Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 287

Θέμα: Κάτι πρέπει να γίνει με τους μπινέδες με Xenon

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    καιρο εχω να πετυχω καγκουρακο με ζενον. με τα νεα τελη κυκλοφοριας πιστευω θα ελατωθουνε οι λατρεις των ζενων, αλλα θα μου πεις αυτοι ειναι ικανοι να βαζουν ζενον ακομα και σε καροτσι σουπερμαρκετ.
    "Ζένον" δεν υπάρχει. Ή "ξένον" θα τα λες, όπως το 90% των Ελλήνων ή "ζήνον", όπως είναι το σωστό :P

Επίσης γαμάτοι είναι οι τύποι με τα προβολάκια ομίχλης αναμμένα 24/7. Δίνουν τουλάχιστον 20 άλογα. Εγώ, κάθε φορά που βλέπω τέτοιον πίσω μου, κόβω και μπαίνω δεξιά.
    Life begins at 45°.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Έχω ξαναγράψει στο παρόν thread αλλά θα το κάνω ξανά μιας και η κατάσταση είναι εντελώς μπουρδέλο. Ακόμα και μπάτσους που έχω καλέσει και έχω δώσει πινακίδες με έχουν γράψει στα @@ τους. Με κατεβασμένη ζελατίνα και στο απέναντι ρεύμα καριόλης με ξένον δε βλέπεις τίποτα, οδηγάς στη τύχη και είσαι super τυχερός αν είναι μπροστά σου κανάς άλλος και κοιτάς απλά τα κωλοφάναρα του και ακολουθείς.

Και μέσα σε όλα αυτά, όποτε τυχόν βγουν οι μπάτσοι για ελέγχους, μόνο ζώνη, κράνος και αλκοτέστ.

Εγω δοκιμαζω αυτο τον καιρο led.
    H4 , στα 30W.
    Δεν διαχεουν το φως οπως τα HID, αλλα θα ηθελα αλλα 10-15W. επιπλεον
    για να πω οτι ειναι ενα επιπεδο πανω απο αλογονου και σε ισο
    επιπεδο φωτεινοτητας με τα HID.
    Υπαρχουν 50αρια και 60αρια αλλα θελω να ειμαι σιγουρος γιατι ειναι αρκετα πιο ακριβα...
    Στα συν το ακαριαιο αναμα, ελαχιστη ζεστη και ελαχιστα μικροτερη καταναλωση.
    Στα κατα, ειναι ακομη ακριβα και εχουν ανεμιστηρακι.
    Πριν απο το led, για σπασιμο,
    ειχα βαλει μια ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΗ λαμπα, με την οποια παραπιπτωντος φαινεσαι πολυ
    περισσοτερο την ημερα.

Με κοιταγανε σαν εξωγηινο...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εγω λεω να βάλω ενα τέτοιο να τους μαμω όλους.
    Η κάνεις δουλειά η τιποτα. .....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εγω λεω να βάλω ενα τέτοιο να τους μαμω όλους.
    Η κάνεις δουλειά η τιποτα. .....
    Αναγειασου...
    Ή ΒΑΖΕΙς Ή ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ , ναουμ....
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    "Ζένον" δεν υπάρχει. Ή "ξένον" θα τα λες, όπως το 90% των Ελλήνων ή "ζήνον", όπως είναι το σωστό :P

Επίσης γαμάτοι είναι οι τύποι με τα προβολάκια ομίχλης αναμμένα 24/7. Δίνουν τουλάχιστον 20 άλογα. Εγώ, κάθε φορά που βλέπω τέτοιον πίσω μου, κόβω και μπαίνω δεξιά.
    σωστος αδερφε, θα προτιμησω το ζηνον

τα προβολακια ομιχλης σε must σε οποιοδηποτε ζμπορ κουτι. πολυυυ μαγκια να οδηγας σουρουπο με προβολακια αναμενα.
    σκηνικο σαν συνοδηγος σε κουτι φιλου: τελη απριλη και πισω μας ειναι τυπακος σε ibiza 10ετιας με αναμενα προβολακια. ερχετε διπλα στο φαναρι και του λεει ο φιλος: ευτυχως εχεις αναμενα τα προβολακια φιλε, με τοση ομιχλη δεν σε ειδα πως ερχοσουν πισω μου.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Και μέσα σε όλα αυτά, όποτε τυχόν βγουν οι μπάτσοι για ελέγχους, μόνο ζώνη, κράνος και αλκοτέστ.
    Off topic αλλά ωραία πάσα... με σταματάνε πριν χρόνια με τη μηχανή για έλεγχο, πίσω ακριβώς από τους τροχαίους ήταν ράμπα αναπήρων πάνω στην οποία είχε παρκάρει μεγαλοπρεπώς SUV Mercedes, κλασσικά κλείνοντας όλο το πεζοδρόμιο. Όταν τελείωσε ο έλεγχος δεν κρατήθηκα και τους ρώτησα γιατί δεν γράφουν το SUV που έχει παρκάρει παράνομα για να λάβω την αποστομωτική απάντηση "δεν θα μας υποδείξετε τον τρόπο δουλειάς μας, σήμερα γράφουμε μόνο για κράνη, αυτόν θα τον γράψουμε όταν έρθει η ημέρα για το παράνομο παρκάρισμα"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Group Buy ... ποιος θελει;

https://www.youtube.com/watch?v=-JVqRy0sWWY

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Αποφεύγω πλέον τη νυχτερινή οδήγηση, ενώ την προτιμούσα, ακριβώς γι' αυτούς τους μπινέδες με τα xenon. Χρειάστηκε να οδηγήσω νύχτα στην εθνική μερικές φορές σερί τώρα τελευταία και δεν την πάλεψα. Πραγματικά στον ΒΟΑΚ όταν με χτυπάνε τα xenon πηγαίνω στα τυφλά. Πλέον έχω διαπιστώσει και στην πόλη πολύ έντονο το φαινόμενο να με τυφλώνουν τα φώτα, είτε από το αντίθετο ρεύμα, είτε από το αμάξι πίσω που χτυπάει το φως στους καθρέπτες μου. Τραγικό. Και τους μιλάς και είτε δεν καταλαβαίνουν, είτε απλά δε νοιάζονται. Ακόμα πιο τραγικό. Είμαι στο τσακ να σημειώνω πινακίδες και να σπάω φανάρια όπου τους πετυχαίνω. Θα έπρεπε να υπάρξει μέριμνα από την αστυνομία γι' αυτό το θέμα. Σε ερώτησή μου όμως μου απάντησε γνωστός ότι δεν έχουν αρμοδιότητα και τα τεχνικά μέσα να ελέγξουν και να αποφανθούν πότε κάποιου τα φώτα είναι περισσότερο φωτεινά, σε σημείο να τυφλώνουν, από το κανονικό. Και ερωτώ, η λύση είναι: σε ενοχλούν τα φώτα των άλλων; => βάλε ακόμα πιο δυνατά; Ξέρω, άκρη δε θα βγάλουμε αλλά τα λέω για να τα πω κι εγώ...
    Φύγαμε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Είναι που πέφτει η ομίχλη νωρίς αυτή την εποχή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Αποφεύγω πλέον τη νυχτερινή οδήγηση, ενώ την προτιμούσα, ακριβώς γι' αυτούς τους μπινέδες με τα xenon. Χρειάστηκε να οδηγήσω νύχτα στην εθνική μερικές φορές σερί τώρα τελευταία και δεν την πάλεψα. Πραγματικά στον ΒΟΑΚ όταν με χτυπάνε τα xenon πηγαίνω στα τυφλά. Πλέον έχω διαπιστώσει και στην πόλη πολύ έντονο το φαινόμενο να με τυφλώνουν τα φώτα, είτε από το αντίθετο ρεύμα, είτε από το αμάξι πίσω που χτυπάει το φως στους καθρέπτες μου. Τραγικό. Και τους μιλάς και είτε δεν καταλαβαίνουν, είτε απλά δε νοιάζονται. Ακόμα πιο τραγικό. Είμαι στο τσακ να σημειώνω πινακίδες και να σπάω φανάρια όπου τους πετυχαίνω. Θα έπρεπε να υπάρξει μέριμνα από την αστυνομία γι' αυτό το θέμα. Σε ερώτησή μου όμως μου απάντησε γνωστός ότι δεν έχουν αρμοδιότητα και τα τεχνικά μέσα να ελέγξουν και να αποφανθούν πότε κάποιου τα φώτα είναι περισσότερο φωτεινά, σε σημείο να τυφλώνουν, από το κανονικό. Και ερωτώ, η λύση είναι: σε ενοχλούν τα φώτα των άλλων; => βάλε ακόμα πιο δυνατά; Ξέρω, άκρη δε θα βγάλουμε αλλά τα λέω για να τα πω κι εγώ...
    Αν είναι από πίσω σου και είσαι με αυτοκίνητο και αφού τους έχεις κάνει χώρο να περάσουν και σε γράφουν, μπορείς να ανοίξεις το πίσω φως ομίχλης. Είναι πολύ κουραστικό όταν δεν έχει ομίχλη

Παλαιό μέλος
    Το καλο με τα ξενον ειναι οτι μπορεις να τα ρυθμισεις να μην στραβωνουνε τους απεναντι,τουλαχιστον στα περισσοτερα αυτοκινητα αλλα και τις μηχανες.
    Το κακο ειναι οτι κανενας δεν καθεται να το κανει.Δεν μας στραβωνουνε τα φωτα αλλα οι ανευθυνοι.

Καλη λυση για οσους ταξιδευουνε βραδυ ειναι τα γυαλια νυχτερινης οδηγησης.Δεν ειναι ακριβα και κανουνε καλη δουλεια,απο 15 ευρω και πανω βρισκεις σχετικα καλα.Η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει,οποτε παρτε την κατασταση στα χερια σας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	3,8 KB 
ID:	348897

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Είναι που πέφτει η ομίχλη νωρίς αυτή την εποχή
    Νομίζουν ότι βλέπουν καλύτερα.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Αν είναι από πίσω σου και είσαι με αυτοκίνητο και αφού τους έχεις κάνει χώρο να περάσουν και σε γράφουν, μπορείς να ανοίξεις το πίσω φως ομίχλης. Είναι πολύ κουραστικό όταν δεν έχει ομίχλη
    Μου το έχουν πει κι άλλοι αυτό... λες ; Δεν το έχω από μόνος μου να κάνω κάτι που να βλάπτει τους άλλους, αλλά με έχουν φέρει στο αμήν.

@PanDVS: Τα γυαλιά αυτά σε τι βοηθάνε άμα με τυφλώνει το φως; Φιλτράρουν, όπως π.χ. κάποιοι καθρέπτες που έχουν τα αμάξια και δεν φαίνονται τόσο έντονα τα φώτα των πίσω; Με τα δικά μου φώτα που βλέπω το δρόμο μπροστά τι γίνεται; Άμα έχεις δοκιμάσει κάποια συγκεκριμένα και κάνουν δουλειά δώσε κανα info ή link, με ενδιαφέρει
    Φύγαμε...

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Το καλο με τα ξενον ειναι οτι μπορεις να τα ρυθμισεις να μην στραβωνουνε τους απεναντι,τουλαχιστον στα περισσοτερα αυτοκινητα αλλα και τις μηχανες.
    Το κακο ειναι οτι κανενας δεν καθεται να το κανει.Δεν μας στραβωνουνε τα φωτα αλλα οι ανευθυνοι.

Καλη λυση για οσους ταξιδευουνε βραδυ ειναι τα γυαλια νυχτερινης οδηγησης.Δεν ειναι ακριβα και κανουνε καλη δουλεια,απο 15 ευρω και πανω βρισκεις σχετικα καλα.Η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει,οποτε παρτε την κατασταση στα χερια σας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	3,8 KB 
ID:	348897
    Αν τα ρυθμίσεις χαμηλά δεν βλέπεις τίποτα, τα φανάρια τα απλά δεν κάνουν για ξένον.

Υ.Γ. οι μπινέδες με τα προβόλεια είναι για κλωτσιές, ότι και να τους πεις δεν καταλαβαίνουν και μερικοί δεν ανάβουν τα φώτα αλλά μόνο τους προβολείς. Στο φιέστα γαμώτο για να ανάψω τα πίσω πρέπει πρώτα να ανάψω τα μπροστά και θα στραβώνω τους άλλους

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF