respectστο Διονύση (nio) που ενώ ήταν το 1ο του και δεν ήξερε τι σημαίνει 36ώρο το έκανε όλο και με πολύ καλές ώρες άφιξης και τη Κυριακή στο καπάκι νυχτιάτικα πήγε απο Μπράλο - Γραβιά - Άμφισσα - Ιτέα στη Πάτρα!!!
![]()
Επεράσαμε όμορφα!
Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όλοι....
Ρε nio1981, εσύ ήσουν ο "τακάκιας"?
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
nio1981 η αλλιως τακάκιας,η αλλιως o 69,η αλλιως o Ερωτικός,η αλλιως νεοπας(not anymore)
![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Πες μου ρε ότι έλιωσες τα τακάκια του διαστημόπλοιου, αυτό πες μου μόνο!!!!
Διονύση μπράβο ρε "φίλαι" που το είπες και το 'κανες, μπράβο που τερμάτισες, μπράβο που συμμετείχες.
Περιμένω λεπτομέρειες από κοντά.
Φιλιά
:a07: :a07: :a07:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πες μου ρε ότι έλιωσες τα τακάκια του διαστημόπλοιου, αυτό πες μου μόνο!!!!
![]()
![]()
![]()
θα ερθω απο το μαγαζι μολις συνελθει ο κ@λος μου και μπορώ να ανέβω πάλι σε μηχανακι![]()
nio1981
Μαγαζί είμαι, πάρε την κορμάρα σου κι έλα να κουτσομπολέψουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
![]()
![]()
![]()
θα ερθω απο το μαγαζι μολις συνελθει ο κ@λος μου και μπορώ να ανέβω πάλι σε μηχανακι![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τα ειπαν οι απο πανω ολα τα καλα..
τα συναισθηματα για τους περισσοτερους, αν οχι για ολους τους συμμετεχοντες, ηταν αυτα ακριβως...
λυτρωση, εντοπισμος οριων, ψυχαναλυση, ενταση, ενα χαμογελο τεραστιο μεσα απο το κρανος, και κουραση!!!!!
φετος εγω δυσκολευτηκα αρκετα σε σχεση με το περσινο (λουνα παρκ η κρητη), για παρα πολλους λογους, αλλα κ το καινουριο μηχανακι δεν με βοηθησε καθολου. (ναι, το thruxton ΔΕΝ ειναι σαν το bonneville...
)
σαββατο αφησα το τελευταιο κομματι των Πρεσπων γιατι ημουν σιγουρη οτι δεν θα παλευα την επιστροφη απο εκει το βραδυ, με ειχαν εγκαταλειψει οι δυναμεις μου.
ολη η υπολοιπη μερα κυλησε αψογα, μερη εκπληκτικα, που δεν ειχα ξαναδει ποτε.
στο δρομο αλλους εβρισκα, αλλους αφηνα, με περναγαν πολλοι, περναγα κ εγω κανεναν ξεμπαρκο να παρηγοριεμαι, ξαναβρηκα καποια στιγμη κ την παρεα μου κ ισιωσα!!
κυριακη οι διαλυμενοι δρομοι μου κοψαν τα χερια! εβλεπα διπλα μου τα κτμ κ τα gs να περνανε κατι χαλικοδρομους κ λασπουριες αερα, κ μου ρθε να βαλω τα κλαματα!!![]()
αργησα λιγο, αλλα τα καταφερα παντως....![]()
μειναμε απο βενζινη πριν το Μετσοβο, κ αναγκαστικα, επρεπε να κανουμε διαδρομη εκτος road book για να βρουμε βενζινη. ετσι φαγαμε πολυ χρονο τζαμπα... μετα απο εκει, καναμε καποια κομματια της διαδρομης αλλα οχι ολοκληρη...
επιστροφη το βραδυ καμμενα βουρλα, με χερια κ ποδια κ μεση κομματια... χαμογελο μεγαλο, αλλα κ απογοητευση, γιατι δεν καταφερα να κανω κ αλλα χλμ...
εμπειρια μεγαλη, δεν λεω, αλλα τελικα δεν ειμαι τοσο iron butt οσο ημουν καποτε...![]()
χαρηκα που γνωρισα ανθρωπους καινουριους, με κεφι κ διαθεση, που υπηρχε αλληλοβοηθεια καθε στιγμη, κ πηγαν ολα καλα!!
συγχαρητηρια σε οσους ολοκληρωσαν ολη αυτη την εξαιρετικα δυσκολη διαδρομη, που βρηκαν βενζινη κ συνεχισαν, κ δεν εχασαν το κουραγιο τους στα κακοτραχαλα βουνα κ φαραγγια!!!
στα παιδια με τα gs που εφεραν βενζινη πριν το μετσοβο με τα μπιτονια, κανοντας 50 περιπου εξτρα χλμ εκτος διαδρομης για να βοηθησουν τα παιδια που ειχαν μεινει πιο πριν!
στο δικαβαλο τενερε που με ειχε το νου του στους χαλικοδρομους που γλιστραγε πολυ το χαρχαλο μου κ με περιμενε!
σε εναν μπαρμπα απιστευτο σε ενα χωριο καπου κοντα στο Τσεπελοβο που εφερε με μπετονι δικια του βενζινη στο monster του φιλου μου, κ χωνι για να την βαλουμε στο ντεποζιτο! κ δεν ηθελε κ λεφτα!
σε ολους... τι να πρωτοθυμηθω...
![]()
να ειμαστε καλα, να το ξανακανουμε, αλλα λιιιιιγο πιο ευκολο ρε παιδια!!! δεν αντεξαααααα![]()
![]()
υγ. να θυμηθω να παρω φερινγκατο ον οφ μηχανακι για το επομενο... κ να κουβαλησω κ μπιτονια με μπετζινα στην μπαγκαζιερα...![]()
υγ.2 nio κ υπολοιποι -πρωην- νεοπες... κανατε πολυ καλη αρχη !! τωρα ολα τα επομενα θα σας φανουν παιχνιδακι!! μπραβο σας παντως!!!![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
![]()
![]()
![]()
nice to meet you sugar![]()
![]()
nio1981
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
![]()
![]()
![]()
nice to meet you sugar![]()
![]()
me too!![]()
![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Για εσένα Διονύση ξυπνήσαμε όλους τους κατόχους βου στόμ των ιωαννίνων που ξέραμε κ τελικά ανοίξαμε μαγαζί για να τα βρούμε; χαλάλι σου ρε....... Σιγά μη σε αφήναμε έτσι, ήσουν κ νιουφι
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
οτι και να πω ειναι λιγο...ευχαριστω τους παντες και παλι...βεβαια θα το εβγαζα και ετσι οπως εβγαλα και την πρωτη μερα στα 2/3...ειπαμε ξεμεινα πριν την βεροια...![]()
το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι εχασα απο μια ωρα καθε μερα με την βλακεια μου...θα μπορουσα να ειμαι πιο γρηγορα στους προορισμους η εστω να το εκανα πιο χαλαρα...λεμε τωρα....![]()
nio1981
Η διοργάνωση λέγετε 36ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΝΤΟΧΗΣ και όχι ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
................................
το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι εχασα απο μια ωρα καθε μερα με την βλακεια μου...θα μπορουσα να ειμαι πιο γρηγορα στους προορισμους η εστω να το εκανα πιο χαλαρα...λεμε τωρα....![]()
Φυσικά δεν φτάνεις ποτέ αν πάς αργά όμως το κλειδί στο φετινό ήταν όπως συμβούλευσαν και οι διοργανωτές.........να κρατάς δυνάμεις![]()
Ποτέ δεν πήρε κούπα αυτός που έφτασε πρώτος αλλά αυτός που το έπαιξε έξυπνα. Δες τους αστραχαναίους στο ομαδικό, την πρώτη μέρα τερμάτισαν στις 2 και την δεύτερη στις 3 και όμως θα είναι μέσα στους 3 του ομαδικού και φέτος
.![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
σωστο αλλα θα ειχα περισσοτερη ωρα για ξεκουραση το σαββατο και την κυριακη μπορει να ημουν σπιτι πριν τις μια.λεπτομεριες βεβαια....για μενα οπως ειπα ειναι νικη(η κουπα αν προτιμας) οτι εκανα ολη την διαδρομη με ολες τις φωτο και με τα παιχνιδια και οτι φυσικα ειμαι σπιτακι μου ορθιος και στα ποδια μου.
αντε και του χρονου λεμε!!!!![]()
nio1981
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
για μενα οπως ειπα ειναι νικη(η κουπα αν προτιμας) οτι εκανα ολη την διαδρομη με ολες τις φωτο και με τα παιχνιδια και οτι φυσικα ειμαι σπιτακι μου ορθιος και στα ποδια μου.
αντε και του χρονου λεμε!!!!![]()
αυτο ακριβως!!![]()
στριβω, αρα υπαρχω..