Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Κρατσλοου δεν μου αρεσε εχασε σα σταματημενος την εκινηση τον περασε ο τραυματιας και μετα κατι πηγε να κανει περασε τον νεκρο Πεντροζα και πηγε να ριξει κατω τον μικρο,καθολου σταθερος οδηγος το αντιθετο του Λορεντσο θα λεγα τετοιοι οδηγοι δεν εχουν μελλον.
respect σε Γιώργο.....το άτομο είναι αλλού....
Ρόσι άξιος και χεσμένος απο την χαρά του
Ο μικρός στο όριο και ο Κράτσλοου σχεδόν πάνω απο αυτό, ευτυχώς δεν το πλήρωσε ακριβά
Πεντρόσα....ρε παλικάρι..όταν θα χάνεις το πρωτάθλημα (πάλι) για λίγους βαθμούς απο κάνα Γιώργο ή κανα μικρό(λες?) , μην αναρωτηθείς γιατί...Αυτό το σπόρ παίζεται με 2 μπάλες....
there's no such thing as impossible
Mπραβο στον V.R.
ο μικρος M.M. δειχνει σημαδια ορημανσης που μαζι με το αστηρευτο ταλεντο του ειναι εγγυηση για λαμπρο μελον
K.CRU πολυ καλο αγωνα κι αν δεν ειχε σκαλωσει για αρκετους γυρους πισω απ τον J.LO. μπορουσε ακομα και πρωτια.
JORGE LORENSO![]()
Είδα Rossi No 1 μετά από πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ καιρό !
Ωραία ήταν, έστω και χάρη στο Γιώργο. Btw ΤΙ έκανε αυτός ο άνθρωπος/BORG (για τους μυημένους)Απίστευτο κατόρθωμα !!! Αν πάρει πρωτάθλημα θα είναι λόγω αυτού του αγώνα που είπε και κάποιος παραπάνω !
Καλά ο Ντάνι, άντε γεια.... δεν μπορώ να τον καταλάβω (και δε θέλω κιόλας). Πραγματικά θέλω να τον δω στα SBK όπου πιστεύω ότι δε θα κάνει απολύτως ΤΠΤ !
Ο μικρός έγινε κολλητάρη με το doc, όλο χαμόγελα και συγχαρητήρια... μερικές φορές τείνω να πιστεύω ότι αν καμιά φορά βρεθεί ο γιατρός μπροστά του, αυτός κάθεται επίτηδες πίσω του και τον "διαβάζει". Σήμερα είχε να προσέχει και λίγο τον Cal...
Καλά περάσαμε...για όλους !
Φύγαμε...
Φρέσκιες δηλώσεις του γιατρού μετα τη νίκη του
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι φοβερό συναίσθημα να είσαι πρώτος, ιδιαίτερα τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια. Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο, στην οποία αναρωτιόμουν αν θα ποτέ θα επέστρεφα στην κορυφή. Ωστόσο, αυτό είναι το πάθος μου, να τρέχω με αγωνιστικές μοτοσικλέτες.
Ευχαριστώ τη Yamaha για τη μοτοσικλέτα που μου έδωσαν. Στον αγώνα σήμερα βρήκαμε τη σωστή κατανομή του βάρους. Αισθανόμουν πολύ καλά από την αρχή, έδωσα μάχη με όλους και ήμουν σχεδόν πάντα ταχύτερος. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Το αγώνα λόγω κωλοstreaming που κόλλαγε δεν τον είδα όλο, αλλά από τον 9ο γύρο και μετά. Δεν ξέρω τί λέτε και τί λέγατε για το Λορένθο αλλά το παιδί είναι μαχητής κι έχει ψυχή, δεν ξέρω τί σκατά χημικά του έδωσαν για τον πόνο αλλά η υπόκλιση είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος μπροστά σε αυτό που έκανε. Ο δε Valentino είχε ανάγκη αυτή τη νίκη για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και μόνο και μόνο και μόνο λόγω της ιστορίας του την άξιζε. Το χαιρόταν με την καρδιά του, παρά τα όσα μερικοί γράφουν δεν έχει να αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ σε κανέναν, το έχει κάνει μέσα στις πίστες χρόόόόόνια τώρα και απλά τρέχει γιατί το γουστάρει και είναι η ζωή του.
Ο αγώνας εν κατακλείδι στον καθεδρικό του Άσσεν είχε αγωνιστικό νικητή το Rossi αλλά αναμφισβήτητο ηθικό νικητή το Lorenzo. Τελικά η λακωνική περικεφαλαία δεν ήταν εφέ αλλά στάση ζωής...
Doctor Costa!!!!!!
Αυτός είναι ο εξωγήινος!!![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους