Σούπερ !
Και στην επόμενη με το καλό![]()
Σούπερ !
Και στην επόμενη με το καλό![]()
Φύγαμε...
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
βόλτα που είχε και 2 (ολογράφως: δυο) ντουκάτια και τηνε χάσαμε ρε γαμώτο.
Σας ζηλεύω λιγο φαλεςκου.
Σαν δικαιολογία απουσίας, επικαλούμαι την ατάκα του τιτανοτεραστιου Τσιτσιες "δεν είναι να βγαίνεις απο το σπίτι τη σήμερον".
Αυτιά και εις άλλα με υγεία.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Από τότε που η θειά του έτρεξε Ντακάρ και ας έχασε από τον ροταξ...
πομωνοποταμοπλοιο έγραψε αυτός ο, τελικά όχι και τόσο, μικρός θεούλης!
ρησπεκ σε κάθε λεξιπλάστη αντιστοίχου βεληνεκους εκεί όξω
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σωστός, αλλά προσπάθησε να το κάνεις πληθυντικό ... Γκέκες?Βέβαια είμαστε και λίγο ιδιόμορφοι, εμείς οι Παυλαίοι
(Ακούς Σωτήρη?)
Y.Γ.
Κι όμως έχεις δίκιο φίλος. Γκέκες είναι ο πληθυντικός, μετά από ψαχτήρι. Άκου να δείς! Και εγώ που το θεωρούσα αστείο!Όσο ζείς, μαθαίνεις.
Ναί, αλλά επειδή είμαι όπως είπες στην αρχή, είπα να το πάω σιγά-σιγά μην πάθω καμιά κράμπα![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 23/10/2015 στις 18:02.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ο μπόξερ όντως κατέβηκε δύο φορές (αν δεν με απατά το μνημονικό μου) στον αγώνα, επειδή γλυκάθηκαν από την πρώτη νίκη του F650GS και ήθελαν να το επαναλάβουν με το μεγάλο, κάποια ειδική έκδοση του R1000GS ήταν;
Ε, νίκησε πάλι το μικρό (οι οδηγοί τους είπαν ότι το πλεονέκτημα βάρους έκανε την διαφορά, παρά το μειονέκτημα στην δύναμη) μετά νίκησε το ΚΤΜ950 και μετά απαγορεύτηκαν τα μεγάλα γενικώς.
**στην θειά του R1150GS αναφερόμουν, όχι την δική σου ρε![]()
Αυτά στη νεότερη ιστορία, γιατί τη δεκαετία που '80 η γιαγιά του (του 1150 η γιαγιά) το είχε σηκώσει κιόλας (το κύπελλο).
Αυτό το τελευταιο δεν το θυμόμανε, ομολογώ.
Δικαιουται δια να ονομάζεται ενδουρο λοιπόν το εγγονι; ενδουρος ο περιπετειας ο μελιγηδιαιταθασαςπωεγω ο Γ'.
Άμα ψάξεις στο καρ μέχρι και στην κατηγορία μότοκρος θα το βρεις! Ελβετικός σουγιάς λέμε! (οκ..από αυτους τους χοντρούς ίσως)