ηταν πολυυυυ χαμηλα κ το καλοκαιρι το εσπασα 3 φορες
οποτε παμε για καινουργιο
κατασκευη απο τομηδεν μαλλον οπως κ η ουρα αλλα θελω να φτανει μεχρι πισω
στη σελ 16 στο θεμα εχω μια φωτο με το σχεδιο πως περιπου θα προσπαθησω να βγει
ηταν πολυυυυ χαμηλα κ το καλοκαιρι το εσπασα 3 φορες
οποτε παμε για καινουργιο
κατασκευη απο τομηδεν μαλλον οπως κ η ουρα αλλα θελω να φτανει μεχρι πισω
στη σελ 16 στο θεμα εχω μια φωτο με το σχεδιο πως περιπου θα προσπαθησω να βγει
οπως βλεπεται κ στις φωτο ο προηγουμενος ιδιοκτητης του upside μπροστινου προτιμησε ,δεν ξερω για πιο λογο, αντι να βαλει 2 καβαλετα για το τιμονι να κολησει 2 τιμονοπλακες .
Τεσπα το ανεχτηκα ενα καλοκαιρι, δεν προλαβενα ,αλλα ηρθε η ωρα να γινει σωστη δουλλεια ,οσο μπρορω ....
Ασε που ειχαν ψιλοκλοτσησει κ τα πασα στα καβαλετα.
Οποτε σε φιλο με φρεζα κατεβασμα η εξτρα τιμονοπλακα μιας κ ηταν κολημενη, αλουμινοκολληση κ μετα στοκακι κτλ κτλ να ερθει σε πιφανια βαφης.
Στην πρωτη ευκαιρια αγοραζω κ 2 καβαλετα τιμονιου κ ελπιζω να γινει οπως πρεπει.
συντομα τελιωμενο...........
κ εδω με το στοκακι πρωτο περασμα τριψιμο κ μετα κι αλλο κ ελπιζω οχι τριτο χερι αχαχαχ
ετοιμο για ασταρι κ μετα στοκο πιστολιου κ τελος μαυρο ματ
Ισως επρεπε να προτιμήσεις υγρο μεταλο αντι για στοκο στη τιμονοπλακα.... Καλη συνεχεια![]()
πανοοοοοοοοοοοοοοοο????????????????
στοκαριστηκε βαφτηκε βρεθηκαν κ καβαλετα απο paneuropean -που τα βρηκα!!!!!!!!!1- ευγενικη χορηγια ενος φιλου να 'σαι καλα μιχαλη
εγιναν κ 2 αποστατες στον τορνο κ για να σηκωθει το τιμονι κ για να μαζεψω τα κενα κ να ερθω σε πασο κ ετοιμο!!!!!!!!!!!!!!
σκεφτομαι να βγαλω ομως το τιμονι που εχω απο εντουρο κ να βαλω ενα εντελως φλατ με λιγο σπασιμο πριν τα γκριπ θα δω
αν κ μαλλον εκει θα καταληξω
αποψεις για το τιμονι?
ααα το φλατ μερος της τιμονοπλακας θα ντυθει με λιγο μαυρο καρμπονακι.......................
Εχω λιγες αποριες
Την διχρωμια του καρμπον πως την κταφερες?οι σκρες εφαπτονται η οχι,θελω να εφαρμοσω κατι σντιστοιχο σρ ρεζερβουαρ απο bandit400
Επισης καρμπον ποιοτητα? Μαρκα?
Τιμονι δοκιμασε αυτο που εχεις
Αφου θα κατεβει τωρα
Και μετα πειραματιζεσαι
στο ιδιο υψος ηρθε γμτ
απλα εγινε πιο σωστη δουλλεια απο θεμα ασφαλειας
στο προηγουμενο (το κολλητο ) που ειχαν κανει κ λιιιγο σταβο ηταν κ ψιλοκλωτσημενα τα πασα στα καβαλετα
shooter 45 δεν ειναι διχρωμια
εκοψα ρελι στα 7 μμ κ στα ενωματα το περασα
σε μαυρο χρωμα καλυπτει το ενωμα πολυυυ ωραια
οσο για την ποιοτητα.................................. ολοι θα σου πουν οτι πουλανε το καλο
τωρα ............
ενα να προσεξεις απο το κατω μερος στην κολλα να εχει σαν γραμμες σκελετο ας πουμε αυτα ειναι τα καναλια διαφυγης του αερα air free-bubble free που λενε
μην αγορασεις κατι πολυυυ επωνυμο -μη πω μαρκες- απλα κατι που σου γεμιζει πιο καλα το χερι σαν παχος υλικου κ αυτο που ειπα πριν κατω στην κολλα
αααααααααα κ στα ενωματα των 2 χρωματων να εχεις μια μικρη επικαλυψη αν οχι .........το ρελι θα κανει το θαυμα του
οτι θες πες μου αν μπορω να βοηθησω πολυ ευχαριστως