Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 360

Θέμα: ανακατασκευη honda supra

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από steliosp. Προβολή μηνύματος
    Στο παραπάνω ποστ ο μικρός Χρηστάρας που κανείς δεν καταδικάζει, απλά δυστυχώς μερικοί (όπως εγώ) έχουμε χειρότερο τρόπο να εκφραζόμαστε, λέει πως θα αρχίσει να κολλάει το ξυσμένο κάρτερ και μετά πάει για δέσιμο.

Το ποστ #232 είναι επίσης edited (αν και δε του το χρεώνω).

Ο Χρήστος πόλυ καλά κάνει και μπράβο του κατσαβιδιάζει (με επιτυχία) πράγματα που άλλοι φοβούνται να αγγίξουν.

Αλλά επειδή μερικοί από εμάς κάθονται με μαύρους κύκλους μπροστά σε ένα pc και ψάχνουν το μηχανάκι τους, νομίζω πως κάποια αυτονόητα πράγματα πρέπει να λέγονται και όχι να χαϊδεύουμε αυτιά.
    Όπως το :προσοχή σε ότι αγοράζουμε.
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143490

Χρηστάρα μακάρι να μη σου φάνε το μηχανάκι σου ποτέ...
    Το λάθος του είναι που δεν εξηγεί τη θέλει να κάνη. Το σπασμένο Κάρτερ θα προσπαθήσει να το κολλήσει για να μάθη να κολάι αλουμίνιο (εγώ του είπα να πειραματιστή αφού είναι άχρηστο) και όχι για να το χρησιμοποίηση. Ο Χρήστος με το μαστόρεμα το έχει αλλά με το γράψιμο όχι τι να κάνουμε.
    Πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος κακίας.
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Έναρξη spam
    Έμενα προσωπικά μου έχουν κλέψει ένα C50 – MB50 - RD200 και ξέρω πως πονάει.
    Θέλω να μου πείτε πόσοι από όλους εμάς (βάζω και των εαυτό μου μέσα) όταν πάμε σε ένα συνεργείο - ανταλλακτικά – παλιατζή – ή όπου άλλου να πάρουμε ένα μπροστινό – μια κεφαλή – ένα ψαλίδι – ένα κουστούμι ή ότι άλλο που δεν έχει νούμερα πάνω πόσο πολλή το ψάχνουμε ότι δεν είναι κλεμμένο. Άλλα δεν έχει σημασία αφού δεν έχει ΝΟΥΜΕΡΑ είναι ένταξη.
    Τέλος spam
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Στο Ξεβίδωμα... Το avatar του/της M@kis
    SPAM ON
    Ρε παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μου ώς παθών.Το αν μας έχουν κλέψει ένα μηχανάκι ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το πώς αγοράζουμε ανταλλακτικά.Ο νεαρός Χρίστος και ο καθένας μας θα πρέπει να γνωρίζει οτι το παραμικρό που αγοράζουμε μεταχειρισμένο μπορεί κάποιος να το κλαίει!Το θέμα είναι πως μπορούμε εμείς οι ίδιοι να μετριάσουμε αυτήν την πιθανότητα.Παράδειγμα όταν αγόρασα το δεύτερο Runner μου ο πωλητής μου έδωσε προίκα μισό μηχανάκι ακόμα στην ίδια τιμή.Εννοείται πως των ρώτησα που το βρήκε και όταν μου είπε ότι ήταν από διαγραφή λόγω ασφαλιστικής του ζήτησα να δώ το χαρτί της διαγραφής.Το μοτέρ που αγόρασα για να αλλάξω τα κάρτερ στο δικό μου το αγόρασα από μηχανάκι που είχε βγεί ΟΔΔΥ,πήρα απόδειξη με νούμερα κλπ.Ο οποιοσδήποτε πουλάει κάτι θα πρέπει στην ερώτηση "θα μου κάνεις υπεύθυνη δήλωση οτι μου πούλησες το τάδε ανταλλακτικό" να συμφωνεί και να μην κολλάει.Έχω βρεθεί με άπειρα "τζιμάνια" που πουλάνε ανταλλακτικά μόνο και μόνο για να δω αν είχαν κάτι δικό μου.Άρα προσοχή τι αγοράζουμε και απο που!
    SPAM OFF
    Χριστάρα μή μασάς δώσε πόνο στο Supra να το δούμε τελειωμένο!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από M@kis Προβολή μηνύματος
    SPAM ON
    Ρε παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μου ώς παθών.Το αν μας έχουν κλέψει ένα μηχανάκι ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το πώς αγοράζουμε ανταλλακτικά.Ο νεαρός Χρίστος και ο καθένας μας θα πρέπει να γνωρίζει οτι το παραμικρό που αγοράζουμε μεταχειρισμένο μπορεί κάποιος να το κλαίει!Το θέμα είναι πως μπορούμε εμείς οι ίδιοι να μετριάσουμε αυτήν την πιθανότητα.Παράδειγμα όταν αγόρασα το δεύτερο Runner μου ο πωλητής μου έδωσε προίκα μισό μηχανάκι ακόμα στην ίδια τιμή.Εννοείται πως των ρώτησα που το βρήκε και όταν μου είπε ότι ήταν από διαγραφή λόγω ασφαλιστικής του ζήτησα να δώ το χαρτί της διαγραφής.Το μοτέρ που αγόρασα για να αλλάξω τα κάρτερ στο δικό μου το αγόρασα από μηχανάκι που είχε βγεί ΟΔΔΥ,πήρα απόδειξη με νούμερα κλπ.Ο οποιοσδήποτε πουλάει κάτι θα πρέπει στην ερώτηση "θα μου κάνεις υπεύθυνη δήλωση οτι μου πούλησες το τάδε ανταλλακτικό" να συμφωνεί και να μην κολλάει.Έχω βρεθεί με άπειρα "τζιμάνια" που πουλάνε ανταλλακτικά μόνο και μόνο για να δω αν είχαν κάτι δικό μου.Άρα προσοχή τι αγοράζουμε και απο που!
    SPAM OFF
    Χριστάρα μή μασάς δώσε πόνο στο Supra να το δούμε τελειωμένο!

Ακριβως αυτο ρε γιωργο δεν γινεσαι κακος γιατι ετσι ειναι με τα λογια δεν τα παω πολυ καλα

Μακη σιγα σιγα προχωραει εχω παρει και ζμαραγδαλιφη για να τριψω βαλβιδες τσιμουχες καινουργιες και φλαντζουλες καινουργιες σαβατο ξεκιναω το δεσιμο ( ελπιζω αν ολα πανε καλα)

Banned
    αυτα για σημερα αυριο θα επιχειρισω να βαλω βαλβιδες
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20141129_184136.jpg 
Προβολές:	316 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	327671

Όνομα:	20141129_184148.jpg 
Μέγεθος:	65,6 KB 
ID:	327672

Όνομα:	20141129_184155.jpg 
Μέγεθος:	55,4 KB 
ID:	327673
    Τελευταία τροποποίηση από supraman; 29/11/2014 στις 19:03.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    Μαρεσει που εβαλες και τις ταπες στο καπακι του βολαν,αφου θα τις ξαναβγαλεις για να το χρονισεις
    Καλυτερα να κλεισεις πρωτα απο την μερια του συμπλεκτη και μετα να πιασεις κεφαλη.
    Με το καλο να βολταρεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μια φορα ειμαι στο σπιτι του ξαδελφου μου σε γειτονια της αθηνας ασχετη με τη δικια μου
    οπως πινουμε καφε στο μπαλκονι βγαινει ο απεναντι γειτονας και αφηνει στα σκουπιδια ενα μοτερ απο παπι
    η αποσταση ειναι τοσο μικρη που αναγνωριζω απο μακρυα μοτερ honda astrea με μιζα
    εννοειται οτι πηδηξα απο το μπαλκονι και το καβατζωσα αφου πρωτα τον ρωτησα για να βεβαιωθω οτι το πεταει
    σε οποιον εχω πει την ιστορια δεν την πιστευει κανεις και με κοιτουν ολοι πονηρα

καλη συνεχεια στην ανακατασκευη

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreaspetr Προβολή μηνύματος
    Μαρεσει που εβαλες και τις ταπες στο καπακι του βολαν,αφου θα τις ξαναβγαλεις για να το χρονισεις
    Καλυτερα να κλεισεις πρωτα απο την μερια του συμπλεκτη και μετα να πιασεις κεφαλη.
    Με το καλο να βολταρεις!
    χαχαχα χρονισμενο ηταν αλλα τις εβαλα καλου κακου μην τις χασω γιατι γινεται ενα χαλι εκει περα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    μια φορα ειμαι στο σπιτι του ξαδελφου μου σε γειτονια της αθηνας ασχετη με τη δικια μου
    οπως πινουμε καφε στο μπαλκονι βγαινει ο απεναντι γειτονας και αφηνει στα σκουπιδια ενα μοτερ απο παπι
    η αποσταση ειναι τοσο μικρη που αναγνωριζω απο μακρυα μοτερ honda astrea με μιζα
    εννοειται οτι πηδηξα απο το μπαλκονι και το καβατζωσα αφου πρωτα τον ρωτησα για να βεβαιωθω οτι το πεταει
    σε οποιον εχω πει την ιστορια δεν την πιστευει κανεις και με κοιτουν ολοι πονηρα

καλη συνεχεια στην ανακατασκευη
    αυτα ειναι και καφεδακι και μοτερακι ωραιος χαχα το εβαλα μπροστα τωρα κατι με τα ρευματα εχει απο το καπακι το κανονικο που εβαλα θα το ψαξω μπροστα το εβαλα με αλλα πινια ελεγξα μην υπαρχουν διαροες ολα οκ φλαντζες θα παω να παρω για την εισαγωγη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο βολτα θα δουμε ποτε θα το παμε

Banned

Όνομα:	20141130_175509.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	66,7 KB 
ID:	327720

Όνομα:	20141130_175529.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	327721

Όνομα:	20141130_175540.jpg 
Προβολές:	273 
Μέγεθος:	61,9 KB 
ID:	327722

Banned

Όνομα:	20141130_175519.jpg 
Προβολές:	270 
Μέγεθος:	63,9 KB 
ID:	327723
    αυτα σημερα μενει να αγορασω φλαντζες στην εισαγωγη και να βρω στο αλλο καπακι με τα πηνια την συνδεσμολογια των ρευματων αυτα και στο μελον θα παρω μια εξατμιση σε λιγο θα ανεβασω και βιντεο

Banned

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    γιατι κατι μου ακουγεται να παιζει ξυλο εκει μεσα??
    το εχεις χρονισει σωστα?

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ωραιος μεχρι εδω!
    Το πιστονι γιατι εχει τοση καπνα επανω;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Σεξουαλικός μετανάστης Το avatar του/της Flinis
    Ακούγεται σαν να κτυπάει το πιστόνι στην κεφαλή. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν δουλεύει στρωτά.
    Ευτυχισμένος είσαι,όχι όταν έχεις ό,τι θέλεις, αλλά όταν θέλεις αυτό που έχεις.

Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανακατασκευη honda supra
    από gregogti στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2013, 17:37
  2. Βάψιμο πίσω ψαλιδιού σε Honda Supra (παπί)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 19:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF