Σελίδα 18 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σας βλέπω πόσο κομπλεξικοί είστε όλοι, κανα μήνα τώρα που πήρα το τσόπερ.. όποτε βγαίνω με αυτό δεν χαιρετά κανένας...

Καλή καρδιά ρε!

Το επόμενό μου θα είναι με side car...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    με ειδα να βγαινω για δουλειες στην πολη με το ποδηλατο ,υπο βροχη, και γουσταρα!!!!

βεβαια μονο εγω και η πακιστανοι ειμασταν με ποδηλατα αλλα στα π@π@κια μου...

με ειδα να μαζευω σαβουρα με το ποδηλατο,μπερδευοντας τα φρενα ,νομιζοντας οτι καβαλαω μοτο...

στα π@π@κια μου και παλι το διασκεδασα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επιτελους λιγη δραση!!!!!!!!!!

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα καλέ μου φίλε και υπέρβαρε (150) να μου ζητάς το ΧΤ για βόλτα και σου είπα ναι.
    Μου 'φυγε η πιτυρίδα όμως όταν έσκασε μύτη ο γιόκας σου (120-130) και ζήτησε να 'ρθει κι αυτός!

Ευτυχώς υπερίσχυσε η λογική και του 'πες ''δε γίνεται και οι δύο αγόρι μου''

ΟΥΦΦ!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα παλίκαρε εχθές που πάτησες την κόρνα,σε είχα δεί εγώ από πολύ πρίν με δείς εσύ και βγήκα ίσα ίσα να μπορώ να βλέπω και πιό πίσω σου με άπλετο χώρο να περάσεις.Η συνοδηγός σου αγενέστατη "που πας ρεεεε???" με κίσηση του δεξιού χεριού αλλά τουλάχιστον φοράγατε και οι δύο κράνη.

Επειδή οδηγώ και το αυτοκίνητο που και που όπως όλοι μας και εκεί στην Λουκάρεως στην Αθήνα γαμιέται ο Δίας στα παρκαρισμένα ΠΡΕΠΕΙ να βγάλω μούρη σιγά σιγά για να δώ πότε στο δι@ολο θα έχω ελεύθερο πεδίο να περάσω.Οπότε μην χαζεύετε και πολύ όταν οδηγάτε μηχανή.
    Keep spamming!!!:a13:

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα βλάκα να πετάγεσαι απο κενό του διαχωριστικού στο ύψος του ΚΕΥΠ,ενώ με έβλεπες που ερχόμουνα,ευτυχώς φρέναρα εγκαίρως...
    η μούντζα και το κορνάρισμα όλα δικά σου... ηλίθιε...
    τώρα τελευταία,σας βλέπω όλο και περισσότερους με κράνοβιτς...κρυώνουμε; ή έπεσε σύρμα για άγριους μπάτσους;

Σε είδα το απόγευμα μέσα στην κατακόκκινη Ferrari F430 Spyder...αφού μας είδες πως πεθαίναμε να ακούσουμε τον V8,γιατί ρε ξενέρωτε τύπε ξεκίνησες τόσο ήρεμα?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έχω βαρεθεί να βλέπω τώρα τελευταία δίτροχους ακράνωτους -πάντα- να πηγαίνουν αέρα πατέρα στους μονόδρομους και να σου πετάγονται ξαφνικά μπροστά σου. Γενικά τώρα τελευταία και λυπάμαι που το λέω, τις μεγαλύτερες καφρίλες τις βλέπω από οδηγούς δικύκλων, παντελής περιφρόνηση του ΚΟΚ..ίσως η οικονομική στενότητα και η αναζήτηση οικονομικότερων μέσων για μετακίνηση να έχει ωθήσει πολλούς να καβαλάνε ένα δίτροχο και να νομίζουν ότι είναι ποδήλατο...τί να πω...

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Σε είδα μλκα να μου κάνεις σφήνα από δεξιά στην εθνική με το TDM. Ευτυχώς που κοίταξα τον καθρέφτη μου, γιατί αλλιώς θα έβλεπες τις λαμαρίνες του Connect από πολύ κοντά!
    Και για κράνος, ούτε λόγος φυσικά...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα χτες και χαιρετηθηκαμε παππου με το μπεμβε με το σαιντ καρ στη νικαια.μου χαμογελασες,σου χαμογελασα κι εγω πανω στο παπι μου μεσα απο το κρανος μου.ενοιωσα μαλλον δεος απεναντι σε εναν παλιο μηχανοβιο ευχαριστω που μου ξεκινησες τοσο καλα τη μερα.

ειδα και σενα ρε φιλε να βαζεις στη bp του κρατικου βενζινη σε αυτο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Σε είδα, (και σ'έχω ξαναδει) με το Z750...

Αν είχε και καμιά στροφή η Αλεξάνδρας θα ξεκίναγε καλύτερα η μέρα μας....
    Give me fuel, Give me fire

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Σε ειδα την Κυριακη με το μαυρο Transalp (αν προλαβα να καταλαβω σωστα) στην τελευταια στροφη προς Αγ Πελαγια να ταραζεσαι που με ειδες ξαφνικα μπροστα σου σχεδον "ξαπλωμενο".
    Λυπαμαι που φοβηθηκες, αλλα οπως ειδες, παρεμεινα στο ρευμα μου...
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Σε είδα εχθές Τετάρτη με το Yamaha Diversion (το θυμάστε? ) στη διασταύρωση της Πεντέλης με την Κηφισίας στο Μαρούσι. Το μηχανάκι σε άψογη κατάσταση. Περνώντας σε κοίταξα για να σε χαιρετήσω (εγώ με το αυτοκίνητο). Κοιτώντας σε δεν σε χαιρέτησα διότι ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ. Πρέπει να ήσουν πολύ κοντά στα 80
    Να είσαι καλά παλήκαρε, γιατί παλήκαρος είσαι ( με όλο το σεβασμό προς την ηλικία σου )
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Σας βλέπω και εγώ, παλιούς μηχανόβιους να κυκλοφορείτε τώρα που έπιασαν τα κρύα με άψογες συντηρημένες μηχανές άρκετών ετών. Φαίνεται ότι σιγά σιγά τα καγκούργια μαζεύονται στα κουτάκια τους (μάλλον κρυώνει η γκόμενα) και έτσι ο δρόμος γίνεται λίγο πιο προσιτός σε αυτούς που πραγματικά ξέρουν τι πάει να πει μηχανή

Ένα μεγάλο ρισπέκτ από εμένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά λόγια όσων ξέρουν το μηχανάκι που έχω και αναγνωρίζουν τη δουλειά που του έχω ρίξει!

Να είστε πάντα καλά για να θυμίζετε σε μερικούς τι πραγματικά πάει να πει μοτοσυκλέτα!
    2 stroke Sport Touring

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Σας βλέπω και εγώ, παλιούς μηχανόβιους να κυκλοφορείτε τώρα που έπιασαν τα κρύα με άψογες συντηρημένες μηχανές άρκετών ετών. Φαίνεται ότι σιγά σιγά τα καγκούργια μαζεύονται στα κουτάκια τους (μάλλον κρυώνει η γκόμενα) και έτσι ο δρόμος γίνεται λίγο πιο προσιτός σε αυτούς που πραγματικά ξέρουν τι πάει να πει μηχανή

Ένα μεγάλο ρισπέκτ από εμένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά λόγια όσων ξέρουν το μηχανάκι που έχω και αναγνωρίζουν τη δουλειά που του έχω ρίξει!

Να είστε πάντα καλά για να θυμίζετε σε μερικούς τι πραγματικά πάει να πει μοτοσυκλέτα!
    Εγώ πάλι -χθές βράδυ συγκεκριμένα- είδα μόνο ντελιβεράδες στους δρόμους..

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα καθώς κατέβαινα από περιφερειακό για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ηλίθια ξανθιά με το λευκό SUVοειδές να κάνεις ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ επικίνδυνους ελιγμούς στην κυκλική πλατεία Πίνδου στο Ψυχικό φράζοντας το δρόμο. Δε φτάνει που δεν έχει καλή ορατότητα το σημείο έχουμε και σένα με τη μαούνα. Πάλι καλά που τα φρένα και τα λάστιχα έκαναν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Αϊ στα διάλα πια.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF