Σελίδα 18 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Μα τι προοδευτικες αποψεις διαβαζω...
    Θα τριζουν τα κοκκαλα των πεθαμενων με αυτα που λετε εδω μεσα...

καλυτερα να αθωωσεις 1000 ενοχους παρα να καταδικαστει 1 αθωος. (δεν το ειπα εγω αυτο φυσικα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ρε μαλάκα afro μπορείς να μην τα ισοπεδώνεις όλα??? Καλός ο χαβαλές και το παπάρισμα αλλά ρε φίλε ήμαρτον. Ο κατά οποιονδήποτε τρόπο ΒΙΑΣΜΟΣ ενός παιδιού και η καταστροφή του ψυχισμού του δεν είναι καθόλου αστείο.

ante na xa8is re ante na xa8is (me ifos filipidi)
    pou to ides to astio re toumparismene?
    astios ise esi
    ke pios vazi gelakia re kato apo afta pou grafo na ton skiso...
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Το θέμα ΔΕΝ είναι αν θα πρέπει να καταδικάζονται οι παιδεραστές με την δυνατόν μεγαλύτερη ποινή …αυτό είναι σίγουρο…

Το θέμα είναι ότι σε μια χώρα που (απ όσο ξέρω) ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και πρέπει να αποδειχτεί η ενοχή ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ έχουμε αρχίσει και βγάζουμε νόμους για νόμιμη διαπόμπευση κατηγορούμενων…

Το θέμα είναι ότι σε μια χώρα που έχει ξεκινήσει σταυροφορία για την σωτηρία των παιδιών , καθημερινά στο δρόμο μπροστά στα μάτια μας υπάρχουν εκατοντάδες παιδάκια που είναι θύματα εκμετάλλευσης …. Αλλά αυτά είναι γυφτακια και δεν πουλανε στα κανάλια..

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που έχουν ανάψει τις δάδες και είναι έτοιμοι να πυρπολήσουν τους παιδεραστές , θα έχουν παρακολουθήσει σίγουρα αισθησιακό χορό απο ρωσιδακι (και θα του έχουν ρίξει και κανένα «μανίκι») ….
    Φαντάζομαι στο μυαλό τους έχουν πειστεί ότι το ρωσιδακι είναι μια αχόρταγη νυμφομανής που το ονειρο της ήταν να ερθει στο Ελλαντα να την φυστικωνει ο κάθε πατριωτης ….
    Το ότι είναι θυμα κακοποιησης και εκβιασμου από τους νταβαδες της , δεν μας περνά από το μυαλό όταν την πηδάμε… το κάνει γιατί γουστάρει…

Α. στΑ διαλΑ ….

Ζουμε σε μια χωρα που μας κυβερναει το δελτιο των 20:00

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Πρέπει να είναι η μοναδική φορά που δε με εκνευρίζεις και συμφωνώ μαζί σου ΑΠΟΛΥΤΑ.
    oustou dialo re
    partin simfonia sou ke xosti eki pou kseris
    ou na mou xa8is palioskilo..
    afrotwin

lipon akouste ke afto an ke dne prokite na katalavete ala telos panton

apo tin arxeotita iparxi afto to 8ema tis kakopioisis pedion

eksou ke to astio pou exoun vgali oi evropeoi gia mas

pos ksexorizes tous andres apo ta pedia stin arxea elada
    ke i apantisi ine me losto...:rotflmao:

tespa pola atoma me ipsilo dikti noimosinis (oso ke an sas fenete periergo)
    den ikanopiounte me ta kina erotika mpla mpla

oi pio poli apo aftous pernane stin sfera tis paranias ke ksefevgoun sexualika me diaforon tipon anomalies

i poli megali gnosi ke dianoisi poles fores dini sto atomo mia es8isi kinismou ke i8ikis pera apo tou ka8imerinou an8ropou

8eoroun lipon oti exoun ton elenxo katastaseon dianoitika pou enas kinos an8ropos den exi

etsi lipon me olon ton anoterismo pou tous diakatexi 8eoroun tous eaftous tous kati san eksousiastes mias anoteris dinamis i8ikis ke nomikis poles fores

den ine tixeo pou poli dikastes ine pedomanis..

ke kato apo aftes ke ales diaforetikou tipou nootropies

elenxoun nimata ftiaxnoun katastasis sto mialo tous ke alou
    ke afinoun tous eaftous tous na aselgoun se tritous ipoanaptiktous pou den ine toso simantiki oso i idioi ke den xa8ike ke o kosmos an ksepastrepsoun ke ena tixarpasto atomo stin kinonia

etsi ta vlepoun oi idioi

aftoi ine i mia opsi tou nomismatos

gia tin ali varieme
    afrotwin

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    όταν την πηδάμε
    ΠηδάΤε
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ΠηδάΤε

Δέν...????

Αρε ggs μ αρεσεις ! :rotflmao: :rotflmao:

Δέν...????
    Γιώργο καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    Δεν είμαστε όλοι στο πρότυπο του σύγχρονου νεοέλληνα που θέλει και προβάλλει το κουτί.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    oustou dialo re
    partin simfonia sou ke xosti eki pou kseris
    ou na mou xa8is palioskilo..
    Συμφωνώ , επιστρέφω και επαυξάνω.

(Αλήθεια, δεν θυμάμαι με τι μπορεί να συμφώνησα με σένα. Μάλλον λάθος έκανα)

Γιώργο καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    Δεν είμαστε όλοι στο πρότυπο του σύγχρονου νεοέλληνα που θέλει και προβάλλει το κουτί.
    ρε φίλε ...και εσύ καταλαβαίνεις τι εννοώ… δεν λεω ότι ΕΣΥ το κάνεις…
    λέω όμως ότι η υποκρισία περισσεύει σε πολλούς…

...λέω όμως ότι η υποκρισία περισσεύει σε πολλούς
    Μεγάλη αλήθεια...

Ο πρωην συμμαθητής μου είναι έξω καθότι δικάστηκε βάση του σχετικού νόμου (και αφέθηκε ελεύθερος 2 φορές). Ξέρεις, από το ψιλικατζιδικό του μπορεί να πάει μια μέρα να ψωνίσει μοναχό του το εδικό σου κοπέλι ή το εδικό μου. Τρέμω και στην ιδέα!

[]

Δεν ξέρω πια, Άγη, δεν ξέρω...
    Ξέρω μονάχα ότι παρακάτω δεν πάει πια με την ανεκτικότητα...
    Ρε φιλε δε σε ξέρω και σορρυ , αλλα πολυ γκάζι έχεις ,μου φαινεται ότι πέτας τη σκουφια σου για πόλεμο. δε συνέβει τίποτα ακόμα στο παιδί σου (ανίψια μου) ,και δασκαλέυουμε τα παιδιά μας να μη συμβεί οσο το δυνατόν. Τωρα άμα τρεμουμε στην ίδεα φτιαχνουμε ένα μεγάλο φόβο που περνά στα παιδία με ασχημες συνέπειες. χωρίς παρεξηγηση.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    ..μου φαινεται ότι πέτας τη σκουφια σου για πόλεμο.
    Mε αυτά τα σκουλήκια ναι!

Σελίδα 18 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF