Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 291

Θέμα: Trackbike Νοε 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nabu
    Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού μηχανόβιους φίλους!

Λίγα πράγματα πριν μπω στο ζουμί, έτσι για να σπάσει ο πάγος…

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος, ηλικίας 27, originally απο Αθήνα και παρότι λατρεύω την ταχύτητα και κατά συνέπεια τις μηχανές, ευτυχώς/δυστυχώς τα πράγματα στην ζωή μου έχουν έρθει έτσι ώστε να παρακολουθώ μόνο και όχι να καβαλάω.

That being said…

2 ΣΚ νωρίτερα ο παιδικός μου φίλος και μέλος σας Qspec μου είπε για το TD που θα διοργάνωνε το trackbike.gr και επι τι ευκαιρίας μου έκανε μια βίζιτα στην πόλη των Σερρών.
    Βράδυ Σαββάτου λοιπόν γνώρισα 4 ακόμα εξαιρετικά παιδιά που ακούν στα ψευδώνυμα Μητσος 1, Harris_X, Road Spirit, Trooper και μετά από τα κρασιά μας και τις ιστορίες με τους δράκους μας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Κυριακή το πρωί.

Επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μοντάζ, και μιας που το αμάξι μου δεν έτρεχε στην πίστα εκείνη την μέρα, ήταν ευκαιρία η Gopro να πάρει μπρος και να τραβήξει μερικά πλάνα που ομολογουμένως δεν είχα ξανατραβήξει!

Παραθέτω το βίντεο και ελπίζω να το απολαύσετε όσο απήλαυσα εγώ την δημιουργία του…

http://youtu.be/UhazmvM8y-8

Περιτό να πω ότι αγόρασα Roll Bar Mount για ακόμα περισσότερες γωνίες λήψης αν το πλαίσιο, τα ψαλίδια, τα μανιτάρια η δεν ξέρω εγώ τι άλλο, το επιτρέπουν.

Όλες οι στατικές φωτό είναι δουλειά του Qspec και απο ότι είδα απο το τόπικ αυτό έχουμε και σε αρκετές τα ίδια γούστα

Να είστε όλοι καλά, πάντα όρθιοι και τυχεροί στην ζωή σας!
    Κωνσταντίνος.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

[B

[/B]
    καλως ηρθες κ πραγματικα εκανες ενα απιστευτο βιντεο

δεν εχω λογια να περιγραψω την δουλεια σου,απλα :a19:

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Give me fuel, Give me fire

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος, ηλικίας 27, originally απο Αθήνα και παρότι λατρεύω την ταχύτητα και κατά συνέπεια τις μηχανές, ευτυχώς/δυστυχώς τα πράγματα στην ζωή μου έχουν έρθει έτσι ώστε να παρακολουθώ μόνο και όχι να καβαλάω.

That being said…

2 ΣΚ νωρίτερα ο παιδικός μου φίλος και μέλος σας Qspec μου είπε για το TD που θα διοργάνωνε το trackbike.gr και επι τι ευκαιρίας μου έκανε μια βίζιτα στην πόλη των Σερρών.
    Βράδυ Σαββάτου λοιπόν γνώρισα 4 ακόμα εξαιρετικά παιδιά που ακούν στα ψευδώνυμα Μητσος 1, Harris_X, Road Spirit, Trooper και μετά από τα κρασιά μας και τις ιστορίες με τους δράκους μας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Κυριακή το πρωί.

Επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μοντάζ, και μιας που το αμάξι μου δεν έτρεχε στην πίστα εκείνη την μέρα, ήταν ευκαιρία η Gopro να πάρει μπρος και να τραβήξει μερικά πλάνα που ομολογουμένως δεν είχα ξανατραβήξει!

Παραθέτω το βίντεο και ελπίζω να το απολαύσετε όσο απήλαυσα εγώ την δημιουργία του…

Περιτό να πω ότι αγόρασα Roll Bar Mount για ακόμα περισσότερες γωνίες λήψης αν το πλαίσιο, τα ψαλίδια, τα μανιτάρια η δεν ξέρω εγώ τι άλλο, το επιτρέπουν.

Όλες οι στατικές φωτό είναι δουλειά του Qspec και απο ότι είδα απο το τόπικ αυτό έχουμε και σε αρκετές τα ίδια γούστα

Κωνσταντίνος.
    κωστη...τι να πουμε....

απλα σε ευχαριστουμε τοσο για την παρεα οσο και για την fφοβερη ''δουλεια'' που εκανες μαζι με το αλλο το χαμενο κορμι!!!

θα χαρουμε να περιφερεσαι τοσο εδω μεσα οσο και εξω απο εδω και να εισαι παντα καλα με τα μυαλα στα καγκελα!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

That being said…

Κωνσταντίνος.
    Γεια σου ρε Κωνσταντίνε!

Ευχαριστούμε ρε φίλε για όλα!
    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.

Θα τα πούμε σύντομα!

Παραλίγο να το ξεχάσω, το βίντεο γ@μ@ει!!!

απολυομαι και τρελενομαι. Το avatar του/της lari
    γαματο το βιντεακι φιλε~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    θα γινω μοτοσυκλετιστης..

Τι να λέμε...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Συγχαρητήρια για το βιντ !
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Κώστη δεν έχω λόγια ρε φίλε... (Κάτσε να πιάσω ένα χαρτομάντιλο να σκουπιστώ, γιατί με πήραν τα υγρά....)

Φοβερή δουλειά αγόραρε. Το βιντεάκι τα σπάει. Αρχίζω να σκέφτομαι αν είχαμε διπλοκάμερο τι παπάδες θα έκανες... Γαμείς και δέρνεις man.

Respect !!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Nice vid!

Άντε και την επόμενη φορά με δύο GoPro σε 3D...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    welcome φιλος!

Πρασινογαμόσαυρος Το avatar του/της ninja9r
    Στο group Trackbike.gr στο Facebook μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τις φωτογραφίες του Σάββα Κουρίδη σε χαμηλή ανάλυση:

2011 Trackbike Autumn Weekend
    THE MASTURBATION GOES CLOUD...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ninja9r
    Στο group Trackbike.gr στο Facebook μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τις φωτογραφίες του Σάββα Κουρίδη σε χαμηλή ανάλυση:

2011 Trackbike Autumn Weekend
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
    Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

Volo: Αγόραρε νομίζω περάσαμε γαμώ. Εύχομαι στο ανοιξιάτικο να πάμε μαζί στο κόκκινο γκρούπ. Πάντα τέτοια και να περνάμε καλά.

Πάντα τέτοια παίδες. CU soon.
    Έλα ρε Μήτσο την τρέλα μου μέσα Στο ανοιξιάτικο ναμαστε καλά και σε όποιο group θες φίλε.
    Πρέπει όμως και να σε φτάσω :rotflmao:

Sorry που τελικά δεν ανέβασα το video που είχα πεί αλλά δεν έβγαλα άκρη με τη σύνδεση
    που έχω στο σπίτι Με δικαίωσαν τα άλλα παιδιά όμως I-DENNIS1000-I, Assos, Nabu (καταπληκτικό video)
    Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με video και photos είναι πραγματικά πολύ καλό.

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF