τελειο σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο
να το χαιρεσαι και εσυ και ο πιτσιρικας που απο τωρα αρχισε να το φλερταρει
και ευχομαι να ειναι καλοβολτο και παντα ορθιο μαζι με τους αναβατες του
τελειο σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο
να το χαιρεσαι και εσυ και ο πιτσιρικας που απο τωρα αρχισε να το φλερταρει
και ευχομαι να ειναι καλοβολτο και παντα ορθιο μαζι με τους αναβατες του
και εγώ εύχομαι να είναι καλόβολτο... και τα 6Volt δηλαδή να είναι καλά πάντα από ρεύματα εύχομαι!
πέρα από τη πλάκα 1000 μπράβο ζηλευτό το εργαλείο!
πολύ κλασικό κομμάτι!
(μου είχε περάσει και μένα από το μυαλό να αναπαλαιώσω ένα αλλά εγώ έπεσα κατευθείαν στα βαθιά!)
σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια μαγκες
αυτα ειναι...
Μπραβο, έγινε όμορφο!
Στο δικό μου μάτι, το αποτέλεσμα το χαλάει η σέλλα και το αυτοκόλλητο στο τεπόζιτο που είναι διπλάσιο απο το κανονικό.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
[QUOTE=sapila racing;2303209]Μπραβο, έγινε όμορφο!
Στο δικό μου μάτι, το αποτέλεσμα το χαλάει η σέλλα και το αυτοκόλλητο στο τεπόζιτο που είναι διπλάσιο απο το κανονικό.
εχεις δικιο αλλα ειναι παντεντα απο 12βολτο.
Γεια σας παλι παιδες και παλι. Ο δυνοσαυρος από όταν τελείωσε η ανακατασκευή του τον λειτουργούσα καθημερινά και 3,5Ευρω έβγαζα 65-70χλμ. όλα οκ. θυμάστε όμως για το τεποζιτο. Με το ξυδι που το καθάρισα παλι σκουριασε με αποτέλεσμα να αλλαζω φιλτρακι κάθε φορα που μαμιοταν.(1φορα το μηνα)
Αλλο ένα θεμα που εχω είναι ότι από την τάπα έβγαζε πολύ λιγο βενζίνη και μου πέταξε το χρώμα. ευτυχώς 6βολτο και η ζημία μόνο στο ντεπόζιτο.δεν ξερω αν εχω κανει μ@λ@κι@ στην βαφη.
Για να μην σας κουραζω αυτή την στιγμη εχω βγαλει το τεποζιτο και αναπαυεται με ξυδι μια εβδομαδα και δεν βρισκω πουθενα την "πλαστικοποιηση"οποιον και να ρωτησα δεν το ηξερε καν. (4μαγαζια εχει η πολη μου) από εξω με νετ δεν τα καταφερνω είμαι σκραπας.....πως μπορω να το βρω????αξιζει να παρω καινουριο ημιτασιον50ευρω??????
συντομα και φωτο με κατι προσθηκες που ετοιμάζω
Κανείς για την ερώτησή μου????Εχει κανεις πλαστικοποιηση (αν του εχει μεινει?)όχι τζαμπα διοτι δεν εχω βρει πουθενα ή να παρω ιμιτασιόν στα 50ευρα??? γιατι πρεπει να βαψω και μενει αυτή η δουλεια........................................
Ψαξε λιγο εδω μεσα
Χτες διαβαζα ενα σχετικο