Σελίδα 18 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Μερσί κορίτσια......για κέρασμα έχει ταξιδιωτικό.....με πολλές
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Κατ'αρχην λεγοντας 'θεματακι' δεν επεται οτι η καταστροφη ειναι δεδομενη. Σιγουρα οι φθορες ειναι παραπανω απ'οτι με σωστο μιγμα και ειναι το συσσωρευτικο αποτελεσμα των φθορων που εχουν να κανουν λογω λειτουργιας σε υψηλοτερες θερμοκρασιες, λογω μεγαλυτερων εσωτερικων τριβων και λογω detonation σε πολυ ανοιχτο γκαζι. ΤΗν διαφορα μπορει να μην την δεις στα 25,000κμ αλλα σιγουρα θα την δεις στα 100,000.

απλα και μπακαλιστικα τι μπορει να εχει γινει στις 100.000χλμ?ετσι και αλλιως ενα μεγαλο μονοκυλινδρο σε αυτα τα χιλιομετρα δεν χρειαζεται ενα φρεσκαρισμα στο μοτερ?(τσιμουχακια βαλβιδων,ελατηρια πιστονιου ή καδενα εκκεντροφορου).ή μπορει να εχουμε και ζημιες σε βαλβιδες,μπιελα κτλ?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    απλα και μπακαλιστικα τι μπορει να εχει γινει στις 100.000χλμ?ετσι και αλλιως ενα μεγαλο μονοκυλινδρο σε αυτα τα χιλιομετρα δεν χρειαζεται ενα φρεσκαρισμα στο μοτερ?(τσιμουχακια βαλβιδων,ελατηρια πιστονιου ή καδενα εκκεντροφορου).ή μπορει να εχουμε και ζημιες σε βαλβιδες,μπιελα κτλ?
    Αυξημενες φθορες σε οτι ειναι φτιαγμενο απο μεταλλο. Επαναλαμβανω οτι αυτο εχει να κανει και με το σκισιμο. Αν βλεπει κοκκινα ενα δευτερο καθε πασχα τοτε μπορει και να μη συμβει τιποτα. Αν πας ομως τερμα γκαζι για καμια μια ωρα, κατι για το οποιο ΕΙΝΑΙ φτιαγμενη μια τετοια μηχανη, τοτε μπορει και να την ακουσει πολυ νωριτερα.
    Αλλα το θεμα ειναι οτι κανενα μα κανενα μηχανακι δεν δουλευει πιο καλα (για αισθηση μιλαω) αν κανεις τετοιες αλλαγες, απο ο,τι να το αφησεις μαμα, αν τις αλλαγες τις κανεις μισες. Ειδικα τα ψεκαστα. Τωρα αν καποιος νομιζει οτι ο παραπανω θορυβος ειναι και παραπανω ροπη, η τραβηγμα, παω πασο!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    αλλά τι είναι αυτό το AFR ούτε ξέρω ούτε θυμάμαι να μου είχε πει κάτι...
    Air Fuel Ratio (AFR)

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Air Fuel Ratio (AFR)
    Ααααα, τώρα κατάλαβα... :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Σύμφωνα με τον Big με το να αλλάξεις απλά τελικό είναι αφενός ακίνδυνο και αφετέρου άστοχο.
    Βέβαια πέρα απο το ελάφρωμα 'πίσω και ψηλά' (δε μπορεί - αν πετάξεις το 2πλό καζάνι και βάλεις μονό λουμίνι, 1-2kg θα τα κερδίζεις τουλάχιστον) μόνο και μόνο η αίσθηση εκτόνωσης και ευστροφίας που θα έχεις απο την μοτοσυκλέτα αξίζει!
    Τώρα το αν θα σκορπίσει στα 100.000km πιστεύω πως είναι οριακά εκτός θέματος.
    Α ρε μαλακία που πέταξα την supertrapp!

Αν θυμαμαι καλα, το αρχικο επιχειρημα του drbig ηταν οτι στο συγκεκριμενο μηχανακι, αν ειναι να ξοδεψεις καποια χρηματα με αντικειμενο την παραπανω ροπη και αλογα, ομορφα κι ωραια σε ολο το φασμα στροφων, τοτε καλλιτερα ειναι να βαλεις ενα stage whatever φιλτρο και powercommander, παρα να δωσεις περιπου τα ιδια χρηματα για εξατμιση. Κι αυτο γιατι το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι πνιγμενο στην εισαγωγη και οχι στην εξαγωγη. Αυτο βασιστηκε σε δυναμομετρησεις που ειδε απο μελος του xt660.com το οποιο εδειξε οτι ενω υπαρχουν τεραστιες συγκριτικα διαφορες σε διαφορετικα σεταπ εισαγωγης, υπαρχουν μηδαμινες σε διαφορετικες εξατμισεις.

Εδώ ο DrBig μάλλον έχει δίκιο, γιατί απ' όσο θυμάμαι διαφορά αισθητή είδα όταν έβαλα φίλτρο και φιλτροκούτι...

Παρεπιπτόντως ρε δόκτορα, οδήγησα ένα 950 adv το οποίο οδηγικά πραγματικά "δεν παίζεται" αλλά με την βενζίνη πως την παλεύετε?????
    9,5 l /100 χλμ???????
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Εδώ ο DrBig μάλλον έχει δίκιο, γιατί απ' όσο θυμάμαι διαφορά αισθητή είδα όταν έβαλα φίλτρο και φιλτροκούτι...

Παρεπιπτόντως ρε δόκτορα, οδήγησα ένα 950 adv το οποίο οδηγικά πραγματικά "δεν παίζεται" αλλά με την βενζίνη πως την παλεύετε?????
    9,5 l /100 χλμ???????
    Το δικο μου εχει πολυ λογικη καταναλωση, στην αθηνα με αρκετα χουφτωματακια (κινουμαι αποκλειστικα στην Λ. Βουλιαγμενης που ειναι σχετικα ανοιχτος δρομος) μου αναβει λαμπακι στανταρ στα 120κμ και εχει καψει 8 λιτρα . Σε ταξιδι μου καιει 6-7λτ/100 με 130-160κμ/ω. Πηγαινοντας με 80 στη ρεζερβα για να βρω βενζιναδικο μου εκαψε 4.5

Μεγαλη διαφορα κανει και η ρυθμιση των καρμπυρατερ. Εχω βαλει ενα πολυ ψαγμενο κιτ απο ενα αμερικανο που του εχει δοσει πολυ ροπη χαμηλα εκει που ειχε αρχικα τρυπα, οποτε ειμαι με μια σχεση πανω συγκριτικα με πριν, ενιοτε και δυο. Εκτοτε ειδα βελτιωση 10-20% αναλογα τις συνθηκες και η πλακα ειναι οτι η αισθηση στο γκαζι ειναι ακομα πιο αρκουδισια. Η μεγαλυτερη καταναλωση που εχω δει με πρωτες και δευτερες τερμα γκαζι σε βουνο, αντε και μια τριτη, ειναι 12.5/100

Ειναι πολυ ενδιαφερον το τι κανει στην καταναλωση ενα καλορυθμισμενο μιγμα!

45.000 χλμ
    Λάδια, φίλτρο, πίσω τακάκια (μετά από 25.000 χλμ πρόεδρα)
    80,00 ευρά!!!

Πέσαν οι τιμές, ή η ιδέα μου είναι???

45.000 χλμ
    Λάδια, φίλτρο, πίσω τακάκια (μετά από 25.000 χλμ πρόεδρα)
    80,00 ευρά!!!

Πέσαν οι τιμές, ή η ιδέα μου είναι???
    Τα εργατικά, ναι........

γκρίνια mode on
    ξέρω… ξέρω….
    Η αγορά μηχανής δεν είναι επένδυση, χάνεις λεφτά με το καλημέρα , καλύτερα μεταχειρισμένες…. Κ.λ.π.
    Αλλά κάθε φορά που συνειδητοποιείς ότι μέσα σε τρία χρόνια έχει χάσει το 40-45 % της αξίας της είναι ένα …σοκ….(καλά, μικρό…)
    Με 4500 – 5000 € βρίσκεις τενερε πολύ καλά και με προίκα…
    Νομίζω , πάντως, ότι απαξιώνουμε πολύ εύκολα τις μηχανές …

Γκρίνια mode off

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    γκρίνια mode on
    ξέρω… ξέρω….
    Η αγορά μηχανής δεν είναι επένδυση, χάνεις λεφτά με το καλημέρα , καλύτερα μεταχειρισμένες…. Κ.λ.π.
    Αλλά κάθε φορά που συνειδητοποιείς ότι μέσα σε τρία χρόνια έχει χάσει το 40-45 % της αξίας της είναι ένα …σοκ….(καλά, μικρό…)
    Με 4500 – 5000 € βρίσκεις τενερε πολύ καλά και με προίκα…
    Νομίζω , πάντως, ότι απαξιώνουμε πολύ εύκολα τις μηχανές …

Γκρίνια mode off

Τι έγινε.....βγήκαμε για αγοραπωλησίες....???

Στα 5k με προίκα ........ούτε του παπά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Στα 5k με προίκα ........ούτε του παπά
    Για τον αγοραστή ή τον πωλητή???

Παλαιό μέλος
    Γι΄αυτό, θα την κρατήσω τουλάχιστον μια δεκαετία και 100.000χιλ. Να την πουλήσω όσο όσο μετά, αλλά να μην κλαίω τα 3.500 μείον που μου την ζητούσαν κάποιοι!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49