Μη χαλιέσαι, όλοι θέλουμε τη θετική κατάληξη...
Ο χαβαλές είναι μέσα στο πρόγραμμα, σε πολλά θέματα αυτού του φόρουμ![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Άμα έρθουμε εμείς επάνω εσείς μετά τι θα κάνετε όμως;Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Πω πω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν τόσοι αγαθοί άνθρωποι εκεί έξω, εν έτη 2011 και με τους μισούς έλληνες στον Τειρεσία.
Η πλάκα είναι ότι όλοι φαίνεται να είναι μαζεμένοι στην Αθήνα. Ελάτε κατά πάνω ρε χαϊβάνια να βγάλουμε και μεις κάνα φράγκο ! Άι σιχτίρ !![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μια μικρή διόρθωση. Ξέρω ότι θα σε πικράνω αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που έχεις πάρει είναι 2.200? αγωνία.Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
....
Εγώ το πήρα 2.200
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ο τυπος στο μαγαζι με τον συνεργατη του πηραν τα λεφτα να καλυψουν τις τρυπες τους,εσυ προσωρινα εισαι καλυμμενος,και αν πανε καλα οι δουλειες και κανει κυκλο το χρημα θα καλυφθεις εντελως,αν δεν πανε ομως... Με λιγα λογια σαν να τους εδωσες ενα δανειακι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
![]()
Φυσικά νό πρόμπλεμ με το χαβαλέ, ίσα ίσα κι εγώ με κράζω..... αναφέρθηκα στο αν κάποιος (ανεξαρτήτως χαβαλέ ή όχι) πραγματικά διασκεδάζει με το θρέντ! (αυτό το ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του και μόνο..)
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Διστυχώς έτσι είναι. +δικηγορικά έξοδα, ξεκινάμε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια μικρή διόρθωση. Ξέρω ότι θα σε πικράνω αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που έχεις πάρει είναι 2.200? αγωνία.
georgE
Νομίζω ότι έχεις πάρει όλες τις συμβουλές που μπορούσες να πάρεις από το φόρουμ. Σηκώνει και λίγο χαβαλέ πλέον![]()
Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Νομίζω ότι έχεις πάρει όλες τις συμβουλές που μπορούσες να πάρεις από το φόρουμ. Σηκώνει και λίγο χαβαλέ πλέον![]()
![]()
georgE
και λοιπον?εγω σου κανω μια δηλωση οτι δεν χρωσταω πουθενα και χρωσταω παντου και μου το εχουν κανει υποθηκη 5 φορες!τι θα μου κανεις μηνυση για ψευδη δηλωση?και λοιπον?η θα μου κανεις μηνυση για απατη?σε 3 χρονια το λιγοτερο που θα παει δικαστηριο εγω δεν θα πληρωσω τον μαγαζατορα θα σου παρει το μηχανακι και εσυ δεν θα προχωρησεις την μηνυση γιατι ο δικηγορος θα θελει προκαταβολη 1200 ευρω να τον παει κατηγορουμενο με αποτελεσμα αγνωστο...οποτε ουτε και μηνυση θα κανεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
σ'ευχαριστώ !
Μεταξύ άλλων αναφέρει το ιδιωτικό συμφωνητικό:
"Ο ανωτερω πωλητης δηλωνω οτι
α] εχω στην πληρη κυριοτητα νομη κατοχη και χρηση μου, ελευθερη απο καθε βαρος η χρεος και ανευ φορολογικων, νομικων η αλλων παντος τυπου εκρεμμοτητων, την χωρίς αριθμο κυκλοφοριας μοτοσυκλετα μαρκας ................ τυπου ............με αριθμο πλαισιου .............................και αριθμο κινητηρα ______________________ την οποια πουλω στον ανωτερω ΑΓΟΡΑΣΤΗ εναντι του συνολικου ποσου των ........ευρω [................], από τα οποία έχω ήδη παρλάβει προκαταβολή 200? [διακόσια ευρώ] (με υπέυθυνη δήλωση μεταξύ πωλητή/αγοραστή της 20/12/2010).
"
οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα, να ευχεσε να πληρωνει τα γραμματια του μπας και σε κανα χρονο γινει δικο σου το μηχανακι!
η αλλη λυση ειναι διαφορετικη πρεπει να το εχεις ,να το λεει η περδικουλα σου και να ξερεις πως θα το χειρειστης ωστε να μην βρεθεις εσυ κατηγορουμενος ....ο νοων νοειτω!!!
καλαματιανος
Ξερω εγω ποια ειναι η λυση...
Και γω παρομοια κατασταση περασα πριν καιρο αλλα ενταξει...εβγαλα ακρη
Να υποθέσω ότι δε σου πέρασε από το νου να την αναφέρεις , ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ξερω εγω ποια ειναι η λυση...
Και γω παρομοια κατασταση περασα πριν καιρο αλλα ενταξει...εβγαλα ακρη
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Κατι ειχα αναφερει σε παλιοτερο θρεντ...Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Να υποθέσω ότι δε σου πέρασε από το νου να την αναφέρεις , ε?
Όπου δεν πίπτει λόγος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Κατι ειχα αναφερει σε παλιοτερο θρεντ...![]()
Μίλησα με δικηγόρο.
Το θέμα θα πάρει τη νομική οδό: Αρχικά μες την εβδομάδα θα ζητηθεί υπογραφούν κάποια επιπλέον χαρτιά από τον τύπο, και να πληρώσει το συντομότερο.
Αν δε συνεργαστεί, πάμε απ'ευθείας σε μήνυση.
Γενικά η αντιμετώπιση θα είναι απαιτητική και επιθετική στο εξής.
Θα σας κρατήσω ενήμερους.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !!!![]()
![]()
georgE
Μακάρι να πιάσει η απειλή και μόνο...
Καλά ξεμπερδέματα!![]()
![]()