Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Mεγάλα γυμνά: Ποιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί;

Ψηφοφόροι
391. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Αprilia Tuono

93 23,79%
  • KTM Super Duke

35 8,95%
  • Triumph Speed Triple

38 9,72%
  • Ducati Streetfighter

70 17,90%
  • Yamaha FZ1 Fazer

31 7,93%
  • BMW K1300R

10 2,56%
  • Kawasaki Z-1000

17 4,35%
  • Honda CB1000R

62 15,86%
  • Suzuki B-King

22 5,63%
  • Buell XB

13 3,32%
Σελίδα 18 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 389

Θέμα: Mεγάλα streetfighters: Ποιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι ρε αλλα εδω ειναι τζαμπα
    παρακαλούνται οι γκλιτσομάχοι, όπως σπαμάρουν στα section ευθύνης τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ά...Tuono, Superduke, Ducati και τα υπόλοιπα φυσικά στα Σέρρας πόσο γυρνάνε για να έχουμε μια πληροφορία από ερασιτέχνες ή/και επαγγελματίες.
    To που γυρνάνε δεν το ξέρω. Σε κάποιο τεστ που είχε κάνει περιοδικό στις Σέρρες νομίζω ότι τον ποιό γρήγορο γύρο τον είχαν SD & Tuono με τα άλλα αρκετά πίσω πιο πίσω.

Το πόσο μπορούν να γυρίζουν, εξαρτάται απ΄τα χέρια. Ο JB με Mille factory το 2005 γύρναγε 1,21 & 0,58 Σερρες κ Μέγαρα αντίστοιχα :hypnotize :hypnotize ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

To που γυρνάνε δεν το ξέρω. Σε κάποιο τεστ που είχε κάνει περιοδικό στις Σέρρες νομίζω ότι τον ποιό γρήγορο γύρο τον είχαν SD & Tuono με τα άλλα αρκετά πίσω πιο πίσω.

Το πόσο μπορούν να γυρίζουν, εξαρτάται απ΄τα χέρια. Ο JB με Mille factory το 2005 γύρναγε 1,21 & 0,58 Σερρες κ Μέγαρα αντίστοιχα :hypnotize :hypnotize ....
    To Brutale το 750 κιόλας τα είχε σκίσει όλα χαλαρά. Και το SD και το Tuono.

Παίζει να ηταν το παλιό Tuono σε εκεινο το τεστ, αλλά ετσι κι αλλιώς το Brutale ηταν 2 sec κάτω απ το SD, μετά το Tuono και μετα τα υπόλοιπα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Εχω την αισθηση οτι κανουμε αυτο ακριβως για το οποιο κατηγορουμε τα περιοδικα. Κρινουμε τις μηχανες που χρησιμοποιουμε καθημερινα βασει των απολυτων επιδοσεων τους.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Εχω την αισθηση οτι κανουμε αυτο ακριβως για το οποιο κατηγορουμε τα περιοδικα. Κρινουμε τις μηχανες που χρησιμοποιουμε καθημερινα βασει των απολυτων επιδοσεων τους.
    "Κρίνουμε" τις μηχανές βάσει των δυνατοτήτων τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    To Brutale το 750 κιόλας τα είχε σκίσει όλα χαλαρά. Και το SD και το Tuono.

Παίζει να ηταν το παλιό Tuono σε εκεινο το τεστ, αλλά ετσι κι αλλιώς το Brutale ηταν 2 sec κάτω απ το SD, μετά το Tuono και μετα τα υπόλοιπα.

το παλιο τουονο ηταν...

μολις ειδα το DVD...

τους χρονους μαλλον τους εχει στο αντιστοιχο τευχος ,που δεν το εχω,γιατι το DVD δεν εχει καποια καταταξη.

παντος το SD απο τοτε που βγηκε,ερχεται σταθερα πρωτες θεσεις οσον αφορα τις επιδοσεις του στην πιστα...

βεβαια δεν εχει γινει και ενα προσφατο συγκριτικο στις Σερρες με ολα τα καινουρια,και τα R και τα Factory , αν δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακος...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το παλιο τουονο ηταν...

μολις ειδα το DVD...

τους χρονους μαλλον τους εχει στο αντιστοιχο τευχος ,που δεν το εχω,γιατι το DVD δεν εχει καποια καταταξη.

παντος το SD απο τοτε που βγηκε,ερχεται σταθερα πρωτες θεσεις οσον αφορα τις επιδοσεις του στην πιστα...

βεβαια δεν εχει γινει και ενα προσφατο συγκριτικο στις Σερρες με ολα τα καινουρια,και τα R και τα Factory , αν δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακος...
    Σίγουρα τα καινούρια θα είναι πιο γρήγορα, αλλά η σειρά παλι ίδια θα είναι.
    Αν σκεφτείς οτι το brutale ηταν το πρώτο με τα 750cc. Το Ducati εντωμεταξύ βρίσκει κάτω πολύ πιο εύκολα απο το tuono.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Α, εδώ μου είστε όλοι...???!

και όπου τουόνο, φυσικά ο Ζεύκας παρών...

Το 2005...με Mille Factory στημένο-κουρντισμένο για πανελλήνιο...με τον Γιάννη Μπούστα στα κλιπ-όν...:wacko:

Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά κάτι και έχω την εντύπωση πως ξεφύγαμε...ο Μπούστας ας πούμε το 2005, με δεμένα τα μάτια πόσο θα γυρνούσε με Tuono ας πούμε...για να το θέσω πιο σωστά...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Το 2005...με Mille Factory στημένο-κουρντισμένο για πανελλήνιο...με τον Γιάννη Μπούστα στα κλιπ-όν...:wacko:

Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά κάτι και έχω την εντύπωση πως ξεφύγαμε...ο Μπούστας ας πούμε το 2005, με δεμένα τα μάτια πόσο θα γυρνούσε με Tuono ας πούμε...για να το θέσω πιο σωστά...
    Εβαλα το Mille ως σημείο αναφοράς, μιας και οι διαφορές του με το tuono πέραν του τιμονιού και των πλαστικών βρίσκονται στο πιο κοντό ram-air λόγω μούτρου και στα πιο κοντά velocity stacks που δίνουν καλύτερες ψηλές και χειρότερες μεσαίες απ΄το Tuono (και τανάπαλιν). Πέραν τούτου ουδέν. Να σου πω 5 κάτω λόγω αεροδυναμικής και καρατιμόνας? Ιδέα δεν έχω πραγματικά.

Το στημένο-κουρντισμένο δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ενα Mille Factory ήταν και το μοτέρ του δεν μπορεί να είχε τίποτα σπουδαίο.
    Ακόμα και οι εξατμίσεις του ήταν οι απλές ολόσωμες της Acrapovic και όχι οι πανάκριβες Evo-6. Ενας κάτοχος Mille που έτρεχε στο πανελλήνιο τις έβαλε στο apriliabikers για πούλημα πρόσφατα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Σίγουρα τα καινούρια θα είναι πιο γρήγορα, αλλά η σειρά παλι ίδια θα είναι.
    Αν σκεφτείς οτι το brutale ηταν το πρώτο με τα 750cc. Το Ducati εντωμεταξύ βρίσκει κάτω πολύ πιο εύκολα απο το tuono.

προσωπικη αποψη ,οτι τα τζαπανια θα ειναι προς το τελος της καταταξης...

Εβαλα το Mille ως σημείο αναφοράς, μιας και οι διαφορές του με το tuono πέραν του τιμονιού και των πλαστικών βρίσκονται στο πιο κοντό ram-air λόγω μούτρου και στα πιο κοντά velocity stacks που δίνουν καλύτερες ψηλές και χειρότερες μεσαίες απ΄το Tuono (και τανάπαλιν). Πέραν τούτου ουδέν. Να σου πω 5 κάτω λόγω αεροδυναμικής και καρατιμόνας? Ιδέα δεν έχω πραγματικά.

Το στημένο-κουρντισμένο δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ενα Mille Factory ήταν και το μοτέρ του δεν μπορεί να είχε τίποτα σπουδαίο.
    Ακόμα και οι εξατμίσεις του ήταν οι απλές ολόσωμες της Acrapovic και όχι οι πανάκριβες Evo-6. Ενας κάτοχος Mille που έτρεχε στο πανελλήνιο τις έβαλε στο apriliabikers για πούλημα πρόσφατα.
    Ένας χριστιανός από το 2005 μέχρι σήμερα δεν έκανε έναν χρονομετρημένο γύρο στα Σέρρας ή έστω Μέγαρα...να έχουμε έναν ανθρώπινο χρόνο...

Δηλαδή να βγούν οι χονταίοι να λένε ο Μπούστας το Σεπτέμβρη με CBR1000RR έκανε 1.20.3...έ τι διαφορές έχει από το CB1000R...ίδιο κινητήρα με 2 άρ λιγότερα....ά και ένα ψηφιακό κοντέρ....

Έλεος...πάλι στον καφέ θα το γυρίσουμε και στις τελικές...ευθειάκηδες...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

εντωμεταξυ ,αν αλλαζα να παω σε SS ,mille θα επαιρνα...

ή RSV αν ειχα τα "μαρουλια"...

έ τι διαφορές έχει από το CB1000R...ίδιο κινητήρα με 2 άρ λιγότερα....ά και ένα ψηφιακό κοντέρ....

τωρα δε μιλας σοβαρα?

τωρα δε μιλας σοβαρα?

Προφανώς ρε παλίκαρε...προφανώς...

Moderator
    προσωπικη αποψη ,οτι τα τζαπανια θα ειναι προς το τελος της καταταξης...
    Aυτό είναι σίγουρο.
    Παντως ο Μπούστας έχει κάνει και 1.25 με μαμά Monster 696.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 18 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας