εγώ με 500 ευρώ ακόμα το cb μου το φτάνω στα μηδέν προβλήματα. μέχρι τώρα εχω δώσει κοντά στα 250-300€.
εγώ με 500 ευρώ ακόμα το cb μου το φτάνω στα μηδέν προβλήματα. μέχρι τώρα εχω δώσει κοντά στα 250-300€.
αυτα τα μηχανακια αν δεν βαζεις χερι αλλα αγοραζεις οτι χαλαει καινουριο γινονται μεγαλοι κουμπαραδες
Εχω ολη την καλη διαθεση να βαλω χερι αλλα δεν ξερω! Το αμαξι το λυνω κ το δενω σε χρονο dt ,γιατι μου εδειξαν...εψαξα ,χαλασα, πληρωσα..κλπ κλπ.
Με την μηχανη ακομα δεν βρεθηκε χρονος για κατι τετοιο!
Συν οτι στο αμαξι αν ξεχασεις να σφιξεις κ κανα παξιμαδι δεν εγινε κ τπτ... στην μηχανη ομως;;;; το ρισκαρεις;;;;
αν βρουμε το service manual θα σε βοηθησει?
ειμαστε και στο section ανακατασκευες, να δουμε και λιγο κατσαβιδιασμα![]()
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
ααααα φιλαρακι μου... αλλος με "μετακομισε" εδω! χαχαχαχαχαχααααα!!!
το εχω κατεβασει σε .pdf κ εχω δει το μισο..
το μονο diy που παιζει να δειτε πριν το χειμωνα, ειναι ξηλωμα τα οργανα κ αλλαγη φωτισμου..
δεν νομιζω να κανω τπτ αλλο πιο σοβαρο μεχρι τοτε.
εκτος κ αν αρχιζω κ ξηλωνω μονος μου κ αρχιζω κ βαφω... "προχειρα"![]()
χοντρικός ένα 2χιλ με βλέπω να φτάνει με την αγορά φυσικά για την δικιά μου μιλάω ,προς το παρών κάνω όνειρα ,το θέμα είναι μην ξενερώσω κάπου ενδιάμεσα ,τα βαψίματα σκελετό όχι και τόσο δύσκολο το θέμα είναι τα αλά μέρη δεποζητο και πλαστικά, πάνω από όλα η ασφάλια όμως αλαγη δισκόφρενα μπροστά τακάκια μπρος πίσω,τον αλο μήνα φυσικά γιατί από ρευστό μηδέν ,λάδια φίλτρο λαδιού μπουζια τα καρμπιρατέρ ρυθμιζμα πάνω κάτω αυτά είναι τα πρώτα που θέλω να γίνουν .χτες μπήκε και ίσια εξάτμιση λέσερ φανταστικός ήχος πέδες ,όχι αγορασμένη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ,σήμερα θα πέση πολύ καθάρισμα![]()
Αν δεν πέσει πολύ προσωπική δουλειά και δεν πιάνουν τα χέρια, ένα παλιό και<προβληματικο>μηχανακι σαν το Bandit από ευκαιρία αγοράς γίνεται τρυπιος κουμπαράς-εκανα και ρίμα -πολλά Bandit όμως δουλεύουν σωστά και απροβληματιστα, αυτά έχουμε στόχο για αρχή
Από εκεί και μετά το θέμα ανακατασκευης η επιδιόρθωσης των κομματιών(βαψατα-τριψιματα)η η προσθήκη κάποιων αξεσουάρ είναι προσωπική επιλογή του καθενός
Χτες εγώ βρήκα βοήθεια απ το πουθενά γνώρισα τον Thomas tuning ο οποίος θα μου φτιάξει το τεποζιτο που είχα κολλήσει(ντυσιμο καρμπον )πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να πεταχτώ Βέροια και να του πάω το τεποζιτο
Υπομονή παίδες θα τα φτιάξουμε τα εργαλεία
για καρμπόν το σκέφτηκα και εγώ και πιο οικονομική λύση και καλή εμφαμηση το θέμα είναι οτί το δεποζητο μου έχει κάτι χτίπιματάκια δηλαδή λυπή το χρώμα και έχει κάτι ψηλό σκουριές στις άκρες αλλά όλα γινοντε, οπότε να μια πολυ καλή λύση, και τα πλαστικά όμως .νομίζω ότι τη υλικό το πουλάνε και με το μέτρο ,πρώτα όμως ο θεός ,σιγανά και ταπινα .![]()
οταν λετε καρμπον? εννοειται αυτοκολλητο? επειδη εχει τυχει να δω πως το βαζουν κ με την σειρα μου εχω προσπαθησει κ εγω...
εχω να σας πω οτι ειναι πολυ ευκολο! δεν φανταζεστε τι αντοχες εχει, ποσο μπορει να τεντωσει κ να αγκαλιασει διαφορες καμπυλες!
το ντεποζιτο ισως ειναι λιγο μανικι αλλα ολα τα υπολοιπα πλαστικα θα ειναι παιχνιδακι!
Να πω την αληθεια μου ειχε περασει κ εμενα απο το μυαλο να το ντυσω (οχι καρμπον, καποια αλλη μεμβρανη ματτ)
κ ηθελα να παω να ρωτησω..Αν μου πουν καμια καλη τιμη... ευχαριστως!!!
Βασει εμπειριων, δεν θα ηθελα να ξαναβαψω ματτ κατι, γιατι με το πρηγουμενο αμαξι ειχα μπλεξει ασχημα! (μαυρο ματτ)
γρατζουνια κ βαφη..
Περίμενε να δεις το δικό μου. Μαύρο καρμπον με κόκκινη Ρίγα καρμπόν και λευκά η κόκκινα γράμματα SUZUKI
ενταξει..πανω κατω στα ιδια χρωματα θα παιξουμε!
εγω εχω στο μυαλο μου κοκκινο σκελετο με γκρι πλαστικα.
Μιας που λυνεις κ δενεις, θα σου προτινα να παρεις ενα κομματι καρμπον κ να το κανεις μονος σου!
Μονο να εχεις υποψιν να εχουν ολα τα αυτοκολλητα την ιδια φορά.. με πειραματισμους, σε μια μερα θα το εχεις τελειωσει!
Την ουρά την έκανα μονος
Το τεποζιτο δεν με αρεσε και βρήκα λύση απ το πουθενά
ασχολήθηκε κανένας με ανακτασκεύη φρένων δανγανες τσιμούχες κτλ ???