Αρχικά δημιουργήθηκε από Nabu
Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού μηχανόβιους φίλους!
Λίγα πράγματα πριν μπω στο ζουμί, έτσι για να σπάσει ο πάγος…
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος, ηλικίας 27, originally απο Αθήνα και παρότι λατρεύω την ταχύτητα και κατά συνέπεια τις μηχανές, ευτυχώς/δυστυχώς τα πράγματα στην ζωή μου έχουν έρθει έτσι ώστε να παρακολουθώ μόνο και όχι να καβαλάω.
That being said…
2 ΣΚ νωρίτερα ο παιδικός μου φίλος και μέλος σας Qspec μου είπε για το TD που θα διοργάνωνε το trackbike.gr και επι τι ευκαιρίας μου έκανε μια βίζιτα στην πόλη των Σερρών.
Βράδυ Σαββάτου λοιπόν γνώρισα 4 ακόμα εξαιρετικά παιδιά που ακούν στα ψευδώνυμα Μητσος 1, Harris_X, Road Spirit, Trooper και μετά από τα κρασιά μας και τις ιστορίες με τους δράκους μας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Κυριακή το πρωί.
Επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μοντάζ, και μιας που το αμάξι μου δεν έτρεχε στην πίστα εκείνη την μέρα, ήταν ευκαιρία η Gopro να πάρει μπρος και να τραβήξει μερικά πλάνα που ομολογουμένως δεν είχα ξανατραβήξει!
Παραθέτω το βίντεο και ελπίζω να το απολαύσετε όσο απήλαυσα εγώ την δημιουργία του…
http://youtu.be/UhazmvM8y-8
Περιτό να πω ότι αγόρασα Roll Bar Mount για ακόμα περισσότερες γωνίες λήψης αν το πλαίσιο, τα ψαλίδια, τα μανιτάρια η δεν ξέρω εγώ τι άλλο, το επιτρέπουν.
Όλες οι στατικές φωτό είναι δουλειά του Qspec και απο ότι είδα απο το τόπικ αυτό έχουμε και σε αρκετές τα ίδια γούστα![]()
Να είστε όλοι καλά, πάντα όρθιοι και τυχεροί στην ζωή σας!
Κωνσταντίνος.![]()
![]()
![]()