Λοιπόν, για πείτε καμμιά ιδέα.
Θέλω να αντικαταστήσω το κωνικό τσοκ (πολύ φθαρμένο) σε παλιό δράπανο Stayer. Το τσοκ έχει θηλυκή κωνικότητα, δηλαδή δέχεται μέσα του τον άξονα του δραπάνου. Αυτή η κωνικότητα έχει ξεχειλώσει και δεν σφηνώνει σωστά.
Δεν θέλω κάτι ακριβό, δεδομένου ότι το εργαλείο δουλεύει σπάνια, αλλά θα ήθελα να είναι "ετοιμοπόλεμο", αφού το ίδιο το δράπανο είναι σε καλή κατάσταση.
Δεν έχω πάει βόλτα σε μαγαζιά ακόμα και σκεφτόμουν να αρχίσω από τη Labo, που ειδικεύεται στο θέμα.
Άλλες προτάσεις;
Νομίζω ότι πρέπει να το βγάλεις στη σύνταξη το δραπανάκι... Πέρα από το ότι δεν αξίζει το κόπο να το επισκευάσεις, είναι και επικίνδυνο μη φύγει.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Το δράπανο δεν έχει κάτι. Ο άξονάς του δεν έχει φθορά, ούτε στραβογυρίζει.
Η φωλιά του τσοκ είναι ξεχειλωμένη και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω (το τσοκ).
Αν υποψιάζεσαι άλλη ζημιά που θα πρέπει να ελέγξω, πέστο.
Ευχαριστώ.
Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι έχει χαλάσει ο θηλυκός κώνος.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ ώστε να μου μετρήσουν ισχύ και στροφές σε έναν ηλεκτρικό κινητήρα που έχω και έχει διαλυθεί/φύγει το ταμπέλακι με τα χαρακτηριστικα του ?
Πολύ καλή προσφορά:
http://www.e-shop.gr/pistoleto-peris...v-p-TLS.030178
Λίγο προσοχή με το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν αγοράζει από Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων που διαθέτει οπότε ίσως υπάρξει πρόβλημα με τις εγγυήσεις. Πρίν αγοράσετε βεβαιωθείτε ότι είναι Ελληνικής εισαγωγής ή ότι η κατασκευάστρια σας καλύπτει με εγγύηση και στην Ελλάδα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).