Σελίδα 18 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Σε ειδα ασημενιο mini με ξανθια οδηγο, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ, στη Συγγρου να φευγει απο τη λωριδα της και να μου ριχνει μια στο γονατο με τη πορτα. Πρεπει να πηγαιναμε γυρω στα 50χλμ/ωρα, δεν βρισκομουν σε διηθηση, ημουν κανονικα στη μεσαια λωριδα και εκεινη στην αριστερα. Ουτε καταλαβα τι με χτυπησε. Και γω δε ξερω πως δεν επεσα. Η πορτα εκανε μια πολυ ωραια γουβα αλα το γονατο μου δε καταλαβε τιποτα, τουλαχιστον προς το παρων.

Παιδια πολυ προσοχη εκει εξω. Εχουν αρχησει και φορανε και τις γυαλαμπουκες του ηλιου και δε βλεπουν μπροστα τους...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα βλάκα Νταλικέρη να πηγαίνεις σήμερα το μεσημέρι στον Κηφισό στη μεσαία λωρίδα! με τουλάχιστον 110 χλμ/ω και εκεινη τη στιγμή
    αριστερη λωρίδα να είναι περιπολικό και αντι να σε σταματήσει σε προσπέρασε σαν να μη συμβαίνει τπτ!!
    Κατα τα αλλα σαν πειράζουν οι άκρανοι οδηγοί λες και αυτοι ειναι επικινδυνοι και τους κόβετε παράλογες κλήσεις...
    Η υποκρισία στο μεγαλείο της ...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    σας είδα όλους σήμερα στην "ημέρα μοτοσυκλέτας" στον Αγ. Αθανάσιο... καλη οργάνωση, παγωμενες μπυρες και κάθε ειδους μοτο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0748.jpg 
Προβολές:	561 
Μέγεθος:	50,7 KB 
ID:	335470

Όνομα:	IMG_0749.jpg 
Προβολές:	560 
Μέγεθος:	57,4 KB 
ID:	335471

Όνομα:	IMG_0751.jpg 
Προβολές:	560 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	335472

Never ride faster than your guardian angel can fly...

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    και μια απο το πανέμορφο RD350. Φιλε συγχαρητηρια και απο δω... αψογο!

Όνομα:	IMG_0755.jpg 
Προβολές:	563 
Μέγεθος:	60,0 KB 
ID:	335473
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Σε ειδα μωρη φωκια σημερα στο Αντιρριο,να πρηζεις τον γκομενο σου ενα τεταρτο στη γκρινια :a16:,και αυτος να ξεφυσαει..
    Ταλαιπωρε πετα την στη θαλασσα την υαινα που καθεσαι και την ακους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της renos.xart
    Σας βλεπω αυτη τη στιγμη παρκαρισμενους καμια 20αρια μηχανακια κατω απο το σπιτι μου, να πινετε καφε στην πλατεια στη σκια των Μετεωρων. Ωραια μερα για βολτα, απο που να ειστε αραγε?
    Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα ηλιθιε με το λεωφορείο και κουτάκια, να παραβιάζετε κατακόκκινο φανάρι και να σας κορναρω, αλλά στην καραπ@υτσ@ρα σας...

Σας ειδα διας να ριχνετε πριονιδι και να σκουπιζετε (υλικα μαλλον "δωρεα" του επιπλαδικου της γειτονιας) λαδια στην Βενιζελου ατον Πειραια. Και μια που δεν ειναι η δουλεια σας αυτη, ενα μικρο φχαριστω εκ μερους ολων που δεν θα πεσουν στα φρενα στην κατηφορα.

Παλαιό μέλος
    Σε είδα κοπελία να προχωράς αμέριμνη πάνω στην διπλή διαχωρίστικη γραμμή αφού έκανες την βλακεία και προσπάθησες να διασχίσεις τον δρόμο σε κεντρικό σημείο .. χαμπάρι δεν πήρες ότι ήμασταν τρείς μηχανές από πίσω σου και πηγαίναμε σε στυλ παρέλασης, περπατούσες αμέριμνη λες και ήσουν πάνω στο πεζοδρόμιο.Δεν σου μιλήσα ούτε κόρναρα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα τρόμαζες μιας και ήσουν στον κόσμο σου.Τι να πω .. μακάρι πάντα να σε προσέχουν οι άλλοι

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    σε ειδα φοβερε courier με το σαπακι παπι σου ακρανοβιτς (κλασσικα) ηλεκτρονικο τσιγαρο στο αριστερο χερι γερες τζουρες και αυτοσχεδια-πατεντα βαση για το freddo cappuccino! Απλα ασυναγωνιστος.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σας είδα παρέλαση από 20 και πάνω Vstrom να με χαιρετάτε στο δρόμο Ναύπλιο-Λυγουριό.
    Κάποια στιγμή κουράστηκα να ανεβοκατεβάζω το χέρι μου και το είχα μόνιμα χαιρετούρα!
    Χαχα,που πηγαίνατε ρέη;

Σε ειδα απολυτη πινακιδα

ΧΧΧ
    69
    πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα σήμερα σε όλα τα ειδησεογραφικά site και tv να δεσπόζεις απο τα πρώτα θέματα...
    φυσικα σε σένα αναφέρομαι ιερο κόκκαλο... φέρανε ενα κρανίο και το τιμάμε σαν αρχηγό κράτους...ΕΛΛΑΣ 2015 ΙΡΑΝ 2015 σημειώσατε 1
    Τελευταία τροποποίηση από Billymuse; 11/05/2015 στις 22:57.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σε είδα στη Λ Βουλιαγμένης MV Agusta F4 και εσένα κόκκινη Βεφα. Καλά ξεκίνησε η ημέρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    σε ειδα φιλε ταξιτζη,
    πλησιαζα στον καινουργιο κυκλικο κομβο της γειτονιας μου που δεν εχει σημανση ακομα ετοιμος να αρπαχτω παλι με αυτους που θα ειναι μεσα στον κυκλικο και φυσικα δεν θα μου παραχωρουσαν ως οφειλαν την εκ δεξιων προτεραιοτητα καθως νομιζουν πως ο μεσα εχει ΠΑΝΤΑ προτεραιροτητα.πλησιαζω λοιπον αλλα με εκπληξη μου βλεπω οτι τοποθετηθηκε σε μενα στοπ,πολυ ωραια λεω θα σταματησω ομορφα και ωραια οποτε γλυτωνω και τον πρωινο εκνευρισμο απο τους ταλιμπαν αλλα ελα που ο ταξιτζης που ηταν μεσα στον κομβο ειχε μεινει στο οτι δεν υπαρχει σημανση οποτε σταματαει να μου παραχωρησει την εκ δεξιων προτεραιοτητα στον κυκλικο!
    οποτε του δειχνω την ταμπελα του στοπ που τοποθετηθηκε,μου κανει νοημα και περνει την αναλογη εκφραση κατι ενδιαμεσα σε ευχαριστω και συγνωμη!
    ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου απο την συγκινηση!χαχαχα!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε