Επειδή έχεις αργό μηχανάκι θα δείξω κατανόηση και θα περιμένω...![]()
Καλα και γρηγορο να ειχε παλι θα περιμενες.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Για το εν λόγω θέμα λοιπόν,
καπνιστής για 15 χρόνια, είχα κάνει μόνο μία απόπειρα να το κόψω, που κράτησε 1 βδομάδα!
Για το ηλεκτρονικό άκουγα γενικά, αλλά ψήθηκα ειδικά, όταν ένας γνωστός επίσης καπνιστής και μάλιστα με βαριά τσιγάρα, μου είπε ότι δοκίμασε και έπαθε πλάκα με το πως το κατλάβαινες ως τσιγάρο.
Με τα πολλά ψήθηκα και πήρα την επόμενη μέρα. Αρχικά ήταν ψιλοξενέρωμα γιατί έκανα την μ...κια και πήρα χωρίς νικοτίνη. Το πάλεψα όμως και για 3 μέρες, όποτε μου ερχόταν όρεξη για τσιγάρο χρησιμοποιούσα το ηλεκτρονικό και έκανα ένα στριφτό το βράδυ σε φάση απόλαυσης.
Βασικά η αίσθηση χωρίς νικοτίνη είναι σαν να έκανα τρακα super-hyper-duper lights.
Στην πορεία συνέχισα μόνο με το e-cig και αυτό ως ψυχολογική υποστήριξη : πχ μεσημέρι ταβέρνα με ούζο και όλοι ανάβουν τσιγάρο, εγώ πήρα αυτό και χρησιμοποίησα μέχρι να μου φύγει η όρεξη, ή καφέ απόγευμα που λες 'ένα τσιγάρο πήγαινε'.
Κανονικό έχω να καπνίσω ένα μήνα και ηλεκτρονικό καμιά βδομάδα, απλά το κουβαλάω πάντα μαζί και όταν μου λείψει θα ατμίσω για να μην κάνω τράκα!
Αυτό που διαφέρει σε σχέση με την προηγούμενη απόπειρα είναι ότι δεν έβαλα ποτέ στο μυαλό μου ότι "τώρα το κόβω" πράγμα που την τελευταία φορά με οδήγησε να το σκέφτομαι συνέχεια, ακόμα και σε στιγμές που φυσιολογικά δεν ήθελα τσιγάρο.
Αυτά!
Music is my soul...
μηπως επειδη δεν εχω καθολου μηχανακι να μην ερθω καθολου?
![]()
![]()
@μλκ παππου... τραβα τις κοτσιδες σου μπας και μακρυνουν ρε που πεταγεσαι σαν την πορδη κι ασε τους αντρες να τα συννενοηθουν.
(ειδες, δεν ειπα π00τσ@ να μη σου θυμιζω το προβλημα σου)![]()