Σελίδα 18 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 537

Θέμα: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Στο θέμα μας ας πάμε πάλι

Σίγουρα το να έχει χαμηλά αρκετή ροπή το μηχανάκι είναι καλό και οφελιμο στήν οδήγηση και σίγουρα η κατανάλωση είναι ένα απο τα προσόντα του αλλά μέχρι εκεί

Το ότι μέσο μάρκετινγκ θέλουν να το πλασάρουν σαν ΤΟ μηχανακι είναι άλλο θέμα.....αλλά πιάνει έχουμε φάει 17 σελίδες για αυτο το μηχανάκι

Ασε το άλλο με πια λογική ξαναλέω κάνει 8000 ευρώ όσο δηλαδή το πανέμορφο cb 1100 που δυστηχώς δέν έρχεται ελλάδα

στο θέμα κινητήρα άν αυτός είναι εξέλιξη........και πρέπει να πανηγυρίζουμε όταν πχ η ίδια εταιρία έστελνε το 2000 το exp2 στο dakar τι έπρεπε να κάνουμε ????

http://www.motorcycle.com/manufactur...xp2-15170.html
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Και δεν νομιζω να υπαρχει λογικος ανθρωπος που να την κανει αντικειμενικη... Να γιατι λεγεται ΓΝΩΜΗ και ΑΠΟΨΗ και ΚΡΙΤΙΚΗ .... Τελος παντων, αυτο δεν αφορα το Χοντακι....
    Οκ, τοτε να ξεκαθαρίσω οτι Yποκειμενικά θεωρώ περισσότερη αντικειμενική την γνώμη των συντακτών του ebike από του ΜΟΤΟ.

Επιστροφή στα Honda rulzzzzzz
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    ...

Ασε το άλλο με πια λογική ξαναλέω κάνει 8000 ευρώ όσο δηλαδή το πανέμορφο cb 1100 που δυστηχώς δέν έρχεται ελλάδα

...
    το πόσο θα έκανε το 1100 αν ερχόταν στην Ελλάδα, δεν το ξέρεις..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Οκ, τοτε να ξεκαθαρίσω οτι Yποκειμενικά θεωρώ περισσότερη αντικειμενική την γνώμη των συντακτών του ebike από του ΜΟΤΟ.

Ναι, γιατι Αντικειμενικα εχετε την ιδια Υποκειμενικη αποψη....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ πάντως όταν έκανα εκείνο το ολιγοήμερο τεστ στο 690 ήμουν απόλυτα αντικειμενικός και το λάτρεψα το μηχανάκι και το έγραψα - αν και μέχρι να ανέβω στη σέλα του άκουγα ΚΤΜ κι έβγαζα σπυριά.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    το πόσο θα έκανε το 1100 αν ερχόταν στην Ελλάδα, δεν το ξέρεις..

Ναι 1000 δίκια σε αυτό που λές ο σάρακας θα ζητούσε νεφρό
    αλλα εδώ είναι το point που λέω ότι καλός ή κακός λόγο υψηλής τιμής (μήν ξεχνάμε ότι μιλάμε για 8000) προσπαθούν με μάρκετινγκ να το αντισταθμίσουν , άν το βάλουν σε μιά τιμή μεταξύ 6000-7000 θα μιλούσαμε για κίνηση ΜΑΤ ακόμα και στήν ελλάδα τής κρίσης δέν θα μπορούσαν να στοκάρουν , και μιλάμε για μηχανακι με χαμηλότερο κόστος κατασκευής απο ότι το cb ή το w800 ( έβαλα αυτά τα 2 σάν παράδειγμα για να δείξω ότι λόγο μικρής αγοράς σε σχέση με εκει που στοχεύει το nc (περισσότερες μονάδες = μικρότερο κόστος κατασκευής ) και με αρκετά υψηλότερό κόστος κατασκευής λόγο υλικών )

Υ.Γ ναι το ξέρω είμαι ρετρολάγνος αλλά μήν βαράτε
    :rotflmao:
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ πάντως όταν έκανα εκείνο το ολιγοήμερο τεστ στο 690 ήμουν απόλυτα αντικειμενικός και το λάτρεψα το μηχανάκι και το έγραψα - αν και μέχρι να ανέβω στη σέλα του άκουγα ΚΤΜ κι έβγαζα σπυριά.

κάποιος αλλαξοπίστησε

θέλουν να το πλασάρουν σαν ΤΟ μηχανακι
    Παίζει κανένα επίσημο λινκ που να φαίνεται αυτό;

Γιατί οι λέξεις που βλέπω να χρησιμοποιεί η honda είναι:

fun/affordable/mid-sized/easy/commuting/weekend use.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Λέγοντάς ΤΟ μηχανάκι έχω πει τι εννοώ για τήν τιμή του .......στήν αγγλία με το dct κάνει 5,850 λίρες δηλαδή 7000 ευρώ ( στο range που έλεγα άρα κάπου 6500 χωρίς) και εδώ ένα χιλιάρικο πάνω ?????

είπα και πρίν όλα τα έχουν σχέση με τήν τιμή δηλαδή και άν είναι καλό ή όχι γιατί απο ότι καταλαβένεις μιλάμε ότι σε αυτή τήν τιμή το συγκρίνεις με άλλα )

Δέν είναι όλα τα άρθρα που το στολίζουν δές για παράδειγμα το visor down ( αρκετά αντικειμενικό για μενα το άρθρο ) αλλά για εδώ...δές το ΜΟΤΟ

Λέγοντάς ΤΟ μηχανάκι έχω πει τι εννοώ για τήν τιμή του .......στήν αγγλία με το dct κάνει 5,850 λίρες δηλαδή 7000 ευρώ ( στο range που έλεγα άρα κάπου 6500 χωρίς) και εδώ ένα χιλιάρικο πάνω ?????

είπα και πρίν όλα τα έχουν σχέση με τήν τιμή δηλαδή και άν είναι καλό ή όχι γιατί απο ότι καταλαβένεις μιλάμε ότι σε αυτή τήν τιμή το συγκρίνεις με άλλα )

Δέν είναι όλα τα άρθρα που το στολίζουν δές για παράδειγμα το visor down ( αρκετά αντικειμενικό για μενα το άρθρο ) αλλά για εδώ...δές το ΜΟΤΟ
    εχεις κολησει με την τιμη που θα εχει στην ελλαδα.τι σχεση εχει αυτο με την μοτο?στην ευρωπη θα πωληται κοντα στησ 7000.δεν λεω οτι ειναι φθηνα η οτι αξιζει τα λεφτα του,αλλα η honda κερδος θελει να βγαλει και οχι κοινωνικο εργο.στην ελλαδα τωρα κοιτα το τρανσαλπ700 οταν κυκλοφωρησε ειχε 8000,τωρα που δεν κανει πωλησεις το δινουν 6,600.

Είπες ότι μέσω μάρκετινγκ το προωθούν σαν ΤΟ μηχανάκι. Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι εννοείς πως το εκθειάζουν. Κάτι το οποίο δεν γίνεται απλά και μόνο ανακοινώνοντας μια τιμή.

Επίσης μίλησες για κόστος κατασκευής, βιομηχανικό σχεδιασμό, οργάνωση παραγωγής, r&d που και πάλι δεν έχω τα αντίστοιχα στοιχεία. Βάλε κανένα λινκ.

Τέλος, δεν νομίζω πως έχει κανένα νόημα να συγκρίνουμε τα κατά τόπους "λόγια" περιοδικών και site αλλά πως η ίδια η honda λανσάρει το μηχανάκι.

Ε το να περηφανεύεται πως έχει το απόλυτο commuter το συγχωρώ

edit: και η τιμή δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο για να την συσχετίσεις με την ποιότητα γιατί όπως είπες και μόνος σου η τιμή αλλάζει από χώρα σε χώρα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Βρε δέν εχω κολλήση απλά αυτά τα δεδομένα έχουμε μάλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι η κρίση θα γίνει όταν οδηγηθή εδώ σάν μηχανικό σύνολο
    Σε ένα μηχανάκι που έχουμε μονο εικόνα,τεχνικά και τιμή ....αυτα κρίνεις

μπορει να το οδηγήσω και να σου πώ ξέρεις εκανα λάθος είναι το καινούριο hit τής δεκαετίας π.χ αλλά μπορεί και όχι

Το είπες και μόνος σου απο 8000 σε 6600 πρακτικά άλλαξε κατηγορία αλλιώς το βλέπεις και το κρίνεις σαν σύνολο αν κάνει 6600 αλλιώς 8000......απλά

edit πάρε παράδειγμα το ΧΤ ποτέ δέν ήταν τέλειο αλλά στην τιμή του έπαιζε σε μιά κατηγορία που πρακτικά για χρόνια δεν είχε ανταγωνισμό

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Είπες ότι μέσω μάρκετινγκ το προωθούν σαν ΤΟ μηχανάκι. Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι εννοείς πως το εκθειάζουν. Κάτι το οποίο δεν γίνεται απλά και μόνο ανακοινώνοντας μια τιμή.

Επίσης μίλησες για κόστος κατασκευής, βιομηχανικό σχεδιασμό, οργάνωση παραγωγής, r&d που και πάλι δεν έχω τα αντίστοιχα στοιχεία. Βάλε κανένα λινκ.

Τέλος, δεν νομίζω πως έχει κανένα νόημα να συγκρίνουμε τα κατά τόπους "λόγια" περιοδικών και site αλλά πως η ίδια η honda λανσάρει το μηχανάκι.

Ε το να περηφανεύεται πως έχει το απόλυτο commuter το συγχωρώ

edit: και η τιμή δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο για να την συσχετίσεις με την ποιότητα γιατί όπως είπες και μόνος σου η τιμή αλλάζει από χώρα σε χώρα.
    Διαβασε σε παρακαλώ τι γράφω......έλεος

για το θέμα rd , κόστους και τιμής.......τι λινκ να σου βάλω πλάκα κάνεις.....

πρεπει να το έχει και ο παπασωτηρίου
    Patrick j Montana & Bruce H Charnov industrial managment

αλλά αφου θές links

http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&rh=n...agement&page=1

http://www.amazon.com/International-...7324865&sr=1-5

http://www.amazon.com/System-Enginee...7324865&sr=1-6

http://www.amazon.com/principles-ind...7324865&sr=1-1

ξεκίνα απο το τελευταίο και το βιβλίο που σου έβαλα και μετά το πρώτο και όλα

και μετά πές μου για τήν σχέση τιμή κόστους

Διαβασε σε παρακαλώ τι γράφω......έλεος
    Μα προφανώς έλεος. Γιαυτό σου ζήτησα λινκ, επειδή βλέπω τι γράφεις

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. To Neo Transalp
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 22:46
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων