Σελίδα 18 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 392

Θέμα: Πορεία 15/12/10 ξύλο στον Χατζηδάκη !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    σορυ αλλα αυτο αυτο μαλλον κατι λεει περισσοτερο για το συγγενη σου παρα για τους δημοσιογραφους...
    Σορυ αλλά μιλούσα για την τυφλή βία, τη βία του όχλου δηλ και όχι τους δημοσιογράφους.

Μαλάκες πάντα θα υπάρχουν , κι όσο δεν έχουν κάποιο κέρατο η εν πάσει περιπτώσει κάποιο σημάδι να αναγνωρίζονται, θα ζουν και θα κινούνται αναμεσά μας.... *

Αυτοί που οραματίζονται λαικές εξεγέρσεις, κάψιμο της βουλής, των τραπεζών ,διαπόμπευση των πολιτικών κλπ, σαν αποτέλεσμα λαικής οργής , να περιμένουν "παράπλευρες απώλειες" όπως το κάψιμο των τραπεζουπαλλήλων χθές ή των παιδιών τους αύριο.

Φανταστείτε κατα τη διαρκεια του ξυλοφορτώματος του Χατζηδάκη, τυχαία να βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο πχ. ο Cptn και κάποιος απ`τον όχλο να φώναζε.. "Ρε σείς , αυτός είναι ο κολλητός του Βγενόπουλου..." Τι νομίζετε πως θα συνέβαινε? Πρώτα ο Cptn θα έτρωγε το ξύλο της αρκούδας και ίσως στο τέλος κατέφερνε να ψελλίσει... Αν το κατάφερνε! "Λάθος ρε παιδιά... Λάθος". **

* Αυτό ισχύει και στους δρόμους που οδηγούμε.

** Cpt. Αντιλαμβάνεσαι πως σε χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα επειδή είσαι δημοφιλης στο φορουμ και όχι για άλλο λόγο . Αν εντούτοις ενοχλήθηκες σου ζητώ συγνώμη.

Καλή Κυριακή.

Συνέχεια..

Αρχικά αντι του Cptn. σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω στο παράδειγμα τον Oldman, κάτι μου λέει όμως πως εκτός απο βαριά γλώσσα έχει και βαρύ χέρι....

Για τον Tai δεν το συζητώ... Γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Τον Εχετλαίο τον απέρριψα γιατι είναι απο Κρήτη και εκεί έχουν παράδοση στην βεντέτα..

Με τον Rein το παράδειγμα θα ήταν ανεπιτυχές... Ειναι τόσο γρήγορος που κανείς δεν μπορεί να τον πιάσει..

Ετσι προτίμησα κάτι πιο light

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk

Οσο χορταστικο και να ειναι τα θεαμα ενος πολιτικου που τρωει μερικες "ψιλες" αλλα τοσο εχει και ο Τακης δικιο. Και να φανε ξυλο αρκετοι, τι εγινε; Παλι μετα θα ειναι βουλευτες με τους δικους μας ψηφους.
    Το πραγματικο ξυλο ομως θα ηταν στις επομενες εκλογες να ειχαν εκλογικα αποτελεσματα του κ@λου. Τα κομματα εξουσιας με μονοψηφια νουμερα. Σφαγη μεταξυ τους θα ακολουθουσε και εμεις θα απολαμβαναμε το θεαμα.
    Αλωστε εδω που εχουμε φτασει, λιγη σημασια θα εχει ποια θα ειναι η διαδοχη κατασταση. Μονο μεσω εκλογων θα ερθει η πραγματικη τιμωρια.

Παντως και το ξυλο διασκεδαζει λιγο την καθημερινοτητα μας, που ειναι πλεον αθλια...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Συνέχεια..

Αρχικά αντι του Cptn. σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω στο παράδειγμα τον Oldman, κάτι μου λέει όμως πως εκτός απο βαριά γλώσσα έχει και βαρύ χέρι....

Για τον Tai δεν το συζητώ... Γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Τον Εχετλαίο τον απέρριψα γιατι είναι απο Κρήτη και εκεί έχουν παράδοση στην βεντέτα..

Με τον Rein το παράδειγμα θα ήταν ανεπιτυχές... Ειναι τόσο γρήγορος που κανείς δεν μπορεί να τον πιάσει..

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

[...]Ετσι προτίμησα κάτι πιο light

ακου light
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Συνέχεια..

.....Ετσι προτίμησα κάτι πιο light
    Κάτι σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ??
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ακου light

Εννοούσα ... Στα μέτρα μου... (Χωρίς να είμαι και σίγουρος) Σε περιπτωση που παρεξηγηθείς και χρειασθεί να.... παίξουμε μπουνιές :rotflmao:
    Αρα και τον εαυτό μου στην κατηγορία light βάζω.

Εντάξει τώρα , μπορεί να μη συμφωνούμε σε κάποια θέματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σου αναγνωρίζω το χιούμορ.

Εννοούσα ... Στα μέτρα μου... (Χωρίς να είμαι και σίγουρος) Σε περιπτωση που παρεξηγηθείς και χρειασθεί να.... παίξουμε μπουνιές :rotflmao:
    Αρα και τον εαυτό μου στην κατηγορία light βάζω.

Εντάξει τώρα , μπορεί να μη συμφωνούμε σε κάποια θέματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σου αναγνωρίζω το χιούμορ.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Σορυ αλλά μιλούσα για την τυφλή βία, τη βία του όχλου δηλ και όχι τους δημοσιογράφους.

Μαλάκες πάντα θα υπάρχουν , κι όσο δεν έχουν κάποιο κέρατο η εν πάσει περιπτώσει κάποιο σημάδι να αναγνωρίζονται, θα ζουν και θα κινούνται αναμεσά μας.... *

Αυτοί που οραματίζονται λαικές εξεγέρσεις, κάψιμο της βουλής, των τραπεζών ,διαπόμπευση των πολιτικών κλπ, σαν αποτέλεσμα λαικής οργής , να περιμένουν "παράπλευρες απώλειες" όπως το κάψιμο των τραπεζουπαλλήλων χθές ή των παιδιών τους αύριο.

Φανταστείτε κατα τη διαρκεια του ξυλοφορτώματος του Χατζηδάκη, τυχαία να βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο πχ. ο Cptn και κάποιος απ`τον όχλο να φώναζε.. "Ρε σείς , αυτός είναι ο κολλητός του Βγενόπουλου..." Τι νομίζετε πως θα συνέβαινε? Πρώτα ο Cptn θα έτρωγε το ξύλο της αρκούδας και ίσως στο τέλος κατέφερνε να ψελλίσει... Αν το κατάφερνε! "Λάθος ρε παιδιά... Λάθος". **

** Cpt. Αντιλαμβάνεσαι πως σε χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα επειδή είσαι δημοφιλης στο φορουμ και όχι για άλλο λόγο . Αν εντούτοις ενοχλήθηκες σου ζητώ συγνώμη.

Καλή Κυριακή.
    αυτα ακριβως εννοω

ΥΓ.εξαλλου λεγεται οτι την ωρα του ξυλοδαρμου μια κυριουλα φωναζε οτι δερνουν τον..Παναγοπουλο της ΓΣΕΕ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αυτο το τρομο θελω να βλεπω στα προσωπα τους!
    ωραιες εικονες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εμένα πάντως ομολογουμένως όπως εξελίχθηκε όλο το σκηνικό μου άρεσε μπορώ να πω (αν και με cpt μέσα δεν θα έλεγα όχι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

και παρεμπιπτόντως στην συγκεκριμένη περίπτωση η βία δεν ήταν καθόλου τυφλή, αντιθέτως απολύτως στοχευμένη θα έλεγα.

Υ.Γ. Ηλία εγώ δεν σε φοβάμαι, "σ' έχω" για πλάκα λέμε, τα κυβικά μου βλέπεις δεν είναι κατηγορίας φτερού.

:rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ακου light
    Αυτό ΕΙΝΑΙ λόγος για μονομαχία Cpt...
    Dura lex, sed lex.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Καλή Κυριακή.
    Εσύ μιλάς για την τυφλή βία, τη βία του όχλου όπως λες, που είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συζητούσαμε, δηλαδή το κατα πόσο η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται και κατα πόσο δικαιολογείται η βία ανάλογα με τις περιστάσεις.

Η τυφλή βία, δεν μπορεί όμως να ελεγχθεί, ούτε να προγραμματιστεί εξ ού και τυφλή. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι μην εξωθηθεί ο όχλος σε τυφλή βία. Αν λοιπόν οι πολιτικοί, πράξουν τα δέοντα, δηλαδή , βάλουν καμιά πεντακοσαριά στη φυλακή, βάλουν σε τάξη τη χώρα, υψωσουν ανάστημα απένανι σε επιχειρηματίες, δείξουν πατριωτισμό, ε τότε ο όχλος δεν εχει λόγους να καταφύγει στη βία.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ...Ηλία εγώ δεν σε φοβάμαι, "σ' έχω" για πλάκα λέμε, τα κυβικά μου βλέπεις δεν είναι κατηγορίας φτερού.
    Τις ίδιες μ@λ@κιες έλεγε και ο Γολιάθ...

:rotflmao:

Σελίδα 18 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σάββατο 15/12/07 στον Πόρο.
    από Greg61 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 18:29
  2. Προς Βόρειους-Καφέ Τετάρτη 12/10/2005
    από angels_gr στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 13:05
  3. Tetarti 12/10/2005 Mpraloy...