Σελίδα 18 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω τωρα μπερδευτηκα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thread.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	55,3 KB 
ID:	248696
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως ρε μλκς, ειλικρινα, θελω να κανω ενα ψευτικο λογαριασμο οπου θα δηλωνω γκομενα και να φτιαξω ενα thread οπως: Ο αποκρυφος ισλαμισμος και το tank slaping, η θεωρια των χορδων και πιεσεις στα ελαστικα, κατι τετοιο τεσπα, να δω ποσες απαντησεις θα μαζεψει... :rotflmao::rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Παντως ρε μλκς, ειλικρινα, θελω να κανω ενα ψευτικο λογαριασμο οπου θα δηλωνω γκομενα και να φτιαξω ενα thread οπως: Ο αποκρυφος ισλαμισμος και το tank slaping, η θεωρια των χορδων και πιεσεις στα ελαστικα, κατι τετοιο τεσπα, να δω ποσες απαντησεις θα μαζεψει... :rotflmao::rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Aν αντικαταστήσεις τα:

"Ισλαμισμός" με "Οργασμός απ'τη μύτη"
    "Tank" με "Αss"
    "Ελαστικά" με "Στήθη"

..φίλε θα σπάσεις ταμεία...:rotflmao:

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αυτο το περι διατεταγμενης υπηρεσιας μου δεν το καταλαβα!Υπονοεις κατι για εμενα και την διαχειρηση του φορουμ?
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Mετά το καφεδάκι θα τις ζήσουμε κι εμείς να υποθέσω;
    εαν αναφερεσαι σε καποια πιθανη αποκαλυψη θα σε απογοητευσω...το προσωπο ειναι υπαρκτο...απλως λεω οτι το απολαμβανω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αντώνη, τί ακριβώς απολαμβάνεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    εαν αναφερεσαι σε καποια πιθανη αποκαλυψη θα σε απογοητευσω...το προσωπο ειναι υπαρκτο...απλως λεω οτι το απολαμβανω...
    Καμμία σχέση φίλε, απλώς αυτός ο καφές μου έκανε το "τη φορτίζει κι έρχεται" ένα πράγμα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αντώνη, τί ακριβώς απολαμβάνεις;
    βασικα το μοτο με πολλες συμμετοχες...μου θυμιζει παλιες καλες εποχες...ανεξαρτητως θεματος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Καμμία σχέση φίλε, απλώς αυτός ο καφές μου έκανε το "τη φορτίζει κι έρχεται" ένα πράγμα..
    χαχα...οχι ρε φιλε τρελλος εισαι? ειναι για παραπανω φορτιση? με το ζορι την κανω καλα ετσι οπως ειναι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

εεε τωρα το χαλατε....

αλητες μηχανοβιοι......

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas
    18 σελιδες μετα και νιωθω σαν να μιλαω με την γιαγια μου για metal μουσικη....ουστ πραματα του διαολου

και στην τελικη το γιατι οδηγει καποιος μηχανη ειναι για τον ιδιο λογο που φοραει οτι φοραει, τρωει οτι τρωει, διαβαζει οτι διαβαζει, ακουει οτι ακουει, ζει οπως ζει,δλδ γιατι ετσι του αρεσει....

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    μπααα!! ισα ισα που εγω ο ιδιος το φωναζω οτι ειμαι αρχικουλαδο!! και ενω δεν εχω την τρελη εμπειρια πανω στην οδηγηση μηχανης (συμπεριφορα στις στροφες κτλ) την απολαμβανω οσο δεν παει!
    ο λογος που ειμαι στην αρνηση ειναι γιατι δεν μπορω με την καμια να δεχτω την αποψη που εξεφρασες μερικες σελιδες πιο πισω οτι εφ'οσον η κατηγορια μοτοσυκλετιστων στην οποια εγω ανηκω, δεν κανουμε κοντρες με τον κινδυνο, δεν φλερταρουμε με τον θανατο και λοιπα συμφραζομενα, ειμαστε φλωροι και ατομα χαμηλης εκτιμησης!! οπως και οτι μηχανοβιος= εθισμενος στην κοντρα! βασικα δεν ειναι ο εθισμος στην κοντρα ο λογος που γινεται καποιος μοτοσυκλετιστης! οπως εξηγησα σε προηγουμενο σχολιο, το πως βλεπει ο καθενας τη μοτοσυκλετα εχει διαφορα! και στα επαναλαμβανω! εσενα οπως δηλωσες σου αρεσει για το λογο που ανεφερες στο αρχικο σου ποστ! εμενα για την αμεση επαφη που μου δινει με τον περιβαλλοντα χωρο! τον ρειν για τη δυνατοτητα τεχνικης βελτιωσης, καποιον αλλο σα μεσο ελευθεριας και διαφυγης!! αλλα το κομματι "φλερτ με τον κινδυνο" δεν χωραει στη σχεση του καθενα με τη μηχανη!! αλλιως ξαναλεω δεν θα σκαγαμε περιουσιες ολοκληρες για να εξασφαλισουμε την οποια προστασια μας!!

α! και σε κοντρες εχω παρει μερος με οτι μπορεις να φανταστεις, (ναι ακομα και σε αυτη με την βροντερη πορδη που ανεφερα σε προηγουμενο σχολιο ) αλλα με τη μηχανη ΠΟΤΕ!!! δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να αποδειξω ποσο καλος αναβατης ειμαι ποσο μαλλον οταν ξερω οτι ΔΕΝ ειμαι!! και ουτε εχω φυσικα αναγκη να αποδειξω οτι η μηχανη μου ειναι καλυτερη απο καποια αλλη!! εφ'οσον ΕΜΕΝΑ μου προσφερει αυτο που ζηταω θεωρω οτι ειναι!

Πρωτη κατατοπιστική απάντηση.

Δεν ανεφερα πως ο εθισμός στην κόντρα είναι η αιτία να γίνει κάποιος μοτοσυκλετιστής...
    Αλλά αυτός που τελικά θα γίνει έχει μεγαλύτερη εξοικείωση με την έννοια του κινδύνου... ίσως έχει μεγαλύτερα όρια αντοχής μπρος στην Ιδεα της εκθεσης του αναβάτη, την οποία εμπεριέχει η οδήγηση με μηχανή..
    Φυσικά και η ζωή του οδηγού δεν είναι μόνο κόντρες.... Αλλά ακόμη και η διαδρομή σπίτι-δουλειά εμπεριέχει κίνδυνο έκθεσης καθώς συνυπάρχει με "άκυρους" οδηγους αυτοκινήτων που απρόβλεπτα κινούμενοι δεν υπολογίζουν τον μοτοσυκλετιστή όσο θα έπρεπε....

Ο οδηγός μηχανής παίρνει αυτό το ρίσκο και ξερει πως γενικά έρχεται σε πιο άμεση επαφή με τον κίνδυνο από τον οδηγό αυτοκινήτου και παρόλ' αυτα εμμένει να καβαλά τη Μηχανή του........
    Πόσο μάλλον όταν τύχει να μπει στον πειρασμό της κόντρας....
    always two steps from hell

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Μήν ερμηνεύεις τα λόγια μου διαφορετικά σου εύχομαι να πάρεις μηχανή αλλά όχι δέν είναι ή ψυχική ένωση που λέω επιβεβαίωση..... βασικά έλα σε καμιά βόλτα με τα παιδία και θα καταλάβεις

Εμαθα στη ζωή μου ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος δρόμος ........για μένα το λιγότερο καραγκιόζεις θα ήμουν άν έλεγα ότι πάντα στο δρόμο ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων αλλά να σου πώ τίς περισσότερες φορές που έτρεξα....δέν υπήρχε κάν αντίπαλος....εγώ και η μηχανή
    Η πρόταση της VANDA, αν και εμπεριείχε μία παράξενη χροιά εκφοράς, συναθροίζεται με τη δική σου ...

Σίγουρα στην πράξη λύνονται πολλά προβλήματα θεωρίας...
    always two steps from hell

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Πρωτη κατατοπιστική απάντηση.

Δεν ανεφερα πως ο εθισμός στην κόντρα είναι η αιτία να γίνει κάποιος μοτοσυκλετιστής...
    Αλλά αυτός που τελικά θα γίνει έχει μεγαλύτερη εξοικείωση με την έννοια του κινδύνου... ίσως έχει μεγαλύτερα όρια αντοχής μπρος στην Ιδεα της εκθεσης του αναβάτη, την οποία εμπεριέχει η οδήγηση με μηχανή..
    Φυσικά και η ζωή του οδηγού δεν είναι μόνο κόντρες.... Αλλά ακόμη και η διαδρομή σπίτι-δουλειά εμπεριέχει κίνδυνο έκθεσης καθώς συνυπάρχει με "άκυρους" οδηγους αυτοκινήτων που απρόβλεπτα κινούμενοι δεν υπολογίζουν τον μοτοσυκλετιστή όσο θα έπρεπε....

Ο οδηγός μηχανής παίρνει αυτό το ρίσκο και ξερει πως γενικά έρχεται σε πιο άμεση επαφή με τον κίνδυνο από τον οδηγό αυτοκινήτου και παρόλ' αυτα εμμένει να καβαλά τη Μηχανή του........
    Πόσο μάλλον όταν τύχει να μπει στον πειρασμό της κόντρας....

Τι να πει και ένας ποδηλάτης ε? ή ένας skate(ας) Αυτοί μάλλον είναι ακόμα πιο μάγκες.

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση
    από giannisman στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 31