Σελίδα 18 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Καλα ασε η μιση Ελλαδα τον εχει γνωρισει ταχα
    Μεχρι και αγεννητοι οταν συγχωρεθηκε οποτε αυτα τα ακουω βερεσε
    Το τι εκανε πως εκανε εζησε κλπ θα το μαθεις ΜΟΝΟ αν επισκεφτεις το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και μιλησεις με καποιον που πραγματικα τον ηξερε
    Το τι λεγονται γραφονται και πουλανε εκμεταλευομενοι το ονομα του ειναι μια αλλη ιστορια
    Αλλα ακομα και εκεινοι οσο γραφικοι και να ειναι δεν κοροιδευουν και δεν χλευαζουν αθεους αντιχριστους και αλλοθρησκους
    Ενταξει προφανως υπαρχει μια σοβαρη διαφορα αποψεων στο τι θεωρεις εσυ επιτρεπτο στα πλαισια μιας κοινωνιας.
    Εδω δεν εχουμε να πουμε και πολλα,βεβαια πανω σε αυτο συζηταμε,τωρα απο κει και περα εσυ νομιζε οτι θες.
    Επισης για το αν οι παπαδες εχουν αποψη για τα εγκοσμια και το αν κατηγορουν χλευαζουν τιμωρουν και καταδικαζουν τους αλλους,
    καλυτερα αστο να το κρινω εγω με βαση τις εμπειριες μου οπως και εσυ το κρινεις με βαση τις δικες σου.
    Σιγα κιολας την μυθικη φιγουρα τον παισιο που για να τον κρινει καποιος πρεπει να εχει ακρες στο αγιο ορος.

Το να κατηγορησεις καποιον ευθεως για ψευτια ομως ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζεις την ιδιοτητα του, το ποιος ειναι, και το αν οντως επισκεφτηκε το αγιο οριος (χωρις κεφαλαια)
    ξεφευγει εντελως απο τα πλαισια του παροντος διαλογου αγαπητε.Απο την αλλη εχεις δικιο ουτε εγω μπορω να σε πεισω ουτε και εχει νοημα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο Τζέφρυ έγινε πρωθυπουργός με το "λεφτα υπάρχουν" ο Αλέξης θα γίνει με το "θα βρούμε λεφτά" και γενικά οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν όποιον τους χαϊδεύει τα αυτιά. Ο Παίσιος έγινε famous επειδή οι προφητείες του είναι η ονείρωξη οποιουδήποτε "καλού" χριστιανού. Θα πάρουμε πίσω την πόλη χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα και οι τούρκοι καθώς και όλοι οι εχθροί της ελλάδας θα εξαφανιστούν απο τους χάρτες. Γαμώ. Happy End με λίγη δράση στο ενδιάμεσο αλλά χωρίς να ιδρώσουμε. Ούτε στο σινεμά έτσι.

Αν διατύπωνε μια προφητεία του τύπου η ελλάδα θα τραβήξει απίστευτα ζόρια με μια οικονομική κρίση, stop, παρ΄ότι θα έιχε βγει αληθινός θα έβαζα στοίχημα ότι κανείς δεν θα έιχε ασχοληθεί με τον "παρανοϊκό γέροντα που δεν ξέρει τι λέει...", έτσι θα τον χαρακτήριζαν όσοι γοητεύονται από παραμύθια με ευτυχές τέλος.

Banned
    Που σαι δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑΝ σοβαρο ιερεα η και μοναχο να κατηγορει να χλευαζει να κοροιδευει οποιονδηποτε πιστευει αλλου η στο τιποτα η αρχη της ορθοδοξιας ειναι το αγαπατε αλληλους,αλλα φανταζομαι το ξερεις μιας και οσοι θελουν να πεισουν για κατι μαθαινουν ποιο πολυ αυτα που θελουν να αποδειξουν ως ανακριβη κλπ
    Και το αν και κατα ποσο ηταν τι εκανε και τι διδασκε στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ασε να εχω προσωπικη αποψη απο δικη μου επισκεψη και οχι μου ειπαν ακουσα η διαβασα στο face
    Και φυσικα δεν προσπαθω να σε πεισω για το αντιθετο
    Ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο
    Τις ανακριβειες δεν μπορω και το παθος να αποδειξη καποιος οτι το σωστο ειναι λαθος και το ασπρο μαυρο
    Και δεν μιλαω για την θρησκεια γενικα αλλα για την δικη που εγινε και την αποφαση που βγηκε
    Εκανε παπαρια τωρηθηκε τι ψαχνουμε τωρα?για το αν φταιει που πανω απο τις εδρες των δικαστηριων υπαρχουν εικονες?
    Η που ορκιζονται στο ευαγγελιο?
    Αυτη ειναι η επισημη θρησκεια τι να κανουμε
    Αν ηταν ο αθεισμος ο βουδισμος και γω δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειχαμε εκεινους η τιποτα

Που σαι δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑΝ σοβαρο ιερεα η και μοναχο να κατηγορει να χλευαζει να κοροιδευει οποιονδηποτε πιστευει αλλου η στο τιποτα η αρχη της ορθοδοξιας ειναι το αγαπατε αλληλους,αλλα φανταζομαι το ξερεις μιας και οσοι θελουν να πεισουν για κατι μαθαινουν ποιο πολυ αυτα που θελουν να αποδειξουν ως ανακριβη κλπ
    Και το αν και κατα ποσο ηταν τι εκανε και τι διδασκε στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ασε να εχω προσωπικη αποψη απο δικη μου επισκεψη και οχι μου ειπαν ακουσα η διαβασα στο face
    Και φυσικα δεν προσπαθω να σε πεισω για το αντιθετο
    Ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο
    Τις ανακριβειες δεν μπορω και το παθος να αποδειξη καποιος οτι το σωστο ειναι λαθος και το ασπρο μαυρο
    Και δεν μιλαω για την θρησκεια γενικα αλλα για την δικη που εγινε και την αποφαση που βγηκε
    Εκανε παπαρια τωρηθηκε τι ψαχνουμε τωρα?για το αν φταιει που πανω απο τις εδρες των δικαστηριων υπαρχουν εικονες?
    Η που ορκιζονται στο ευαγγελιο?
    Αυτη ειναι η επισημη θρησκεια τι να κανουμε
    Αν ηταν ο αθεισμος ο βουδισμος και γω δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειχαμε εκεινους η τιποτα

Και παλι σημασια δεν εχουν οι προσωπικες εμπειριες μας εδω περα.
    Τωρα δικαιωμα σου να πιστευεις οτι η επισημη θρησκεια του κρατους
    εχει η πρεπει να εχει αμεση σχεση με την πολιτικη ζωη.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    O Γεροντας δεν εγινε γνωστος για τις προφητειες... , κριμα που δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να τον γνωρισω ...

.........και ας με λενε προβατο , και ας με λενε βλακα , και ας με λενε οτι θελουν , ειμαι Χριστιανος και δεν θα ντραπω ποτε για αυτο . Σεβομαι τον εαυτο μου και σεβομαι τα πιστευω μου , οποιοι δεν σεβονται τα πιστευω μου , δεν σεβονται και εμενα σαν συνανθρωπο .

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ο Τζέφρυ έγινε πρωθυπουργός με το "λεφτα υπάρχουν" ο Αλέξης θα γίνει με το "θα βρούμε λεφτά" και γενικά οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν όποιον τους χαϊδεύει τα αυτιά. Ο Παίσιος έγινε famous επειδή οι προφητείες του είναι η ονείρωξη οποιουδήποτε "καλού" χριστιανού. Θα πάρουμε πίσω την πόλη χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα και οι τούρκοι καθώς και όλοι οι εχθροί της ελλάδας θα εξαφανιστούν απο τους χάρτες. Γαμώ. Happy End με λίγη δράση στο ενδιάμεσο αλλά χωρίς να ιδρώσουμε. Ούτε στο σινεμά έτσι.

Αν διατύπωνε μια προφητεία του τύπου η ελλάδα θα τραβήξει απίστευτα ζόρια με μια οικονομική κρίση, stop, παρ΄ότι θα έιχε βγει αληθινός θα έβαζα στοίχημα ότι κανείς δεν θα έιχε ασχοληθεί με τον "παρανοϊκό γέροντα που δεν ξέρει τι λέει...", έτσι θα τον χαρακτήριζαν όσοι γοητεύονται από παραμύθια με ευτυχές τέλος.
    Ναι θα σηκωθει και ο μαρμαρωμενος βασιλιας και αλλα τετοια χαρουμενα
    Αν υπαρχουν καποιοι που τα πιστευουν με γεια τους και χαρα τους.Σαν τους αεροψεκασμους και την αιθαλομιχλη
    Ομως δεν ενοχλουνε
    Εκτος αν πιστευεις οτι αυτοι που διαβαζουν εκεινη την φυλλαδα ειναι ικανοι και ικανοτεροι απο εσενα

Νομιζω πλεον οτι ειναι καιρος να φροντισουμε για την προσωπικη μας επιβιωση....
    -..Not Yet!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Και παλι σημασια δεν εχουν οι προσωπικες εμπειριες μας εδω περα.
    Τωρα δικαιωμα σου να πιστευεις οτι η επισημη θρησκεια του κρατους
    εχει η πρεπει να εχει αμεση σχεση με την πολιτικη ζωη.
    Α δεν εχουν!!!!!Δεν εχουν τα γεγονοτα και τα ντοκουμεντα!!!!!
    Αλλα το ακουσα μου ειπανε η ετσι εγω θελω να λεω για τον α/β λογο ειναι ποιο εγκυρο.....
    Ωραιος βρε μπραβο

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Νομιζω πλεον οτι ειναι καιρος να φροντισουμε για την προσωπικη μας επιβιωση....
    Σ αυτο θα συμφωνησω
    Ολοι αν οχι οι περισοτεροι αυτο κανουν
    Φροντιζουν για την επιβιωση τους
    Δεν τους χαριζεται τιποτα σημερα και απο κανεναν

Ευχαριστω και συγνωμη.
    Εχεις δικιο τα γεγονοτα και τα ντοκουμεντα (του καθ'ενος) ειναι αχτυπητα.
    -..Not Yet!

Σ αυτο θα συμφωνησω
    Ολοι αν οχι οι περισοτεροι αυτο κανουν
    Φροντιζουν για την επιβιωση τους
    Δεν τους χαριζεται τιποτα σημερα και απο κανεναν
    Ειδες που βρηκαμε κοινο τοπο τελικα;
    Αν πηγαιναμε και καμια γερη βολτα με τις μοτο δεν θα μας ενοιαζε και τιποτα.
    -..Not Yet!

Banned
    Μα αυτο που μας ενωνει ειναι οι μοτο
    Τωρα αν μιλαμε και για διαφορα αλλα ε ενταξει
    Δεν μπορουμε να ταιριαζουμε σε ολα ουτε να συμφωνουμε σε ολα
    Ουτε θα παντρευτουμε στην τελικη
    Και μπορει να ειμαι και ποιο χαλια οδηγος απο εσενα
    Ετερον εκατερον
    Βολτα οταν βρεθει κονδυλι και αναστησω τον ληστη μου
    Αλλιως με βλεπω και φετος να την βγαζω με το παπι
    Αλλα πιστα θα παω με ενα τρελοπαιδο απο βεροια

Μα αυτο που μας ενωνει ειναι οι μοτο
    Τωρα αν μιλαμε και για διαφορα αλλα ε ενταξει
    Δεν μπορουμε να ταιριαζουμε σε ολα ουτε να συμφωνουμε σε ολα
    Ουτε θα παντρευτουμε στην τελικη
    Και μπορει να ειμαι και ποιο χαλια οδηγος απο εσενα
    Ετερον εκατερον
    Βολτα οταν βρεθει κονδυλι και αναστησω τον ληστη μου
    Αλλιως με βλεπω και φετος να την βγαζω με το παπι
    Αλλα πιστα θα παω με ενα τρελοπαιδο απο βεροια
    Ρησπεκτ!
    -..Not Yet!

Banned
    Με παπια ετσιιιιι....
    Εκτος και αν βαλβ ασφαλτινα στο ΥΖ και παιξουμε s/m
    Ετσι και αλλιως η πιστα που λεμε να γινει η παλαβομαρα μεσα στα χωματα ειναι

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    .........και ας με λενε προβατο , και ας με λενε βλακα , και ας με λενε οτι θελουν , ειμαι Χριστιανος και δεν θα ντραπω ποτε για αυτο . Σεβομαι τον εαυτο μου και σεβομαι τα πιστευω μου , οποιοι δεν σεβονται τα πιστευω μου , δεν σεβονται και εμενα σαν συνανθρωπο .
    Αυτο ειναι ευκολο, δεν εχεις παρα να τους συγχωρεσεις
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 13:07
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32