Σελίδα 18 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 488

Θέμα: Το φάντασμα, ο άφραγκος κι η μοτοσυκλέτα που δεν πήγε χαμένη...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
    τι να ΣΕ πω?? εγω εχω διαβρωτικο- paint remover της body και δουλευει αψογα στα περισσοτερα κομματια.. ΔΕΝ δουλεψε στο μαμα χρωμα απο το καπακι του μοτερ.. ολα τα αλλα τα ξεβαφει ΑΛΛΛΑ αμα δεν το ξεπλυνεις μετα η διαβρωση συνεχιζει και θα στα κανει συντομα ολα κοκκινα...
    με την εταιρια αυτη δεν εχω κατι. αλλα στα μερη μου ειναι η πιο φτηνη αξιοπιστη και την δουλευω.. πες μου τι δοκιμασες να ξεβαψεις. ανεβασε καμια φωτο. μπορω να σε βοηθησω στα πιο πολλα. κι εγω και πολλοι αλλλοι οποτε θα γλιτωνεις κοπο που εχουμε κανει ασκοπα κι εμεις..

Από εδώ και πέρα θα το συζητάμε πιό πολύ το πράγμα...

Μικρό το κακό, απλά πες μου, πως το ξεπλένεις μετά?

"Qu ils mangent de la brioche"

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    με νερακι και σφουγγαρακι.. οπως θα επλενες την μηχανη. εαν δεν χωρεσει το πλαισιο σου στην αμμοβολη (αν μαντεψα καλα) του χρηστου, καντο ετσι και μετα με μαλακη συρματοβουρτσα να βγει ολο το χρωμα απο παντου να δεις τι παιζει με σκουριες. εγω μετανιωσα που βαρεθηκα να το κανω. και τελικα αφου το εδεσα βρηκα και ΔΥΟ μαστορες με παρα πολυ φθηνη δουλεια για ηλεκτροστατικη. ενδεικτικο παραδειγμα σε γνωστο μου πηρε 50ε για 2 ζαντες και 2 τελικα. μαλακια μου.... α το φαναρι με τι το εξυσες απο μεσα? (αυτο ξυσιμο ηθελε πρωτα και μετα τριψιμο ετσι οπως γινονται.. χαχαχχαχα) ρε γαμωτο τοσο ευκολα εβγαιναν τα λαμπακια απο τη βαση οργανων?? α θα παω να ξαναγυαλισω τα δικα μου καποια στιγμη..

θελω αν εχεις αναλυτικες φωτο απο το βγαλσιμο του φιλτροκουτιου. να δω που στο διαολο πιανει και δεν μου εβγαινε.. εγω παζει να παιξω με χοανες οπως ο dkirkos.

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
    θελω αν εχεις αναλυτικες φωτο απο το βγαλσιμο του φιλτροκουτιου. να δω που στο διαολο πιανει και δεν μου εβγαινε...

Ναι ρε Σταυρο, για λεγε....

Σταυρο αει $%#^&*&^%$@@#$% εσυ και το φιλτροκουτι σου.... Μας τα εκανες "τροχαλο" μεχρι να το βγαλουμε....

:rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

χαχαχαχχαχα κρητικακηδες κι εγω το ΙΔΙΟ κολλημα εχω φαει.. αμα δεν βαλει ο σταυρος θα παω να το βγαλω το γαμηδι ακι θα ανεβασω εγω φωτο μετα... χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχα μα ρε ειναι δυνατον?? φιλτροκουτι-θηκη μπαταριας-θηκη εργαλειων-λασπωτηρας-δεν ξερω εγω τι αλλο... αμαν ρε μαλακα Ι-απονε.... χαχαχα

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk

Σταυρο αει $%#^&*&^%$@@#$% εσυ και το φιλτροκουτι σου.... Μας τα εκανες "τροχαλο" μεχρι να το βγαλουμε....

+750 +750 +750 +200 +....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk

Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
    +750 +750 +750 +200 +....
    :rotflmao: :rotflmao:

Μην τους ακούς!

Ο μόνος λόγος που πείσμωσα είναι επειδή δεν μπορούσα να το χωνέψω πως πρέπει να βγάλεις την πίσω ρόδα για να βγεί......

Λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.....

Α, το φανάρι το έξυσα με 60άρι γυαλόχαρτο και μετά με ντουκόχαρτο 360! Ήθελε πολύ τρίψιμο, γιαυτό σου συνιστώ και κάποιο αντισκουριακό!

Αφού έβγαλα όλες τις σκουριές, το πέρασα ένα χέρι βερνικόχρωμα και ελπίζω να κρατήσει!

ρε σταυρο εγω το εκανα με την αγαπημενη πλεον συρματοβουρτσα και με το αγαπημενο μου εδω και πολλα χρονια AEG και εγινε τζαμι... μετα απο μεσα με ασταρι μονο για να μην σκουριασει...λες να το βερνικωνα κιολας?? πισω ροδα ε?? ασε κι η δικη μου μου σπαει τα @@@ για μπες βγες γιατι ειναι 160αρα απο RGV... αλλα αμα δεν λυσω το θεμα με την ρυθμιση θα το κανω να ξες.. και θα φταις εσυ που μου ειπες πως βγαινει...
    χαχαχχααχχαχαχαχαχχαχαχαχαα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Πρεπει να υπαρχει κατι μαγικο σε αυτα τα SRX,που κανει τους ιδιοκτητες τους να εχουν εμμονη με το φιλτροκουτι... (δεν εχω αλλη εξηγηση)

Σταυρο τι εκανες δυο μερες??
    καμια φωτο???
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Πρεπει να υπαρχει κατι μαγικο σε αυτα τα SRX,που κανει τους ιδιοκτητες τους να εχουν εμμονη με το φιλτροκουτι... (δεν εχω αλλη εξηγηση)

καμια φωτο???
    εχει ρε χρηστο εχει.. κατι μαλακισμενα κολαρα που δεν μαπινουν με τιποτε ειναι θεοξερα χανουν απο παντου κλπ.. με το που τα βλεπεις ολα θες να τα ξηλωσεις.. ισως φταινε και οι φωτο που βλεπουμε ολοι οι ιδιοκτητες σρχ απο πριν, με κατι σρχ χςρις φιλτροκουτια με τα πλαινα καπακι βγαλμενα και δειχνει πολυ πιο "ελαφρυ" το μηχναακι.. (εγω βασικα εκει εχω κολλησει..) αλλα αμα γινει η 2η σελα η παρω μονοσελο θα ξηλωθουν..

καμια φωτο???

Η φωτογραφική έρχεται σήμερα από Καστέλι, αύριο θα βάλω καμία φωτό, έτσι για να περνά η ώρα, μιας και αληθινή πρόοδος δεν υπάρχει.....

Στο τρίψιμο είμαι ακόμα και πρέπει να τελειώσω αυτή την εβδομάδα γιατί βαρέθηκα να τρίβω...

Μέχρι την Παρασκευή θα έχω τελειώσει το σκελετό, αλλά το βάψιμο θα πρέπει να το καθυστερήσουμε για το άλλο Σαββατοκύριακο γιατί δεν μας πληρώνει το αφεντικό και δεν έχω χρήματα ούτε για ντουκόχαρτα.....

Τέλος πάντων, ελπίζω αύριο να ξυπνήσω με περισσότερη όρεξη, Καλά μαστορέματα σους υπόλοιπους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Η φωτογραφική έρχεται σήμερα από Καστέλι, αύριο θα βάλω καμία φωτό, έτσι για να περνά η ώρα, μιας και αληθινή πρόοδος δεν υπάρχει.....

Στο τρίψιμο είμαι ακόμα και πρέπει να τελειώσω αυτή την εβδομάδα γιατί βαρέθηκα να τρίβω...

Μέχρι την Παρασκευή θα έχω τελειώσει το σκελετό, αλλά το βάψιμο θα πρέπει να το καθυστερήσουμε για το άλλο Σαββατοκύριακο γιατί δεν μας πληρώνει το αφεντικό και δεν έχω χρήματα ούτε για ντουκόχαρτα.....

Τέλος πάντων, ελπίζω αύριο να ξυπνήσω με περισσότερη όρεξη, Καλά μαστορέματα σους υπόλοιπους!
    Αν εχεις ορεξη, ξερεις οτι εχουμε ξεκινησει ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!! Χερια δεκτα....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

σε ειπα σταυρο.... διαβρωτικο για να μην ξυνεις... αμα εχει καποιος αλλη και πιο γρηγορη λυση ας πει..

.. κανε ενα διαλειμα απο το τριψιμο και ποσταρε σε παρακαλω καμια φωτο να περασει ευχαριστα το σ/κ...

Θα ποστάρω αύριο, τώρα πάω να πάρω την φωτογραφική από την αδερφή της συζύγου!

Καλό Σαββατόβραδο σε όλους!

Το φανάρι είχε τα χάλια του, τόσο από έξω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscn3652.jpg 
Προβολές:	629 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	225704

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ......
    από zoropatra στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2008, 10:01
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 13:41
  3. Το κουβάρι που δεν λύνεται, κόβεται...
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 00:37
  4. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 14:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε