Σελίδα 18 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 713

Θέμα: πάει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Όχι περίεργα... τραγελαφικά!!! Φαιδρά!!! Ακούς, διαβάζεις και τρελαίνεσαι... Τί διάτανο, όλοι ειδήσεις στην ΕΡΤ βλέπανε και ντρέπονταν τόσα χρόνια να το πούνε; Όλοι βλέπανε τον Πύργο του Ντάουντον κι εγώ νόμιζα ότι βλέπανε Σουλεϊμάν και Φατμαγκιούλ; Όλοι εκτιμούσανε την ποιότητα τις ΕΡΤ από τα σκουπίδια της ιδιωτικής αλλά στις ακροαματικότητες πάτωνε;
    Μπάλκαν εξπρές βλέπαμε....

(αν δε σε πειράζει)

και για την ακροαματικότητα και τους δείκτες είχε αντίρρηση ακόμα και ο Μαστοράκης.
    Για να η σου πω ότι μια κωλάθρα ΑΑΑ μπορεί να στήλη τους δείκτες στο Θεό.
    Εύκολα πράματα.

Βλέπω όμως ότι σε διέπει ένα είδος ικανοποίησης
    για την απόλυση των δημοσιών υπαλλήλων της ΕΡΤ ή κάνω λάθος?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    υπό αυτό το πρίσμα δε πρέπει να μιλάει κανείς για τίποτα...
    κάτι θα φέρει μεγαλύτερη αγανάκτηση από κάτι άλλο, δε βρίσκω κάτι κακό όταν αφορά στην κατακραυγή φασιστοειδών πρακτικών

p.s.
    τι άρτος και θεάματα, αμ μας πήδηξε ο Διαμαντίδης, αμ μας πετάξαν έξω, αμ φάγαμε και τρία τουλούμια νερό
    Εσύ το λες πρίσμα Αριστείδη, εγώ το λέω επιλεκτική ευαισθησία. Το έχω γράψει αμέτρητες φορές, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ!!! 1.500.000 εκατομμύριο άνεργοι είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Ψυχή δεν έχουν αυτοί; Φωνή δεν έχουν αυτοί;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μπάλκαν εξπρές βλέπαμε....

(αν δε σε πειράζει)

και για την ακροαματικότητα και τους δείκτες είχε αντίρρηση ακόμα και ο Μαστοράκης.
    Για να η σου πω ότι μια κωλάθρα ΑΑΑ μπορεί να στήλη τους δείκτες στο Θεό.
    Εύκολα πράματα.

Βλέπω όμως ότι σε διέπει ένα είδος ικανοποίησης
    για την απόλυση των δημοσιών υπαλλήλων της ΕΡΤ ή κάνω λάθος?
    Δε με διέπει κανένα είδος ικανοποίησης, διάβασε παραπάνω τί γράφω στον Αριστείδη και ίσως καταλάβεις τί με διέπει. Τώρα με το συμπάθειο αλλά άμα μου κάνεις επίκληση το Μαστοράκη... Όσο για την κωλάρα και τις βυζάρες της ιδιωτικής που μπορούν να στείλουν τους δείκτες στο Θεό, δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου,ίσα ίσα αυτό έγραψα παραπάνω. Όταν προτιμάς την κωλάρα της Στικούδη που λικνίζεται στο πρωϊνάδικο από τις Κεραίες της εποχής μας στην ΕΡΤ, μετά ρε φίλος δε μπορείς να μιλάς για υποβαθμισμένη ποιότητα τηλεόρασης και να σου λείπει η ΕΡΤ (όχι εσύ προσωπικά, μην παρεξηγηθούμε).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Εσύ το λες πρίσμα Αριστείδη, εγώ το λέω επιλεκτική ευαισθησία. Το έχω γράψει αμέτρητες φορές, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ!!! 1.500.000 εκατομμύριο άνεργοι είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Ψυχή δεν έχουν αυτοί; Φωνή δεν έχουν αυτοί;
    ρε συ AUF δεν αντιλέγω και έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά γιατί να λιδωρούμε μια αντίδραση ;
    καθυστερημένη ;
    μεροληπτική ;
    αντίδραση πάντως...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ποιός είπε ότι δεν άνοιξε μύτη?
    Δεν φτιάχτηκαν κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά παντοπωλεία, δεν έπεσαν μάπες
    στα ναυπηγεία?
    Ξεχάσαμε τη χαλυβουργική?
    Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.
    Και στο ξαναλέω...
    Ο άνεργος δεν έχει σημασία από που απολύθηκε.
    Ζει το δράμα του και η κοινωνία αιμορραγεί αφού η ανεργία, πέρα ότι τσακίζει τον άνεργο σε προσωπικό επίπεδο, δίπλα του πεθαίνουν κι ένα κάρο άλλες εμπορικές δραστηριότητες και όχι μόνο.
    (βλέπε και ασφαλιστικό σύστημα, φόροι κλπ κλπ)
    Άσε που η αγορά εργασίας γίνεται πουτάνα...
    κλπ κλπ
    Δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά.

υγ
    για να πιάσεις δουλειά σε σούπερ μάρκερτ θες κομματικό μέσο. Το ξέρεις αυτό...?

εχουν ψυχη συμφωνο απολυτα με αυτο που λες,που ειναι ομως?λες ειναι 1,5 μυριο ανεργοι που ειναιιιιιιιιιιιιιι που επρεπε καθε μερα να ειναι εξω απο την βουλη και να φωναζουν.
    φιλε δυστηχως ο ιδιωτικος υπαλληλος πληρωνει αρκετα λαθη που εκανε που ποτε του δεν κατεβηκε στο πεζοδρομια να φωναξει για τα δικαιωματα του.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

α και κάτι τελευταίο.
    Η ΕΡΤ είχε κέρδη και το κράτος θα μπορούσε να μην εισπράττει τα λ7 από τη ΔΕΗ

Οι υπάλληλοι όμως είναι απλήρωτοι από το 10 του 12

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ε όχι και δεν άνοιξε μύτη! Και κεφάλια ανοίξανε και καρκίνος αναπνεύστηκε και ξύλο αδυσώπητο χωρίς λόγο έπεσε... τώρα αν περίμενες να συνταχθεί ένα ελεγχόμενο από το κράτος μέσο υπέρ όλων αυτών, μάλλον το βλέπεις πολύ ρομαντικά... στον ιδιωτικό τομέα δεν έγιναν μόνο απολύσεις, κλείσανε και επιχειρήσεις, έγινε μπουρδέλο όλη η αγορά και πήρε τους πάντες η μπάλα. Αντίδραση υπήρξε και μάλιστα η πιο στοχευμένη απ΄όλες, αλλά... δες την αρχή του μηνύματος. Προσωπικά δεν περίμενα να στηρίξει η ΕΡΤ τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, ούτε η ΟΛΜΕ τους εργαζόμενους στο ALTER, ούτε τα συνδυκάλια της πούτσάς να διαμαρτυρηθούν για τις νέες συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα, όπως φυσικά δεν περίμενα και το αντίθετο. Περίμενα -και ευελπιστώ ότι κάποτε θα συμβεί- να στηρίξουν οι άνθρωποι τους συνανθρώπους τους, οι πολίτες τους συμπολίτες τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ρε συ AUF δεν αντιλέγω και έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά γιατί να λιδωρούμε μια αντίδραση ;
    καθυστερημένη ;
    μεροληπτική ;
    αντίδραση πάντως...
    Εν μέρει ή εν όλο μπορεί να έχεις δίκιο ρε παληκάρι ότι είναι μια αντίδραση κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το μεροληπτική όμως εδώ μου κάθεται και δε μπορώ να το καταπιώ. Στην εργασία μου είμαστε 17 άτομα και γραμμένοι στο σωματείο είμαστε 4 για να καταλάβεις την αναλογία. Κάθε μέρα σχεδόν μας στέλνουν πύρινες ανακοινώσεις περί ενότητας, αγώνα μέχρι εσχάτων, κρίσιμων στιγμών κτλ. Όλο αυτό τον καιρό ακούμε για συναδέλφους που απολύονται με προσχηματικούς λόγους και το μόνο που ακολουθεί είναι άλλη μια πύρινη ανακοίνωση πως η εργοδοσία θα μας βρει απέναντί της αν συνεχίσει έτσι...αλλά πέραν των ανακοινώσεων ΤΙΠΟΤΑ. Και πάω ρε φίλε σήμερα πρωί πρωί στη δουλειά και μου στέλνουν ένα mail ΑΠΕΡΓΙΑ-ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. Ρε κερατάδες, απολύουν τους συναδέλφους σας και κάθεστε και τα ξύνετε και σας πήρε ο πόνος για την ΕΡΤ; Με κατάλαβες;

. Ρε κερατάδες, απολύουν τους συναδέλφους σας και κάθεστε και τα ξύνετε και σας πήρε ο πόνος για την ΕΡΤ; Με κατάλαβες;
    ελληνας.....οπου χαβαλε και πανηγυρι μεσα.....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ελληνας.....οπου χαβαλε και πανηγυρι μεσα.....

Γίωργο ... το πήραμε το πρωτάθλημα ρε ... Ρε να μην είμαι Αθήνα να κατέβω στην Λεωφόρο και στο Κάραβελ ...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ειναι τοσο αχρηστοι να πατησουν ποδι και να διαχειριστουν κρατικη περιουσια που την ξεπουλαν.Δυστυχως κοντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα και μεινε τοσος κοσμος στον αερα.Οκ νοιωθω πιο καλα που δεν θα πληρωνω ΕΡΤ στην ΔΕΗ και πραγματικα τυχερος που πληρωνω ολα τα αλλα γαμησιατικα αλλα εχω δημοσιες παροχες στην Υγεια,στην Παιδεια και Ασφαλεια.Επισης ειμαι καλυμμενος που θα βλεπω ολα τα αλλα ιδιωτικα που δεν χρωστανε πουθενα και τπτ.Επισης νοιωθω υπεροχα που ολο αυτο το σκηνικο εγινε μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες και διαλογο μεσα στο τριμπουρδελο της Βουλης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Γίωργο ... το πήραμε το πρωτάθλημα ρε ... Ρε να μην είμαι Αθήνα να κατέβω στην Λεωφόρο και στο Κάραβελ ...

ε μα ειδες?? μου καθεσαι και ασχολεισαι με την ερτ

Κι εγώ επειδή είμαι αρβανίτικο κεφάλι επιμένω ότι δεν άνοιξε μύτη. Αλλά προσπαθείστε να καταλάβετε τί εννοώ δεν άνοιξε μύτη. Σε σχέση με ό,τι έχει συντελεστεί έπρεπε να έχουν στηθεί κρεμάλες και να έχουν καεί τα πάντα εκ θεμελίων. Ναι, και χημικά εισπνεύστηκαν και κεφάλια άνοιξαν και μύτες μάτωσαν και μάτια δάκρυσαν. ΠΟΣΑ ΟΜΩΣ; ΠΟΣΑ; Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή λέει ο στίχος, θέλει νεκροί χιλιάδες να ΄ναι στους τροχούς...
    Δες το κυριολεκτικά, μεταφορικά, αλλά έχε στο νου σου ότι οι νεκροί πρέπει να είναι χιλιάδες. Γκέκε- νούκου γκέκε - αρβανίτικο κι αυτό

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Κι εγώ επειδή είμαι αρβανίτικο κεφάλι επιμένω ότι δεν άνοιξε μύτη. Αλλά προσπαθείστε να καταλάβετε τί εννοώ δεν άνοιξε μύτη. Σε σχέση με ό,τι έχει συντελεστεί έπρεπε να έχουν στηθεί κρεμάλες και να έχουν καεί τα πάντα εκ θεμελίων. Ναι, και χημικά εισπνεύστηκαν και κεφάλια άνοιξαν και μύτες μάτωσαν και μάτια δάκρυσαν. ΠΟΣΑ ΟΜΩΣ; ΠΟΣΑ; Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή λέει ο στίχος, θέλει νεκροί χιλιάδες να ΄ναι στους τροχούς...
    Δες το κυριολεκτικά, μεταφορικά, αλλά έχε στο νου σου ότι οι νεκροί πρέπει να είναι χιλιάδες. Γκέκε- νούκου γκέκε - αρβανίτικο κι αυτό
    πήρατε και σεις ένα, θα κεράσεις γλυκά ;
    έχω προτίμηση στα κοκάκια

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας