Σελίδα 18 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    νομιζω οτι πολωνεστε στις αποψεις.απο τη μια τραβαει το σκοινι ο γιωργος στο ενα ακρο (λανθασμενα κατα τη γνωμη μου) σε αντιθεση με τον κωστα που τραβαει το σκοινι προς το αλλο ακρο (και παλι λανθασμενα κατα τη γνωμη μου).

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι πολωνεστε στις αποψεις.απο τη μια τραβαει το σκοινι ο γιωργος στο ενα ακρο (λανθασμενα κατα τη γνωμη μου) σε αντιθεση με τον κωστα που τραβαει το σκοινι προς το αλλο ακρο (και παλι λανθασμενα κατα τη γνωμη μου).

Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση... πάντως ο τίτλος του thread ειναι παραπλανητικός...

Εγω προχθές ντουμάνιασα στη παραλιακή μέσα στο αυτοκίνητο... οταν ανοιξα το καλοριφερ με εξωτερικο αέρα.. εκλαψαν τα μάτια μου!!

Αρα και στα νότια προάστια ντουμανιάζουν

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση... πάντως ο τίτλος του thread ειναι παραπλανητικός... Εγω προχθές ντουμάνιασα στη παραλιακή μέσα στο αυτοκίνητο... οταν ανοιξα το καλοριφερ με εξωτερικο αέρα.. εκλαψαν τα μάτια μου!! Αρα και στα νότια προάστια ντουμανιάζουν
    Xρόνια τώρα και μας παραμυθιάζανε ότι ήταν η άχνη από τους κουραμπιέδες..!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εγώ έχω την Γκαμινάδα του γειτόνου φάτσα κάρτα στο μπαλκόνι μου και μου έρχεται καρφί μέσα η μπόχα. Οπότε το γενικευμένο σας πρόβλημα δε με απασχολεί κύριοι . Πνιγείτε. Χέστηκα

Θα λύσω το πρόβλημά μου μόνος μου. Η μάνικα ποτίσματος καρφί μέσα στη τζιμινιέρα κι ας κλαίει ο Νταλάρας! Θα του το κάνω το σπίτι σα βραγμένο τασάκι του παλιόποστα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Xρόνια τώρα και μας παραμυθιάζανε ότι ήταν η άχνη από τους κουραμπιέδες..!
    Εμένα μου λες...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...a.1348124.html

Υ.Γ απο τις ποιο πετυχημένες τρολιες!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    http://www.iatropedia.gr/articles/read/3398

Διαβάστε κι εδώ...

Προφανώς η δήθεν "οικονομική" θέρμανση για κάποιους είναι πρόβλημα υγείας για όλους.

Και μην πιστεύετε εμένα.

Λοιπόν, επειδή η γυναίκα μου είναι έγγυος και η μικρή μου κόρη έχει αναπνευστικά προβλήματα, στα @@ μου όποιος νομίζει ότι ζεσταίνεται οικονομικά κι ας είναι στα ΒΠ ή στα ΝΠ ή όπου θέλει.

Να απαγορευτεί ΤΩΡΑ η καύση του ξύλου και ας πάρει αυξημένη επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο όποιος πραγματικά δικαιούται να την πάρει.

Στο κάτω κάτω προσωπικά δεν έχω δυνατότητα για ξυλόσομπα ή τζάκι στο διαμέρισμα του 1970 και κάνω το σκατό μου παξιμάδι να πληρώσω το πετρέλαιο των κοινοχρήστων ή το κόστος της ΔΕΗ.

Τόσο απλά.
    I will take the mountains!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panoskl Προβολή μηνύματος
    .... Τόσο απλά.
    Και δημοκρατικά.

Όσο δημοκρατικά κάποιοι παίζουν με την υγεία της οικογένειάς μου.

Επαναλαμβάνω, όποιος έχει χαμηλό εισόδημα, μπορεί να εισπράξει επιστροφή φόρου!

Ας την αυξήσει το φοβερό μας κράτος, ας κατεβάσει και τα εισοδηματικά κριτήρια και βλέπουμε.

