Δεν καταλαβατε τον Afro. Οταν αναφερεται στον διαολο κανει δεηση......![]()
![]()
![]()
(Ρε Μιλτο τι γραφει στο avatar σου?)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
![]()
![]()
ENNOEΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ????? ΧΜ...... ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .....:rotflmao:![]()
![]()
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Γιατί διαμαρτύρεσαι :a1: .... αφού γουστάρεις να στα πρήζουνε. :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
a re elinares pianou to klastiri trexi pio grigora...
fisika oxi me anavati epano.:rotflmao: :rotflmao:
pouste re ama to klastiri sas trexi grigora
den pate grigora sto dialo leme
mas ta priksate.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Triple 1050![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ AFRICA ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Ζ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ.
Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ AFRICA EINAI HONDA
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
Τίγκα άσε μας εμάς να βάζουμε φλόγες στην άσφαλτο και πάρε τα άπλυτα μου να τα βάλεις στο πλυντήριο που έχεις για μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ AFRICA ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Ζ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ.
Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ AFRICA EINAI HONDA
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Τίγκα άσε μας εμάς να βάζουμε φλόγες στην άσφαλτο και πάρε τα άπλυτα μου να τα βάλεις στο πλυντήριο που έχεις για μηχανάκι.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ Ζ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΗΟΝΔΑ ΤΟ YAMAHA ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΛΗΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!
ΕΙΝΑΙ 1ον ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟ FZ6
2oν ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ FZ6 KAI Z
3ον ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ(ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!)
ΚΑΙ 4ον ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΑ Ζ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ!!!!
1)λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από HELLSPIRIT
ΤΙ Ζ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΗΟΝΔΑ ΤΟ YAMAHA ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΛΗΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!
ΕΙΝΑΙ 1ον ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟ FZ6
2oν ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ FZ6 KAI Z
3ον ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ(ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!)
ΚΑΙ 4ον ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΑ Ζ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ!!!!
2)Αντικειμενικο,και για μενα....οχι
3)Δεν παει να πει επειδη εχει carbs οτι ειναι πιο ευκολη στην συντηρηση
4)Ολα κρινονται στον οδηγο
ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ FAZER ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ Z750
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟ Ζ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 750.........
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ![]()
![]()
Έχεις δίκιο ρε τίγκα.
Όταν τα ετοιμάσεις να μου πεις να σβήσω την άσφαλτο που θα έχει πάρει φωτιά από τη Ζουζούνα.
Επόμενη παράδοση ρούχων τέλη Σεπτέμβρη που θα έχω τη Ζουζούνα στα χέρια μου πάλι.![]()
![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
ΟΠΑ ΡΕ, ΤΡΑΒΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΒΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Έχεις δίκιο ρε τίγκα.
Όταν τα ετοιμάσεις να μου πεις να σβήσω την άσφαλτο που θα έχει πάρει φωτιά από τη Ζουζούνα.
Επόμενη παράδοση ρούχων τέλη Σεπτέμβρη που θα έχω τη Ζουζούνα στα χέρια μου πάλι.![]()
![]()
![]()
![]()
.
ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ STADAR ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ![]()
Αυτες οι honδa σας κανουν και δεν σκεφτεστε λογικα!:a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?
:a29: :a17:
ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ YAMAHA ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αυτες οι honδa σας κανουν και δεν σκεφτεστε λογικα!:a24:
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?
:a29: :a17:
NAI ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΙΓΚ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ???Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟ Ζ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 750.........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕς ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ FAZER ΣΟΥ????