οι πιο "σκληροπυρηνικοι" αριστεροι ειναι αυτοι που κρατανε τις θεσουλες σε συνδικαλιστικα οργανα και ΟΤΑ ειτε με Πρασινες ειτε με Μπλε κυβερνησεις....
αυτο βλεπω εγω ... η κρυφη σαπιλα ειναι αυτη που δεν μπορεις να αντιμετωπισεις γιατι δεν τη βλεπεις
θαρθουν οι πατερουληδες του εργαζομενου να μας φερουν στα ισα μας ... να ξαναπαρει ο εργαζομενος 1000 ευρω το μηνα για να ζησει αξιοπρεπως...και δωρο ο μονοκερος

To δεύτερο για να γίνει προϋποθέτει λαϊκή επανάσταση
Όπως μου έλεγε και προχτές ένας "σύντροφος" που προσπαθούσε να μου κάνει προσηλυτισμό, η λύση είναι το ΚΚΕ αλλά δεν το αφήνουν (ποιοί;;; δεν πήρα απάντηση...) να κυβερνήσει και ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (το κόκκινο πανί για τους Κουκουέδες) είναι με τα συμφέροντα του κεφαλαίου και προδότες. Του αντιπρότεινα ότι και πρώτο κόμμα να έβγαινε το ΚΚΕ θα αρνιόταν να κυβερνήσει, άσε που όπως έλεγε πρόσφατα κι η Αλέκα "εμείς δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε, την εξουσία τη θέλουμε μόνο μετά από λαϊκή ταξική επανάσταση". Βλέπεις, εάν έχεις καταλάβει την εξουσία μετά από επανάσταση δεν είσαι και υποχρεωμένος να την παραδώσεις, ενώ μετά από εκλογές...
Δε λοβ ιζ μιουτουαλ