νομιζω οτι πολωνεστε στις αποψεις.απο τη μια τραβαει το σκοινι ο γιωργος στο ενα ακρο (λανθασμενα κατα τη γνωμη μου) σε αντιθεση με τον κωστα που τραβαει το σκοινι προς το αλλο ακρο (και παλι λανθασμενα κατα τη γνωμη μου).
![]()
νομιζω οτι πολωνεστε στις αποψεις.απο τη μια τραβαει το σκοινι ο γιωργος στο ενα ακρο (λανθασμενα κατα τη γνωμη μου) σε αντιθεση με τον κωστα που τραβαει το σκοινι προς το αλλο ακρο (και παλι λανθασμενα κατα τη γνωμη μου).
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Εγώ έχω την Γκαμινάδα του γειτόνου φάτσα κάρτα στο μπαλκόνι μου και μου έρχεται καρφί μέσα η μπόχα. Οπότε το γενικευμένο σας πρόβλημα δε με απασχολεί κύριοι. Πνιγείτε. Χέστηκα
Θα λύσω το πρόβλημά μου μόνος μου. Η μάνικα ποτίσματος καρφί μέσα στη τζιμινιέρα κι ας κλαίει ο Νταλάρας! Θα του το κάνω το σπίτι σα βραγμένο τασάκι του παλιόποστα![]()
Εμένα μου λες...
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...a.1348124.html
Υ.Γ απο τις ποιο πετυχημένες τρολιες!!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
http://www.iatropedia.gr/articles/read/3398
Διαβάστε κι εδώ...
Προφανώς η δήθεν "οικονομική" θέρμανση για κάποιους είναι πρόβλημα υγείας για όλους.
Και μην πιστεύετε εμένα.
Λοιπόν, επειδή η γυναίκα μου είναι έγγυος και η μικρή μου κόρη έχει αναπνευστικά προβλήματα, στα @@ μου όποιος νομίζει ότι ζεσταίνεται οικονομικά κι ας είναι στα ΒΠ ή στα ΝΠ ή όπου θέλει.
Να απαγορευτεί ΤΩΡΑ η καύση του ξύλου και ας πάρει αυξημένη επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο όποιος πραγματικά δικαιούται να την πάρει.
Στο κάτω κάτω προσωπικά δεν έχω δυνατότητα για ξυλόσομπα ή τζάκι στο διαμέρισμα του 1970 και κάνω το σκατό μου παξιμάδι να πληρώσω το πετρέλαιο των κοινοχρήστων ή το κόστος της ΔΕΗ.
Τόσο απλά.
I will take the mountains!
Όσο δημοκρατικά κάποιοι παίζουν με την υγεία της οικογένειάς μου.
Επαναλαμβάνω, όποιος έχει χαμηλό εισόδημα, μπορεί να εισπράξει επιστροφή φόρου!
Ας την αυξήσει το φοβερό μας κράτος, ας κατεβάσει και τα εισοδηματικά κριτήρια και βλέπουμε.
I will take the mountains!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
η ελευθερία του καθενός σταματάει όταν καταπατάται η ελευθερία του άλλου
νομίζω ακόμη πιο απλό
και μη ξεχνάς, οι λέβητες/καυστήρες και το μοτοσακό μου, φτιάχνονται με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, με σκοπό να "καίνε" συγκεκριμένα καύσιμα
το θέμα δεν είναι λοιπόν πως θα "νομιμοποιήσουμε" αυτούς που κάνουνε παράνομη υλοτομία, ή καίνε ότι τους κατέβει, αλλά πως θα ανακουφίσουμε τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη...
Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 03/01/2013 στις 14:32.
Κίνδυνοι και απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία από την αιθαλομίχλη http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...h.2071527.html
Μα δεν υποστηρίζω την καύση ξύλου αντί του πετρελαίου. Τη δική σου απόλυτη στάση σχολιάσα, με αντίστοιχο παράδειγμα.. @AristidisZ : Ναι αλλά αν εγώ παγώνω κι έχω τζάκι ή ξυλόσομπα και δεν εχω για να βάλω πετρέλαιο αλλά έχω ξύλα από τα δέντρα στο χωράφι στο χωριό, γιατί να κρυώνω;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν φταίνε τα ξύλα φίλε μου που παλεύεις να καταργήσεις αλλά οι συσκευές που τα καίνε.
Και αν φέτος κάνοντας το σκατό σου παξιμάδι τα καταφέρνεις και ζεσταίνεσαι του χρόνου με τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και τις αυξήσεις στην ΔΕΗ δεν θα μπορείς.
Κράτα λοιπόν μιά πισινή και κοίτα και κάνα καυστήρα πέλετ για την πολυκατοικία.![]()