.το προβλημα ειναι αλλου κμεις ασχολουμαστε με τα τσιγγαλιδια.χωρια που η ελληνικη διασκεδαση(κουτουκακι φαση με ρεμπετικα) που τουλαχιστον αυτην την κρατησαμε δεν θα υπαρχει πια.ολοι στο ιδιο σακι ρε.παγκοσμιοποιηση.στο εξωτερικο δεν καπνιζουν κτλ αλλα μπορουν να πανε στο παρκο εδω μπορουμε?αν πας με μπυρα στο παρκο εαν δεν σε ζαλησουν τιποτα παραξενοι ενοχλητηκοι(φιλε κανα κατοσταρικο-τωρα εγινε ευρω) θα καταληξεις στο τμημα για αναγνωριση στοιχειων.σε αλλα μερη μπορει να ισχυει η απαγορευση κ πολλα αλλα ισχυουν ομως κ οι ευρωπαικες προδιαγραφες για ΟΛΑ τα αλλα
αυτό το επιχείρημα με τη ΔΕΗ πότε θα καταλάβετε ότι είναι άσχετο με τη συζήτησή μας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αυτό το επιχείρημα με τη ΔΕΗ πότε θα καταλάβετε ότι είναι άσχετο με τη συζήτησή μας![]()
Ας παρει πρωτα ο ΜΠΑΟΓΚ κιπελο κ μετα θα το συζητησουμε το καπνισμα !
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Έλα ντε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πως ειναι ασχετο ρε φιλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για δες εδω... http://oreivatis.blogspot.com/2010/0...post_4773.html
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Πως ειναι ασχετο ρε φιλε?
Για δες εδω... http://oreivatis.blogspot.com/2010/0...post_4773.html
![]()
![]()
![]()
![]()