Είδα και άκουσα μπατσο να λέει σε γνωστό πρεζακοφυλακοβιο να του βρει εξατμίσεις για τη μηχανή του.....tDm
Πεταξα καπακια Απο τα νεύρα....
Δεν είπα τίποτα Αλλά μην κάνει το λάθος και βάλει...
Είδα και άκουσα μπατσο να λέει σε γνωστό πρεζακοφυλακοβιο να του βρει εξατμίσεις για τη μηχανή του.....tDm
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Α, "ωραία"...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Όποιος "χάσει" τις εξατμίσεις του θα ξέρουμε τουλάχιστον σε ποιον θα είναι!!!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
σε ειδα φιλε με το bmw adventure απο σπαρτη τριπολη αραγμενο στο πλαι του δρομου
και χαιρετηθηκαμε![]()
σας ειδα και εσας με africa και x8 να με περνατε,φυγαμε μαζι απο ελαφονησο![]()
Σας ειδα ολους οσους γυριζατε πειραια απο χιο σημερα το απογευμα! Καλους δρομους και καλο καλοκαιρι να χουμε!!![]()
![]()
![]()
Σας είδα ρε τελειωμένοι δίτροχοι πουθενάδες. Σας είδα σκορπισμένους παντου όλο το Σ/Κ. Είχε ήλιο και ήταν τριήμερο και είχατε βγει σαν τα σαλιγκάρια. Δεν ήσασταν πολλοί αλλά πληθαίνετε όσο πάει.
Σας είδα να αγανακτείτε σε σημείο παραφροσύνης με το που δείτε λίγο να ξεστρατίζει κάποιος από τη πορεία του και από το πώς θεωρείτε ότι πρέπει να συμπεριφέρεται ο διπλανός σας στο δρόμο. Σας είδα σε άλλες περιπτώσεις να έχετε ενστερνιστεί την αυτοκινητιστική σας καταβολή και να μεταφέρετε κουτάδικες συμπεριφορές στο χώρο της μοτοσυκλέτας.
Πουθενά δεν κινδυνέψατε σε όλες τις περιστάσεις που σας είδα να ωρυόσασταν πάνω στη μηχανή σας. Το πρώτο μέλημα σας είναι να «κρίνετε» και μετά όλα τα άλλα. Κάποιοι είναι κάγκουρες στη καφετέρια για να δείξουν τα γονίδια τους και τη μοναδικότητα τους εκεί κάποιοι άλλοι έχουν βρει το βωμό της «κανονικότητας». Δε διαφέρετε και πολύ. Ο σκοπός ο ίδιος είναι.
Αφού δε μπορείτε να αντλήσετε αυτοπεποίθηση στο σερνόμενο «εγώ» σας από καμιά σούζα, το αντλείται από την υπέρτατη υπόδειξη νομιμοφροσύνης στη κακομοίρα πίσω σας που αγχώνετε χωρις λόγο.
Τους είδα, αρκετούς, και γω σήμερα. Στη πρώτη ψιχάλα μαζευτήκανε κάτω από τα γιοφύρια,
μέσα στα βενζινάδικα, όπου φύγει φύγει....
Και μη μου αρχίσει κανένας τα "μισή ώρα αφού αρχίσει σταμάτα" κλπ.
Χειμώνα καλοκαίρι, όταν βρέχει ΚΟΒΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,
ΓΕΡΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Σε είδα και στην κηφησίας και στην κατεχάκη, πιό μετά.
Ναί εσύ, ξανθούλα, με το WRF, το κράνος με τα γραφικά και την γαλλική κοτσίδα στην πλάτη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ειδα στην κυμης να με περνας "φιλερ" τρισμεγιστε πιλοτε , την ωρα που ξεκινουσα εγω απο το φαναρι εσυ φωρτομενος οπως ερχοσουν ... ευτηχως ο πυραυλος που καβαλαγες φορουσε εξατμισεις ηχορυπανσης και σε αντιληφνην εγκαιρως ...
αξιος που μπορεις και πιλοταρεις αυτο διτροχο , αμετρητης ροπης και ιπποδυναμης ( βλεπε τδμ )
σας ειδα εχθες στο κεντρο στη λαμια με το χρυσαφι tdm φουλ φορτωμενο
![]()
![]()
![]()
Κατέβαινα την Αλεξάνδρας απόψε κατά τις έννια και λίγο πριν το πεδίο του άρεως βλέπω ένα φως από τη λεωφορειολωρίδα.
μετά από κανα-δυό δευτερόλεπτα πίσω από το φώς ακολουθούσε ένα μπέβερλυ.
όλο το ρεύμα να πηγαίνει προς τα κάτω και το μπέβερλυ ανάποδα.
πάνω ζεύγος σαρανταφεύγα. μη ρωτήσετε για κράνη-δε θέλω μαλακίες.
πλησιάζοντας άφησα το γκάζι κ τράβηξα μια μούτζα αλλά τζάμπα μου φαίνεται ξεμούδιασα τα δάχτυλα.
φιλί
Σε είδα μελαχρινή κοπελιά πάνω στο καινούργιο σου πράσινο zx-6r. Προφανώς μόλις το είχες πάρει από την αντιπροσωπεία αφού ήταν με χάρτινες πινακίδες και το πήγαινες τέρμα δεξιά στον περιφερειακό με χαμηλή ταχύτητα. Καλοτάξιδο
σε είδα ρε μ&&νόπανο, ολτάιμκλάσικ 50άρη με σκούτερ, που μου πετάχτηκες στη πειραιώς απο στοπ και είχες και όρεξη για ξύλο![]()
που να σου μπει η αντλία της β-πάουερ στο κ@λο και να σου βγει η βενζίνη απ'τη μύτη![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Σε είδα, κοριτσάκι, με το λευκό/ροζ τζίξξερ και τον ροζ σάκο στην πλάτη, στο φανάρι Χαμοστέρνας-Φραντζή. Γνωρίζουμε λεπτομέρειες? :P
CB-1, Μοσχάτο, πίσω από τη Λαχαναγορά, παρκαρισμένο έξω από "ύποπτο" στέκι. Αρκετά ύποπτο για να σκεφτώ μήπως είναι ο ντέβιλς (εκεί δουλεύεις ρε μπαγάσα?)...
Life begins at 45°.
δεν θυμάμαι που σε είδα, αλλα είχες ασημί f 800 GS και αυτοκόλλητο του φόρουμ.
Καλά χιλιόμετρα ρε φιλε! δεν προλαβα να στα πω τοτε.
Δεν σας βλέπω, αλλα σας ακούω απο τη σκοπιά όταν περνάτε απο την ευθεία των οινοφύτων τις Κυριακές.
60 και σήμερα...
Μετά θα πηγαίνουμε παρέα!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...