πολυ ωραιος .αν και η συγκεκριμενη φωτο αδικει το αποτελεσμα νομιζω
πολυ ωραιος .αν και η συγκεκριμενη φωτο αδικει το αποτελεσμα νομιζω
Και μόνο που ασχολήθηκες και πείσμωσες , ΜΠΡΑΒΟ σου .
Αξία ανεκτίμητη .
Βάλε κι'άλλες φωτο .!!
Σωραίος μικρέ και όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για την "διαδρομή" κόντρα σε όποια δυσκολία.
Μαγκιά σου και μπράβο σου. Να το χαρείς όσο δεν παίρνει.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
περνάς και κτέο τώρα ε :P
Σας ευχαριστώ παιδιά. Οντως το ταξίδι ηταν με πολλές φουρτούνες αλλά έτσι έμαθα κιόλας. Το αυτοκίνητο είναι πλήρως νόμιμο και δηλωμένο, με πινακίδες, ΚΤΕΟ, ασφάλεια. Αλλωστε δεν θέλω μπλεξίματα. Θέλω να είμαι απόλυτα νόμιμος.
Μια ζάντα θέλω ακόμα. Έχω καποιες αλλά δεν μου πολυαρεσουν. Ευτυχώς σε όλη αυτή την διαδικασία είχα και βοηθό, την μητέρα μου, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο. Μου έλεγε και εκείνη την γνώμη της και την ευχαριστώ δημοσια. Ηταν απαραίτητη η ύπαρξη ενος 2ου προσώπου για λόγους ασφαλείας. Οι φιλοι εξαφανιστηκαν . Οποτε βρηκα ενα άτομο παντα πρόθυμο για βοήθεια.
Οτι άλλο θέλετε ρωτηστε με.
Θέλουμε ποίο πολλές φωτογραφίες...
Χαίρομαι που το τελείωσες και παρά τα αρχικά απαξιωτικά σχόλια δεν έδειξες ούτε στιγμή να παραιτείσαι από το στόχο που έβαλες. Ο ερασιτεχνισμός, με την καλή έννοια, σε μια από τις ωραιότερες και δημιουργικές εφαρμογές του.![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογια. Θα βγάλω φωτο μόλις το πλυνω. Έχει και καποιες μικρές ατέλειες αλλά μέχρι τώρα κανεις δεν τις έχει παρατηρήσει.
Τώρα θέλω να κανω καποιες αλλαγές στους ταμπλαδες εσωτερικά με custom πινελιες , δικές μου.
Και μετα θέλω να ευπρεπισω λιγάκι το μηχανοστάσιο.
Εξωτερικά πάντως, και απο κάτω στο σασί, το αμάξι δεν έχει ίχνος σκουριάς και έχει γίνει αντιδιαβρωτικη προστασία και βαφή.
Μπραβο ρε μαγκα για την επιμονη σου.
Να το χαρεις το μπεμπικο
![]()
Καλημέρα παιδιά, έχω μια απορία. Βάφω κάτι πλαστικα που δεν ηταν πριν βαμμένα. Καθαρίζω λοιπόν καλά, μετά βάζω plastofix (1-2 χέρια) και μετά βάφω με semigloss black spray της body. Aλλά... Μετά όταν στεγνώνει, κολλάει! Το πιάνω και κολλάει. Δεν μου το κάνει πάντα. Μήπως θέλει πολύ λιγοτερο plastofix; Μπορώ να διορθώσω κάπως αυτό το πρόβλημα;
Μιχάλης από Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαριστώ που λύνετε τις απορίες μου
Εννοεις οτι δεν στεγνωνει ευκολα,το εχω παθει και εγω με βερνικι μαλλον λογο ζεστης ,λογο της πολυ ποσοτητας,εκανε μια βδομαδα να σχεδον να στεγνωσει.
Μιχάλης από Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαριστώ που λύνετε τις απορίες μου
Aν θελεις να τα καθαρισεις,μπορεις με ένα πανι και μπολικο διαλυτικο,αφου είναι sprey βεβαια.Δοκιμασε ξανα με μικρότερες ποσοτητες,στην αρχη με ''αχνη''.Για σκληρα πλαστικα,χρησιμοποιουσα ένα άλλο σπρει ειδικο για πλαστικα,διαφανο μονο για προσφυση,δεν μου ξερναγε το χρωμα δηλαδή.Μετα από χρονια δεν εχω πρόβλημα.