Εγω τωρα μπερδευτηκα...
Παντως ρε μλκς, ειλικρινα, θελω να κανω ενα ψευτικο λογαριασμο οπου θα δηλωνω γκομενα και να φτιαξω ενα thread οπως: Ο αποκρυφος ισλαμισμος και το tank slaping, η θεωρια των χορδων και πιεσεις στα ελαστικα, κατι τετοιο τεσπα, να δω ποσες απαντησεις θα μαζεψει... :rotflmao::rotflmao:
Αυτο το περι διατεταγμενης υπηρεσιας μου δεν το καταλαβα!Υπονοεις κατι για εμενα και την διαχειρηση του φορουμ?
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αντώνη, τί ακριβώς απολαμβάνεις;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
frankly my dear, i dont give a damn...
18 σελιδες μετα και νιωθω σαν να μιλαω με την γιαγια μου για metal μουσικη....ουστ πραματα του διαολου
και στην τελικη το γιατι οδηγει καποιος μηχανη ειναι για τον ιδιο λογο που φοραει οτι φοραει, τρωει οτι τρωει, διαβαζει οτι διαβαζει, ακουει οτι ακουει, ζει οπως ζει,δλδ γιατι ετσι του αρεσει....
Πρωτη κατατοπιστική απάντηση.
Δεν ανεφερα πως ο εθισμός στην κόντρα είναι η αιτία να γίνει κάποιος μοτοσυκλετιστής...
Αλλά αυτός που τελικά θα γίνει έχει μεγαλύτερη εξοικείωση με την έννοια του κινδύνου... ίσως έχει μεγαλύτερα όρια αντοχής μπρος στην Ιδεα της εκθεσης του αναβάτη, την οποία εμπεριέχει η οδήγηση με μηχανή..
Φυσικά και η ζωή του οδηγού δεν είναι μόνο κόντρες.... Αλλά ακόμη και η διαδρομή σπίτι-δουλειά εμπεριέχει κίνδυνο έκθεσης καθώς συνυπάρχει με "άκυρους" οδηγους αυτοκινήτων που απρόβλεπτα κινούμενοι δεν υπολογίζουν τον μοτοσυκλετιστή όσο θα έπρεπε....
Ο οδηγός μηχανής παίρνει αυτό το ρίσκο και ξερει πως γενικά έρχεται σε πιο άμεση επαφή με τον κίνδυνο από τον οδηγό αυτοκινήτου και παρόλ' αυτα εμμένει να καβαλά τη Μηχανή του........
Πόσο μάλλον όταν τύχει να μπει στον πειρασμό της κόντρας....
always two steps from hell