με τοσα ανοξειδωτα,θα πλενεις το μηχανακι με jif για τα αλατα στο τελος![]()
![]()
![]()
δωσε φωτο,καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
δωσε φωτο,καλη συνεχεια![]()
thanx!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
...δωσε φωτο,καλη συνεχεια![]()
...μια και μιλαμε για φωτο , εχω μερικες απο ενα 3ο eliminator που απεκτησα πριν λιγο καιρο....
(το ποστ δεν εχει την ''φυσικη'' συνεχεια που θα επρεπε λογω της απουσιας του moto , αλλα δεν πειραζει....ποτε δεν ειναι αργα!)
το μηχανακι αυτο μου το χαρισε ο ιδιοκτητης καθως εκτιμησε την δουλεια πανω στο δικο μου και μου ειπε να το παρω να το εχω για ανταλλακτικα!
τα κλειδια υπηρχαν , αρχικα χαρηκα καθως ενδεχομενως να αντικαθιστουσα τις κλειδαριες μου οι οποιες ανοιγουν με 2 διαφορετικα κλειδια οποτε αν το μηχανακι ''επαιζε'' με ενα κλειδι , θα αλλαζα ολους τους αφαλους ωστε να το εχω με ενα!...δυστυχως ομως και το αλλο ηταν με δυο κλειδια....![]()
![]()
βεβαια πηρα εκεινον τον συνδεσμο των φιλτροκουτιων που εχω ηδη προαναφερει και τον τοποθετησα στο μηχανακι μου βελτιωνοντας κατα πολυ την αναλογια μιγματος και κατα συνεπεια την λειτουργια των καρμπς!
ενω το μηχανακι που πηρα ηταν σαπακι στην κυριολεξια , αυτος ο λαστιχενιος αεραγωγος ηταν σε υπεραριστη κατασταση και διατηρουσε την ελαστικοτητα του χωρις μαλιστα την παραμικρη ''ρωγμη''!
....πλυθηκε καλα με σαπουναδα και μπλαστρωθηκε με σιλικονη οπου και αφεθηκε ετσι για μια ολοκληρη νυχτα!
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
κατσε ρε να αποτοξινωθουμε απο την χοληστερινη...:rotflmao: :rotflmao:
εσυ εκανες τιποτα?![]()
Τίποτα ρε γμτ....![]()
![]()
Θα τελειώσω τα όργανα και μετά θα ολοκληρώσω το πίσω φτερό.
Εν τω μεταξύ θα βάλω το καμπ να μουλιάσει μέσα σε βενζίνη...
Αυτά! Εσύ προχωράς πολύ όμορφα πάντως! Καλή συνέχεια!
Υγ: Μου άρεσε ο συμβολισμός στην τελευταία φωτό![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Καλώς τον!
Βρήκες ανοικτά και μπήκες?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
![]()
...
τι να βαλω ρε σπυρακο?
...τις αλλαζω που τις αλλαζω δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο....
(απο οτι ειδα και εσυ ανοξειδωτες βαζεις καμποσες φορες...)![]()
Χθες περα απο μερικες βιδες που αντικατεστησα και ενα γυαλισματακι , μπορεσα και εκανα μερικα ''μερεμετια'' (τιποτα σπουδαιο) οπως το να τοποθετησω ενα λαστιχενιο σειρητακι στον ανεμοθωρακα , να αντικαταστησω τους καθρεφτες με ενα σετ μεγαλυτερους για να εχω καλυτερη ορατοτητα , και ενα γυαλισματακι στα πλαστικα......
εδω οι βιδες που προμηθευτηκα....υπενθυμιζω οτι παντα αγοραζω περισσοτερες απο οσες θα χρειαστω για να εχω καβατζα ανοξειδωτες , αλλα ΠΑΝΤΑ μου λειπουν.....
anyway......ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!!:rotflmao:
![]()
παμε στο λαστιχενιο σειρητη στον ανεμοθωρακα....
Μια απο τις εμπειριες μου απο το ταξιδι με το kawasaki προσφατα , ηταν οτι ο ανεμοθωρακας ειχε μια σχετικη ''ευπαθεια'' σε κραδασμους απο λακουβες , αλλα και κοντρα στον ανεμο , οπου αναγκαζοταν να τρεμοπαιζει και να χτυπαει στο στεφανι του φαναριου...
Στην ουσια η ταλαντωση αυτη δεν επηρεαζε την οραση , ουτε την συμπεριφορα στην μπαρα του τιμονιου , απλα υπηρχε ενας ενοχλητικος θορυβος απο τους συντονισμους.....
Η λυση ηταν ευκολη και δεν απαιτουσε πολυ σκεψη......πηρα εναν λαστιχενιο σειρητη , μετρησα το σημειο οπου ο ανεμοθωρακας διεγραφε την ''καμπη'' οπου καθοταν πανω απο το φαναρι και εκοψα ενα κομματι στα μετρα αυτα.
![]()
ετοιμο και αυτο!
....μερικοι ανεμοθωρακες διαθετουν απο κατασκευης καποια τμηματα (που ενδεχομενως εφαπτονται με διαφορα εξαρτηματα της μοτοσυκλετας) επενδεδυμενα με λαστιχο περιμετρικα.....
στην δικη μου πατεντα ''φαλτσοκοψα λιγο τα τελειωματα για να δειχνει οσο πιο ''εργοστασιακο'' γινεται!
Σε συντομη δοκιμη αποψε δεν παρουσιαστηκε καποιος συντονισμος σε αυτο το σημειο.
![]()
Πατεντιάρη μου εσύ!![]()
τοποθετησα ενα σετ καθρεφτες στο eliminator απο yamaha.....
χα χα χα!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Πατεντιάρη μου εσύ!![]()
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ!!!
Δες εδω!
:rotflmao:
![]()
...πριν πιασω να κανω καμια σοβαρη δουλεια , ασχοληθηκα με μ@λακιτσες....
ξερατε οτι ο δεξιος μαρπιες του αναβατη στο eliminator μου ηταν σπασμενος?
...εγω παντως δεν το ηξερα!...το ειδα προχτες που γυαλιζα του πισω μασπιεδες!
...και ομως!
...μου ειχε ''ξεφυγει''!! (ηταν σπασμενος λιγο στην καρη του , αλλα αφου υπηρχε το ανταλλακτικο...)
![]()