Όσο δημοκρατικά κάποιοι παίζουν με την υγεία της οικογένειάς μου. Επαναλαμβάνω, όποιος έχει χαμηλό εισόδημα, μπορεί να εισπράξει επιστροφή φόρου! Ας την αυξήσει το φοβερό μας κράτος, ας κατεβάσει και τα εισοδηματικά κριτήρια και βλέπουμε.
    Κι εγώ δεν γουστάρω ν' αναπνέω τα καυσαέριά σου (από το πετρέλαιο που καις στην πολυκατοικία σου κι απο το μοτοσακό σου). Να απαφορευτεί η καύση των ορυκτών καυσίμων κι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης. Τόσο απλό.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Και δημοκρατικά.
    η ελευθερία του καθενός σταματάει όταν καταπατάται η ελευθερία του άλλου
    νομίζω ακόμη πιο απλό

Κι εγώ δεν γουστάρω ν' αναπνέω τα καυσαέριά σου (από το πετρέλαιο που καις στην πολυκατοικία σου κι απο το μοτοσακό σου). Να απαφορευτεί η καύση των ορυκτών καυσίμων κι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης. Τόσο απλό.
    και μη ξεχνάς, οι λέβητες/καυστήρες και το μοτοσακό μου, φτιάχνονται με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, με σκοπό να "καίνε" συγκεκριμένα καύσιμα
    το θέμα δεν είναι λοιπόν πως θα "νομιμοποιήσουμε" αυτούς που κάνουνε παράνομη υλοτομία, ή καίνε ότι τους κατέβει, αλλά πως θα ανακουφίσουμε τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη...
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 03/01/2013 στις 14:32.

Κίνδυνοι και απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία από την αιθαλομίχλη http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...h.2071527.html

Προφανώς ανθρώπινη δραστηριότητα χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν υπάρχει.

Το θέμα είναι πια είναι λιγότερο επιβαρυντική.

Διάβασες την σύγκριση μεταξύ ενός τζακιού κι ενός καυστήρα πετρελαίου;

Προφανώς ανθρώπινη δραστηριότητα χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν υπάρχει. Το θέμα είναι πια είναι λιγότερο επιβαρυντική. Διάβασες την σύγκριση μεταξύ ενός τζακιού κι ενός καυστήρα πετρελαίου;
    Μα δεν υποστηρίζω την καύση ξύλου αντί του πετρελαίου. Τη δική σου απόλυτη στάση σχολιάσα, με αντίστοιχο παράδειγμα.. @AristidisZ : Ναι αλλά αν εγώ παγώνω κι έχω τζάκι ή ξυλόσομπα και δεν εχω για να βάλω πετρέλαιο αλλά έχω ξύλα από τα δέντρα στο χωράφι στο χωριό, γιατί να κρυώνω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    http://www.iatropedia.gr/articles/read/3398

Διαβάστε κι εδώ...

Προφανώς η δήθεν "οικονομική" θέρμανση για κάποιους είναι πρόβλημα υγείας για όλους.

Και μην πιστεύετε εμένα.

Λοιπόν, επειδή η γυναίκα μου είναι έγγυος και η μικρή μου κόρη έχει αναπνευστικά προβλήματα, στα @@ μου όποιος νομίζει ότι ζεσταίνεται οικονομικά κι ας είναι στα ΒΠ ή στα ΝΠ ή όπου θέλει.

Να απαγορευτεί ΤΩΡΑ η καύση του ξύλου και ας πάρει αυξημένη επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο όποιος πραγματικά δικαιούται να την πάρει.

Στο κάτω κάτω προσωπικά δεν έχω δυνατότητα για ξυλόσομπα ή τζάκι στο διαμέρισμα του 1970 και κάνω το σκατό μου παξιμάδι να πληρώσω το πετρέλαιο των κοινοχρήστων ή το κόστος της ΔΕΗ.

Τόσο απλά.
    Δεν φταίνε τα ξύλα φίλε μου που παλεύεις να καταργήσεις αλλά οι συσκευές που τα καίνε.
    Και αν φέτος κάνοντας το σκατό σου παξιμάδι τα καταφέρνεις και ζεσταίνεσαι του χρόνου με τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και τις αυξήσεις στην ΔΕΗ δεν θα μπορείς.
    Κράτα λοιπόν μιά πισινή και κοίτα και κάνα καυστήρα πέλετ για την πολυκατοικία.

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία