Σελίδα 18 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 542

Θέμα: Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Για περιστασιακή χρήση εγώ θα κοίταζα κάτι χωρίς μπαταρία, σαν τα Skil 6220/6221. Δεν ξέρω πόσο αξίζουν σαν εργαλεία όμως.

Νέο μέλος Το avatar του/της Mple
    Χαιρετώ την ομήγυρη! Καινούργιο μέλος, πρώτο ποστ και καθώς δεν βρήκα thread όπου συστηνόμαστε είπα να έρθω κατευθείαν στο θέμα που με ώθησε να γραφτώ στο moto.gr.

Ψάχνω για κρουστικό δράπανο μπαταρίας. Χρήση στο σπίτι, μερεμέτια και μικρές κατασκευές. Έχω ένα μικρό κρουστικό ρεύματος, Bosch GBS 13 RE, το οποίο με την λίγη χρήση που του έχω κάνει (και μέχρι νεωτέρας) φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου με το παραπάνω. Είναι κάπως βαρύ για λεπτές δουλείες όμως και το καλώδιο μερικές φορές δυσκολεύει τον χειρισμό του. Κάπως έτσι, να' μαι μπροστά σας.

Κοιτάζω κυρίως για 10,8/12V αν κι' έχω βρει κι' ένα ενδιαφέρον 18άρι. Με προϋπολογισμό τα 200, άντε λίγα παραπάνω άμα κάτι στ' αλήθεια αξίζει, ορίστε οι προτάσεις που εξετάζω προς το παρόν:

Makita CLX202AJ (HP331D + TD110D + 2xBL1020B) - Σετ δράπανο και παλμικό. Νομίζω ( ; ) δεν χρειάζομαι παλμικό. Στα ίδια χρήματα παίρνω αυτό το δράπανο με 2 μπαταρίες 4Ah
    Bosch GSB 12V-15 - Το έχω βρει στα 160 με 2 μπαταρίες, 2 και 4Ah. Δεν με βόλεψε στο χέρι, πολύ χοντρή λαβή για 'μένα. Μάλλον ξεπερνιέται αυτό το εμπόδιο.
    Bosch GSR 18-2-LI Plus - Με 2 μπαταρίες 2Ah εάν θυμάμαι καλά - σε υφασμάτινο βαλιτσάκι και κάτι συμπράγκαλα.

Αυτές είναι οι κύριες επιλογές μου, προς το παρόν. DeWalt και Stanley καλά θα είναι αλλά -να το πω επιστημονικά- για κάποιον λόγο δεν μου γεμίζουν το μάτι. Από την άλλη πάλι, είμαι ανίδεος από τέτοια πράγματα. Metabo, συμβατότητα μπαταρίας με άλλα μηχανήματα; Θα με βόλευε ένα σετ δράπανο και σπαθόσεγα (καθότι τον τρέμω τον τροχό) αλλά δεν βρήκα κάτι στα λεφτά αυτά.

Μερικές ερωτήσεις επιγραμματικά γιατί ήδη έχω αραδιάσει ένα κατεβατό...

Τσοκ προτιμάμε μεταλλικό; 10 ή 13mm; Κρούση στα 10,8/12V αξίζει; Αυτά τα brushless/χωρίς ψήκτρες ενδιαφέρουν;

Γνώστες, λάτρεις, μύστες, ρέκτες και λοιποί σοφοί, όσοι θέλουν να βοηθήσουν κάπως, ας δώσουν τα φώτα τους. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ζητώ συγγνώμη εάν μακρηγόρησα.
    Τελευταία τροποποίηση από Mple; 08/04/2019 στις 11:02. Αιτία: Άθελά μου βγήκε μια φατσούλα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Καλώς ήλθες,

Διάβασε αρκετά ποστ πιο πάνω, έχω ένα μπλακεντεκερ 10,8 το οποίο μαζί με το κρουστικό πρίζας της μπος καλύπτουν κάθε ανάγκη στο σπίτι.... Τωρινή τιμή έχει κάπου στα 60 ευρώ και τα ρέστα κάνε τα σουβλάκια. Όντας χωρίς επαγγελματικές απαιτήσεις αυτά που έβαλες είναι too much....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Καλώς σας βρήκα

Κομματάκι υπερβολικά αυτά που έβαλα, συμφωνούμε.

Αλλά (διότι πάντοτε υπάρχει ένα αφορεσμένο αλλά...) η πρώτη σοβαρή χρήση που έχω υπόψη γι' αυτό το μηχάνημα είναι να τρίψει μέσα-έξω κάπου 40μ. μυστήριο, στραντζαριστό κάγκελο που έχει 10+ χρόνια να βαφτεί και το ψιλοτρώει η αρμύρα.

Υποψιάζομαι ότι άμα δεν είναι σόι η μπαταρία ή το εργαλείο δεν θα φτουρήσουν. Μπορεί και να κάνω λάθος, γι' αυτό είπα να ρωτήσω.

Τριβείο δεν θέλω να πάρω, χώρια που δεν ωφελεί και πολύ καθώς τα κάγκελα είναι υπό γωνία και επικαλύπτουν το ένα το άλλο για να κόβουν την ορατότητα απ' έξω. Έτσι σκέφτηκα δίσκο με βέλκρο και ανάλογο γυαλόχαρτο. Ελαφρύ και γωνιαστό, ένα δράπανο μπαταρίας θα βολέψει πολύ και μόνο απο άποψη μπαλαντέζας άμα το δούμε.

Ντόπιος μάστορης θέλει κάνα 800ρι για τρίψιμο-βάψιμο και γενικώς σενιάρισμα ενώ εγώ το δικαιολογώ ως εξής: χώνω μια 200ρού και βοηθάω την θειά μου, ανταλλάσσω εργασία με κοψίδια και λουκάνικα με πράσο το Πάσχα, κάνει ο μπόμπιρας μια βδομάδα διακοπές στην φύση και μου μένει και το εργαλείο. Καλοδεχούμενοι είμαστε ούτως ή άλλως αλλά έτσι χρυσώνω το χάπι στην καγκελάριο Οικονομικών μου

Οικονομικές και αξιόλογες προτάσεις δεκτές, βεβαίως-βεβαίως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mple Προβολή μηνύματος
    Καλώς σας βρήκα

Κομματάκι υπερβολικά αυτά που έβαλα, συμφωνούμε.

Αλλά (διότι πάντοτε υπάρχει ένα αφορεσμένο αλλά...) η πρώτη σοβαρή χρήση που έχω υπόψη γι' αυτό το μηχάνημα είναι να τρίψει μέσα-έξω κάπου 40μ. μυστήριο, στραντζαριστό κάγκελο που έχει 10+ χρόνια να βαφτεί και το ψιλοτρώει η αρμύρα.

Υποψιάζομαι ότι άμα δεν είναι σόι η μπαταρία ή το εργαλείο δεν θα φτουρήσουν. Μπορεί και να κάνω λάθος, γι' αυτό είπα να ρωτήσω.

Τριβείο δεν θέλω να πάρω, χώρια που δεν ωφελεί και πολύ καθώς τα κάγκελα είναι υπό γωνία και επικαλύπτουν το ένα το άλλο για να κόβουν την ορατότητα απ' έξω. Έτσι σκέφτηκα δίσκο με βέλκρο και ανάλογο γυαλόχαρτο. Ελαφρύ και γωνιαστό, ένα δράπανο μπαταρίας θα βολέψει πολύ και μόνο απο άποψη μπαλαντέζας άμα το δούμε.

Ντόπιος μάστορης θέλει κάνα 800ρι για τρίψιμο-βάψιμο και γενικώς σενιάρισμα ενώ εγώ το δικαιολογώ ως εξής: χώνω μια 200ρού και βοηθάω την θειά μου, ανταλλάσσω εργασία με κοψίδια και λουκάνικα με πράσο το Πάσχα, κάνει ο μπόμπιρας μια βδομάδα διακοπές στην φύση και μου μένει και το εργαλείο. Καλοδεχούμενοι είμαστε ούτως ή άλλως αλλά έτσι χρυσώνω το χάπι στην καγκελάριο Οικονομικών μου

Οικονομικές και αξιόλογες προτάσεις δεκτές, βεβαίως-βεβαίως.
    το σκευτικες να παρεις γωνιακο τροχο [μικρο] 115 και να του βαλεις δισκακι βουρτσα. ειναι στο μεγεθος οπως ειναι το δισκακι που κοβεις σιδερα , αλλα ειναι βουρτσα .

https://www.skroutz.gr/products/show/39195500
    https://www.skroutz.gr/products/show/38448718
    https://d.scdn.gr/images/sku_main_im...m14_100mm.jpeg

Με 2000 στρ/λ που έχει πάνω κάτω ένα δράπανο 18βολτο, δε πρόκειται να κάνεις δουλειά. Άσε που θα το ζορίσεις, λόγω της συνεχούς λειτουργίας του. Το δράπανο είναι κατασκευασμένο για να ανοίγει τρύπες(άρα διακοπτόμενη λειτουργία ως επί το πλείστων), όχι να τρίβει κάγκελα με τις ώρες. Πάρε ένα τροχό όπως είπε ο φίλος ή ένα γωνιακό τριβείο.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παλαιό μέλος
    παίζει ρόλο και το σχέδιο του καγκελου αλλά μάλλον δεν βολεύει ηλεκτρικό εργαλείο για τρίψιμο.συρματοβουρτσα χειρός και γιαλοχαρτο με το χέρι

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το μπαταρίας δε θα σου κάνει δουλειά σε τρίψιμο όπως είπαν και οι απο πάνω. Εχω κάνει αυτή τη δουλειά με ρευματος και ήταν οριακό. O τροχός είναι το κατάλληλο εργαλείο αλλά θα πρέπει να προσέξεις να χωράει η κεφαλή του εκεί που θέλεις να τρίψεις. Αλλιώς δραπανάκι ρεύματος!

Η κρούση σε 12v είναι για πολύ απλές εργασίες και θέλουν λίγο υπομονή. Οκ για τον περιστασιακό χρήστη αλλά όχι αν έχει αρκετή δουλειά να βγάλει. Δεν ξέρω αν αξίζει να την πληρώσεις και να έχεις πιο βαρύ εργαλείο. Στα 18+v αξίζει!
    Τα 12v θα κάνουν τη διαφορά σε βίδωμα και σε τρύπημα σε μέταλλο, λόγο της χαμηλής τους ταχύτητας και της μεγάλης τους δύναμης (σε σχέση με ρευματος) και του χαμηλού τους βάρους - όγκου (σε σχέση με ρευματος και 18v).

Αν θέλεις να πάρεις μπαταρίας θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με αυτό και μετά θα δεις τι και ποιο θα πάρεις.

Επίσης πρέπει να αποφασίσεις τα βολτ με τα οποία θα ξεκινήσεις αλλά και με τη μάρκα. Και τη μάρκα δε θα την κοιτάξεις με βάση αυτό που θέλεις να πάρεις τώρα αλλά και τις μελλοντικές σου ανάγκες. Πχ. βρήκες ένα metabo σε καλή τιμή και είναι και γμ τα εργαλεία αλλά αν αργότερα θέλεις να πάρεις και γωνιακό τροχό μπαταρίας δεν έχει! Οποτε θα πληρώσεις πάλι τις μπαταρίες! Αν όμως πάρεις μπος αργότερα μπορείς να πάρεις μόνο το σωμα του τροχού και να χρησιμοποιήσεις τις μπαταρίες που ήδη έχεις.
    Φυσικά θα πρέπει να αποφασίσεις και τα βολτ, ίσως κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις, είτε σε βάρος είτε σε δύναμη! Πχ το παλμικό στα 12v έχει υπεραρκετή δύναμη για τις ανάγκες μου αλλά το κρουστικό στα 12v πιο πολύ κλάνει παρά τρυπάει ενώ το τροχός θα κοβει μόνο λεπτή λαμαρίνα και θα αδειάζει τις μπαταρίες για πλάκα. Κοίτα και λίγο μπροστά για να κάνεις σωστή επιλογή.

Οι μάρκες που αναφέρεις είναι μια χαρά. Εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αλλά όλα τους καλά για τις δουλειές που προορίζονται. H bosch έχει τα πάντα όλα, τα βρίσκεις εύκολα, σέρβις παντού, τιμές από πολύ χαμηλές, μέχρι διαμάντια από δευτερο χέρι. Η μακίτα παίζει δυνατά και αρκετά οικονομικά μερικές φορές. Τα metabo είναι επίσης αξιόλογα εργαλεία, συνήθως με λιγότερες επιλογές απ' τα bosch και συνεπώς ακριβότερα (ελλείψει πιο οικονομικών μοντέλων). Τα μπρουσλες τι θα θέλεις τώρα? Θέλεις να πάρει φόρα ο απο πάνω με τους σχιστομάτιδες στο avatar και να μας βάλει όλους φυλακή? Το σουπερ ατού τους είναι η πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας!

Τσόκ, ότι έχουν! Αυτά που κοιτάς έχουν καλά τσοκάκια! 10 vs 13 επιλογές δεν έχεις αν δεν αλλάξεις μέγεθος εργαλείου οπότε θα επιλέξεις μέγεθος εργαλείου και όχι τσοκ. Αλλες επιλογές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν εδώ είναι η δυνατότητα αφαίρεσης του τσοκ ώστε να παίρνουν μύτες κατσαβιδιού χωρίς αντάπτορα και μλκς! Το εργαλείο γίνεται μια σταλιά και χωράει παντού, γίνεται πολύ ελαφρύ και η μύτη δεν γυρνάει (τόσο) έκκεντρα. Αυτή την επιλογή φυσικά δεν την έχεις με κρουστικά δράπανα!

Αυτά που κοιτάς σε σχέση με τα φθηνότερα έχουν.

Πολύ καλύτερες μπαταρίες! Διαρκούν περισσότερη ώρα και αντέχουν περισσότερο στο χρόνο. Φυσικά είναι και κατά πολύ ακριβότερη η αγορά εφεδρικών και ανεβάζουν αρκετά την τιμή του εργαλείου.
    Το εργαλειο έχει.
    α. καλύτερα τσοκάκια που δύσκολα θα την ακούσουν απ' τη σκόνη και δύσκολα θα φαγωθεί το δόντι που συγκρατεί τα τρυπάνια.
    β. Καλύτερο πλαστικό που δε θα σπάσει με οποιαδήποτε πτώση.
    γ. Καλύτερη συναρμολόγηση που δε θα γίνει τενεκεδάκι επειδη σου έπεσε απ' τη σκάλα.
    δ. Κάνουν καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας.
    ε. Οι τιμές ροπής είναι συνήθως πιο κοντά στην πραγματικότητα.
    στ. Όσα έχουν κρούση, αυτή είναι πιο αποτελεσματική!

Συνήθως έχουν και μικρότερο βάρος, όγκο και καλύτερη εργονομία.

Για όλα αυτά και μερικά ακόμα, πληρώνεις άνετα διπλάσια τιμή. Αξίζει ή όχι το κρίνει ο καθένας ανάλογα με τη χρήση που τους επιφυλάσσει.

Βοήθειά σου!
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 08/04/2019 στις 23:38.
    Sent from me using a computer.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Χαιρετώ την ομήγυρη! Καινούργιο μέλος, πρώτο ποστ και καθώς δεν βρήκα thread όπου συστηνόμαστε είπα να έρθω κατευθείαν στο θέμα που με ώθησε να γραφτώ στο moto.gr.
    Τεράστιο λάθος σου να μπεις εδώ ειδικά στο σέξιον με τα εργαλεία. Φύγε όσο προλαβαίνεις ακόμα μην κολλήσεις το μικρόβιο. Αν γίνει το κακό θα είσαι μόνιμα άφραγκος αλλά με τα καλύτερα εργαλεία που δεν χρησιμοποιούν ούτε στα εργοτάξια. Δεν τους κάνει κόπο να σου προτείνουν να πάρεις μία ηλεκτροκόλληση mig, να ξηλώσεις τα κάγκελα, να τα τρίψεις να τα βάψεις με ηλεκτροστατική και μετά να τα ξανακολλήσεις.

Για το καλό σου και αν αγαπάς την τσέπη σου φύγε μακρυά
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Το avatar του/της tarifas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Τεράστιο λάθος σου να μπεις εδώ ειδικά στο σέξιον με τα εργαλεία. Φύγε όσο προλαβαίνεις ακόμα μην κολλήσεις το μικρόβιο. Αν γίνει το κακό θα είσαι μόνιμα άφραγκος αλλά με τα καλύτερα εργαλεία που δεν χρησιμοποιούν ούτε στα εργοτάξια. Δεν τους κάνει κόπο να σου προτείνουν να πάρεις μία ηλεκτροκόλληση mig, να ξηλώσεις τα κάγκελα, να τα τρίψεις να τα βάψεις με ηλεκτροστατική και μετά να τα ξανακολλήσεις.

Για το καλό σου και αν αγαπάς την τσέπη σου φύγε μακρυά

και με μιά αμμοβολή, θα τα κάνεις και ξεκούραστα
    Σόρρυ δέν κρατήθηκα

'Στ' ωραίοι! Γι' αυτό και γράφτηκα άλλωστε. Ήξερα σε τι άντρο της ακολασίας μπαίνω και το μικρόβιο το έχω σε κάποιον βαθμό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα πούμε και σε άλλα θρεντ. Δεν ψάχνω τα πιο μαμιστερά πράγματα αλλά λειτουργικά και καλής ποιότητας σε λογική τιμή.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Θα προσπαθήσω να απαντήσω συνοπτικά σε όλους και βοήθειά μας...

Το κάγκελο είναι κάπως έτσι.

https://www.lirintzis.gr/cms/files/2...925_110341.jpg

Απο την μέσα μεριά είναι πιο δύσκολο το τρίψιμο διότι μένει μια στενή λωρίδα και δεν δίνει χέρι. Ο τροχός μάλλον δεν βολεύει, αν χωράει κιόλας. Καλύτερα δίσκος ή πιο αποτελεσματικό ακόμη πιστεύω θα είναι κάποιο βουρτσάκι σμυριδόπανου. Κοιτάζω για μπαταρίας γιατί μπαλαντέζα τόσο μακριά δεν υπάρχει πρόχειρη και δεν πρόκειται να αγοράσω. Πόσο μάλλον υπαίθριου χώρου.

Όμως, δεν κάνω και τόσες δουλείες πια ώστε να δικαιολογείται η αγορά τροχού ή τριβείου και μάλιστα μπαταρίας (και 18V;! ) Η μπογιά λογικά θα βγει εύκολα και σκεφτόμουν πως με διακοπτόμενη χρήση (του στιλ κάνω ένα κάγκελο, το τσεκάρω, παίρνω τις ατέλειες με το χέρι κ.ο.κ) δεν θα το ζορίσω πολύ. Λέτε όμως ότι δεν βγαίνει η συγκεκριμένη δουλεία με δράπανο και μάλλον έχετε δίκιο.

Με βλέπω να το ξανακάνω στο χέρι το κάγκελο

Ασχετα απο την συγκεκριμένη δουλειά πάντως κοιτάζω καιρό τώρα για δραπανάκι και δεν ξέρω προς τα πού να κινηθώ. Είδα και το Parkside που βγήκε πρόσφατα αλλά δεν με έπεισε. Πιθανώς τίμιο για τα λεφτά του αλλά πολύ βαρύ και λόγω του ηλεκτρικού φρένου το τσοκ χαλάρωνε στην αριστερόστροφη λειτουργία.

Ετσι άρχισα να το σκέφτομαι για 12βολτο. Αληθεύει ότι τα παραπάνω αμπέρ δίνουν περισσότερη ισχύ στο μοτέρ; Αναρωτιέμαι μήπως έχει νόημα να βρω κάτι με μπαταρίες 4Ah. Διαφορετικά η λογική λύση είναι πλατφόρμα 18V με μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας ώστε να μπορώ σταδιακά να προσθέσω κάτι ενεργοβόρο αγοράζοντας μόνο το μηχάνημα. Λέμε τώρα.

Το Μακίτα μου άρεσε πολύ στο χέρι αλλά δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Γνώμες γι' αυτό;

Και γιατί με αποσυνδέει το φόρουμ ενώ γράφω;

Ευχαριστώ θερμά.

Μέλος Το avatar του/της tarifas
    'Στ' ωραίοι! Γι' αυτό και γράφτηκα άλλωστε. Ήξερα σε τι άντρο της ακολασίας μπαίνω και το μικρόβιο το έχω σε κάποιον βαθμό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα πούμε και σε άλλα θρεντ. Δεν ψάχνω τα πιο μαμιστερά πράγματα αλλά λειτουργικά και καλής ποιότητας σε λογική τιμή.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Θα προσπαθήσω να απαντήσω συνοπτικά σε όλους και βοήθειά μας...

Το κάγκελο είναι κάπως έτσι.

https://www.lirintzis.gr/cms/files/2...925_110341.jpg

Απο την μέσα μεριά είναι πιο δύσκολο το τρίψιμο διότι μένει μια στενή λωρίδα και δεν δίνει χέρι. Ο τροχός μάλλον δεν βολεύει, αν χωράει κιόλας. Καλύτερα δίσκος ή πιο αποτελεσματικό ακόμη πιστεύω θα είναι κάποιο βουρτσάκι σμυριδόπανου. Κοιτάζω για μπαταρίας γιατί μπαλαντέζα τόσο μακριά δεν υπάρχει πρόχειρη και δεν πρόκειται να αγοράσω. Πόσο μάλλον υπαίθριου χώρου.

Όμως, δεν κάνω και τόσες δουλείες πια ώστε να δικαιολογείται η αγορά τροχού ή τριβείου και μάλιστα μπαταρίας (και 18V;! ) Η μπογιά λογικά θα βγει εύκολα και σκεφτόμουν πως με διακοπτόμενη χρήση (του στιλ κάνω ένα κάγκελο, το τσεκάρω, παίρνω τις ατέλειες με το χέρι κ.ο.κ) δεν θα το ζορίσω πολύ. Λέτε όμως ότι δεν βγαίνει η συγκεκριμένη δουλεία με δράπανο και μάλλον έχετε δίκιο.

Με βλέπω να το ξανακάνω στο χέρι το κάγκελο

Ασχετα απο την συγκεκριμένη δουλειά πάντως κοιτάζω καιρό τώρα για δραπανάκι και δεν ξέρω προς τα πού να κινηθώ. Είδα και το Parkside που βγήκε πρόσφατα αλλά δεν με έπεισε. Πιθανώς τίμιο για τα λεφτά του αλλά πολύ βαρύ και λόγω του ηλεκτρικού φρένου το τσοκ χαλάρωνε στην αριστερόστροφη λειτουργία.

Ετσι άρχισα να το σκέφτομαι για 12βολτο. Αληθεύει ότι τα παραπάνω αμπέρ δίνουν περισσότερη ισχύ στο μοτέρ; Αναρωτιέμαι μήπως έχει νόημα να βρω κάτι με μπαταρίες 4Ah. Διαφορετικά η λογική λύση είναι πλατφόρμα 18V με μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας ώστε να μπορώ σταδιακά να προσθέσω κάτι ενεργοβόρο αγοράζοντας μόνο το μηχάνημα. Λέμε τώρα.

Το Μακίτα μου άρεσε πολύ στο χέρι αλλά δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Γνώμες γι' αυτό;

Ευχαριστώ θερμά.
    Άσχετα με το εργαλείο, αφού είναι γ@_____ειά, όσο καλύτερα γίνει θ'αργήσει να ξαναγίνει, δές και κάτι τέτοιο, αφού φυσικά τρίψεις... είναι εξαιρετικά λεπτόρευστο πολύ εύκολο στο άπλωμα, https://www.google.com/url?sa=t&rct=...f84KIcdUhXRz1G

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Highly recommended brand

Επέλεξε το "να με θυμάσαι", διαφορετικά κάθε φορά που θα κάνεις πολύ ώρα να ανανεώσεις τη σελίδα σου (πχ όταν γράφεις ένα μεγάλο κείμενο ή αφήνεις τον υπολογιστή σου ανενεργό), θα σε πετάει έξω.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Highly recommended brand

Επέλεξε το "να με θυμάσαι", διαφορετικά κάθε φορά που θα κάνεις πολύ ώρα να ανανεώσεις τη σελίδα σου (πχ όταν γράφεις ένα μεγάλο κείμενο ή αφήνεις τον υπολογιστή σου ανενεργό), θα σε πετάει έξω.
    Που είναι αυτή η επιλογή Αποστόλη, δεν την βλέπω.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JNP Προβολή μηνύματος
    Που είναι αυτή η επιλογή Αποστόλη, δεν την βλέπω.
    Εκεί που βάζεις username και κωδικό πριν συνδεθείς, έχει ένα κουτάκι που λέει να με θυμάσαι...
    Το τικαρεις και έτοιμος
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παρόμοια θέματα

1. Φορτιστης Μπαταριας - Ερευνα Αγορας
    από sadengr στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 196
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2024, 19:12
  2. Φόρτιση μπαταρίας
    από harlek στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2013, 11:09
  3. προβλημα μπαταριας