Εννοείτε ρε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι όοοοολα αυτά έχουν να κάνουν με το ότι μας χαιρέτησε ο κος Jobs;
![]()
![]()
Τι δεν κατάλαβες ?? Να σου εξηγήσω εγώ ...
Θα συνδέσεις τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα ......![]()
![]()
Εννοείτε ρε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι όοοοολα αυτά έχουν να κάνουν με το ότι μας χαιρέτησε ο κος Jobs;
![]()
![]()
Τι δεν κατάλαβες ?? Να σου εξηγήσω εγώ ...
Θα συνδέσεις τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα ......![]()
![]()
Ναι, δεν ειπα οτι ειναι video editor.Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
To blender δεν είναι video editor.![]()
Και ναι εχετλαιε ολα αυτα εχουν να κανουν με τον Jobs, οπως και ολα τα υπολοιπα θρεντ αποτελουν αφορμη για οτι συζητηση και αποψη μπορεις να φανταστεις.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Aς τον εμπλέξουμε λοιπόν ολίγον τι παραπάνω στη συζήτησή μας. Δε νομίζω, εξ άλλου, να διαφωνήσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και ναι εχετλαιε ολα αυτα εχουν να κανουν με τον Jobs, οπως και ολα τα υπολοιπα θρεντ αποτελουν αφορμη για οτι συζητηση και αποψη μπορεις να φανταστεις.
Τι άποψη είχε ο εκλειπών για τα λοιπά OS συστήματα; Γνωρίζει κανείς;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μια βόλτα πας και το thread φτάνει στις 18+ σελιδες
Αντιθέτως θα έλεγα ισα ισα που αν το κάνεις έχεις καλύτερο έλεγχο στα workstation των χρηστών και δεν εγκαθιστά ο καθένας οτι του κατέβει.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Συμφωνώ και επαυξάνω. Μάλλον δεν το διατίπωσα σωστά στη συγκεκριμένη περίπτωσηλάθος μου. Ήθελα να πω όχι σαν επαγγελματικά τερματικά τελικού χρήστη σε επαγγελματικό περιβάλλον
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aς τον εμπλέξουμε λοιπόν ολίγον τι παραπάνω στη συζήτησή μας. Δε νομίζω, εξ άλλου, να διαφωνήσει!
Τι άποψη είχε ο εκλειπών για τα λοιπά OS συστήματα; Γνωρίζει κανείς;
![]()
Παραθέτω κάποια δικά του quotes που εχυν βγει στο τύπο κατα καιρους:
Οur friends up north (Microsoft) spend over five billion dollars on research and development and all they seem to do is copy Google and Apple. WWDC, August 2006.
The desktop computer industry is dead. Innovation has virtually ceased. Microsoft dominates with very little innovation. That's over. Apple lost. The desktop market has entered the dark ages, and it's going to be in the dark ages for the next 10 years, or certainly for the rest of this decade. February 1996. Wired
@Αμάνικο μέλος...
"unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; unmount; sleep" - my daily unix command list![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
........@Αμάνικο μέλος...
"unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; unmount; sleep" - my daily unix command list![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Διαφωνώ, έτσι και αλλιώς δεν μπορεί ο κάθε χρήστης να βάλει ό,τι του κατέβει, αφού διαχειρίζονται τα δικαιώματα του από τον domain controller. Το κάθε workstation έχει μόνο αυτά που του επιτρέπονται να έχει και έχει σε συγκεκριμένα πράγματα πρόσβαση, μια χαρά έλενγχο έχεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
Αντιθέτως θα έλεγα ισα ισα που αν το κάνεις έχεις καλύτερο έλεγχο στα workstation των χρηστών και δεν εγκαθιστά ο καθένας οτι του κατέβει.
Τελωσπαντων ο καθένας έχει τη γνώμη του, δεν θέλω να επιβάλω σε κανέναν τη δική μου, απλά την κατέθεσα και από εκεί και πέρα ο καθένας την ασπάζεται ή όχι. Αρκετά ξεφύγαμε ούτως ή άλλος από το κεντρικό θέμα που ήταν ο θάνατος του jobs, δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ άλλο![]()
![]()
Αν συνεχίσετε έτσι θα αναγκαστώ να κάνω ένα rm * -R \ στο μοτο..
Steve is dead, RIP και πάμε γι' άλλα.
Closed and sealed.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.