Όλη ενότητα και οι 17 σελίδες που διάβασα απο την αρχή ειναι γεμάτη ειρωνικά σχολια για τους ηλίθιους που καβαλάνε σκουτερ και ιδίως τα Tmax, εσένα το κράζεις θαυμάζεις σε πείραξε;
Όλη ενότητα και οι 17 σελίδες που διάβασα απο την αρχή ειναι γεμάτη ειρωνικά σχολια για τους ηλίθιους που καβαλάνε σκουτερ και ιδίως τα Tmax, εσένα το κράζεις θαυμάζεις σε πείραξε;
για το ποσο θα επρεπε να εχουν τα scooters ή και τα megascooters δεν εχω αποψη...
εγω προσωπικα δεν θα εδινα ουτε 10€...
αλλα επειδη ολος ο κοσμος δεν ειμαι εγω, σαφως και υπαρχει κοινο που τα ακολουθει...
το κοινο βεβαια ειναι ομοιογενες και ουδεμια σχεση εχει με το κοινο που ακολουθει τις μοτοσυκλετες...
τωρα οσον αφορα το δευτερο σκελος, να πω οτι εννοειται οτι η συγκριση γινεται μεταξυ ομοιων πραγματων (και απο την μια μερια και απο την αλλη)
τι νοημα θα ειχε να μου συγκρινεις ενα 500αρι scooter με ενα 125 μοτοσυκλετακι...??
ή αντιστοιχα ενα ss με ενα 125 typhoon...
η ζυγαρια παντως, γερνει στην μερια των μηχανων either way...
θα συμφωνησω μαζι σου πως η ζυγαρια γερνει προς τις μηχανες καθως σκουτερ που μπορουν να συγκριθουν με μηχανες ειναι μονο 3-4
αυτο που εγραψες απο μονο του τι λεει?
οτι ενω υπαρχουν εκατονταδες μοντελα σκουτερ στην αγορα, μονο 3-4 μπορουν να συγκριθουν με τις μηχανες...
οποτε ακομα και οι ιδιοι οι κατασκευαστες θετουν σε αλλη βαση τα scooters και τα πουλανε με το marketing και οχι με τις αρετες τους (που δεν εχουν)...γιατι αν ειχαν απλουστατα θα ηταν μοτοσυκλετες....
το συμπερασμα βγαινει αβιαστα απο την προταση που εγραψες, με την οποια θα συμφωνησω...
αρα, οταν καποιος περνει μια κλασομπανιερα 300 κιλων και 124,3265 αλογων στην πισω δεξια δισκοπλακα και του βαζει και akrapovic και παει και το "πουλαει" σαν το υπεργαμιστεροτατο μηχανημα που βγηκε ποτε απο μοναδα παραγωγης...ε, θελει δουλεμα πως να το κανουμε?![]()
ξαναγραφεις τα αυτονοητα στα οποια συμφωνω μαζι σου!!ολα τα σκουτερ παραγωγης ακομα και αυτα των 10.000€ δεν εχουν φτιαχτει με γνωμονα την μελλοντικη καγκουροποιηση απο τους ιδιοκτητες τους.οπως και τα βεστρομ τδμ gs κ.α. δεν φτιαχτηκαν για να κατεβαινουν τη κηφισιας για κολωνακι,οπως και τα ss δεν φτιαχτηκαν για μοστρα στο μπουρναζι οποτε καταληγουμε οτι ολα καπου εξυπηρετουν και η καθε κατηγορια εχει το κοινο της το τσουβαλιασμα και οι ταμπελες προσωπικα με ενοχλουν
πας λέει στο μπαρ μ αυτό και όλοι πιάνουν τ @@ τους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Συνημμένο 337244
![]()
ανανήψαντας
και εμενα με ενοχλουν...
το ολο ζητημα εγκειται στο πως παρουσιαζεται απο τον εκαστοτε ιδιοκτητη στους υπολοιπους, το διτροχο του...
το να βαζεις λοιπον εξατμιση στο scooter ειναι ΗΛΙΘΙΟ...γιατι δεν αποσκοπει το ιδιο το μηχανημα για γρηγορες βολτες...
οπως και το να βαζεις μπαγκαζιερα στο ss ειναι ΗΛΙΘΙΟ....γιατι δεν αποσκοπει το ιδιο το μηχανημα για κουβαλημα...και αυτοι τρωνε κραξιμο...
ελα ομως που απο την 2η κατηγορια ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου ενω απο την 1η κατηγορια εχει βρωμισει ο τοπος...![]()
νταξη απο μερακι το κανουν!!!οι εξατμισεις ξεταπωτες ειναι το ιδιο εκνευριστικες σε ολα τα μοτο