Ούτε η Japan ,ούτε η USA ,ούτε καμία Yoshimura δεν αναφέρει τίποτα για V-Strom. Έστειλα και μήνυμα στα κεντρικα και περιμένω την απάντησή τους, την οποία και θα ποστάρω μόλις έχω.Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
Συμφωνώ μαζί σου αλλά η ελληνική suzuki την έκανε παραγγελία στη yoshimura (από τα λεγομενά τους) και έρχεται μόνο Ελλάδα,γι'αυτό και δεν υπάρχει και στο επίσημο sites της yoshimura και μην ξεχνάμε ότι σε άλλες χώρες απαγορεύονται οι μετατροπές.(εάν προσέξεις θα δείς ότι είναι japan και όχι usa.
http://yoshimura-shop.netmove.co.jp/...c_cycl3_e&l=en
Το θέμα είναι οτι τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ και η επίσημη έκφρραση μιας εταιρίας (που δεν παραμελεί την διαδικτυακή της έκφραση και ενημερώνει το site της) λένε οτι η εταιρία μας δεν φτιάχνει ειδικά εξάτμιση για V- Strom.
Αυτό για μερικούς είναι αρκετό πειστήριο![]()
Για άλλους όχι και εμπιστεύονται είτε τον μάστορά τους είτε την Σφακιανοσουζουκάκης.![]()
Δεν είναι κακό να βάλεις εξάτμιση yoshimura. Εδώ έχω δει akrapovic σε Beverly 500 και σε Smart. Μπορείς μάλιστα με κόπο και χρήμα να την κάνεις και να δουλέψει σωστα και με αποτελέσματα .... θεαματικά.
Είναι κακό όμως να παραπληροφορείς και να λές οτι η εταιρία αυτή έχει κάνει μασωνική μυστική συμφωνία με την ελληνική αντιπροσωπεία να φτιάχνει εξατμίσεις για τα ελληνικά Βε-Στρομ και να μην το παραδέχεται δημόσια , λες και θα την κάψουμε στην πυρα. Αυτά είναι για τους αφελείς![]()
Μου θυμίζει εκείνο το αμίμητο VW Passat MAKEDON που είχε βγάλει η ελληνική αντιπροσωπεία παλιά για την εγχώρια Λιακοπουλιακή αγορά![]()
![]()
Τι είπες τώρα..;!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Μου θυμίζει εκείνο το αμίμητο VW Passat MAKEDON που είχε βγάλει η ελληνική αντιπροσωπεία παλιά για την εγχώρια Λιακοπουλιακή αγορά![]()
![]()
Αυτό μου είχε ξεφύγει!!![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει βάλει την Remus GP Revolution. Από την ως τώρα ενημέρωση γνωρίζω οτι δεν θέλει καμία άλλη "μετατροπή" πέρα από το κόψιμο του σωλήνα και την τοποθέτησή της.
Ισχύει ;
Γνωρίζει κανείς γιατί η Remus χει δυο τελικά με διαφορετικούς κωδικούς και διαφορετικές τιμές για το DL 650 του 2004 ?
Νομίζω ο Vstrommer71 είχε τέτοια εξάτμιση![]()
![]()
φιλε μου εχω βαλει την ρεμους και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
δε θελει καμοια μετατροπη μονο να κοψεις τον λαιμο στην ακρη!
θα σε συμβουλευα να αλλαξεις και ενα φιλτρο.
εγω εβαλα kn και ειναι μια χαρα!
μη φανταστεις οτι θα σου δωσει καμοια δεκαρια αλογα επιπλεον
αλλα θα ειναι πολυ πιο ανετη!αναπνεει πολυ καλυτερα και το καταλαβαινεις
απο την πρωτη στιγμη που θα την βαλεις!
εχει και φανταστικο ηχο!πολυ πιο μπασος απο μαμα αλλα δεν εννοχλει καθολου!
εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αλλαγη αυτη και θα την προτεινα!
johnkar
Η καταναλωση αυξηθηκε με τη REMUS? Εχεις υπολογισει ποσο?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnkar
φιλε μου εχω βαλει την ρεμους και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
δε θελει καμοια μετατροπη μονο να κοψεις τον λαιμο στην ακρη!
θα σε συμβουλευα να αλλαξεις και ενα φιλτρο.
εγω εβαλα kn και ειναι μια χαρα!
μη φανταστεις οτι θα σου δωσει καμοια δεκαρια αλογα επιπλεον
αλλα θα ειναι πολυ πιο ανετη!αναπνεει πολυ καλυτερα και το καταλαβαινεις
απο την πρωτη στιγμη που θα την βαλεις!
εχει και φανταστικο ηχο!πολυ πιο μπασος απο μαμα αλλα δεν εννοχλει καθολου!
εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αλλαγη αυτη και θα την προτεινα!
FATES WARNING![]()
Λοιπόν... χωρίς πολλά πολλά.
Παραθέτω την δυναμομέτρηση όπως την παρέλαβα από το συνεργείο μου. Αυτό εμπιστεύομαι και δεν θα το άλλαζα ποτέ και με τίποτα. Οι απόψεις διίστανται αλλά για αυτό λέγονται απόψεις.
Το μηχανάκι έχει περί τα 40.000+++ χιλιόμετρα. Το φίλτρο αέρα είχε αλλαχτεί από το πρώτο service με γνώμονα και την οικονομία αναλώσιμων εκτός από την απόδοση. Τοποθετήθηκε BMC φοβούμενος και την εγγύηση.
Το περασμένο καλοκαίρι είχα μία άτυχη στιγμή, με αποτέλεσμα εκτός των άλλων να τσακίσω και την εξάτμιση του vstromάκι μου… Η μοτοσικλέτα δούλευε κανονικά, μετά από κάποιες απαραίτητες κολλήσεις για την αποφυγή διαρροής καυσαερίων, αλλά το τσάκισμα συνέχιζε να υπάρχει μην αφήνοντας την φυσιολογική ροή των καυσαερίων. Θέλοντας να κάνω κάτι για την καλή μου, μιας και μοντέλο 04, αποφάσισα να την μαζέψω λίγο.
Μαζί με ελατήρια και σωληνάκια υψηλής, άλλαξα και την εξάτμιση. Οι επιλογές που είχα, ήταν τρεις. Μπορεί και περισσότερες… Αλλά έχουμε και λέμε. Κόψιμο, πατέντα, τοποθέτηση σωλήνα, κόλλημα και πατέντα να μπει το προστατευτικό κάλυμμα. Τοποθέτηση ελληνικού τελικού με απόδοση και ήχο παραπλήσιο της yoshimura, ή τοποθέτηση yoshimura κατευθείαν, όπως θα όφειλε κάθε γνήσιος κάγκουρας…
Βασικό κριτήριο για επιλογή της ακριβής λύσης, ήταν μόνο η τιμή της μεταπώλησης.
Πάντα υπάρχει και ποιο ακριβό από το ακριβό, όπως η Akrapovits, όπου και έχει τοποθετηθεί σε μηχανάκι στο συγκεκριμένο συνεργείο, το είδα και ήταν πραγματικά πανέμορφο.
Η μοτοσικλέτα ρυθμίστηκε και δυναμομετρήθηκε και τα αποτελέσματα τα βλέπετε παρακάτω.
Στην πράξη δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά. Ίσως έφταιγε και το γεγονός ότι είχα να οδηγήσω την μηχανή για περισσότερο από 6-7 μήνες. Σίγουρα γεμίζει καλύτερα και παντού. Σίγουρα έχει απίστευτο ήχο…Σίγουρα δεν αυξήθηκε η κατανάλωση…
Αλλά…
Υπάρχουν και κάποια αλλά.
Έχοντας ακούσει μετανιωμένους καβαλάρηδες για την αλλαγή της εξάτμισής τους, έχοντας ακούσει για αυξημένες καταναλώσεις και από άτομα που δεν είχα λόγο να μην τα εμπιστευθώ, όπως ο Τροπέας ας πούμε… χμ…το φοβόμουν. Ο μόνος λόγος που πραγματοποίησα την μετατροπή είναι γιατί η χρήση της μηχανής πλέον για μένα δεν είναι όπως ήταν παλαιότερα. Εδώ στην Σόφια την μηχανή θα την χρησιμοποιήσω σχεδόν μόνο τα Σαββατοκύριακα, με φουλ εξοπλισμό και συγκεκριμένο προορισμό…
Η έννοια της καθημερινής χρήσης έχει πλέον χαθεί για μένα, οπότε και δεν με ενοχλεί ο θόρυβος και οι κραδασμοί που απλόχερα σου προσφέρει το τελικό της yoshi…
Αν έπρεπε να μετακινούμε καθημερινά με το vstrom θα το είχα μετανιώσει πικρά και θα έκλαιγα τα λεφτουδάκια μου.
Λεπτομέρειες, τι πόσο κτλ κτλ, το τηλέφωνο υπάρχει πάνω στην δυναμομέτρηση, όποιος θέλει ας πάρει να ρωτήσει.
Ένα ακόμα αρνητικό είναι ο μεγάλος χώρος που μένει ανάμεσα στα κάγκελα της τριπλέτας και του τελικού έχοντας άσχημο οπτικό αποτέλεσμα…
Αυτά.
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Έβαλα τον απρίλιο τη remus revolution aluminium black με καταλύτη
Εχω το αβς μοντέλο.
ο μηχανικός μου δυσκολευτηκε λίγο με την τοποθέτηση αλλά τελικά τα καταφερε μαζι με το σερβις των 24000χλμ
Η πρωτη δουλεια που έκανα ηταν να κοψω το πριτσινι που κραταγε το σιγαστηρα και να το αντικαταστησω με μια δεκαρα βίδα για να μπορω να καγκουρεψω όποτε με φερνει η διαθεση
Εντυπωσεις
Με σιγαστηρα πολύ καλό σαουντρακ. Δεν ειναι ενοχλητικό!!!
Χωρις σιγαστηρα. Ζαλιζει εμενα μετα απο κανα 20λεπτο ταξιδι. Για κυκλοφορια στην πολη δε το συζηταω καν. Ντρεπομαι. Μια φορα το έκανα και νομιζα ότι όλοι εμενα κοιταγαν.
Εξαιρετικός τροπος να ανοιγουν τα αυτοκίνητα όταν περνας αναμεσα και ξεχνιεται καποιος. 3 αυτοκινητα μπροστα κανουν στη μπαντα καθως νομιζουν ότι περναει φορτηγο.
Αποδοση.
Μπορει να ειναι το συνδρομο του "μου αρεσει πολύ ο ηχος και το σκιζω" αλλά μου φαινεται ότι γεμιζει πιο ευκολα απο πριν. Βεβαια απο ότι διαβαζω ο κινητηρας του μικρου στρωματος ανοιγει σε περιπου αυτα τα χλμ που την εβαλα εγω. Οταν βαλω και κανα 2 πραγματακια ακομα θα παω για δυναμομετρηση να μου φυγει το ερωτηματικό.
Αυτονομια.
Ποτε δε καταφερα να εχω καλή αυτονομια. Ουτε τωρα εχω. Μια 300 σε ρυθμους πόλης την εχω δει.
Σε ταξιδι το νουμερο συγκρινεται με σουπαrsport. Στα 220 χλμ ψαχνω να βρω βενζινη.
και μια φωτο.
![]()
bandit 1250 λεμε